Sista maj

OOoh, om cirkus en halvtimma är det JUNI! Fattar ni eller, den äkta sommarmånaden. Och imorgon ska det bli jättefint väder, raaawwwrrr. Och jag är ledig!!! Ni kommer förhoppningsvis få massa härliga sommarbilder imorgon ♥

Idag har vädret varit lite halvdisigt. Fint och varmt, men disigt och molnigt. Efter dataprovet kl 11 åkte jag hem. Skönt! Kollade på Wallander Arvet, inge vidare. Har även slappat ute i solstolen och gått en lååång promenad med mina hundar. Helt okej dag tycker jag, lite långtråkig kanske.

Imorgon blir det först Allum med mamma, ska kolla på studentpresent till Charlotte, och axelbandslös bh till mig (måste ha till skolavslutningsklänningen). Sedan åker vi till Botaniska Trädgården. Solar och bara njuter av livet. Vi ska ha med picknick och kameran, vad kan gå fel? Jo, vädret. Men det blir nog bra...!
Efter det åker vi hem till mormor och morfar för att diskutera Finlandsresan (Vi åker om 11 dagar!) Förhoppningsvis ska vi åka till Kolmården på den där drive in safarin med bilen, innan vi åker på Finlandsbåten i Stockholm. Vi har gott om tid på oss den dagen så det vill jag! Fräckt att se lite djur =)
Efter att vi snackat med mormor och morfar kanske mamma kör mig till min pojkvän, jag är i behov av honom nu. Har inte träffat honom på lääänge! Och med hela helgen uppbokad måste man bara utnyttja honom nu när vi båda har tid. Vi har btw 13 månader på fredag, se där ja.

Nu ska jag nog kolla på en film innan jag somnar, eller kanske läsa skvallertidning eller lyssna på musik? Vi får se. Ha det gott, ni som ska till skolan imorgon ;) Pussaar


Kommentarer
Postat av: rebecka andersson

du vill inte veta ;)

2010-06-01 @ 09:52:41
URL: http://rebeckandersson.blogg.se/
Postat av: Ewezi

Hej!



Tack så mycket för att Ewezi.se får ha vår reklam-banner hos er. Som du kanske märkt har den inte fungerat det sista då det länkar till den förra hemsidan. Det är nämligan så att den ny hemsida kommit upp(dock inte helt klar)

Därför skickar vi nu den nya koden som ska bytas ut mot den gamla.



Såhär såg den gamla ut ungefär:



<a href="http://www.shop.ewezi.se" target="_blank"><img alt="www.shop.ewezi.se "



src=" http://gickr.com/results4/anim_de1f3c5d-91f6-c7a4-3930-6f78e919d078.gif" border="0" /></a><br/>



Det ni skall göra nu är att ta bort adresserna www.shop.ewezi.se som finns i texten och byta ut mot endast www.ewezi.se som är den nya adressen.



Det kommer då att se ut såhär:



href="http://www.ewezi.se" target="_blank"><img alt="www.ewezi.se "



src=" http://gickr.com/results4/anim_de1f3c5d-91f6-c7a4-3930-6f78e919d078.gif" border="0" /></a><br/>



det är bara att ni hör av er ifall det skulle vara några problem.



Med vänliga hälsningar

Ewezi

2010-06-01 @ 11:33:40
URL: http://ewezi.blogg.se/
Postat av: rebecka andersson

jo, jag känner lite så också.. men ska i alla fall prova och se hur det ser ut =) Man vill ju inte vara två meter :P

2010-06-02 @ 19:59:33
URL: http://rebeckandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0