This day in words.

Hej!
 Imorse vaknade jag upp med Anja. Dagen gick åt att spela monopol, plockepinn, sjunga singstar och laga lasagne. På kvällen körde jag och pappa henne till stationen, där hon tog bussen/tåget hem. Efter det körde pappa mig till Robert. Vi gick en promenad till sockertoppen för jag skulle köpa glass, men det blev inte riktigt så. Jag var inte på något "glasshumör" när vi väl kom fram. Så det blev bara en härlig promenad med körsbärsätande. Vid 10 tiden hämtade mamma oss hemma hos honom, och vi åkte hem till mig. Tog nyss en fika och jag gjorde jättesöta bakelser med sockerkaka, vaniljkräm, hallon och smultron som vi snart ska äta, men först ska jag tvätta mig och göra mig i ordning. Sedan blir det mys och bakelseätande framför "The Unborn"!

Nu ska jag göra mig i ordning som sagt. Puss!

Bilder, bilder och bilder

Nu har jag hittat kamerasladden! :D (Den låg i vardagsrummet), så nu lägger jag in några väl utvalda bilder från igår och idag! :D


Liseberg igår.

sdfddsaa
sdfgh
sdfgh
sfgh
sdfgh
sdfghj
sdfgh
fdsa
fdsa
asdfgds
SAFD
gfdsad
dsaS


sdfghfdsa




Landvettersjön igår.















Liseberg idag.






















The end. =P


Sommaren bara regnar bort...

12 dagar kvar till stockholm.
20 dagar kvar tills jag börjar på en ny skola.
26 dagar kvar tills jag blir 16 år.

VADDÅ ATT LIVET BARA RINNER IVÄG? DET ÄR DEPRIMERANDE. HUR FASIKEN KAN DET VARA KASST VÄDER 20 DAGAR PÅ RAKEN? KÄRA HIMLEN, GE HELA SVERIGE SOLSTING DE FÅ DAGAR SOM FINNS KVAR AV DEN SÅ KALLADE "SUM 09;".

Liseberg x2

Hej! Det känns som att det var ett tag sedan jag skrev... men jag hinner ju aldrig! Vill ju inte tråka ut Anja som är här genom att jag sitter och skriver och lägger in bilder på min blogg. Hur som helst, nu sover Anja. Hon sa att hon skulle ta en "tupplur" och vad jag vet slumrar hon sött i min säng just nu, så jag passar på att skriva om denna dagen och gårdagen.

Igår vaknade vi vid 11 tiden. Jag gick ut med hundarna och kokade gröt till oss båda. Efter det gjorde vi i ordning oss i några timmar. Ibland tar det tid att sminka sig och välja kläder! xD Efter en lång telefonkö och en efterbliven människa i telefonen var vi klara, så då körde mamma oss till Liseberg. Det var hur mycket folk som helst! Och hur långa köer som helst. Kortaste kön var väl typ 35 minuter. Längsta 1 h och 5 min. Kul liv liksom! Vi fick iallafall åkt 6 karuseller, ska försöka komma ihåg vilka det var... (Uppswinget, HangHai, Lisebergsbanan, Kolorado, Balder och höjdskräcken. Vi gick även in i spegelhuset och kollade också på den tråkiga 3D filmen som dom aldrig byter ut. Jag har säkerligen sätt den minst 20 gånger. Dagen var iallafall trevlig och mamma hämtade oss vid halv 11. Hon körde oss till Landvettersjön där lite roligt folk var. De hade gjort upp en eld och firat Beckas födelsedag. Jag tyckte allt att vi hade lite trevligt iallafall. Mamma hämtade oss vid kvart i 1 och vi körde hem Robert. Sedan begav vi oss hemåt och somnade nästan med detsamma. Tack för dagen. :) <3

Idag då, vaknade vi också vid typ 11. Gjorde oss i ordning och så, sedan körde mamma oss till Liseberg eftersom att vi köpt 2 dagars åkpass. Så jävla dyrt är det förresten, allt som har med Liseberg att göra! Åkpass för 2 dagar kostade drygt 400 spänn, och inträde 80. Det blir liksom 600 kronor för inträde och åkpass i 2 dar! Sjukt, men mamma betalade som tur vad. :) Det regnade förresten en hel del idag, därför var det inte riktigt lika mycket folk, fast fortfarande mycket. Både jag och Anja tappade lusten att ha roligt i karusellerna, antagligen på grund av vädret. Vi åkte iallafall några grejer... får se om jag minns dessa då, (Kanonen, Spinrock, Uppswinget, Jukebox, Sagoslottet och flumeride. (Jag tappade mitt örhängen i kanonen förresten. =(
Vi hade med picknick som vi åt inne i spelhuset, och vem får spelsjukan om inte jag? Tror jag spelade bort runt 30 kr. Inte jättemycket menmen.. jag kunde kontrollera mig någorlunda iallafall. Jag vann även 1 litet gosedjur och 1 lite större gosedjur. Första vinst på daim hjulet med. Lycko nummer: 4.
Pappa hämtade oss vid halv 7, och nu sitter jag här och har inte hunnit med så mycket mer.
Dagen var okej, även om vi båda var hängiga och jag mådde illa en del...
:) <3

Tyvärr så hittar jag inte kamerasladden, så jag får helt enkelt lägga in bilder när den är funnen och jag har tid för det! Men det kommer säkert in snart ska ni se. =)

Puss sålänge.

What A Day.

Denna dagen har varit helt sjukt jobbig och knasig. Jag vaknade upp hos Robert. Vi spelade Wow och så.. (är redan på level 7 xD). På dagen åkte jag hem. Kollade på film, "Systrar i jeans". Sjukt bra film! PÅ kvällen åkte jag och mamma in till stationen. Vi åt glass och så, sedan hämtade vi Anja och åkte hem igen. Efter det hände en massa saker som kanske är lite för privata för att dela med sig av här... men det har iallafall förändrat mitt liv, det är en sak som är säker. Jag hoppas att allt kommer att gå bra och att det löser sig... så att alla slipper oroa sig. Imorgon väntar en riktigt rolig dag antagligen. Jag och Anja ska rocka loss på Liseberg. xD

Och jag älskar dig Robert. Du är mitt allt, förlåt. <3

fdsdfgds

27/7-09

Visst är jag grym på att blogga? Jag gör ju det varje dag nu för tiden... xD

Ska iallafall skriva ner vad jag gjorde igår, vilket jag knappt minns. Jag vet iallafall att jag och Robert åkte ner till centrum på kvällen, och sedan somnade vi till Harry Potter hemma hos mig. Mer minns jag faktiskt inte, beklagar. Jo just det, nu frågade jag Robert vad vi gjorde. Vi gick en promenad med hans hund, och åkte sedan ner till LA sjön med hans familj, trevligt!

Idag vaknade vi upp hemma hos mig. Åt frukost till sjunde himlen och det ösregnade ute. Trevligt väder, verkligen. Under dagen åkte vi ner till centrum, och sedan körde jag hem Robert.
På eftermiddagen tog jag och Alexandra bussen in till stan och gick på bio. "Harry Potter och halvblodsprinsen". Den var okej, men inte så bra eftersom att vi båda läst boken som är tusen gånger bättre. Jag och Alexandra tog bussen till Blåklockevägen efter bion där vi båda mötte våra pojkvänner. Nu sitter jag här hos Robert och ska sova här i natt. Väntar på att få mat, är SÅ HUNGRIG! 

 

Allum med älsklingen. <3

Igår var jag och min kära pojkvän ute i skogen och´vandrade lite. Det var mysigt. :) På kvällen hyrde jag film som jag och massa kollade på, och hade myskväll. :)

Idag vaknade jag typ halv 12. Mamma körde mig och älsklingen till Allum. Jag köpte en present till Becka, och tre tröjor till mig själv. Vi fikade och så... det var mys. :) Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket... jag och mamma tog moppen till sockertoppen och köpte godis, sedan åkte vi hem och kollade på bilder från Åsundsholm. Nu är hon ute med hundarna och när hon kommer in igen ska vi se på 102 dalmatiner. :) Mysig dag/kväll.

Puss.


Åsundsholm!

Här kommer några bilder från Åsundsholm. Själva lägret var helt okej. Jätteroligt att få ta hand om Emil. :) När Emil åkt hem blev det dock inte alls lika roligt... men jag, Malin och Emma stod på oss och ägde. :D Det var typ vi mot lägret. Bra att ni var med iallafall, annars hade jag lätt åkt hem. Hade hemlängtan som fan, och ska aldrig mer dit!

Jag och Emil.
dfgds

Lägrets gulligaste par.
rfghfds

Malin, jag och Emil.
trewedf

Bästa tjejerna, Malin och Emma.
sadfgdsa

Kul.
sdfdssa

Nu orkar jag inte lägga upp fler. Finns inga mer roliga eller intressanta bilder heller för den delen! :P

INGEN FRANKRIKE

Det kanske inte blir Frankrike för mig :D Jag vill inte längre, och det är tack vare älsklingen.<3 Nu är min sommar förmodligen räddad och jag kan äntligen slappna aaaaaaaaav.

(L) Puss.

Sömntuta<3

Min älskling sover, så jag sitter och kollar bilder från Åsunds. Har precis varit ute och plockat två skålar med hallon och smultron. :) Jag hinner kanske inte lägga upp bilderna idag... men jag ska försöka hinna det sen, eller någon dag framöver. Idag vet jag inte riktigt vad jag och älsklingen ska hitta på. Jag känner för stan och bio, men det blir det nog när Anja kommer ner vilket hon gör på tisdag. En födelsedagspresent till Becka ska också inköpas snarast. Mycket som ska hinnas med innan Frankrike! Jag vill verkligen inte dit... men jag antar att det är lite sent att ändra sig nu. Det är bara att stå ut, och njuta av de få lediga dagar jag har framöver. På lördag bär det av, och direkt efter Frankrike blir det Stockholm, så jag är borta i runt 3 veckor. Kommer hem lagom till skolan börjar, och sommaren är slut. Jippi!

Puss.

Tillbaka till verkligheten!

Nu är jag hemma från Åsundsholm. Hinner dock inte skriva något nu, för min älskling är här. Kanske skriver imorgon och lägger in bilder om jag hinner! Puss.

En kväll på stan/Gayporr

Jag och mamma åkte in till stan. Vi gick till Avenyn där vi åt på en restaurang, "Amazing thai". Och som vanligt äter man så man är på gränsen till att spricka. Det är ju så gott! Och det blir ju inte bättre av att det är glassbuffe till efterrätt... !
Efter maten gick vi och hämtade ut biljetterna, sedan tog vi en promenad till någon slags park, där vi satte oss vid vattnet och lät maten sjunka. Sedan gick vi till bion.

Filmen var helt sjukt galen. Men rolig! Jag brukar ha svårt för att skratta till komedier... men detta var så gay att det blev roligt. Massa porr, och massa skratt. Helt godkänd film! (Y) :D

Detta blir dock mitt sista inlägg på typ 11 dagar. Nu har jag packat klart allt till lägret, förrutom en vattenflaska som jag ska hämta nu. Sedan är allt klart! Så nu är det bara att bege sig av... inte för att jag är så "på" det just nu, hade hellre varit hemma. Menmen, planerat är planerat och det är bara att göra det bästa av situationen!

Puss och hej, ha det bra sålänge<3

fghfd

Miss my long hair^¨

Hittat gamla bilder, och guuud vad jag saknar min hårlängd! Dock inte färgen. ^¨ xD

asdergtyh

wer

sedrtyui

Snabbt om helgen: I fredags sov älsklingen hos mig. Igår sov jag hos honom och nu ska vi inte ses på ungefär 11 dagar. Sorgligt. Snart ska jag på restaurang med mamma, sedan bio. "Bruno". Ska bli en kul kväll. Imorgon bär det av till Åsundsholm. Puss.

Det börjar med S och slutar med EX...

Fråga inte varför jag skrev denna rubrik. Det var min älskling som tyckte det var smickrande... or something...
Nu är iallafall allt bra mellan mig och Robert. Vi har verkligen pratat ut och ett tag hängde vår relation på en väldigt skör tråd. Jag tror att allt egentligen var missuppfattning. Jag är otroligt glad att det ordnade sig iallafall. Det finns ingen som lyser upp mitt liv som han. Han är mitt allt och jag älskar honom. <3<3<3 (föralltid? Det får vi se. Än så länge är det föralltid.) (L)

Nu sitter jag här hemma hos älsklingen. Han ligger i sin säng och spelar spel på ipoden. Vi har nyss ätit pizza med hans familj, och vi ska förmodligen upp till mig snart. Där ska vi tillbringa natten, tillsammans. <3 Sista natten med älsklingen på... väldigt väldigt länge. Kommer att åka på läger på måndag och vara borta i... 11 dagar tror jag det är. Kommer hem torsdagen den 23 igen. Kommer att sakna ihjäl mig, men... sånt är livet.

Robert.
Man vet inte hur mycket man går miste om förrän man verkligen mister det, och jag vill inte att gå miste om dig och vår kärlek än. Jag älskar dig MEST! Du gör mig fullständig, du gör mig hel. Du är så fin. utan dig, ingen Katrin. (rimmar, :D). <3

Friday the 10th

Hejsan. Idag vaknade jag klockan 9.00. Duschade och fixade i ordning mig, sedan åkte jag och mamma till Frölundatorg. Gick i samma affärer. Jag hittade en bh och leggings och mamma en dammsugare. Efter det åkte vi och handlade mat, och sedan åkte vi hem. Jag fixade grönsaker och mamma lagade mat, sedan kollade jag på sjunde himlen som jag spelat in. Älska serien<3. Efter att vi ätit och så, rensade jag ur min underklädesbyrå. Mycket skit som skulle bort. Lite stolt är man ju iallafall att inte de där gamla bh:arna passar längre. Ut med gammalt, in med nytt.

Nu sitter jag här och äter nötter och lyssnar på musik. Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske skulle träffa Robert, men får se. Saker och ting är inte så bra mellan oss längre, så vi får se hur det blir. Hoppas ni får en bra kväll iallafall. Puss.

UNHEALTHY DAY

Den mest onyttiga dagen år 2009 kan jag lätt medge. På både bra och dåligt sätt om man säger så...
*Trött och hängig
*Kollat tv hela dagen
*Hyrt "Wallander, Hämnden" som jag kollat på redan 2 gånger idag
*Ätit glass
*Ätit godis
*Ätit rabarberpaj
*Ätit ännu mera glass
*Ätit ännu mera godis
*Dagens första riktiga måltid blev klockan 19.00
*Kollat ännu en film
OSV OSV OSV...

Jag får nästan dåligt samvete, det kallas TRÖSTÄTANDE, och det slutar sällan bra. Imorgon ser jag fram emot en aktiv dag, men det beror såklart på vädret. Det går alltid att skylla på vädret! Om det hade varit solsken idag istället för spöregn så hade jag inte tillbringat min dag på detta sätt...
Nog skrivet. Jag har aldrig något särskilt att skriva om längre känns det som...
Jag ska iallafall köpa bh imorgon med mamma, och hon ska ha en dammsugare. Sedan ska jag träffa min pojke. Bäst att utnyttja tiden och umgås så mycket som möjligt med honom när man har chansen och uppleva så mycket som möjligt. Det kanske inte blir någon morgondag...

puss.

Morgonseeeg.

Hej. Nu sitter jag hemma hos Robert. Morgonen har varit lite strulig. Vaknade när älsklingen skulle till jobbet kl 5. Kunde nog inte somna om på typ en halvtimma. Sen klockan 6 kommer hans familj hem, tidigare en planerat. Efter det kunde jag inte somna om på typ en timma. Gick o lade mig i älsklingens säng och somnade efter en lång stund. Vaknade kl 10 igen, fick allt lite sömn ändå.

Jag är trött. ont i magen och huvudvärk. Lägger ner det här med datan nu. Orkar inte. Måste snart dra mig hemåt och passa hundarna.

Ha det. Puss.

GRONTOFIIIILLLL

Hellu. I morse vaknade jag 9, fråga mig inte varför. Hade ställt klockan på halv 10, men är man dum och inte sover när man har chansen så är man dum.. bra mening. xD Jag känner mig lite flummig. Ont i magen har jag också för den delen. Jag tror jag vet, hoppas <3. Iallafall.. vid 11 tiden befann jag mig hos tandläkaren,. "Ren och fin mun". Haha, alltid :D Inte ett hål, jag kommer dö utan hål, det kan jag lova! :D Lite stolt e man ju... "Här syns det att du borstar tänderna 2 gånger om dagen". Haha, mjo. Ibland så. Hon tog även bilder, vilken alltid ska göra så jävla ont! Men jag överlevde. ;P
Jag har ätit världens godaste kyckling gryta idag. Mina föräldrar äger era på att laga mat kan jag lova. Det slår kanske inte Roberts föräldrar som är kockar.. men alla andra slår de överlägset. Att fråga om kondomerna igår var förresten sjukt pinsamt, men det fixade sig. Fick pengar + pizza pengar till idag.
Det var sååå fult väder imorse! Ösregnade och så... och nu är det sjukt fint! Jättevarmt så man nästan får solsting. :D Gott. Detta är en svensk sommar, helt klart. ;)
En av våra kära sköldpaddor har försvunnit -.-', som ni kanske såg i mitt förra inlägg. Om ni åker in på västergårdsvägen/nytorpsvägen i Tahult så kommer ni se massa lappar uppsatta om det. Den måste ju komma tillbaka! Antagligen har den inte rymt. för det finns inget smithål eftersom att vi har 2 staket runt dammen. Det är förmodligen någon som stulit den stackarn, men vem fan vill ha mina sköldpaddor? Säkert någon äcklig pedofil som tänder på att leka och tortera djur, vad nu det kallas... grontofil kanske? Jag håller inte koll på sånt.. men det är iallafall sorgligt. Dom har det ju så bra hos oss, varför förstöra för dom? Jag tycker folk ska vara tacksamma för att vi faktiskt tog hand om dom när dom höll på att dö av att någon jävel hade släppt ut dom i naturen och inte ville ha kvar dom., Vi har faktiskt lagt ner vår själ i att göra deras liv värt. Sköldpaddor har ju långa liv. Dom kommer följa vår familj i generationer, så varför inte låta dom simma runt och njuta i dammen vi byggt, enbart för dom?
Åh, nog pratat om det. Nu blev jag på dåligt humör med...
Min pojkvän ska jobba över så vi kan inte träffas förrän typ 5 ... vad ska jag göra under tiden? Ingen aning. Slappa antar jag.
Orkar inte lägga in bildera från Höljes idag heller, men det kommer, det kommer.
Puss, och var social! - 0767 130053

Sköldpadda på rymmen!

Ifall du ser den, ring!
031-916866

Nervösa Katrin

Nu har jag kommit hem. Varit med älsklingen hela kvällen. Vi har myst, och kollat på minnescermonin(stavning?). Det var ganska så sorgligt, även om han inte var min idol så är det alltid tråkigt när speciella människor går bort... cermonin var iallafall fin.

Nu sitter jag här och har precis tvättat bort sminket och gjort mig i ordning för natten. Ska snart våga ta steget och fråga mamma om pengar till kondomer. Varför skriver jag det här? Jo, för det är det som oroar mig ikväll, och det bör min blogg få veta. Min blogg= Min dagbok, bara något mindre privat.
Men visst är det gött efteråt när man övervunnit sin rädsla? Det gäller bara att ta steget... tramsig som jag är.

Imorgon ska jag sova hos min älskling. Vi ska kolla på Sex and the city och käka pizza. :) Ska bli myyys. fast först på morgonen är det inte lika mysigt. Ska nämligen till tandläkaren. Jag är så NERVÖS! Jag har aldrig haft ett hål och ska heller aldrig ha det, men tänk OM jag har det? Då tar jag livet av mig. Det känns som att jag oroar mig för en hel del saker nu när jag tänker efter. Sluta upp med det Katrin, lev livet!

Nu ska jag kolla lite bilder på bilddagboken, sen blir det till att lösa lite sudoku så att jag blir trött och kan sova hyffsat tidigt. Puss på er.

Youtube

Nu sitter jag här hemma hos Robert och kollar klipp på youtube. Han duschar så jag passar på att lägga in två utav mina favoritklipp på mina två rallyförar idoler. :) Det första klippet har jag inte sett lajv, tur det. Det andra klippet har jag allt sett, och den ni minst tror kommer att vinna kan jag lova er. Den jag hejade på var den röda bilen nr 1, Kenneth Hansen. Gick inte så himla bra för honom.. (Håll utkik. Jag sitter någonstans i publiken på VIP läktaren. ;)




Tillbaka till verkligheten :) ( Repris på helgen...)

Hej. Idag kom jag hem efter en härlig helg i Höljes. Jag hade tyvärr inte med min datorn på semestern, så jag skrev dagbok istället, vilket var väldigt trevligt det med... förrutom skrivkrampen då. Så nu ska jag alltså skriva ner allt som jag har i min dagbok från i helgen... det tar väl lite tid, men ska nog gå bra. Här kommer det. (Skrev även lite från i onsdags med).

Poolparty 1/7-09
Dagen var väldigt stressande. Jag och familjen skulle åka till Allum på förmiddagen, men fick stopp på bilen vid jysk. Otur. Det var tydligen någon rem som hade lossnat, så bilen fick bogseras hem och jag fick promenera till Allum eftersom att det var viktigt att få köpt present till Rebecka. När jag väl kom till Allum, rök pengarna ganska så snabbt. Jag hade 800 kr, och efter shoppingrundan bestod min plånbok endast av 50 kr. Då mår man bra! Haha. En hel månad utan pengar, men... det ordnar sig. Det är kul att handla iallafall! Men 900 kr på 2 dagar... jag är nog ganska så ansvarslös när jag tänker efter. Jag handlade iallafall 2 klänningar från Carlings, 5 par örhängen, piercing, rakprodukter, hudkräm, mysfilt, present till Becka som fyllde år, (doftrosor, halsband och presentkort) och en smoothie som snabbt tog slut. Ruskigt kul att shoppa själv faktiskt. Det är alltid då jag hittar det jag vill ha, och då har man ingen efterhängare. (Y)
Efter Allum blev jag hämtad av mamma. Åkte hem och gjorde mig snabbt i ordning och åt och så. Sedan bar det av hem till Becka. Förfest med tjejerna först, trevligt! Becka hade gjort supersöta efterrätter och drinkar. :) Vid 7 tiden kom allt annat folk. Det var en rolig kväll. Blev i och för sig i puttad i poolen ett antal gånger, men jag slapp iallafall vara nykter som jag antog innan att jag skulle förbli. Och vet ni vad? Jag har kommit över mitt hat mot öl. Jag gillar det nu, :P Träffade massa trevligt folk på festen förresten, som jag inte snackat med så mycket innan. T.ex Sofia och Amanda mm. Kul :D Hoppas iallafall att Becka fick en bra födelsedag, för det var huvudsaken. :) <3 Mamma hämtade mig och körde hem Robert vid halv 1 tiden typ. Jag åt som en gris när jag kom hem, och sedan somnade jag gott. =)
Tack allt roligt folk för en värd kväll. :) <3

Bilfärd 2/7-09
Imorse blev jag väckt klockan 07.00. Hur bra mår man då efter kvällen igår? Inte prima iallafall. Jag packade ihop allt jag skulle ha med mig och sedan körde vi Emil till Lödöse där mormor och morfar plockade upp honom. Så skönt att slippa honom denna helgen. behöver umgås med bara mamma och pappa lite nu känns det som. Nu har vi suttit i bilen i över 3 timmar, och klockan är bara 11. Vi ska bara framme någongång vid 13-14 tiden. Nu har vi precis stannat vid en rastplats, så nu blir det mycket enklare att skriva rakt när det inte guppar så mycket, hehe. Vi ska snart stanna och äta på McDonalds i Sunne. Jag är vrålhungrig! Och jag har mått illa och haft ont i huvudet hela morgonen... och nu äntligen börjar jag må bättre. beror väl på gårdagen. Mamma ringde förresten precis till Tommy (syo) på Önnerödsskolan. Det var om min gymnasieintagning. Jag kan inte byta till Katrinelund. Eftersom att det är den populäraste skolan i Gbg med flest sökare, så skulle jag hamna på typ 100;de reserv eller nått, och då skulle jag antagligen inte ha någon gymnasieplats överhuvudtaget. Menmen, jag får se det från den positiva sidan och hoppas att jag kommer trivas på MoveIT gymnasiet med inriktningen Samhäll-dans. Dansen kommer nog bli förjävla kul iallafall. :)
Nu har jag inger mer att skriva just nu... kanske skriver mer ikväll eller imorgon. Jo, just det. Vi åkte precis förbi Mårbacka. Det var där Selma Lagerlöf växte upp och levde. Visst har jag lärt mig någon på att slit med uppsatserna i skolan... xD Puss.

Senare samma dag
Nu är jag inne i husvagnen efter en lång, fantastisk dag, Vägen hit var småseg, och vi hittade ingen McDonalds. Två timmar efter att vi bestämt oss för att äta, hittade vi tillslut ett värdshus. Där åt vi dagens, köttbullar med mos. Inte jättegott... men jag åt mig mätt på majs iallafall. Vi var framme i Höljes vid 14 tiden. Efter att ha letat rätt på en campingplats, slog vi oss ner ganska så nära Klarälven. Det är bara torsdag idag, men ändå typ helt fullt med husvagnar, bilar och tält. Massa folk här med. Otrevliga grannar har vi också... de såkallade "stockholmarna". Menmen, jag älskar att vara här! Jag och mamma badade i älven nästan direkt när vi kom fram. Det var runt 25 grader i vattnet, så gött! :P Efter det grillade vi korv med bröd och majskolvar. Vi har även gått runt och pratat med massa folk här omkring. Eftersom att vi är drygt 2 mil från norska gränsen så är det ganska så mycket norskar här, men även från andra nationaliteter runt om i Europa. Och eftersom att det är en så stor folkfest med drygt 25 000 människor, så blir det ett jävla liv och röjj. Och mycket fylla. Man får leta länge om man ska hitta en nykter tonåring. Men kul är det! Och det finns många poliser här om något skulle hända, antagligen på grund av att det var våldtäkter och rattfylla här förra året. Nu sitter jag här i husvagnen och dricker kola och äter chips. Nyttigt, eller hur? Men det är okej att vara onyttig när ens föräldrar är ute och roar sig. De hade tydligen träffat ett par från Landvetter, Björröd som det kom bra överens med. Kul för dem. Vi var nyss ute och kollade på bilarna som ska tävla imorgon. Några av de kända som ska köra är bland annar Kenny Bräck och Kenneth Hansen. Dem hejar jag på! :) Vi träffade faktiskt en jättetrevlig kille förrut som var kompis med Kenneth Hansen. Han rekomenderade Allingsås motorklubb för mig, så om det blir någon folkracing för mig, så blir det kanske inom den klubben. Det är tydligen ganska så bra och aktiv. Jag vill verkligen börja köra och tävla, skulle vara så roligt. Mina föräldrar är villiga att betala, så inget kan hindra mig. Och eftersom att jag egentligen vill köra rallycross, så måsta jag börja någonstans. De flesta proffsen börjar ju med folkrace så jag känner mig ganska så lockad till att börja så snart som möjligt jag med...
Men jag skriver mer imorgon. Ska ut en sväng nu. Puss.

Fredag Kl 20:30 3/7-09
Imorse vaknade jag vid 11 tiden av att jag slog i ansiktet i väggen av misstag, och började blöda näsblod. Det höll på att rinna ett jävla tag! När det slutat blöda åt jag frukost och sedan tog vi bilen till affären. Pallar inte en dag till utan myssmedel, så det var vi tvungna att köpa. Räknade mina myggbett idag. 34 st. Det är sjukt så mycket det kliar, och flera stycken samtidigt! Usch. Men aja... vi 15 tiden idag gick vi bort till depån och kollade bilar. Sedan gick vi till VIP läktaren och slog oss ner. Det började regna, åska och blixtra så vi fick springa in i ett tält och ta skydd. Klockan 16 började tävlingen, för supportklassen. Norge tog hem segern, med en gul bil minns jag. Det slutade klockan 20 och då gick vi tillbaka till husvagnen. Nu gör mamma och pappa mat. Potatisklyftor med grillat kött och majskolvar, så vi ska snart äta tror jag. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer... kanske går en sväng, eller badar. Ingen aning. Det är iallafall helt sjukt varmt ute! Innan jag slutar skriva för ikväll, måste jag skriva ner en vidrig sak medans jag har det färskt i huvudet. Jag såg en sjuk grej när jag promenerade förbi älven förut. Nämligen 2 killar och 1 tjej som hade gruppsex. Tänker inte gå in mer i detalj här, men det såg ganska så vidrigt ut. Hinner inte skriva mer nu, ska käka. Hörs, puss.

Lördag 4/7-09
En sjukt rolig dag/kväll. På morgonen efter att vi gjort oss i ordning gick vi bort till tävlingen. Först var det träning, sedan riktiga tidstävlingar. Vi åt lunch på VIP restaurangen. Det var något grillat kött med potatis och sås. Hela dagen tillbringades vid rallyt. Det gick inte så bra för mina två favoriter. Kenny Bräck gick inte vidare till finalen, tyvärr. Men det var hans första och sista race i rallycross efter olyckan. För Kenneth Hansen gick det lite bättre. Han gick iallafall vidare till final. På kvällen efter tävlingarna gick vi tillbaka till husvagnen. Vi tvättade håret i älven och fräschade till oss. Vi skulle egentligen grilla på kvällen, och sedan gå till dansen, men det blev ändrade planer, tur det. Mamma och pappa träffade tre trevliga killar som de bjöd över till oss på öl och så. De var i 25 års åldern och så fort mamma lämnat dem med blicken blev den ena lite äcklig mot mig. Överkåt, helt klart, men schysst ändå. De bjöd över oss till deras ställe där det var 8 killar i 18-25 års åldern. Jävligt schyssta och dom gjorde min kväll värd, helt klart. Jag visste inte att man kunde ha så kul med så mycket äldre killar. Men lite alkohol bakom föräldrarnas rygg gör susen, helt klart! (Y) Mamma hittade en flirt, Johan, 25 och pappa hittade en polare att snacka bilar med. Vid 24 tiden gick vi bort till konserten med killarna. Det var riktigt roligt att få släppa loss och vara i centrum av uppmärksamheten, för en gång skull. Efteråt var man genomsvettig. Tyvärr så slutade inte kvällen så lyckat, vilket var lite sorgligt, men jag är tacksam för den grymt roliga kvällen jag fick uppleva. Tack grabbar. :) <3

BTW: 2 månader med min bästa älsklings pojkvän Robert Andersson idag. Jag älskar dig. Du gör mig hel och jag vill inte vara ifrån dig något mer! <3

Söndag 5/7-09
Pappa väckte mig vid 10 tiden. Jag äs sjukt trött efter allt som hände igår natt. När jag gjort mig i ordning gick vi till rallyt där det var träning inför finalen. Vi åt lunch på samma ställe som igår. Lax, potatis och sås med en massa härliga exotiska frukter. Jättegod mat! Efter lunchen var det invigning och förarpresentation. Invigningen bestod av en orkester som spelade, och fyrverkeri. Det var även massa nya bilar som visade upp sig, och Kenny Bräck visade upp en ny racerbil med. Det var flygplansuppvisning med, och efter det började finalen. Rally Cross EM för klass 2 bilarna vann en norsk. För klass 1B minns jag inte vem som vann... var väl en norsk som vanligt det med. I riktiga finalen med 1 klass bilarna vann en svensk faktiskt, vid namn Walfridson. En gul bil minns jag att han kör. Grattis till honom. :) Efter finalen och avslutningen gick vi tillbaka till husvagnen för att slappa. Nu pratar jag med Robert i telen, hejdå.

Måndag 6/7-09
Idag åkte vi hem ganska så tidigt, vid 10 tiden. Jag lyssnade på musik, löste sudoku och kollade på film hela vägen hem. (Disaster Movie och Sex and the city). Vi stannade och åt på ett värdshus. Jag åt kebabtallrik. Jag slåt vad om att jag fått minst 34 gånger 2 myggbet under denna helgen. Usch! Och jag flår bort all min bruna bränna på ryggen med... inte bra alls. Menmen. När vi kom hem, vid typ halv 6 tiden, duschade jag och så. Sedan kom Robert hem till mig. 4 st fjortisar* invaderade även vårt hus.
Vid 7 tiden tog vi moppen hem till Robert där vi pratade en massa och myste en massa.<3 Älskar dig min pojkvän. Hoppas du vet det.<3

Jag hinner inte lägga in några bilder nu, för klockan är 00.28, men det fixar jag kanske imorgon. Puss och godnatt.<3


Kommentera?!?

Jag förstår inte att man orkar läsa andras bloggar men aldrig kommentera! Jag kommenterar ganska så ofta, det borde ni också testa! Som bloggare tycker man att det är mycket roligare att få kommentarer för det man gör. Jag vet ju att jag har läsare, så varför inte visa att ni faktiskt har orken att kommentera mera?

<...3

Är det möljigt att ett par


Kan hålla varandra kvar?


Le och vara snälla mot varann,


Mamma, Pappa, Kvinna, Man


Det är inte troligt att de håller ihop,


Glöm alla resor och glada rop.


Det här är Nu, det där var Då.


Det är bara att fortsätta gå.


RSS 2.0