MIN NYA BLOGG

Http://Katrinsord.devote.se

Jag slutar med denna bloggen helt. Sparar den dock pga alla fina minnen, men det blir till att sluta uppdatera och sluta använda den helt och hållet. Nu äre devote som gäller!


En ny blogg

Nej, jag ska inte byta blogg. Men jag har gjort en ny blogg som jag kommer att använda nu, där jag skriver mer som en dagbok. Personligt. Jag behöver det nu, när jag känner att jag vill dela med mig av mitt liv igen så kommer jag tillbaka till denna bloggen som jag såklart aldrig lämnar. Men håller mig nog till den andra bloggen ett tag nu.

Är det någon som vill läsa den andra bloggen, så får ni fråga mig. Annars får ni ha det så himla bra tills jag kommer tillbaka med ett bättre humör!


Släktmiddag

Hela tjocka släkten är här, höhö. 3 pers. Lika bra för jag mår piss! Mitt liv är upp och ner nu, helt och hållet. Personlig konkurs. Nu ska jag färga och klippa färdigt mormors hår, hejs.

DRÖMVÄSKAN HITTAD!

Dock alldeles för dyr...

Väska med fransar


Vila

Maximus dressMarcey smock dressBowi topMason long topMoonrise topCaroline long dressMaxi boxer plain/plain/ao long dress boxMiwi dress e






Just that manifest.

Try to close my eyes, as you walk away
Now I realise, there's so much more to say
Make me understand, darling, take my hand
Cause I did it all, I did it for love

Here I stand again, wondering what to do
With my loneliness, you know that I'm missing you
Wonder how will I fall asleep tonight?
But I did it all, I did it for love

Baby please, don't walk away
I get down on my knees, I'm begging you, stay
Baby, baby please, it's just hurting me so
I cannot let you go, let me wait till tomorrow

Tell me what to do, tell me what to say
Cause you always knew, I did it for love

Please, don't walk away
I get down on my knees, I'm begging you, stay
Baby, baby please, it's just hurting me so
I cannot let you go, let me wait till tomorrow

Now I close my eyes, as you walk away
And I realise, there's nothing more to say
And I understand I can't hold your hand
But I did it all, I did it for love


Mina små busfrön.

Synd att mamma förstör videon med sitt snack !


Catching U up



Rebeckadag!

Idag har det varit en Rebeckadag till 100%. Vi tog bussen in till stan för att simma på Valhalla i förmiddags. Det blev 1 km! Jag slog nytt rekord trots att jag inte simmat på flera månader. Tiden blev 32 minuter. Helnöjd! :) Hoppas dock på 30 nästa gång.
Efter simmandet badade vi i bubbelpoolen occh bastade. När vi var klara tog vi bussen hem till henne för att hämta lite saker, sedan åkte vi ner till ICA och handlade, sedan upp till mig. Vi gjorde tacos som vi mumsade i oss, pratade, gick på promenad, kollade på Extreme Movie och tjockade oss. Skön kväll! Dock väldigt tjock tröstätningshelg, I got reasons.




EGOPICS'

Vissa tycker att jag lägger upp för lite bilder på mig själv, så här kommer en hel hög som är tagna inom de senaste veckorna!








MEMORIES

Tack för att du finns Malin. Gårdagen spenderades med henne, hon får mig att må bra. Vi var på Göteborgskalaset och tjockade oss, inte något roligt kalas men allt blir ändå bra med henne.

Minne från vår fjortisfylla på Heden förra sommaren


Massa skit på jobbet...

Idag har jag gjort jättemycket fel med viktiga inleveranser och allt. (Måste vara pga datumet). Det går bara neråt, önskar verkligen att detta var min sista vecka där, men jag har ytterligare 1 vecka kvar och nästa vecka kommer gå åt helvete. Kontorsnissarna kommer se i sina databaser hur fel jag gjort och då får jag väl skit för att jag ställt till det. Jag kan inte ens ta kritik och stå upp för mig själv och ta ansvar, svagt.

Nu är det iallafall fredag och det betyder att jag kan skita i jobbet 2 dagar nu. Ikväll var det egentligen planerat att jag och Robert skulle åka in till Göteborgskalaset. Nu är det som det är och jag frågade Malin igår istället. Dock känner jag mig som en väldigt dålig kompis och framförallt är jag ett väldigt tråkigt sällskap just nu så jag vet inte om jag har lust att åka in. Men jag hoppas att Malin hör av sig snart så att vi kan prata om det och bestämma hur vi ska göra. Helst vill jag bara trycka huvudet under kudde och ligga där hela helgen. Jag har ingen lust med någonting. Imorgon ska iallafall jag och Becka simma, avkopplande.
Nu drar jag, ska sätta på dunkdunk och spränga högtalarna. Ha det.

fredag den 13e

Förmodar att jag ska sitta inne på rummet efter jobbet och gömma mig, så att inget ont eller oturligt drabbar mig idag. Skulle kanske gå på gbgkalaset men vädret tillåter det inte... Och nu ska jag ta moppen till jobbet i det fina vädret. Detta kommer bli en fruktansvärt helg på alla sätt och via. Vi säger väl så, hejdå

Get over it

Det är väl lika bra att jag förklarar mig, det finns väl de som undrar. Det är slut mellan mig och Robert. Vi ska inte träffas på ett tag nu så får vi se vad som händer i framtiden. Om vi går skilda vägar eller väljer att vara tillsammans. Vi har inte haft det så bra på sistone så detta blir väl bra i slutändan kanske. Känns bara så längesedan jag var singel... det känns fruktansvärt rent ut sagt. Har haft en jobbig eftermiddag. Men har man det jobbigt tillsammans så får man göra något åt det och det har vi gjort nu så vi får hoppas att det blir bättre såhär. Kvällarna/nätterna kommer bli värst. Jag vet inte hur många gråtfyllda och sömnlösa nätter jag kommer få genomgå... jag kommer aldrig komma över detta det är en sak som är säker. Menmen.
Jag var tvungen att göra något av kvällen så jag tränade, blev 3,5 km idag. Sedan åkte jag ner till sjön och träffade Matto, Tobba och Anna. Det behövdes. Jag måste träffa folk och komma bort ett tag och sluta tänka så mycket känner jag. Efter någon timma började det iallafall spöregna så vi åkte till ICA, jag bestämde mig för att synda och trötsäta. Köpte dock en nyttigare variant. Ugnsbakade chips, 7,5% fett. Nu kan man äta med lite bättre samvete... och underbara är dom. Hundra gånger godare än vanliga chips så det blir till att köra på dessa i framtiden, synd att de är så dyra bara.
Nog pratat om chips. Här kommer ett par bilder från sjön.




12 Augusti

Tiden bara går och går... denna veckan har gått läskigt fort!

Slutade nyss jobbet, eller ah för en timma sedan. Har precis ätit middag, och försöker smälta maten så att jag kan gå ut och träna eftersom att det inte blev av igår. Men måste väl vänta någon timma antar jag... det är inte direkt gött när maten skumpar i magen och man får håll.
Förövrigt så hade jag tänkt att träffa pojkvännen idag för att prata, men han ska träna sin brors fotbollslag så det gick ju inte... men träna behöver jag, så det får jag helt enkelt ägna mig åt idag. Kanske stanna på vägen hem och äta lite blåbär! Finns massor vid ridvägarna.
Jag vet inte vad mer jag ska skriva... kan ju berätta lite om arbetsdagen kanske. Jag har packat ut en stor lastbil med tunga lådor bestående av tuggben. Det tog 4 timmar. På rasten åkte jag till ICA och handlade kycklingklubbor. Jag hade verkligen ingen lust med dieten efter allt slit...
Jag har även inlevererat massor med LOLO PET grejer till gnagare, fåglar osv... jag hann inte bli klar med det så det får väl bli det första jag gör imorgon. Slutar 13:00 då, riktigt skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra denna helgen. Skulle egentligen gå på Göteborgskalaset med Robert men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken, vi får se. Jag skulle även åkt till havet med Becka på lördag men det ska ju bli pissväder som vanligt... och på kvällen skulle Robert sova hos mig för vi skulle passa hundarna när min familj åker bort... vi får se hur det blir med allt. Cissi, Pauo, Emma, Malin och Elin. Nästa lördag (21 Augusti) är det tjejkväll hos mig. Glöm inte det!
Ha det gött.

11 Augusti

Förlåt för att jag är så dålig på att svara på era kommentarer... det får ta sin tid.
Exakt 2 veckor kvar till jag fyller år förresten, look forward to, not. 2 veckor kvar till skolan börjar med, yeeey.

Nu sitter jag här i sängen och borstar håret. Det är så tovigt och trassligt! Får köpa ytterligare en gooo kräm till det innan resan. Förövrigt så blev det ingen träning förrut, det regnade och Robert verkade inte ha något lust... det var mycket roligare förr när han var peppande. Menmen, jag fick inte heller någon lust då så jag måste verkligen träna imorgon. Jag vill också att min pojkvän loggar in på msn nu, vill snacka med honom.
Det blev till att kolla på en film förrut hemma hos honom, Date Night. Den var rolig! :)

Jag är på uruselt humör btw. Och imorgon ska jag dricka diet, känns sådär när man jobbar, sliter och verkligen behöver riktig energi. Anledningen är den att mamma inte gjort iordning någon mat till mig så hon frågade om jag ville ha sallad, och jag är verkligen inte sugen på tomat, gurka och sallad som lunch, så jag skiter hellre i det och dricker den där jävla blajan. Uh, nu är jag på ännu sämre humör om så möjligt. Nu öser det ner ute med, slår mot fönstret. Jag måste nog dra innan jag tar ut ännu mer av mitt dåliga humör på bloggen. Hejs!

 


At work

Har rast i en kvart till, måste bara slänga in ett litet inlägg! Man mår sååå bra när man paketerat om 150 st kattsandspåsar i onödan. De var redan klara! Hur skulle jag kunna veta det? Det var ju bara 2 timmars extra arbete...
Slutar iallafall om 4½ timme. Skönt! Men vädret är inte så skönt... det regnar och är alldeles grått. Jag som tänkte gå hem till pojkvännen och träna med honom i Landehof. Men det ska jag göra ändå, måste träna nu innan resorna. Jag har blivit tjock som en bakpotatis. Så jag skiter i vädret, jag ska fanimej ut och träna idag, hoppas jag får med mig pojkvännen med! :)
Btw, jag är lite smått glad. Igår fick jag reda på att jag kommer få lön för 9 dagar och inte 4 dagar. Jag trodde att jag bara hade jobbat 4 dagar i juli men det var tydligen 5 dagar till... så nu har jag råd med fickpengar till Cyprus! :D Plus att jag MÅSTE investera i ett par äckligt snygga högklackade dojjor. Hoppas jag får tag på några till ett okej pris...!
Men nu ska jag dra mig, hard workwork! Har ännu mer kattsand att paketera om, hoppas jag gör rätt denna gången. Ha det gött, pusss.

Barn är så söta...!

Åååh, vad jag älskar barn. Våran trädgård är snart ett turistmål! Pga av sköldpaddorna i dammen kommer det ungar hit som vill kolla, hihi. För några dagar sedan var ett par flickor här och kollade, och nyss var två pojkar här. Så söta är dom va!!! Man vill bara äta upp de små krypen... kanske fel sätt att älska dem på menmen...! ♥

Hurtig.nu!

Hello bloggen. Idag har jag jobbat, och efter jobbet tränade jag. Promenerade/joggade i 5 km. Faktiskt exakt 5 km för jag hade stegräknaren på mig! :D Det var förjävla skönt alltså. Idag har jag inte kissat lika mycket... kanske var det inte diabetes utan bara något jag fått för mig...
Nu har jag iallafall precis tagit en gooo dusch så tänkte dränka mig i ett glas yoghurt! Måste också städa och lägga in alla kläder i garderoben... får nog börja med det...!

Karibien - Here we come!

Nu är resan bokad, drar med familjen till Karibien (Aruba) i november, veckan efter höstlovet! Gott med 3 veckor ledigt. Aruba är en paradisö, kan det bli bättre.
Menmen, nog med skryt. Idag har jag jobbat, usch. Jag har även varit med Becka, och handlat godis. Jag har fruktansvärt dåligt samvete över det. Saken är den att jag funderar på ifall jag har diabetes. Kanske låter lite knäppt men det känns som att jag har det. Jag kissar väldigt mycket och är allmänt trött. Kan ju bero på annat också men just det här med kissandet är ju inte helt normalt... det är inte urinvägsinfektion för det har jag haft innan och då svider det. Nu är jag bara allmänt kissnödig hela tiden och under en arbetsdag kanske jag går på toaletten runt 8 gånger. Plus att jag lätt blir törstig ofta, och min farmor har kraftig diabetes och jag har läst att det kan vara ärftigt. Jag är rädd.

PRISER AGIA NAPA

Alla säger att det är så dyrt... konstigt. De jämför förmodligen med Thailand eller nått. För jag har hittat äkta prislistor på det viktigaste! Och taxi är lite billigare än i Sverige, alkoholen är mycket billigare än i Sverige och måltider är ungefär det samma. :)

accessoarer, halsband - ringar - armband


FINFINT!

Söt blus från H&M!

Snygg midjehög kjol från H&M!

Snyggt linne från Bikbok!

Snyggt basic vitt oversizelinne från Gina Tricot!

Söt midjehög kjol från Gina Tricot!


VÄSTINDIEN

Hello bloggen, imorgon ska vi förmodligen boka resan, och det blir förmodligen Västindien, i 2 veckor. Det gillar jag! Har aldrig varit i Sydamerika så det blir väl en upplevelse i sig. Verkar helt perfekt där med andra ord. 30 grader i november är ju aldrig helt fel. För er som undrar så ligger Västindien i Karribien. Nedanför Cuba, ovanför Venezuela och ganska så nära Mexico. Najs! Två goooa resor under två månader, inte helt fel!
Här kommer några bilder, njut och känn avundsjukan stiga.




krök

Hej bloggen, det var ett tag sen. Jag har haft fullt upp med jobb osv. Igår lagade jag och pojkvännen trerätters middag hemma hos mig, ensamma, mys! Till förrätt lagade han en italiensk förrätt. Till varmrätt blev det kött, klyftpotatis, sås och grönsaker, och till efterrätt blev det min misslyckade vaniljpannacotta. Och massa sötsaker. Det var en mysig kväll, somnade tidigt. Idag vaknade vi upp hemma hos mig. Vi åkte hem till robert och passade kasper. Kvällen här gått åt till att grilla med Malin och cissi, Krökat med killarna och gått promenader med kasper. Helt ok kväll! Nu sitter vi ute på Robert altan och dricker goooa persikacider. Snart ska killarna hem, då blir det väl film med pojkvännen. Imorgon ska förmodligen jag och becka till havet om vädret tillåter. Ha det gött och en skön fortsatt kväll, kysss.

Jobbar.

(Har rast) i 2 minuter till. Efter jobbet åker jag hem till pojkvännen, och där förblir jag väl tills jag måste åka hem och lägga mig. grymt peppad på Varberg i helgen alltså. Ska övertala pojkvännen bara, men det ska nog inte bli svårt. Vi säger så! Pusss.

ÖVERFLÖDIG KÄRLEK

TUREN HAR VÄNT! JAG HAR HITTAT HELA 5 ST ASHETA PAR. JAG ÄR KÄR I ALLIHOPA! VILKA SKA JAG GILLA MEST?

VILKA GILLAR DU MEST? ♥ ALLA KOSTAR MELLAN 500-700 KR.


Brownies shoesis

Hello. Helt ok dag, jobb är aldrig kul men jag överlevde. Efter jobbet kom Robert hem till mig, vi åkte med min pappa till Allum. Eftersom att mina gamla svarta favorit gladiatorskor gick sönder för ett par dagar sedan, så köpte pappa nya enkla sköna dojjor till mig idag. Söta, och perfekta till stranden. Dock är jag fortfarande på vift efter gladiator/sandaletter med hög kilklack. Behöver verkligen ett par snygga partydojjor. Funderar på att önska mig när jag fyller år. Problemet med det är att jag fyller år 1 vecka innan resan, och om jag då inte skulle få några skor så skulle det ju inte vara så bra att stå där utan skor... måste ju liksom veta med säkerhet att jag kommer få dem. Funderar på att önska mig utav min pojkvän, därmed skulle jag kunna vara med och välja/prova själv. Det är ju alltid bäst. Samtidigt så känner jag mig väldigt bortskämd och krävande och det känns ju inte heller bra...
Jag kan bara inte sluta tänka på skor. Och pank som jag är kommer jag ingen vart hur som helst. Måste helt enkelt önska mig förmodligen för de dyker ju inte upp från ingenstans. Men jag måste ut och leta, väldigt snart. Jobbigt allt är pga ett par skor :(

Igår bakade jag coccosbollar btw, fråga mig inte varför. Var bara allmänt sugen men efter att ha bakat dem blev jag mest äcklad, så ska nog ta mig några nu och tjocka mig. Sedan blir det ytterligare 300 situps, som igår. Måste tänka på pluffsmagen innan Cyprus!

Vi säger så :) Här kommer en bild på dagens inköp, 300:- kostade de. Tack pappi! ♥



blããã

Vad är det för sköt man slösar sitt sommarlov på egentligen? Vara instängd på ett lager hela dagen. Frågan är om det är värt det. 3 äckliga jobb veckor framför mig, sedan börjar skolan. Ovãrt? JAAA :( ha en bra dag, nu ska jag ivãg till jobbet, idag har jag något att se fram emot iallafall, pusss.

23:37

Ligger i sängen nu, ska väl försöka sova fastän det inte kommer att gå. Jag tänker för mycket. I dag jobbade jag, slappade, bakade coccosbollar o gjorde 300 situps enbart av dåligt samvete. Kul liv ! Mitt liv vill ni inte ha just nu, det är en sak som är klar. Jag behöver verkligen komma bort. Cypern är allt jag behöver. Ljuset i mitt liv.

Never Denim


Födelsedagsönskningar, BIKBOK

Denna marinblåa transparanta skjortan kollade jag på, men köpte den aldrig. Ånger! Väldigt vacker.


En snygg knytbikini, vit, grön, orange eller någon annan skön färg till Cypern hade ju inte suttit fel!

Snygg, lagom tajt, hög i midjan kjol. Ursnyggt!

Gärna lite skinn eller lack, men inte för mycket. Kan lätt se slampigt ut på min breda kropp!

Jag äger inga solglasögon, eftersom att jag inte passar i det. Men vissa kan vara bra snygga ändå!

Himmelska, lagom stora örhängen är hett. (har tröttnat på hängande)

Siden är aldrig fel!


Lite halvkorta linnen/t-shirtar (inte magtröja, men ner till höftbenet) i hudnära färger är riktigt snyggt.

Ringar i t.ex färgen aprikos, mummms!

Visst finns det mycket fint... ♥


Alors


FEL PÅ BLOGGEN

I vissa webbläsare, t.ex. google chrome ser man inte vad jag skrivit i inlägg om man bläddrar ner lite... jag vet verkligen inte hur man ändrar det. Någon som kan hjälpa mig? <3

1 Augusti

25 dagar kvar tills jag fyller år... det glömmer ni väl inte?

Dagen och gårdagen har varit bra. Var med Becka igårkväll som jag skrev, och sov sedan över hos pojkvännen. Idag åkte jag och Becka in till stan. Det blev inte så mycket handlande för min del, jag hade inte så mycket pengar. Vi åkte egentligen bara in för att hitta snygga partyskor till Cypern, men hittade fan ingenting. Jag vill verkligen ha kilklack, sandaletter/gladiatorskor. Men det verkar vara dött på den fronten. Om någon vet vart det finns snygga, så får ni gärna skriva det. Dessa på bilden här nedan är riktigt läckra tycker jag. Visst är vanlig hög klack också riktigt snyggt, men de är ofta så obekväma att gå i och man vill ju ha några som sitter bra och som man kan dansa i natten lång utan att få kramp.
Jag köpte iallafall en skyddande hårkräm från Åhlens idag. Becka köpte en urhet liten svart klänning, en väska och en födelsedagspresent till MOI! =D Me like!
Efter stan åkte jag hem till mig, eller aaah, jag fick gå hem från Önneröd för mamma ville inte hämta mig. Väl hemma bakade jag pizza och åt, hihi. Underbart gott! Efter det drog jag ut allt i min garderob och provade, hade lite modevisning för mig själv helt enkelt. Har plockat ut en massa plagg som jag ska ha med mig till Cyprus, så det ligger i en hög på sängen och väntar på att få läggas ner i resväskan. Snacka om att vara resesjuk när jag packar 5 veckor innan resan, hoho.
Jag har även duschat och gjort mig fräsch, målat tånaglarna nude. :)
Ska väl snart försöka sova... inte för att det kommer gå så bra... men jag ska upp tidigt och jobba nu i en vecka så måste verkligen. =( Funderar på att försöka somna till Bröllopsfotografen, mamma säger att den ska vara förjävla bra! Men vi säger väl så för idag, ha det gött folks. Kyss!


RSS 2.0