Underkläder värda att dö för


Vart tog det snygga jeansmodet vägen? Dessa är något av de fulaste jag sett!




ÄCKLIGT SNYGGA BOOTS


You are the dancingqueen

Hello bebisar.

Bastat och duschat nu, förjävla skönt måste jag säga. Dansen gick bra idag, inte så speciellt jobbigt. Mer en uppvärmning inför morgondagen. Kommer bli tufft-tufft, x)

Förövrigt så är min bror dum i huvudet. Han gör verkligen min mor förkrossad, vilket gör mig väldigt ledsen. Menmen, vissa kommer alltid att förbli i trotsåldern.

Nu har jag inget mer på hjärtat. Här kommer några trogna personliga favoriter från Nelly.com










Nellyyy




Star Shine


Hästbilder

Jag och Malin, och Malins häst, Bellmondo :)





















Ni får förmodligen bilder på Malin senare, har bara hunnit rensa ut de på mig. Nu ska jag spela dataspel, haha! Hoppas ni gillar bilderna ;) Pussss<3


31 Januari

Hej :)
Nu sitter jag hemma hos Robert. Pappa hämtar mig om 5 minuter. Filmen igår var förresten värdelös. Helt provocerande bara!
Idag blir det ingen skidåkning för mig. Mamma tycker att det är för kallt + att hon inte mår bra så jag ska väl vara hemma och slappa istället. Dans ikväll med :) Ska bli härligt att röra på sig lite.
Skriver förmodligen mer sen, och lägger in bilder från ridningen! :)
Pussilipuss.

With my babyboy

Hello, nu är jag hemma hos älsklingen och allt är underbart.
Jag har förövrigt ridit hela dagen med Malin, superskönt. Massa härliga bilder blev tagna också! Så det får ni se resultatet av någon dag när jag hinner :) Måste säga att jag är stolt över mig själv, en riktigt duktig ryttare har jag blivit! x)
Efter allt efterarbete i stallet, tog jag och Malin bussen till Landvetter. Vid 5 tiden åkte jag hem. Gick ut med hundarna, åt, duschade och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag hem till älsklingen vid 7 tiden. Åt ytterligare hemma hos honom, och mumsade på en härlig efterrätt och kollade bilder på datan. Nu börjar det bli sent så vi ska lägga oss och kolla på skräckis. "Orphan" hade vi tänkt oss. Verkar vara en riktig skräckfilm och har fått väldigt bra kritik så jag hoppas på att inte bli besviken! Har helt klart höga förväntningar.
Nu får det räcka för idag, ha en fortsatt skön helg! Nu ska vi mysa. Pusss<3

30 Januari

Heej

Vaknade för ett par timmar sedan. Äter mackor och kollar på Ice Age, så sorglig är den! :'(
Igår kunde jag inte skriva något, pga att pappa renoverar övervåningen och då kunde inte internet vara ikopplat, men nu har jag lånat Tre modemet av Emil så nu funkar det.

Igår var jag i skolan, skippade dock sista lektionen eftersom att jag skulle till läkaren. Efter läkaren gick jag och lånade en bok på biblioteket, och sedan åkte jag in till stan. Gick till Valhalla och lade mig i bastun i någon timma :) Sjukt gött. Sedan kom Alexandra och Amanda! Vi simmade... men inte så långt, vissa var lite lata. x)
Det blev väl iallafall 700 meter eller något liknande. Vi bastade och gjorde oss i ordning, sedan tog vi bussen hem. Vi hade tydligen bestämt att vi skulle sova över, men jag hade helt och hållet glömt bort det, så vi får ta det en annan gång! Jag åkte iallafall hem, och åt tacos med familjen. Sedan började jag och mamma bråka så jag orkade inte med kvällen helt enkelt. Gick och lade mig vid 8 tiden, och somnade vid halv 10. Lyckad fredagskväll måste jag säga.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... tror att jag ska sova hos Robert ikväll, men känner att jag måste röra på mig nu under dagen. Jag känner mig lat. Jag känner för att simma, riktigt långt. Dock har jag inget busskort så kan inte ta mig in till stan. :( Förmodligen så åker jag till Härryda och rider med Malin. Min rumpa behöver den sorts träning, helt klart! Så nu ska jag pallra mig upp och byta om till sexiga ridkläder. Vi hörs senare eller imorgon!

Pusselipuss.


fall asleep in my own sweat

Godnatt världen, efter 5 Paradise Hotel avsnitt (Jag hejar fortfarande på Kristoffer, men bara så ni vet så kommer Jackie att vinna) så ska jag äntligen försöka somna, pussipuss<3

Trendigt till sommaren


28 Januari

Hej på er! Det var länge sedan...

Det blir mindre och mindre tid åt bloggandet nu känner jag. Det händer så mycket i mitt liv och jag har fullt upp 24/7 känns det som!
Igår tog jag 7 bussen in till stan och köpte årskort på Valhalla. Där simmade jag 1 km innan skolan började klockan 10, riktigt skönt!
Skolan var seg som vanligt, hade dock musik vilket iallafall var okej.
Efter skolan skulle jag och Malin ta bussen till Härryda, men vid Delsjön fick bussen något oljefel, så vi fick sitta kvar och vänta på nästa buss, tog över en halvtimma. SEGT!
När vi väl var i Härryda hos Bello så var det riktigt trevligt, Vädret var dock under all kritik! Vi red till ridhuset och sedan galloperade vi i padocken. Det var oerhört länge sedan jag galopperade! Var riktigt härligt. Hade dock redigt ont i rumpan efteråt. Efter att ha gjort allt efterarbete i stallet, var jag hemma vid 10 tiden. Jag lagade middag, (nattmat typ), och sedan lade jag mig. Just det, jag fick mitt frånvaropapper igår. Jag har 50% frånvaro på spanskan. Inte bra alltså! Är borta lika mycket som jag är där. Skärpning Katrin!!

Idag var det segt i skolan, massa tråkiga lektioner. Fjäskade dock till det lite på samhällen, och det verkade vara uppskattat! (Y) Jag hade även tråkig spanska idag. Nöjd att jag gick iallafall för vi fick ett häfte inför provet. Typ 10 sidor och jag kunde inget, hur ska det gå?
Efter skolan åkte jag hem och senare kom älsklingen hem till mig. Det var mys! Inte träffats på en evighet kändes det som.
Han åkte nyss hem, jag ska nog kolla Paradise Hotel nu! Ni får förmodligen bilder från stallet imorgon, för Malin har inte hunnit skicka alla än. Ni kanske får någon video med om ni har tur! ;)

Förövrigt så är det skola imorgon (slipper dock sista lekionen pga läkarbesök), efter det ska jag träffa Sandra och Amanda. Vi ska simma! Ska helt klart bli gött att motionera lite igen.

Puss&Kram på er! Och sov gott, :) <3


Bjuder på, gammal! Hihi


Sleepytight

Nu ska jag försöka sova... kanske lyssna på musik eller så. Ska upp tidigast ever imorgon! Ska nämligen träna innan skolan (Köpa simkort, hoppas träningsvärken hinner gå över). Jag ska iallafall gå upp... kvart i 7, bussen går 10 över så jag klär bara på mig och går till bussen i princip. Ska bli jävligt skönt! Så kan man basta och sånt å chilla innan skolan börjar klockan 10. Jag ska med Malin till stallet efter skolan imorgon, så ska försöka hinna med att skriva några rader på kvällen iallafall. Btw så ignorerar min pojkvän mig som fan. :'( Hoppas det bara är tillfälligt.
Sov gott! Puss.

26 Januari

Hej på er. Just nu har jag jävligt ont i munnen för jag skulle äta daim, och självklart gick knäcken upp i gommen på mig så är alldeles svullen och har blött en massa :( Otur kan man ju säga.

Idag skippade jag spanskan, det var dumt med värt. Jag åkte hem och städade ur min garderob! Har slängt halva garderoben ungefär, plus gett bort två byxor till Emil (killbyxor som kände för att köpa en gång i tiden.) De kostade ändå 1500 och 900 så inte värda att slänga.

Nu ska jag fortsätta ha ont i munnen och kolla på tv eller nått, kanske skriver senare puss.

Början på något nytt

Hej bloggen. Riktigt bra dag idag måste jag säga! Därför finns det inte så mycket tid att blogga under dagarna, det är bara att leva med. Försöker verkligen hinna med allt! :)

Skolan var helt okej idag. Hade datorkunskap, matte och idrott. På idrotten åkte vi skridskor ute på Heden. Det var faktiskt ganska så kul, dock var det väldigt kallt och man hade definitivt värk i fötterna!¨
Jag slutade vid halv 3. Jag promenerade in till Kungsport och kollade runt i affärer. Hittade en jättesöt halsduk från Gina Tricot, på rean. Gud vad jag älskar rea! Den kostade typ... 49 kr! :)
Jag hittade även ett Silvershampoo från Tony&Guy som jag köpte. 129 kr tror jag det kostade! Bra att det var billigare än vad jag räknat med. :)
Jag köpte även ännu en halsduk från Accent på rean. 30 kr, och ursöt. Nu för tiden älskar jag verkligen accessoarer!
Jag handlade även ett par lite speciella leggings med olika sömmar från Gina Tricot, 199 kr. Det var dock en sömm som lossnat, (Syntes knappt), men jag fick den för 180 kr. :)
Jag handlade även (gud vad enformig jag känner mig) tränings/dans-tights från H&M, 299 kr. Riktigt bra kap!
Nöjd med dagens köp, allt som allt handlade jag för 950 kr, inklusive mat och sånt. Känns väldigt värt. Visst, studiebidraget för hela februari är förbrukat, men jag överlever. Huvudsaken är ju att man är nöjd och det är jag! Har ju även betalat tillbaka mina skulder till mamma så nu väntar simkort och permanenten på mig. Köpen förmodligen simkort med vännerna på fredag, och permanentar någon gång i början på februari. Känns härligt (Y)
Måste förresten tipsa om världens godaste choklad. "Passion Fruit" heter den. Mörk choklad med passionsfyllning, kan det bli bättre? Chokladen är även väldigt mörk så man behöver ju inte känna sig så fruktansvärt onyttig när man äter den, vilket är grymt bra!

Efter skolan åkte jag hem, bytte om och sedan åkte vi och plockade upp Sandra och körde vidare till dansen. Vi var där 40 minuter innan, så pratade och värmde upp lite smått och så. Alltid lika trevligt! :)
När vi kom in i danssalen blev vi väldigt chockade. Vi hade helt enkelt hamnat i en fruktansvärt duktig grupp, men för det mesta bara äldre ungdomar, men vi blev ju glada för det. Då vill man prestera med och kämpa för att nå upp! När vi upptäckte vilken tränare vi skulle ha blev vi ännu mer chockade. Känner ni till Charlotte Sinclair? Det är hon som äger dansskolan och hon är liksom "högst". Sveriges bästa dansare + att hon är och har varit med i Let's dance ett flertal gånger. Hur coolt är inte det? Hon var snäll, men oerhört hård. Det är helt klart vad vi behöver. Efter danspasset var vi helt slutkörda, det var verkligen riktigt kämpigt. Det krävs helt klart mer träning, men det var jävligt bra att vi hamnade i den gruppen för nu måste vi verkligen kämpa.
Nu sitter jag här hemma och snuttar lite på passionschokladen. (Den är jävligt dyr ska ni veta!)
Jag har ätit middag, tagit en dusch och ska strax gå och lägga mig, är helt slutkörd.
Jag ska förresten börja leva ett nytt, hälsosammare liv. På riktigt! Och då menar jag inte att jag ska banta eller så. Jag ska bara vara mer glad, positiv och tänka mer på andra. Plugga bättre till prov. Äta hälsosammare (Inte banta) bara äta mer grönsaker och vitaminer, och mindre onyttigt. (Kanske bara unna mig när jag verkligen förtjänat det, högst något pyttelitet i veckan). Jag ska försöka hitta ett jobb, oerhört svårt men alltid värt ett försök. Jag ska träna mer, och framför allt leva livet! Samt uppskatta mina föräldrar mer än vad jag gör. Det förtjänar dom!
Visst låter det bra? Jag ska sätta upp mål för mig själv, inte skyhöga utan sådana saker som är möjliga att nå.
Nu ska jag gå till sängs, hoppas ni står ut med att jag inte har jättemycket tid för datan längre. Men då kanske det blir mer intressant när jag väl skriver inlägg? Lovar iallafall att försöka lägga in fler bilder framöver.
Puss och godnatt på er! <3

Bilder på min och Sandras danslärare, känner ni igen henne?


25 Januari

Nu sitter jag i skolan, har datorkunskap. Tråk! Vi ska strax åka skridskor på heden, haha. Kom på att jag inte har sista lektionen idag så slutar typ halv 3 eller 3. Skönt! Har bara idrott och matte kvar tror jag. Efter skolan ska jag köpa danstights och silvershampoo! Har ju fått studiebidraget nu! :D Ska kanske även träffa Robert, och ikväll är det dans.

Hörs senare, puss.


Naaaaana

Nu ska jag nana, imorgon blir det skola :( och skridskoåkning! Vi får hoppas att jag kommer hem hel.
Godnatt på er! :) <3


Inspiration


At night

Jag tycker att pjamas är sååå mysigt! Här har ni några utav mina favoriter. (Jag vet att det stavas pyjamas, men jag tycker att pjamas är bättre!)


LEGGINGS

Riktigt snygga jeansleggings, passar helt enkelt min form bättre än vanliga jeans.
GREY - Kamara Grey Snow washed Denim LeggingsBLUE - Melanie Blue Denim Leggings

Shoes

Ett par riktigt snygga boots till vintern och ett par härliga ballerina till sommaren, perfekt.

BLACK - Issabeau Studded Shoe Boot
BLACK - Jennie Black Jewel Pointed Ballet Pumps

Studiebidrag!

Jag har gjort upp en liten budget som jag ska hålla mig till nu när mitt studiebidrag kommer imorgon. Jag måste helt klart bli mer sparsam! Men ändå handla det jag behöver och vill ha.
Detta ska jag lägga månadens tusenlapp på :

- Danstights. Ca 300 kr
-
Permanenta håret. Kr ?
- Silvershampoo. Ca 200-300 kr
- Skulder; 350 kr till mamma
+ 200 kr av mormor


Sammanlagd kostnad: 950 kr
Överskott: 250 kr

Visst verkar det bra? Jag ska hålla helt klart hålla mig till denna budgeten och bli ekonomisk!


Dans!!!!!!!!

Nu är jag hemma från dansen. Det gick ganska så bra, äckligt skönt att komma igång med träningen igen! Varenda liten fettvalk ska bort. :)

Riktigt snygga jeans från boohoo.com. Synd att jag inte passar bra i jeans! Det ska vi ändra på.
BLUE - Leela Stone Wash Biker JeansBLUE - Elli Ripped Front Blue Snowash JeansGREY - Chloe Acid Wash 5 Pkt Skinny Jeans

24 Januari

Heeeeeeeeeeeeej.

Måste börja med att säga att filmen igår var  V Ä R D E L Ö S ! Det går inte att beskriva min besvikelse med ord. Ingenting var som i boken, verkligen ingenting! Det fanns ingen koppling till någonting och allt var bara rörigt och blä. Menmen, vi hade det trevligt ändå! Efter bion åkte vi till Landvetter C. Träffade Pauo och Cissi en stund, sedan åkte Torre hem till sig och jag & Robert hem till mig. Vi kollade en stund på American Crime innan vi gick och lade oss.

Idag är det dans. Det är fortfarande oerhört segt med söndagar, men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Robert åkte hem för ca en timme sedan. Jag sitter och kollar på tv, finns dock inget bra. Ska kolla om det kommit upp nya Paradise hotel avsnitt på webben!

Kram (:

Gbg nu, skriver förmodligen senare!

Färdigsminkad.nu

Snabba Cash


23 Januari

Godmorgon!

Nu har vi nyss ätit frukost. Igår kväll kollade vi på American Pie som sagt. Helt okej, men jag förstår inte varför de ska döpa den till American Pie! Den hade inget med originalen att göra.
Vi kollade även på Instängd igår. Mycket bra film! Dock har den både sina smått sega stunder, och ibland vidrigt läskiga. Mitt hjärta flög upp i halsen ett flertal gånger!
Vi såg inte klart på filmen igår, för vi var trötta. Så imorse när vi vaknade så kollade vi klart på den. Väldigt skumt slut måste jag säga, men det kanske beror på att det kommit ut en tvåa med. Måste verkligen se den! Den går på bio nu, så kommer väl snart upp på Internet så man kan ladda ner.
Förövrigt så fick jag ett par väldigt söta örhängen av Becka precis. : Döskalle, kors och ankare tror jag att det är. Tack Becka! :)
Jag ska strax ta mig hemåt. Bussen går om en halvtimme.
Jag ska göra mig iordning inför middagen med lillsläkten, och även inför bion ikväll. Tror vi tar 5 bussen in i eftermiddag.
Nu ska jag dra mig, ni får bilder sen när jag gjort mig iordning! Så får ni se min nya tunika som jag ääälskar.
Ha en bra fortsatt helg! Puss&Kram.

22 Januari

Heeeej!

Nu uppdaterar jag hemma hos älsklingen. Han duschar för tillfället! Så jag passar på att skriva ett par rader.
Skolan idag var helt okej. Datorkunskap (lika enkelt som alltid), matte (lika tråkigt som alltid), och engelska (prov som inte blev så jävla lyckat!)
Efter skolan åkte jag hem, och kollade på en film. "Min brors flickvän". Hann dock inte se klart på den för Robert ville att jag skulle komma ner, så jag tog bussen hem till honom. Vi slappade framför datorn, åt middag med hans familj och nu ska vi strax se på den nya American Pie filmen och äta glass. Någon som sett den? Är säkert jätterolig. Förmodligen så ska vi även hinna kolla på "Instängd" ikväll, eller kanske den nya Saw? Jag känner verkligen för att somna till en skräckis iallafall.
Imorgon blir det middag hemma med min lilla släkt, och på kvällen blir det bio med Robert och Torre. "Snabba Cash", efterlängtad!
Men nu ska jag borra ner mig under täcket, det är riktigt kallt här inne!
Ni får ha en riktigt skön helg, pusssar!
Hittade en väldigt gammal bild på Roberts dator. Egentligen så är den ju inte speciellt gammal, men jag förändras mycket! (Speciellt håret) Btw: Snart är jag krulltått! :D Permanenta inom 3 veckor troligtvis.


20:19

Hej! Jag blir kortfattad, ska se på film. "Slither". Älskar den! :D <3
Dagen har varit jobbig, men det ordnade sig tillslut med allting. Jag och Robert åkte in till stan på eftermiddagen och fixade det med biobiljetterna och så, så vi + torre ska gå på Snabba Cash på lördag! Ser fram emot det. Förövrigt så har mamma suttit och läst igenom hela min blogg typ, haha. Pinsamt, men hon tycker den är skitbra och ska tipsa sina kompisar, haha.
Men jag lovar att bli bättre på att uppdatera, har bara väldigt mycket för mig för tillfället. Ha det bra, pusss.

21 Januari

Hej. Jag har huuur tråkigt som helst! Sitter på engelskalektionen. Funderar tyvärr starkt på att skippa spanskan i eftermiddag. Då hinner jag följa med Malin till stallet lite tidigare. Förstår inte hur jag ska hinna med allt! Måste åka till Norstan och kolla mitt konto. Sedan åka till Bergakungen och hämta ut biljetter, jag är stressad. Plus att jag kanske ska hinna äta lite i bamba med? Vi får se. Jag är iallafall pank, buuuhu. Jag har iallafall fått köpt ett nytt bambakort nu, vilket är skönt.

Vi säger så, kanske skriver ikväll när jag varit med Malin i stallet! Puss.

20 Junuari

Hej på er!

Jag skrev inget igår pga trötthet. Jag var fruktansvärt trött efter skolan så jag åkte hem och la mig. Läste ut "Snabba Cash" och blev lite förvånad över slutet! Men boken för övrigt var bra, :) Längtar till filmen på fredag! :D
Jag somnade hyfsat tidigt igår, typ 8 eller nått. Så imorse var jag inte riktigt lika seg som jag brukar vara! :)
Dagen idag har gått otroligt snabbt. Hade bara Naturkunskap, Matte. Vi har fått en ny lärare i matten. En kille som hette Måns. Helt vidrig! Han skrek på mig fast jag inte gjort nått och var allmänt besservisser. Han kom liksom in och presenterade sig knappt, ba: Börja räkna, ni ska ha hunnit 10 sidor tills på fredag. Plus att han blev sur hela tiden för vi pratade, ofta man är så irriterad första dagen! Man ska väl göra gott intryck på sina elever och inte låtsas vara bättre än alla andra. Usch på honom, min nya hatlärare.
Jag kom nyss hem från skolan, skönt. Jag somnade på bussen, och vaknade såklart alldeles för sent. Jag fick åka tillbaka med bussen igen när den vände i Hallen, smart! :)
Nu ska jag antingen kolla på Scooby Doo, eller Paradise Hotel... jag får se vad det blir! Fuck, scooby doo är tecknat. Då blir det helt klart Paradise Hotel repriser. Ska snart börja med middagen med. Det blir kyckling och grönsaksgryta, mumsigt. Robert har lärt mig receptet så nu får han komma hit och äta hans gryta gjord av mig!
Puss&Kram.

Mitt hår under året 2009

Januari-Februari 09


Mars-April 09


Maj 09


Juni 09


Juli 09


Augusti 09



September 09


Oktober 09


November 09


December 09


Januari 10


Klart! Vilken hårfärg tycker ni är snyggast? Själv gillar jag Oktober 09 och Januari 10 bäst! :)



18 Januari

Hej på er.

Idag har det varit en ganska så bra dag faktiskt. Skolan var inte så himla seg, även om jag slutade 4. Vi hade datorkunskap för första gången. Fick lära oss hur man sätter på datorn, hur man gör mappar, dokument, hur man sparar, hur man sätter på Word, hur man raderar, markerar text osv. Helt klart den enklaste lektionen jag någonsin varit på. Läraren tror säkerligen att vi är födda på 50-talet. Hur många i min ålder kan inget om datorer? :S
Det var iallafall chillt, huvudsaken. Efter den lektionen hade vi idrott. Jag har varit borta så många lektioner att min lärare frågade om jag var ny! Och så trodde hon att jag hette Felicia. Då har det helt klart ballat ur när inte ens läraren vet vem man är. Har lovat mig själv att gå på alla lektioner, så vi får se hur det går. :)
Jag har förresten tappat bort mitt bambakort :( Ingen mat för mig idag. Tar flera veckor att få ett nytt. Hur ska jag överleva? No money, No food. I will die!
Vi hade även matte och Naturkunskap - LAB. Vi fick studera fjärilar och dess olikheter. Lite intressant var det allt! ;)
Tog halv 5 bussen hem. Somnade på bussen, och vaknade precis vid min hållplats. Tur, jag hade inte velat gå! Var hemma vid halv 6 tiden. Åt middag, och nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Känner starkt för att slappa framför en film, frågan är om jag har någon som är värd att se. Jag har engelskaprov på torsdag eller fredag, så jag skulle behöva plugga lite. Jag får se hur jag gör helt enkelt!
Jag är trött på datan, nu får den vara ifred en stund.
Ha det bra! Heeeejs<3


Till håret. Ska investera i snarast!

 
Permanenta lockigt. Ca 1000-1500:-

Silvershampoo. Ca 200-300:-


Bloggdesign!

Som ni kanske ser har jag ändrat designen helt och hållet. Jag är hur nöjd som helst! Vad tycks? Det är vissa saker jag inte får till och jag har fixat och trixat i timmar. Men nu får det vara såhär. Kommentera gärna så jag vet om något ser galet ut.
Förövrigt så ska jag göra mig i ordning, äta kvällsmat och lägga mig. Skolan imorgon. :( Vanligtvis slutar jag 13:20, men nu ska vi börja gå efter vårt nya schema, så jag slutar någon gång vid 4 :( Buhu!

Men ha det gött., <3

Trash

I natt sov jag hos min älskling. Vi kom i säng väldigt sent, så jag sov till halv 12. Vi förväntade oss att vara rejält bakis, men vi båda mådde helt okej när vi vaknade. Skönt!
Under dagen idag har det inte hänt så mycket... vi var sega så la oss och kollade Family Guy. Faktiskt första gången för mig! Har alltid tyckt att det verkat barnsligt, men det var faktiskt ganska så roligt. Efter ett tag somnade vi båda och sov i någon timma. Sedan hämtade mamma och pappa mig och vi åkte hem. Eftermiddagen har ägnats framför datan. Kollat bilder osv. Jag har även ätit Lax-Lasagne för första gången i mitt liv. Mamma och pappa hade hittat ett recept på det som de ville laga idag. Jag förväntade mig det värsta, men det var inte så farligt faktiskt! Ärligt talat så var det riktigt gott, tro det eller ej.
Nu ska jag photoshopa lite. Ska försöka komma igång med en ny header, vi får se hur det kommer att gå.
Förövrigt så sitter jag och mumsar på min glaciösa chokladtomte. Mums!
Ni får ha det så bra sålänge, hoppas ni haft en bra helg med för den delen! Pusss.''

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Min pojkvän är en stor pojke nu!


17 Januari

Heeej!

Igår var det släktmiddag hos min älskling, och sedan 18 års fest! Den var toppen. Massa underbara människor helt klart. Jag umgicks väl mest med Hannah och Anna under kvällen - toppenbrudar! <3
Fille fyllde år för 2 veckor sedan, så både han och Robert fick var sin Barbara docka och glidmedel av killarna. Så dom dockorna hade vi himla roligt med! Jag hoppas dock inte att Roberts kommer att komma till användning.
Här kommer härliga bilder som får beskriva kvällen. Tack till er som gjorde den värd! ♥










Profilbild

Äntligen! Det har varit lite strul med bloggen och min bild har inte synts - men nu av någon anledning, efter många försök så funkade det. Men nu får jag bannemej lägga ner datan. Filmen väntar! Pusssisss ♥

Godnatt! (FilmDax)



None Makeup.


DOWN DOWN DOWN DOWN DOWN



None Makeup.


Ohgod

Moget. Moget. Moget. Nu är jag plötsligt på dåligt humör. Men jag blir så trött på det! Men jag vill inte anstränga mig längre. Nono, I Have done enought. Fått nog helt enkelt. Du har ditt, jag har mitt. Vi har vårt. Finns det något kvar ? Vet inte, orkar inte bry mig. Jag har alltid brytt mig en aning för mycket, tro det eller ej. Du har förändrats, jag har förändrats. Så sluta klaga och spela bättre än mig, du är förmodligen inte bättre än mig på något sätt. - ingenting är som förr. Ingenting kommer någonsin att bli som det var. Det har vi förstört för länge sedan. Gå vidare? Det gjorde jag för längesedan.
Förresten. Du har aldrig ansträngt dig förrän nu, försent. Lägg ner.

Du vet vem du är.


HORROR

Har precis kollat klart på "The Children". En riktigt bra film som jag rekommenderar starkt för er som gillar spänning. Ibörjar var den lite småseg, men handlingen var ändå väldigt bra och den var riktigt ruggig. Efter en halvtimme blev det bara äckligare och äckligare och jag var tvungen att pausa flera gånger och stänga av ljudet, det minskade effekterna. Men den är iallafall att rekommendera! :) LÄSKIG!


FINT HÅR

Jag tycker att Molly Sandén har otroligt fint hår, värt att döda för, haha. Gaaaah vackra människa! Såg att det var ännu finare idag på Let's Dance med, när hon hade plattat.


<3

När jag hör er skratta, då mår jag som bäst.

15 Januari

Hej bloggen!!!

Äntligen helg! Veckan har gått oerhört fort. Kanske beror på att jag inte var i skolan varken i måndags eller tisdags.
Idag började jag 10 och slutade 14:30. Skönt! Hade dock företagsekonomi, och jag kan kyssa mitt MVG goodbye. Nu hoppas jag helt klart på G! Kunde knappt en enda uppgift idag. Är det egentligen så konstigt när alla haft 1 vecka längre på sig att öva än vad jag haft?
Efter skolan åkte jag hem. Btw, jag köpte energidrycker idag - och jag slapp visa legg! För första gången. Kanske ser jag mognare ut nu? Haha, vem vet.
Väl hemma slappade jag framför tvn, Top Model, repris.
Sedan började jag kolla på en film men familjen, men den var kass så jag och mamma tog bilen ner till Ica och handlade godsaker. Köpte även hallon och en Cranberrydrink som man blandar med sprit, blir säkert jättegott, hihi. Och färska hallon på det! :)
Vi hyrde även 2 filmer rysare. "The children" och "My bloody valentine" som jag och Robert såg¨på 3D - bio i våras. Grym var den, och läskig.
Så nu blir det till att börja med The children! Och mysa på rummet. Ibland är det skönt med lite ensamtid.
Btw. Emil har 4 tjejer och 1 kille som ska sova här i natt. Hur ska det gå? De låter som att det är ett helt zoo här i huset. + att mamma varit nere och handlat mat enbart för dom! 80 klubbor köpte hon med. Som om det vore något jävla barnkalas. + att alla ska sova på madrasser i vardagsrummet Men, vi har inte tillräckligt med madrasser. Vet ni vad som händer då? Jo, då snor mamma en från min säng. Jag får skit för att fjortisarna tar över vårt hus, ingen tvekan.

Nu blir det film för min del! Pusselipuss<3

14 Januari

först och främst, jag pissar på skolan. Orkar helt enkelt inte skriva så mycket, men jag kan ju säga att min engelskalärare så mycket som hatar mig. Dock gav hon mig G vilket var väntat. Samma med Religionen och Matten.

Efter skolan (Jag slutade halv 4), tog jag och Robert bussen hem till mig. Jag "pluggade". Ni vet väl hur det brukar bli när man verkligen bestämt sig för att gå in för det, men sen så kommer det andra - intressantare saker i vägen. Jag får helt enkelt ta en dusch nu och göra mig i ordning, så läser jag väl förmodligen igen snabbt i boken. Jag skiter helt enkelt i hur det går. Satsade på MVG förr men den motivationen har liksom gått ur mig. Jag satsar på livet nu helt enkelt - och mycket roligare!

Puss på er, helg imorgon ♥ Raaaaawwwrrr!


Favoritparet

Nu har jag kollat på alla reprisavsnitt. Riktigt tråkigt att mitt favoritpar splittrats. De var ju så gulliga! Plus att det enda som var en anings seriöst är liksom borta. Nu är det bara slampor, tjatiga och jobbiga tjejer kvar i Paradiset. Jag får helt enkelt hålla på Kristoffer fullt ut! ;)


Schema

Vi fick ett nytt schema idag. Helt klart sämre än innan jag man ju säga. Förra terminen slutade jag 13:20 på måndagar. Jag hade varken datorkunskap, estetisk verksamhet eller natur. Nu har vi liksom natur 3 gånger i veckan. Ofta liksom, jag valde ju samhällsprogrammet för att slippa den skiten.
Om några veckor ska vi välja inriktning med, och individuella val. Jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska välja. Det finns 3 olika. Samhäll, Ekonomi och så var det någon annan som jag inte minns.
När det gäller det individuella valen så ska det nog inte bli så svårt att bestämma sig, det finns ganska många roliga och intressanta kurser så det är väl bara att välja det man gillar. Dock så lutar det mot körkortsteori, vilket känns väldigt nyttigt. Inte långt kvar till körkortet och det är ju bra att kunna en del innan man tar körlektioner. + att jag kanske inte behöver ta lika många.
(Det vita som är markerat på morgonen är språkval och specialidrott. De lektionerna har jag inte. Det vita på eftermiddagarna tissdag och onsdag är srpåkvalet, det har jag. Vill dock byta till morgonen och sluta tidigare istället, men det går väl inte förmodligen.)


...

Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det. Du förstör mitt liv. Du förstör vårt liv. Visa lite respekt. Jag orkar snart inte mer. Vi orkar snart inte mer. Dra åt helvete. Jag menar det.

13 Januari

Hejhejhej

Idag gick jag till skolan, höhö. Det var inte så jobbigt. Hade bara 3 lektioner + studiehandledartid. Först hade vi engelska, och min äckliga lärare som hatar mig gav mig bara G, vilket jag kanske iofs förtjänade. + att hon sa att jag skulle göra en muntlig redovisning om min USA resa inför klassen. Dream on.
Vi hade matte med, sjukt trist som vanligt. Ekvationer!
Sedan företagsekonomi. Fick reda på att vi tydligen har slutprovet på fredag. Hurra! Här kommer man hem och har 2 dagar på sig att plugga. Bläblä.

På rasten träffade jag älsklingen i stan. Jag skulle egentligen bara handla strumpbyxor, och spara mitt studiebidrag till permanenten, men det blev till att handla lite mer.
Rosa örhängen till Roberts fest. Bikbok 69:-
Strumpbyxor till Roberts fest. Kappahl 79:-
12 Svart/silvriga armband. H&M 59.50:-
Svart tröja, trekvartsarmar med markerade axlar. H&M 199:-

Nu blir det ingen mer handlande, får ju aldrig håret jag vill ha annars! ="/
Efter skolan pluggade jag. Usch, trist. Skulle egentligen följa med Malin till stallet men vad gör man när man får reda på att man har prov? Malin kan jag ta igen iallafall, haha ;) Det kan jag inte göra med slutprovet. Ledsen Malin men du fick ju en bra dag ändå! :)

Nu sitter jag här och saknar min pojkvän så otroligt mycket. I söndags hade vi våran 6 månadersdag, men jag var ju inte hemma då så det fanns inte så mycket att göra åt saken. Jag älskar honom iallafall mest av allt på hela jorden. Föralltid. <3

Nu ska jag kanske plugga lite till, eller läsa Snabba Cash, eller spela spel i Ipoden eller nått. :)
Puss.


:)

Kom precis hem från mormor och morfar. Min moster var även där. Vi fikade och berättade om vår resa. Som alltid när man är där så blir man bjuden på så himla mycket gott. Idag åt vi semla. Jag vet inte varför, det är väl inte semledagen än? Men det var iallafall gott. Plus typ 1000 andra kakor. Nu måste jag snart träna bort alla onödiga kilon innan det går för långt, haha! Förmodligen köper mamma simkort till mig inom kort. :)
Nu ska jag kolla klart på Paradise Hotel och smsa med min pojkisvännis<3


Rättegång.

Jag har blivit kallad som vittne till en rättegång angående misshandel. Fick nyss reda på det. Gick upp till brevlådan för att hämta posten, och där låg det 3 brev från Tingsrätten - Åklagaren. Ett till mig, ett till mamma och ett till pappa. Jag fick panik! Trodde jag fått typ indraget studiebidrag eller något ännu värre. Jag slet upp mitt brev innan jag kom innanför dörren. Det stod att jag blivit kallad som vittne och blablabla... panik. Jag vill verkligen inte! Roligt besked direkt när man kommit hem från USA liksom. Livet som var så perfekt för bara 10 minuter sedan. Nu kommer jag att oroa mig inför detta! Vittnena har ju den värsta uppgiften, helt klart. Ingen som hjälper och bara advokater och åklagare som ställer motfrågor. Plus att det säkert kommer vara en massa människor där. :( Önska mig lycka till :O
Det är ju ingen stor sak egentligen att oroa sig för. Jag är bara alldeles nervös. Kommer dö. Bläää :(


12 Januari

Hej

Idag väckte mamma mig klockan 10, höhö jättekul när man tagit ledigt. Men det var väl lika bra, så somnar jag förmodligen tidigare ikväll. Förövrigt så ska jag inte ägna dagen åt något speciellt. Kanske göra i ordning grejer inför skolan imorgon och fixa i ordning allt jag haft med mig från USA och packa upp. Ska väl kolla på Sjunde Himlen med som börjar om en halvtimma. Snacka om att jag missat många avsnitt! "/

Ikväll blir det till att hälsa på mormor och morfar, lite smått segt faktiskt. Känner verkligen inte för att åka enda till Hisingen idag. Vill bara vila upp mig inför morgondagen.
Vi hörs väl senare antar jag. Här får ni ännu en favoritmusikvideo. ♥



Älskar med stort Ä


21:06

Nu är jag hemma. Har varit med min älskling hela dagen hemma hos honom. Fikat med hans familj och så, grattis ännu en gång älskling! <3
Innan jag drog hem åkte jag ner till centrum. Köpte passionsfrukt, godis, pengar till telefonen och hyrde film. "Wallander, Läckan". Jag ska nog göra mig i ordning och lägga mig i sängen och glo på filmen! Eller så kollar jag på alla repriser av Paradise Hotel, få se vad jag gör. Imorgon tar jag ledigt, kommer inte palla skolan - alldeles för trött.

Förövrigt så har jag en hyffsat upptagen vecka.

Tisdag: Ledig från skolan. Sova. På kvällen besöka mormor och morfar.
Onsdag: Skola. Stallet med Malin.
Torsdag: Skola. Träffa älsklingen i stan, shoppa?
Fredag: Fest med älsklingen hos Robban.
Lördag: Älsklingens släktfest + fest.
Söndag: Sova.

+ Jag längtar till att få se den nya filmen Snabba Cash! Ska ni gå på den? ;) Jag läser boken och den är underbar. Förmodligen ska jag och älsklingen se den nästa vecka. <3

Nu ska jag gå, puss på er! ♥


11 Januari

Heeej!
Till att börja med ska inleda inlägget med ett stort GRATTIS till min bästa pojkvän som fyller 18 år idag. Stor pojke!
Nu sitter jag hemma oss honom, vi har nyss varit på promenad med Kasper. Flygresan hem från Miami var helt pissed off. När vi kom till vår mellanlandning i Chicago så strulade det. När vi skulle starta så var ena motorn sönder, så vi fick åka med in på lagning, vilket tog ca en timma. När vi sedan kom igång så var resan seg. Det tog ca 8 timma att komma till Tyskland. När vi kom dit hade vi missat planet till Landvetter. Helt otroligt. Vi fick sitta och vänta i 9 timmar på nästa plan till Sverige! Så jävla segt. Vi fick iallafall 2000 kr i matpengar, men ändå. Sen när klockan blev halv 10 och planet skulle komma, så var det försenat pga snöstorm i norra Tyskland. Vi fick vänta ytterligare 1 timma och kom inte iväg förrän efter 11 på kvällen. Vi skulle liksom vara hemma i Landvetter klockan 14:00, men istället kom vi hem 03:00. Jävla puckat helt enkelt! När jag kom hem kändes det iallafall riktigt skönt. Jag älskar verkligen Göteborg/Landvetter, känner mig så hemma här. Mormor och morfar mötte oss vid dörren hemma tillsammans med hundarna, gud så roligt det var att träffa dom. Saknade! <3
Jag duschade och så, och gjorde mig i ordning. Robert kom hem till mig! Han hade gått enda upp till mig, sötnosen. <3
Vi var ytterligare hos mig någon timme. Snackade och så, sedan tog vi en pulka och han drog mig nerför Tahultsbacken, haha. Det bar av hem till honom. Han fick sina presenter och så, och jag fick julklapp! :D The Body Shop paket. Krämer och massa sånt, himla gullig är han. Av mig fick han Michael Jackson tröja och skjorta.
Vi kom inte i säng förrän klockan 07:00 på morgonen, och jag vaknade inte förrän vid 14 tiden idag. Då hade Robert redan varit vaken länge. Jag åt frukost, sedan tog vi en promenad med Kasper som sagt.
Nu sitter vi här och gör inget speciellt. Gud vad jag har saknat Sverige! Och gud vad jag har saknar min pojkvän. Känns bra att vara här, vi säger så sålänge. Pusshej!

Rosa - sött

Så himla söt klänning! Vill helt enkelt ha den, man kan ju alltid önska. Forever 21 är denna skönheten ifrån. Glömde förresten att om man är i USA så måste man besöka Forever 21 och Strawberry med!


9 Januari

Hej på er där hemma i Sverige!

Nu sitter jag på flygplatsen i Miami och väntar. Mamma, pappa och Emil går runt i affärer och kollar lite. Vårt flyg går om mindre än 2 timmar. Vi har ätit på en restaurang här på flygplatsen, spagetti med köttbullar - inte så gott här.

Jag vill verkligen komma hem nu. Vi ska liksom flyga hur mycket som helst nu! Sammanlagt ca 15 timmar. Plus 2 mellanlandningar. Vill bara komma hem nu och pussa på min pojkvän.
+ han är inte inne på msn nu när jag är det, och det gör mig deprimerad. :/ Menmen. Jag är iallafall hemma ganska så snart. Klockan 14.00 lokal tid imorgon. Ni får ha det himla bra, för jag vettefan om jag kommer ha det så bra uppe i luften, haha.

Puss på er! Ha en bra fortsatt helg :)

8 Januari

Hej på er

Nu är klockan 20:43 och vi kom nyss tillbaka till hotellet. Dagen har varit helt okej, den skulle varit bättre om man bortsett från min huvudvärk och svullnade hals. Mamma, pappa och Emil har varit sjuka under semester, så jag antar att det är min tur snart! :( Kul när man ska hem liksom. Får helt enkelt hoppas att det är något tillfälligt bara.

Förövrigt så var det riktigt härligt väder idag, och varmaste dagen hittills på hela semestern. Det var runt 60-70 farenhigh. (stavning)? Fråga mig inte hur många grader det är i celcius, jag har ingen aning! :) Men varmt var det. Så vi solade någon timma på förmiddagen, sedan tog vi bilen och åkte ut till... någon stad lite mer ute på landet. Jag minns inte vad den hette! Haha. Någonting på D.

Där åkte vi till stranden och promenerade, jättemysigt. Sedan åkte vi vidare till en italiensk restaurang där vi åt. Jag var nyttig och åt pizza, höhö.
Efter det åkte vi tillbaka till hotellet. Ställde bilen och gick till centrum. Handlade lite. Jag fick köpt ögonbrynsrakare (riktigt grymt faktiskt! Oerhört smidigt. Jag som tycker att det tar en sån jädrans tid att noppra. Nu är det bara att raka bort skiten.) Köpte även en mattmouse foundation, skitgrym. Både väldigt täckande och naturlig. Dock köpte jag en väldigt mörk, eftersom att det passar min nutida, solbruna hud. Vet inte om jag kommer att kunna använda den om ett par veckor, men då får jag väl ha den som solskimmrande rouge helt enkelt. :) Jag köpte även ännu en mascara. Jag köpte ju en Lancome för någon vecka sen, men den var vattenfast vilket kan vara jobbigt ibland. Därför fick det denna gången bli en telescopic mascara. Den med den runda lilla borsten! Någon som testat den? Jag provade den nyss. Helt okej faktiskt. Kanske inte jätte snygg på övre fransarna, men på undre fransarna var den faktiskt jättebra. Handlade även en liten present till X. ;)



Efter handlandet gick vi tillbaka till hotellet, och nu sitter jag här och tuggar på mina melongodisbitar, sjukt gott. Dock onyttigt, haha. Men orka bry sig!
Förövrigt så åker vi hem imorgon. Planet går från Miami vid 4 tiden. Vi flyger till Chicago, och därifrån vidare till Frankfurt, och därifrån vidare till Landvetter. 2 mellanlandningar alltså, lite smått drygt. Menmen. Om allt går som planerat så landar vi på Landvetter flygplats klockan 14:10 på söndag. Om jag orkar och så, sover jag förmodligen över hos min älskling eftersom att han fyller år på måndag och vi har båda ledigt då. :) <3

Vi säger så sålänge, får se om jag skriver något innan hemresan imorgon. Annars är detta det sista inlägget från Miami. Miami har förövrigt varit en helt UNDERBAR stad. Inget att klaga på, eller jo... kanske lite. Jag förväntade mig varmare, men det är ju vinter här med denna årstiden så det kan man ju inte göra något åt.

Här kommer min lista över storstäderna jag varit i dessa 3 veckor, och vilken jag tycker är den bästa - sämsta staden. Den översta är den bästa och så går det neråt... Kunde inte bestämma vilken av de två sista som var bäst. :P

- San Francisco
- Miami
- Las Vegas
- Los Angeles/New York

Ni får ha det så bra, jag saknar er allihopa ♥      


USA

Här kommer 5 olika butiker som du bara måste besöka när du är i USA.

1.
Papaya (Mode)

2. Victoria's secret (Underkläder)

3. Sephora (Smink)

4. So Good (Smycken)

5. JC Penney (Allt möjligt)


MSN SKIT

åh jag blir galen. Jag kommer inte in på msn! :( Snacka om att jag inte klarar mig utan civilisationen. Ta mig hem NU!

7 Januari

Svar till Robert; Jag kommer hem den 10e, på söndag... vid tvåtiden tror jag! :) Och ja, kommer hem till dig på måndag för jag ska ta ledigt då med <3 Har du bara fått 1 kort? XD Va efter dom är. <3

Idag har det varit en riktigt spännande dag. Vädret var lite sisådär, ganska så grått, så vi bestämde oss för att ta bilen till "Ever Glade". För er som inte vet vad det är för något, så kan jag berätta. Världens största träskmarksområde. Det var  h u r  c o o l t  s o m  h e l s t  d ä r !

Btw, träskområdet bestod även av en liten stad. HAHAH jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg välkomstskylten. Population: 0,0008. 8 INVÅNARE. HAHAHAAH KUL LIV!

Vi åkte först en båttur, och sedan en tur med bilen. Först på dagen fick vi inte se så mycket roliga saker, mest olika vackra fåglar, fiskar och ormar. Senare på eftermiddagen när solen tittade fram gick alligatorerna upp på land och solade sig. Det var riktigt maffigt. Vid båtturen hade de alligatorer i fångenskap. Burar och akvarier. Det var riktigt hemskt att se 1 meters långa alligatorer leva i 1 meters långa akvarium. Djurplågeri, helt klart! Men när vi kom ut i den riktiga träskmarken så fick vi se de vilda, lyckliga djuren. Man blev glad över att se att dom hade det så bra och att dom faktiskt kunde göra vad dom ville. Det fanns inte ens något staket upp till vägen så om dom skulle känna för det kunde dom ta en promenad upp till bilarna, haha. :S
Men det var helt klart en galet värd upplevelse, tro det eller ej. Vi såg även sköldpaddor. Vissa var inte större än en tummnagel. Vissa var riktigt stora. :) En sak var väldigt tråkig och ledsam. Träskvattnet hade haft väldigt dåligt med syre på sistone, och det hade gjort att nästan alla fiskar dött. Vattnet var hyffsat klart så om man kollade ner på botten såg man fullt med döda fiskar. Riktigt sorgset! Det var liksom inte 1 eller 2. Det var tusentals om inte mer. Vissa var riktigt stora med! Såg några döda som var lika långa som hela min arm. "/ Stackarna. <3

Efter den härliga upplevelsen åkte vi till en indianby. Där åt vi middag, helt klart den bästa restaurangen hittills på hela resan! :D Deras specialitet var då alligator, men jag kände att jag inte ville bidra till att de slaktar fler, så jag höll mig till min favorit här i USA. New York Steak. :)
Mamma tog dock alligator, så jag smakade lite. Det var faktiskt gott! Smakade precis som kyckling, fast mörare och mer vitare.
Efter restaurangen åkte vi till en souvenirbutik. Där köpte mamma ett halsband med en elligatorklo till mig, riktigt cool faktiskt! Den ska jag nog aldrig ta av mig. (Förrutom vid fina tillfällen haha.) Mamma köpte även 2 uppstoppade alligatorhuvuden. De ska vi ge bort till mormor och morfar, och mammas kompis. :)

På vägen tillbaka efter handlandet såg vi ännu flera alligatorer, så vi parkerade bilen och gick ut och fotade lite. De unga var runt 1 meter medans de äldsta kunde vara runt 4 meter. Lite läskigt var det allt! :)

Efter träskmarken åkte vi tillbaka till Miami. Där handlade vi mat och så, jag fick köpt massa tuggummipaket som jag ska njuta av i Sverige. Fick även köpt det sista till X. :D

Nu sitter jag nere i lobbyn, ska snart gå upp till rummet... börjar faktiskt bli lite trött!
Här får ni några sköna bilder. Puss på er, ha det bra! Speciellt ni som redan börjat skolan, HAHA. Mina klasskamrater började idag, tycker verkligen synd om er. :) Pussssss.

 Mamma smygfotade vid poolen igår. Kanske syns på min min. Och ja, jag visade tydligen för mycket! Därför fick det bli en svart täckande prick. (Lägg märke till hur brun jag är tillskillnad från Emil, HAHA)
'

Alligator i fångenskap "/


FUCK. Asså av någon jävla anledning går det inte att ladda upp fler bilder! Ni får helt enkelt nöja er med dessa, så lägger jag in fler imorgon eller någon annan dag! <3

6 Januari

Herregud vad tiden går! På lördag lämnar jag detta underbara land, och beger mig hem till mitt ännu underbarare hemland, <3

Dagen har varit bra. Spenderade några timmar nere vid poolen, stekte. Måste helt enkelt utnyttja vädret för imorgon eller på fredag blir det oväder. =/

Efter solandet hyrde vi en bil. Men den åkte vi till Taco Bell och käkade, helt okej mat. Sedan åkte vi till hamnen för att kolla på stora fiskar, men vi såg inga :( Bara en död plattfisk som flöt på ytan "/

Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och ställde bilen, och promenerade sedan till "centrum". Där hittade jag ett jättesött juveler halsband + armband. De köpte min gulliga mamma till mig, tack mamma! <3 Smyckena är planerade till älsklingens kommande 18 års fest. :) Nu behöver jag bara strumpbyxor och kanske örhängen, får se om jag hittar de perfekta i Sverige. Nu är alla mina pengar slut, haha! Köpte M&M förrut, så nu har jag väl kanske... 7 dollar kvar. Hihi :)
Jag hittade faktiskt även en massa olika läppbalsam som mamma köpte åt mig. Hur roliga som helst! De var typ 10 olika, och alla hade olika smaker efter olika drickor. Cola, Fanta, Sprite osv... lite småkul :) Får väl prova om dom är bra sen med.

Nu ska jag lämna över datorn till min broder, och vandra upp på rummet. Ikväll kommer vårat favoritprogram. "I hear that a lot". Riktigt bra. De är riktiga amerikanska kändisar som utför vanliga jobb för att se om de blir igenkända. Kanske inte låter så bra men det är riktigt kul, kommer väl förmodligen till Sverige om ett par år eller nått eftersom att vi är sånna härmapor. I förra programmet jobbade iallafall Jessica Simpson i en teknikaffär, Heidi Klum på en hamburgerrestaurang och Leann Rimes på ett café. Kul va, haha. Ni förstår inte.

Nu ska jag iallafall dra, ni får sova så gott för det är väl det jag antar att ni sysslar med just nu!
Puss på er :) Och speciellt många pussar till Robert och Malin! ♥


5 Januari

HejsanHejsanHejsan.

Dagen har varit bra bra bra.
Började med att vi vaknade upp och solen var på topp! Spenderade flera timmar nere vid poolen och stekte. Riktigt härligt! Jag tror att det röda börjar försvinna nu och jag blir mer och mer brun vilket är bra. Om jag ska tro på väderrapporterna så är det sista dagen det är fint väder imorgon, så det är bäst att utnyttja de få dagar man har.
På dagen åkte Emil och pappa iväg ut på havet på fisketur, vilket var förjävla skönt helt enkelt!
Jag och mamma gick ner till havet och solade lite till + åt glass. Kan det bli mer sommarstämning eller? Knappast.
På eftermiddagen tog jag och mamma en taxi in till Miami, köpcentret Aventura Mall! Ett enormt märkesköpcenter med 280 butiker. Me like :)
Där shoppade vi lite. Fick köpt blandannat örhängen, linne/tunika från forever 21, kofta från en butik jag inte minns, tjocktröja från Forever 21, Body Lotion jordgubb/champagne från Victoria Secret, väska från en butik jag inte minns, presenter till X. Jag tror jag fick med allt där. Det känns skönt att ha köpt allt jag behövt nu. Jag har bara strumpbyxor och röda örhängen kvar som behövs inhandlas inom kort, men det blir väl förmodligen så att jag handlar det i Sverige!
Nu har vi nyss kommit hem från shoppingrundan. Jag är helt slut i benen! Ska bli gott att lägga sig i sängen strax.
Just nu sitter jag nere i lobbyn och käkad Amerikanskt godis (från automat). Först stoppade jag i pengar, men då kom det ut fel godispåse, så jag fick stoppa i ytterligare pengar och nu har jag den påsen jag vill ha med, haha. Och det var inte gott! Jag nåste påpeka att svenskt godis slår det amerikanska med marginaler. De enda godiset som finns här som man känner igen från Sverige är M&M och Snickers. Bra att veta va? Haha.

Nog pratat om godis. Nu ska jag dra mig upp på rummet. Det var iallafall riktigt skönt med en tjejdag idag, det behövdes helt klart. Tack mamma! Och tack för att du köpte väskan till mig<3

Puss&Kram hoppas ni har det bra ♥


4 Januari

Hejsan

Nu är jag på dåligt humör, igen. Emil och pappa ska ut och fiska hela dagen imorgon, så då tänkte jag och mamma ta en taxi och shoppa på Miami Beach. Problemet är att det inte finns några outlets på Miami beach, och mamma vill inte åka enda in till Miami med taxi eftersom att det är dyrt, så jag vettefan hur vi ska göra. :( Jag har hittat en jättebra outlet inne i Miami med över 200 butiker, vill verkligen dit! :O

Förövrigt så har dagen varit bra. Vi solade i ett par timmar (Det var väldigt fint väder idag, tack vare att ni bad till gud som jag vet att ni gjorde!) Tack för det. Jag brände mig dock, så nu är jag inte brun. Jag är röd överallt! Främst i ansiktet och vid nyckelbenen och halsen. Inte kul alls. Jag får se hur jag gör med solningen imorgon. Jag måste ju bli brun, inte röd!! :O

Efter solningen gick vi en lång strandpromenad, åt andra hållet idag. Vi satte oss vid en utebar och jag drack världens godaste fruktsmoothie. :)
På eftermiddagen gick vi till ett uteställe och käkade, för mig blev det en massa olika köttsorter typ. Helt okej. Det coola var att Lindsay Lohan, Robin Williams, Nicky Hilton, Paris Hilton och Nicole Richi ätit på samma restaurang! :)
Juste, vi såg en kändis på stranden idag. Gissa vem?! PER GESSLE, HAHA. Helt sjukt. Här har man varit lite överallt i USA i snart 3 veckor, och den enda kändisen man stöter på är svensken Per Gessle. Lite skumt! :P

Efter restaurangen gick vi iallafall och handlade. Jag köpte ögonskuggor, lipinflation och concealer (Hoppas det går att täcka mitt tomatröda ansikte!)
Efter handlandet gick vi tillbaka till hotellet och nu sitter jag här. Ska gå upp på rummet nu och förklara shoppingsituatuonen för mamma. Om jag har äckligt med tur så ger hon med sig och vi åker till outleten i Miami. Om inte, har jag en jädrans otur och då blir vi sittandes på hotellet imorgon. Ni ber för mig igen va? ;)

Här kommer några bilder från dagen, puss, ha det bra ♥

Vårt luffiga hotell..


En söt ekore. Det finns mycket sådana här!


Härliga palmer ;)


Strandpromenad


MeMeMe


Godnatt på er!

 


Bikinilinje.

Ofta man vill åka hem såhär. Visst liiiite sol har jag fått men hallååå gud, vad med mig! Ge mig solsken bara 1 vecka till. ♥


21:45

Hej på er, igen

Idag har vi varit såååå onyttiga, haha. Till lunch blev det MacDonalds och nu senare på kvällen köpte vi hem pizza, usch vad jag kommer rulla hem till Sverige. Förvänta er inget annat!
Under eftermiddagen tog jag, mamma och pappa en lång och härlig strandpromenad längst Miami Beach. De fanns en slags promenadväg som vi promenerade på.
Efter någon timmas promenad gick vi tillbaka till den lite mer centrala delen av Miami Beach. Där kollade vi i småbutiker och så. Sjukt mycket dyra små butiker här! Man kan bara drömma om att köpa. Jag har inte alls köpt mycket under resan, tro det eller ej. Bara lite billiga småsaker. Min bror däremot, fyfan vad han är bortskämd. + att han inte har några egna pengar som jag har, utan mamma betalar allt han vill ha! Senast idag köpte han en klocka för 800 spänn, vilket jag tycker är svindyrt för att vara här i USA. Jag blev lite deprimerad för jag får liksom hushålla med de dollarna jag har kvar. Mamma står iallafall på min sida och jag ska få 200 dollar varesig jag vill det eller inte (Jag sa faktiskt nej), men hon tycker att jag är värd det. Så det känns lite bätttre iallafall, nu måste jag bara hitta ett billigt köpcenter/outlet så att jag kan spendera mina sista pengar!

Men shit vad jag snackar pengar, det låter som att jag är materialist - vilket inte alls stämmer. Men när man ser att sin bror får allt han vill ha så blir man helt klart avundsjuk.
Nog tjatat om pengar, jag tror att jag precis hittat världens bästa outlet på nätet, så den ska jag försöka ta mig till någon dag! :)

Min vi säger så, ska nog pallra mig upp på rummet och göra mig iordning inför sängen!)
Btw; Robert hur många av mina vykort har du fått än? :P

Godnatt på er ♥

Min nya fina piercing som jag köpte på flygplatsen i Las Vegas. (Ursäktar att bilden är suddig!)

Här är den härliga strandpromenadvägen som löper längst hela Miami Beach.


Jag fick syn på en otroligt vidrig spindel och var bara tvungen att fota såklart! Spindeln har inte ben, utan 8 klor. Frågan är om det är en spindel? xD)



3 Januari

Hejhej och hej.

Idag åt vi riktig frukost för första gången på resan hittills. Corn Flakes och riktigt bröd. Det var efterlängtat!
Förövrigt så är jag en aning deprimerad. Det har varit molnigt princip hela dagen idag, bajs på det. Jag som vill sola och bli brun! Temperaturen bara sjunker och molnen blir bara fler och fler. Jag är tacksam om ni ber för vädret i Miami, <3

Nu ska jag återgå till verkligheten, puss&kram 

Mysig från Nelly.com


Min nyårsoutfit 2009




GRAND CANYON

Jag är ju så dum, glömde totalt bort att vi flög helikopter över Grand Canyon i Las Vegas! Det var helt otroligt, en riktig upplevelse. Här kommer några bilder!


Världens största damm - Hooverdammen



Cactus












Fler biler på helikopterturen läggs kanske ut en annan gång :) <3


2 Januari

Hej på er

Jag har sååå mycket att berätta om, men jag hinner knappast med allt! Får väl sammanfatta de senaste dagarna helt enkelt.

För några dagar sedan åkte vi över öknen till Las Vegas. Staden var väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var trevligt. Värsta hotellet med karuseller på vidriga höjder, jag vågade inte ens åka och då är det illa! På vårt hotell fanns även ett stort köpcenter, nice :) hahah. Äckligt ord.
Vi åt på en härlig restaurang, och jag beställde spaghetti med köttbullar, haha. Kände att jag ville vara lite typiskt svensk! :) Jag förmodar att vi somnade tidigt, det har vi ju gjort varenda dag.

Jag hoppas att alla hade en underbar nyår. Min var helt okej. Vi gick runt i den tokiga staden Las Vegas och letade efter ett matställe i timmar. Tillslut fick det bli samma restaurang som dagen innan, men maten var ju underbar så det var helt okej. När vi väl var där och åt så inträffade en liten komisk/pinsam sak, men det hinner jag inte berätta om, hahah. ;)

Igår så flög vi till Miami. Äntligen känns det som att vi är på semester på riktigt! Sola å bada, nej, inte bada det är sjukt kallt. Men endå :) Det är riktigt fint väder här iallafall. Det som dock är sämst är att vi bor på ett riktigt luffigt hotell. Att komma från 4-5 stjärniga hotell och hamna på ett 2 stjärnigt, det är inte lätt alltså. Vi har lärt oss att vara bostskämda nu. Men seriöst, det var inte ens bäddat när vi checkade in oss på rummet. I badrummet var det massa hår och allt är luffigt. Det är sjukt lyhört också! Vi hör vad alla säger runt om vårt rum, inte kul alls. Kunde knappt somna igårkväll! Men iallafall, nu är vi bara 6 timmar efter er i Sverige, så det är skönt.
Igår när vi kom fram till hotellet så beställde vi pizza upp på rummet så vi slapp gå ut. Det var gott, haha.
Sedan gick vi och lade oss, och nu har vi börjat anpassa oss efter det nya dygnet. Somnade typ 1 igår, och sov länge imorse så det blir bättre och bättre.

Idag när vi vaknade gick vi ner till hotellets restaurang. Vi skulle äta frukost men det var sjukt äckligt. Jag beställde in toast, och det låter ju som rostat bröd eller nått. Men, jag fick in typ fel. Pannkakor med socker, BLÄ. Jag som avskyr pannkakor. Så imorgon blir det definitivt till att äta frukost på ett annat ställe!

Efter frukosten gick vi ut till poolen och solade, och där har vi tillbringat hela dagen i princip. Flera timmar :) Jag hoppas att jag blivit lite mer färgglad iallafall. Btw, vi bor 20 meter från havet, :)
Jag är lite orolig, för vädret ska bara bli sämre och sämre här i Miami. Det ska bara vara fint i 4 dagar till, sedan ska det bli skitväder, så fan jag måste passa på. Kanske ska vandra ut en liten stund i solen nu medans mamma duschar! Btw: Vi har inte internet på rummet som jag trodde, så nu sitter jag i lobbyn för det är bara här det funkar, :(

Nu ska vi visst gå ut och handla! Hörs <3


1 JANUARI 2010

Hinner itne skriva mer haha, sitter på flygplatsen och flyget till Miami går alldeles strax. Jag lovar att bli bättre på´att blogga, men jag har haft mycket att göra + att jag inte haft internet på hotellet i Las Vegas. Puss hej jag hör av mig senare! <3

RSS 2.0