Godnatt!

asdfgfasdf

Dumbommar!

Kul att lärarna på Önneröd har skickat ut mejl till alla föräldrar om att eleverna har planerat att supa på valborg! Vad har dom med ungdomarnas fritid att göra. Och självklart gör detta att mina föräldrar blir om möjligt, ännu mer  överbeskyddande, men, jag har iallafall övertalat mammaa om att sova borta imorgon! :D Så jävla guuuuött!
Fast hon ska komma på besök ner till sjön under kvällen för att se om jag druckit något .. så jäklans äcklig är hon.. menmen, bättre det än att jag måste vara hemma iallafall! =)

KATRINELUND

Det har varit sjuuuukt gött varmt ute idag! Hoppas vädret håller i sig!! :D
Mammii hämtade mig på skolan halv 10 och vi åkte till Katrinelundsgymnasiet. Snackade med studievägledaren där och det var väldigt intressant. Han visade runt oss på skolan och jag blev verkligen förtjust i skolan, så nu blir det nog samhäll-samhäll där istället! Ursäkta om ni tycker jag är förvirrad som ändrar hela tiden.. men det måste man ju få lov att göra, det gäller ju trots allt min framtid!
Efter mötet där körde mammii tillbaka mig till skolan. Vi hade bara två lektioner kvar, (elevens val) hkk och ytterligare en lektion hkk. På första lektionen gjorde vi töntiga samarbetsövningar. På den vanliga hkk lektionen lagade vi köttfärssås med pasta. Det blev rätt så gott! :P
Vi slutade halv 4 idag. Jag promenerade till centrum och köpte glass, sedan gick jag till kyrkan. Där hade vi fotografering och konfirmationsträning för sista gången. Efteråt hade jag och några sällskap till centrum, och jag köpte en glass till! Jag är oerhört nyttig.. men det är så gott när det är sååå varmt ute!!! :D
Jag tog sedan bussen hem och nu sitter jag här å chillar! ;)
PussPåEr! <3

sdfgdfgsdfg

Mikael Elias Teoretiska gymnasium

Nästan helt säker på den skolan nu. Har bara två till skolor att besöka. :) Idag åkte vi först till Mikael Elias, lite moderat men verkade väldigt bra. Den var framröstad till att vara Göteborgs bästa skola, och utbildningen verkar vara bra. Den ligger väldigt bra till också, 15 minuter att gå till mormor, så kommer antagligen bo där en hel del eftersom att det är så nära och dom har ett ledigt "gästrum". Problemet är bara att intagningspoängen är sjukt höga, och det är den skolan flest elever söker till i hela Göteborg, så det kommer bli tufft att komma in!

Efter Mikael Elias åkte vi till GTI gymnasiet. Inte för att det var liknade en skola menmen.. det var en jävla lägenhet! As fattig och as ful verkade den. Jag gick upp i trappöppgången in till ett klassrum med massa utlänningar i, (inget fel på dom men allt gav bara fel intryck), så vi åkte iväg fort som fan igen. Verkade verkligen vara en kass skola.

Vi svängde förbi McDonalds och var lite lagom nyttiga, sedan åkte vi hem och ny sitter jag här. Har precis ringt en pling till Sara och bett om ursäkt, inte för att det hjälpte speciellt mycket men det lättade trycket för mig en aning.

Jo förresten, jag kan ju lika väl berätta om mitt samtal med Mäki eftersom att detta ändå är min blogg-mitt liv-mina tankar.
Jag tog på mig skulden för allt och det kändes jävligt gött. Hoppas det inte blir en jättestor sak av detta nu, känns som det inte kan bli mycket värre nu.. men det kan det säkert. Men, man kan inte göra annat än att förlåta och gå vidare!

Ha det bra människor, jag börjar bli trött.. ska snart duscha och lägga mig tror jag faktiskt ..

Pussh! <3

Tiiiiiisdag

Det har varit strulit i skolan idag.. och hemma.. men nu mår jag rätt så bra igen :) Efter samtalet med en viss määki.
Nu ska jag alldeles strax gå ut med hundarna, sedan göra mig i ordning och fara till Lindholmen. Där ska jag besöka "Mikael Elias Teoretiska Gymnasium". Efter det ska jag in till stan för att besöka "GTI Gymnasium". Ska bli trevligt. Hoppas jag blir extra intresserad utav någon av dem. (A¨)

Ha det så bra ungdomar. Puss . <3

27 April!

Jag glömde Luddes födelsedag igår! Han b lev ..hm.. 6-7 år? Nått sådant.. Grattis världens bästa Ludde. <3

Skolan idag var seg. Jag hade en muntlig redovisning om Selma Lagerlöf. Det var fruktansvärt och det gick inte bra alls, men jag gjorde den iallafall!

Efter skolan åkte jag in till stan. Där träffade jag Robert. :) Vi gick runt en massa i stan och jag köpte leggings. Vi åt kinamat, (han bjöd) :P och sen gick vi runt ännu mera.. gick in i .. hm, vad heter det nu igen.. blommträdgården eller något. Trevligt vare. :) <33

Nu slappar jag, ska snart göra mig iordning och sova tror jag, lite småtrött.

Min broder hittade förresten kamerasladden idag, så nu är jag glad! :D problemet var bara att det var så många fula bilder bara.. speciellt från dansuppvisningen. Tillräckligt fula för att jag aldrig i mitt liv skulle kunna lägga ut dom här eller visa dom för någon! Massa tjockis och put-röv bilder!" xD haha, apfula! aja, nu kilar jag. :) KyssHh!

Juste, kom ju på en till viktig sak som gjort min dag så värd med. Har tydligen blivit polisanmäld nu med! Men det är lugnt, jag har inte mördat nån eller nått, än! Vet inte ens vad jag blivit anmäld för, :S haha . får väl se hur det blir med den saken . En sak är iallafall säker. Jag hatar _ _ _ _ _ _ _! Guess whooo.

(Bilder från igår, efter dansuppvisningen.)

sdfsdfgwsdtgrwsdfgthywdergtwdgtry

SHOWTIME!! :D

På morgonen väckte mammii mig, i åkte till jysk och idea och lite stället .) köpte krokar till rummmet, lösnaglar (fruktansvärt svårt att skriva på taangenterna med dom så staavar jag konstgit beror det pådom!) Inte van liksom xD
köpte även sminkställ att  ha sminket i :). På vägen hem köpte vi pizza. Väl hemma hade jag väldigt bråttom att sminka mig och fixa håret och så, men jag hann! Och jag var fett nervös. Dansuppvisning på liseberg idag. :) Jag och Sandra var där 3 timmar innan och tränade, så vi var bra svettiga när vi väl skulle ut oå scenen. fjortisarna förstörde väl numret lite.. men annars gick det jävligt bra! Nervösiteten släppte ner jag väl vara ute på scenen och jag dansade helt felfritt :) Ville inte sluta! Det var grymmt kul. Älskaaaaar dans!!! <<3

Nu är jag hemma å slappar.. msn å så  . :) Skulle lägga in massa bilder från idag på datan, men kamerasladden ärr borta!! Faan. Hoppas den kommer fram väldigt snart!!!

Åh jag är jävligt stressad. Svenska redovisning imorgon och jag har inte pluggat ett skit. Har bara tänkt på dansen och haft det i huvudet. Orka skolan. -.-'

Ha det gött idag pussssh.

Jag, Elin och Linnea :D

WERT

<3

En blick, ett ord, ett leende. Det kan göra så otroligt mycket. Det kan få en flickas hjärta att slå vålter. <3

SNYGGAST!

Jag har den snyggaste bloggen. Jag vann den i en tävling och nu är den MIN MIN MIN! Jag har gjort massa justeringar och det har tagit hela kvällen men nu äntligen är det klart. Den är helt klart snyggast enligt mig. Och den passar mig verkligen! Tack för att jag vann. :D Nu ska min blogg bli ännu bättre och mer intressantare! Prenumerera och kommentera mera! :D <33

FunnyBunny

Tack Elin och Linnea för en väldigt trevlig kväll/natt igår. Afghanistanierna lyfte också upp min kväll. Tackar och bugar. Puss på er! <3

UNLUCKY DAY

Ingen tur dag idag kan jag inte påstå. Pappii väckte mig klockan 10.00 för vi skulle åka till MoveIT gymnasiet klockan halv 12. När vi kommer till gamlestaden hittar vi såklart inte skolan. Trots att vi har adress och GPS. Vi åkte runt och letade överallt i en och en halv timma, sedan var det bara 20 minuter kvar på öppna dag så vi struntar liksom i det då ..
Fattar inte att dom kan lägga ut en adress som inte ens existerar. Bajs på dom! Hoppas dom har en till öppen dag iallafall.. för jag är verkligen intresserad av skolan! Samhäll och dans liksom, det skulle vara en otroligt bra kombination!

Efter letandet åkte vi till hornbasch (stavning?) och sedan hem igen. Käkade och så, sedan solade jag.
Och efter det tog jag bussen till centrum och träffade Elin. Vi köpte glass å så, och tog en promenad ner till LA sjön. Det var mysigt :) Jättevarmt, men det blåste en hel del där nere, "höhö".

Handlade med pappii efteråt, sedan åkte vi hem och nu sitter jag här. Väntar på att Elin ska komma till datorn så jag får lite bilder och kan snacka med henne. :P

Club DP

Det var rätt kul faktiskt :) Eller , ah .. det var väldigt kul. Synd bara att Linnea mådde dåligt mot slutet..
Jag och Elin hade iallafall kul i slutet med :) Elin är kåtbock nummer 1, helt klart. Men vafan, man måste ju få leva livet!?!??!


VARNING!

Om någon köper den röda klänningen från Gina tricot reklamen så DÖDAR jag den människan. Den är MIN och jag tillåter inte att någon har en likadan klänning på skolavslutningen. Punkt slut!

PartyParty!

Sminkat klart oss och så nu .. :) (Linnea, Elin och jag.) Ska åka med bussen om en kvart in till stan :) Ska på nått disco nånstans.. Elin har koll, inte jag. haha. Ska bli trevlans . :) Bilder kommer senare . Ha en underkväll kv'äll folket. Kyss på er :D


Onsdag, 22 April!

Skola idag, rätt så lugna lektioner. På hemkunskapen bakade vi baguetter och åt blåbärspannkaka med glass. Gott, :)
Vi slutade 40 minuter tidigare, så jag åkte till konfirmationen och övade piano en stund. Det gick bra, ångrar att jag slutade ta lektioner! Jag hade varit så gryymm om jag fortsatt. Det var ett val jag gjorde fel i, att sluta. Kanske tar igen det någon gång i framtiden! :D I hope.

På konfan tränade vi på det vi ska göra i kyrkan. jag ska läsa bön, läsa en text och spela teater, sjunga och så med då. Hoppas jag inte blir så nervös som jag var idag då! Men det ska nog gå bra .. :)

Efter konfan åkte jag och Elin hem till Paulina. Det var trevligt att träffa henne. Kändes väldigt konstigt efter allt som hänt och så, men det kommer nog bli bra! Längtar tills på fredag .. :)

Jag och Elin åkte förbi centrum på vägen hem, sedan drog jag hem. Käkade lite och så, och nu lyssnar jag på musik. Just nu spelas "Boys,boys,boys" på min dator, med Lady Gaga. :)

Ska nog göra mig i ordning för natten och så nu .. rätt så trött faktiskt!

Ha det så trevligt alla människor, kyss!

(btw, det pekar på Ester Mosesson konstigt nog!) My parents is goin' to kill me .  :P
Förresten, nu har jag fått reda på vad det är som gör att mammii och pappii hatar Ester Mosesson, det är för att mammii gick där !!! :O:O:O

ALMÅSGYMNASIET?

Har siktat in mig lite där :) Någon som känner till något om skolan? Verkar lite check faktiskt. Hotell o restaurang då såklaaaart :D

GYMNASIEVALET!

Jag var så oerhört förvirrad på om jag gjort rätt val, (Socialmedicin, Krokslätt) men äntligen när jag börjat slappna av och känna mig bekväm i att ha gjort rätt val så ringer självklart rektorn och pratar med min pappa!
And guess what?!?
Linjen ska antagligen läggas ner eftersom det bara är 15 stycken som sökt in.. JAG PISSAR PÅ KROKSLÄTT!
Så jag får antagligen börja om från ruta ett och forska i vart jag nu vill börja, min hjärna är tom och jag har inga framtidsplaner! Blir la IV eller nått antagligen..
Jag VÄGRAR iallafall att gå på mitt andra eller tredjehandsval. Dom valde jag bara för att välja något, eftersom att jag var säker på att jag skulle komma in på förstahandsvalet. OFTA jag vill gå Barn och fritid. Barn utan framtid säger jag nu eftersom att jag är stressad och upprörd.

HJÄLP MIG? SKRIV VILKA SKOLOR NI GÅR PÅ OCH VILKA LINJER. DET SPELAR INGEN ROLL VAD ELLER VILKET NI GÅR. JAG VILL HA SÅ MYCKER INSPERATION SOM MÖJLIGT, FRÅN ER ALLA! SKRIV EN KOMMENTAR OM NI TRIVS OCH VILL TIPSA MIG OCH HJÄLPA MIG MED VALET.

Puss! <3

Dagen med Elin!

Är trött, så skriver rätt så kortfattat i detta inlägg.
Efter skolan gick jag med Elin hem till henne. Vi snackade och var inne på datan och så, sedan bakade vi kladdkaka och målade naglarna xD, sedan kollade vi på film .. dead or alive tror jag den hettte, men jag somnade. Sedan vid åtta tiden tog jag bussen hem. Kul dag! Bra att vi håller på att bli bättre kompisar nu igen Elin. Hoppas verkligen jag får hänga på er på fredag! :) ÄlskarDig. <3


20 April

Idag skulle min klasskamrat i låg och mellanstadiet, Marcus Holmgren blivit 16 år. Jag hade inte så mycket kontakt med honom men det är tråkigt att han inte får uppleva sin 16 års dag. R.I.P. <3

Studiedag! :D

Idag har vi studiedag! Så otroligt göttt. Jag vaknade av att hundarna tassade omkring på övervåningen och ville ut. När jag gick ner i hallen för att klä på mig kläderna trampar jag rakt i hundbajs. Väldigt härligt. Så jag fick duscha av mig och sedan gå ut med hundarna.

Jag gjorde mannagrynsgröt till frukost, och nu ska jag ut å sola lite hade jag tänkt!  =)

Ha en bra dag allesammans, Puss!

Drömmen

Alltså jag drömde en märklig dröm inatt, och eftersom att jag har den hyfsat färsk i minnet så skriver jag ner den.
Jag bodde i ett hus.. ett väldigt fint hus någonstans, vet inte riktigt vart. Jag var lite äldre än vad jag är nu, och i det huset bodde jag med en kompis (vet inte vem) och två vuxna. Jag och kompisen var ute på en pub på natten typ, och så var det en maskerad man som följde efter oss. Han hade någon psykomask som inte beskriva.
Vi blev rädda och jag körde hem både mig och kompisen, eftersom att jag var runt 18 och hade körkort..
När vi kom hem skulle vi precis gå och lägga oss, när tre killar står utanför huset och försöker ta sig in. Jag blir livrädd och springer och gömmer mig under trappan. Min kompis får typ panik och vet inte vad hon ska göra, så innan hon hinner reagera är killarna inne i vår hall. De går fram till henne och hotar henne. De vill att vi ska ge oss av från stället, och aldrig mer komma tillbaka. De säger att vi ska lämna deras barndomshem och dra långt bort därifrån. Vi förstår typ ingenting.. vi hade bara bott i huset i fyra år men det var ju vårt hus så vi fattade inte riktigt vad dom ville. Min kompis började protestera och de misshandlade henne. Det var inte så kul att se på och inte våga göra någonting. När de ska lämna huset, får de syn på mig. De ger mig bara en ilsken blick och försvinner.
Sedan vaknar jag och önskar att jag kan somna om igen för att drömma klart drömmen.. men det gick inte.

Det skumma med min dröm var vilka de tre männen var! Den ena var lång och blond, och jag har något svagt minne av att jag sett honom i verkliga livet. Den andra killen som var maskerad har jag också sett.. för man fick se hans ansikte när han kom in och tog av sig masken. Den tredje killen var min förra klasskamrats storebror. Jag har inget med honom att göra överhuvudtaget, förrutom att jag tjaffsade lite med honom förra veckan. Men det var skumt att just dessa personer var i min dröm. Speciellt honom. Tänk om de tre killarna på riktigt är kriminella? Haha, nej. Nu ska jag inte låta fantasin flöda över.

Det var iallafall en bra dröm att drömma, den var spännande som i en film :) Synd bara att jag inte hann drömma klart den ..

Så trött!

Kom hem från konfalägret då som ni kanske har förstått. Har fixat med bloggen hela kvällen och har fortfarande mycket kvar, men det får jag ta en annan dag nu är jag fruktansvärt trött och ska nog lägga mig snart. Hörs imorgon! Och puss på studiedagen! :) <3

Läger på Stenungsögården .

Det var väldigt vacker utsikt nere vid havet. Extra fint på kvällen .
ertwerty

De enda faddrarna; jag, Nicklas och Jonte .
ewrt
Jonte posar nere vid sjön .
sdfg
Konfirmanderna, en väldigt stor skara! (Fem stycken) .
swert
Fint även på dagen .
saderg
Könbron eller vad den nu hette ..
werg
Sista bilden för idag .
ertyh

Det var ett roligt lägre, det bästa jag varit på hittills iallafall! :) <3


Fun stuff

Orkar inte skriva så mycket, men måste skriva ner dessa saker innan jag glömmer det! Sandras föräldrar skulle köra till dansen idag, de hämtar mig vanligtvis tjugo i 7. Idag var Sandra lite lagom självupptagen så efter ungefär halva vägen till dansen kom lilla Sandra på att hon glömt lilla Katti. Dom fick snabbt åka och hämta Katti och åka snabbt tillbaka till dansen. Glöm din bästa kompis, gör det bara! xD xD <3

Påvägen hem från dansen stod det en ko och käkade på ett träd bredvid motorvägen , lite lustigt!

Jag var snygg idag, därför blev det till att leka modell .

lkjsadfsadfdfgasdfsadfg

Nu hinner jag inte skriva mer, och imorgon skriver jag antagligen inte heller för då ska jag på läger, så vi hörs förmodligen på söndag! Kyssåsmek.


16-04-09

Idag är det torsdag. Veckans värsta skoldag. Börjar 8 slutar halv 4. Fruktansvärt tråkiga lektioner och allt suger på torsdagar. Det blir ju inte bättre av att man får reda på att man ska göra nationella prov i engelska, uppsatsen. Var sjuk när man skulle göra den, men orka att man får reda på det samtidigt som man ska ha det. Uppsatsen gick iallafall helt okej. Skrev den på ungefär 20 minuter så fick sitta kvar 60 minuter. Kul liv. La uppsatsen på en rätt så basic nivå så får väl se hur det går.

Nu är jag hemma, slappar. Väntar på att min fiskgratäng ska bli klar i ugnen. 11 minuter kvar. Har packat inför imorgon, hoppas verkligen det blir kul! Ska på konfaläger för er som inte vet..

Ska dansa ikväll. Näst sista gången. Uppvisning nästa vecka, fedddtt nervös!

Aja, har inget mer på hjärtat just nu. Hare gööööett! Kysshh.

Kulkul!

Väldigt roliga konversationer med folk på msn!! HAhahahahahahha. Speciellt Christofer hahahahahahahaha


Årets första myggbett! (fick jag i förrgår)

Jag har ett myggben på benet, ett bredvid armbågen och två på magen. Woooow! Dom kliar sönder mig.

HATA FOTBOLL!

Hatahatahata fotboll. Ont i tossingarna, skinkan och huvudet! aoooow.

NAttinatti! :D <3


Alexandra

Jag har varit kinkig hela dagen jag veeeeet. Jag tror inte att du följer min blogg, men om du gör det så kan jag förklara mig här. Detta är ju trots allt min dagbok som ni har tillgång till.

Jag blev bara så jävla irriterad när jag berättade det där om, ska vi säga Hugo? Jag tror du vet vem jag menar. Jag vill inte nämna några namn så vi säger Hugo. Men jag var verkligen jätteglad och så för att det kändes som det var på G med någonting, och så ska ni alltid kommentera allting, så därför blev jag så kinkig. Ni verkar aldrig vara glada för min skull eller någonting. Jag tycker bara att ni inte borde kommentera så mycket negativt innan ni träffat människan. Man ska inte bry sig om vad dom andra säger och skapa sin egen bild på det sättet. Det är ju inte meningen att ni ska "älska" honom. Skulle kännas tryggt om ni kunde acceptera att jag gillar honom bara. Om man nu tycker negativt om dom jag gillar, så behöver man kanske inte säga det rakt ut. Jag skulle aldrig kunna med å säga massa negativa saker om tex din kille iallafall.. men när jag tänker efter så har ni sagt negativa saker om de flesta jag haft på G, om inte alla! Jag kanske överreagerar, PMS barn som jag är.. men ändå.
Och våga inte trycka ner mig inför klassen pågrund av något jävla 3-9 tal! Jag läste ju bara fel helt enkelt ..

Men hoppas du förstod vad jag menade i texten, fick krångla till det lite för att inte alla andra skulle förstå vad jag syftade på helt och hållet..

Älskar dig Alexandra Kostic, det vet du hur jävla PMS-ig jag än är!!! <3

sdfg

dfg


The happiest princess in this fucking world

Bara för att jag klagar på mitt dåliga humör och hur värdelöst allt är så får inte ni klaga på mig för det! Detta är ju trots allt MIN blogg= Mina tankar och åsikter. Så hur pissigt jag än mår så skriver ju inte jag det för uppmärksamhetens skull. Då hade jag lika gärna kunnat klaga på bilddagboken eller något annan fjortissajt! Så om ni nu vill läsa min blogg så får ni vara med om en hel del skit och ändå acceptera det! That's my life.

Men jag är faktiskt fruktansvärt nedtryckt just nu. Har hänt ytterligare lite småsaker som en vanlig människa inte ens skulle bry sig om, inte ens lägga märke till! Det är sådana saker som jag märker. Iallafall nu, för idag är jag lite extra känslig har jag känt. Jag vill ju att allt ska vara perfekt hela tiden! Jag vill känna mig som den lyckligaste flickan i hela världen, all the time. Det är inte så det funkar, det är inte verkligheten. Det är bara var jag önskar. Men alla har sina motgångar. Vill bara verkligen inte att detta ska sabbas. Jag var så glad och trodde att allt var frid och fröjd. Varför känns det inte så längre? Är det för att jag överreagerar och det egentligen inte är någonting, eller är det faktiskt påväg att sluta tråkigt denna gången med? Alltihopa känns bara så konstigt. Jag hoppas för guds skull att du inte följer min blogg gullet, för då inser du nog att detta handlar om dig. Jag känner mig så framåt, som att jag går för snabbt fram, och det kanske skrämmer dig lite. Men för mig känns allt så rätt med dig. Jag vet inte varför. Bara så rätt! Och idag har det känts som att du inte känner detsamma. Det är tråkigt, men man kan inte alltid vara en lycklig prinsessa. Love isn't easy! No. <3


Humörsvängningar

Jag är sur, jag är ledsen, jag är glad, jag är lycklig. Det har virvlat runt i mitt huvud hela dagen nu. Är nog inte på så jättebra humör. Lite ont i huvudet och allmänt tjurig pågrund av vissa saker ..

Skolan var oerhört seg, som vanligt. Jag hade ställt väckarklockan på 7.00, men märkligt nog vaknade jag kvart över 6 och kunde inte somna om. Det var starten på den konstiga humörsvängningsdagen..

Efter skolan åkte vi till apoteket, sedan hem. Käkade lite och försökte lära mig lite Ps. Inte det var jag kapabel till. Orkade ju ingenting -.- kommer aldrig förstå mig på photoshop. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. så himla tråkiga människor på msn och ingen som vill vara social. Ibland suger allt verkligen!

Jag längtar till konfalägret i helgen. Vill komma bort och bara kunna nås på telefonen. Åh, gött! Ge mig fredag.... nuuu!

Jag är inte sur på Nicklas längre iallafall, fråga mig inte varför. Han förtjänar inte att inte vara hatad av mig, men snäll som jag är så kan jag inte hata någon några längre perioder. Har redan hatat honom i .. 3 dagar nu, det räcker!

Jag har inget mer att skriva.. min hjärna är lite vrickad idag. Skriv till mig? Jag har tråkigt! Ni kan ju alltid höra av er via sms också, om ni har comviq då såklart! - 0767 13 00 53.

 Någon som vet om det är pedagogisk eftermiddag imorgon förresten? Emil sa det men jag har inte hört något..

Jaja, puss!

Bilder från i helgen

Fredag!
sdfgdfgsadfdefsgdsfrtgydfgddfg

Lördag!
dfdgtr

Söndag!
wertwertydfgsadfrswdefg

Annandag påsk!

Imorse blev jag väckt klockan 9.00 av mamma. Hon ville färga mitt hår så snabbt som möjligt eftersom att vi skulle få gäster under dagen! Håret då som sagt.. blev inte så tänkt, det blir det ju aldrig! Och enligt mig syns det ingen skillnad från hur det såg ut innan. Mammii tycker att det orangea ser lite ljusare ut men vafan, blondering suger! Ska låta det vara som det är nu tills i sommar, så får jag hoppas att det bleks av solen! Ska nog testa att färga det i sommar med. Här kommer en bild på resultatet:
 
xdsfg

På besök idag kom Charlotte och hennes mamma. Det var hos oss under dagen. Trevligt väder idag med förresten! :) Känns som att det kommer bli dåligt väder snart eftersom att det varit så fint så länge nu .. :S Hoppas det fortsätter vara fint iallafall!

På eftermiddagen körde mammii mig till Markus. Det var väldigt trevligt att träffa honom. Världens sötaste kille! :D Hoppas jag inte skrämde honom och att han vill träffa mig igen! ;) <3

På kvällen hämtade familjen mig och vi köpte pizza å godis, (nyttiga familjen, jag vet!) men dom hade tydligen bestämt sig för att vara onyttiga sista dagen på lovet..
Vi kollade på "Strandvaskaren" som jag älskar och som inte mammii å pappii hade sett :) Så bra!

Nu gör jag inte så himla mycket.. har gjort i ordning gympapåsen och skolböckerna, och ska nog sova rätt så snart. Funderar på om jag ska lägga in lite bilder från helgen först! Så blir det nog..

Hoppas ni allesammans haft ett gryymmt lov och en härlig påsk! Mitt har varit väldigt bra iallafall! :) Ser verkligen fram emot att börja skolan imorgon igen. *NoT*, lyckos dom som har lov denna veckan!!! -.-

PusshhH! :D <3


Påskdagen!

Idag vaknade jag rätt så tidigt, typ vid 10. Underbart väder! Har det i och för sig varit hela helgen. Så himla härligt att kunna steka samtidigt som man äter frukost ute på altanen! Känns som att sommaren är nära. :) Iallafall, när Anja och Fanny åkt, ville min familj åka på utflykt! Jippi. -.-. Dom ville kolla på tranorna vid hornborgarsjön så dit begav vi oss. Det var långt att åka, (Ca en och en halv timme) men det vare värt. Faktiskt väldigt mysigt där, speciellt i det fina vädret. På eftermiddagen åkte vi tillbaka hem och käkade å så. Jag lyckades övertala mammii om att blondera mig, så vi bestämde oss för att ta cyklarna till Ica och handla färg! Emil hittade en borttappad mobil i fredags och dumma som dom i min familj är, så hade dom inte kommit på idén att man kunde stoppa i någon annans simkort i telefonen och på så sätt få på den. Jag kom såklart på den ursmarta idén och det funkade. Kollade sms listan och ringde det senaste numret. Det var tydligen en tjej som bodde granne med killen som tappat mobilen, så hon sprang över och snackade med killens pappa som gav oss vägbeskrivning så vi tog cyklarna dit och lämnade tillbaka telefonen. De bodde typ vid Landehof, så vi fick oss en rejäl cykeltur, och mjölksyra i låren. gött! :) Han blev jätteglad och gav mig 100 spänn trots att jag vägrade. Vägrade väl inte tillräckligt mycket antar jag. :) Men jag är ju i stort behov av pengar så det satt ju inte helt fel! Sedan cyklade jag och mammii vidare till centrum och köpte hårfärg. Träffade Sandra å Fabbe på Ica förresten:) hemresan var jobbig upp för tahultsbacken, men vi tog oss iallafall hem! :P
Under resten av kvällen har jag bastat, kollat på tv och kollat på tv. Nu satte jag mig här vid datan men ska nog dra mig, är lite småtrött!

Jag hatar förresten min frisör. Ska aldrig mer gå till henne hon är dum i huvudet.

Jag har även två gratulationer att dela ut! Det är nämligen Sandras mamma och Fannys pappa som fyller år idag! Ett stort grattis till dom båda! :D (A)

Bilder från helgen kommer senare, när jag orkar! Har varken haft ork eller tid. Kanske fixar in dom imorgon eller någon annan dag. Dom kommer iallafall så fort jag har lusten. :)

Hoppas ni alla haft en sjukt rolig helg och inte ätit ihjäl er på ägg och godis! Glad påsk på er allihopa. <33


Påskafton!

Jag hann aldrig skriva något igår, så gör det nu! (Ska försöka minnas vad som hände!). Vi vaknade rätt så sent på dagen, inte konstigt eftersom att Fanny höll oss vakna till fem eller nått! Jobbiga unge! haha <3. När vi vaknade gjorde vi oss iordning och Fanny å Anja bestämde sig för att klä ut sig till "slampiga påskkärringar" och ringa på hus. Jag vägrade, eftersom att jag inte ville skämma ut mig inför hela Tahult, så medans dom promenerade från hus till hus gömde jag mig i buskarna xD. Inte ett enda hushåll vågade öppna och hur stor korg de ändå hade tänkt att fylla med godsaker lyckades de inte få ihop en enda bit. Jobbigt! Vi käkade och så, solade och slappade resten av dagen. På kvällen kollade vi på "Australian". Fanny och Anja bestämde sig för att cykla ner å köpa glass i centrum. Jag tänkte att det skulle vara stängt och orkade inte följa med. Och, självklart var Ica stängt, och självklart går busungarna vilse påväg hem! Dem ringde lite smått panik och berättade att de hade en kille som förföljde dem, och snäll som jag är tog jag moppen ner och hittade dom, utan en förföljare. Han hade tydligen försvunnit! Men jag hade med mig pepparspray för säkerhetens skull.. xD Sedan åkte jag hem med moppen och ställde den hemma. Kände mig träningssugen efter allt godisätande och onyttigheter så tog mina benmuskler och sprang för att möta dom vid Tahultsbacken istället. Det var gött att få springa av sig lite kan jag lova! Emil, Kim och Frode hoppade fram å skrämde oss och tydligen skulle Emil och Frode sova i husvagnen med Fanny och Anja. Jag var lite småsur efter en diskussion med föräldrarna och ville gå å lägga mig direkt. Så jag somnade på Emils rum medans dom andra gjorde.. jag vet inte vad! :) De hade nog kul iallafall kan man hoppas. Jag sov iallafall bra! :D

Kåtungar...

Anja och Fanny är kåta och det är även Robin och Alessandro. Dom ligger i sängen där borta och jag sitter i min egen säng. Undra hur detta kommer att sluta =) Bara dom är tysta så är jag nöjd!

Kvällen!

Anja och Fanny är här :D Vi tog cyklarna ner till centrum och träffade lite folk. Blandannat Anton och Niklas, vi har handlat glass och lite annat gott. Vi har varit på Lunna och träffat några kompisar och sedan åkte vi till sjön där Älli, Rebecka och Rebecka var och massa killar som jag inte orkar rabbla upp namnen på..
Vi tog cyklarna hem och var hemma vid halv 1. Då var mamma och anjas mamma nere vid sjön och letade efter oss! xD Pinsamt. De vet att vi rökte vattenpipa. Det är ju inget stort med det, men mamma som är så knäppis i huvis blir så upprörd för en sådan sak! Bajs på föräldrar. När vi gjort oss iordning och gått ut i husvagnen för att kolla på film så hoppar Emil och hans kompisar fram från ingenstans och skrämmer oss. Anja och Fanny blev genast kåta i Robin och Alessandro, och nu har de tydligen bestämt att de ska sova i husvagnen med oss. Kul liv! xD Dem fyra och jag! xD Underbart! Nu spelar dem klädpoker och eftersom att jag förlorar hela tiden vill jag inte vara med. Håller mig till internet lite nu :)

Ha't bra! :D puss  (bilder från kvällen kommer senare!)


Sol! :)

Somnade i solen två timmar. Gött som fan! :) Fast jag trodde jag skulle vara brunare än vad jag var när jag såg mig själv i spegeln. ;O Nu ska jag iallafall ta mig en dusch. Snart kommer Anja och Fanny hit. Kulkul! :)
sdghn
ÄLSKA VÄDRET!!!

Långfredagen!

Här kommer några härliga bilder från idag som jag kände för att ta! :) Mina sköldisar och mina hundar ställer mer än gärna upp som modeller i det härliga solskenet! :)

wersgfhwererdfgxsdfgsdafgasdfgsdfgwqersdfgkijudfghdfghjwerdgfhwefrgtsadfwefrgdsfgsdfgasdfsdfgdfgsddfdfg


Godmorgon :)

Jag klev upp kvart över 9 och var på allmänt bra humör! Det känns som att denna dag kommer bli så värd. :) Solen väckte mig och vad kan vara bättre att bli väckt av än en solig dag? Idag blir det absolut till att steka! Ska nog slappa lite framför tv;n först och äta lite frukost. Godis är aldrig bra till frukost så jag får nog äta något annat med för att variera min kost lite. :)

Idag fyller förresten Emma Börjesson 15 år! Grattis till henne! :D <3

Ha en härlig dag ute i det blåååå! :D

Kväll med Elin! :)

På kvällen idag har jag träffat Elin. Tog moppen hem till henne sedan tog vi en promenad ner till centrum och köpte glass. Vi hade planerat att gå en promenad ner till sjön men tiden gick så fort och det blev så mörkt så vi promenerade tillbaka igen. Trevligt att prata ut med henne för det var så väldans längesen sist. Trevlig kväll för övrigt :) Jag tog moppen hem, väldigt kyligt! Och nu sitter jag här. :)

Puss! :)


From within

Visst ser det ut som värsta B-filmen? Det är det inte. Den var faktiskt väldigt bra, kan rekommenderas! Lite sorglig och småskum bara.. annars VG! :)
erdfg

Splash!

Jag åkte ner till centrum och handlade för jag märkte att vi inte hade några ägg hemma, och det behövs när man ska baka rulltårta! Rebecka och Rebecka stod nere vid Ica och delade ut nån broshyr eller något, så dom pratade jag med lite, :P Sedan köpte jag ägg och påskgodis. Väl hemma för att baka gick allt åt helvete. När jag skulle rulla ihop det sa det splash och allt blev till en stor dynghög. Smeten var fortfarande smet, hade tydligen inte haft inne den i ugnen tillräckligt länge så där gick en massa ingredienser till spillo! Det blev papperskorgen direkt för den kakan. Jaja, bättre tur i bakning nästa gång! Det var ju trots allt första gången jag gjorde en rulltårta så då får man lov att misslyckas!

Nu är jag lat! Enligt mina föräldrar ska jag rasta hundarna klockan 7, så jag har 1½ timma på mig att göra något .. jag ska nog slå mig ner och kolla på filmen som jag inte hann se klart igår. Väldigt bra förresten! Så nu ska jag vara onyttig. sängen, film och godis. Man kan inte vara så mycket latare!

Btw, jag hatar BMI tester! Bajs på dom.

Puss (: (L)

Skärtorsdag!

Mammii väckte mig klockan 9. Vi åkte å handlade på Willys i  Partille. Jag såg min mentor i affären. xD
När vi kom hem gjorde jag i ordning koksaltslösning. Har så fruktansvärt ont i naveln! Förstår inte hur det kan gå så fel så snabbt.. Nu har jag iallafall legat här i sängen med det ett jävla tag och ska nog ut och andas lite i solen som tittar fram :) Sedan ska jag baka rulltårta. Have a nice day! :D


:D:D:D:D:D

Min mage gör jätteont, (pågrund av piercingen), men, Jag är glad ändå! :D Fast.. nu vet jag inte vad jag ska göra. Ingen rolig vill vara social på msn och bdb suger getpung. Jag ska nog kolla på en film om jag haft på datan rätt så länge men som jag aldrig orkat kolla på .. "from within" tror jag den heter. Hoppas den är sevärdig! Någon som sett den? :) Jag har förresten uppnått 500 besökare idag, vilket jag tycker är väldigt bra eftersom att jag lade in mätaren för lite mer än en månad sen.. om det fortsätter såhär är jag ju snart lika stor dom blondinbella! xD *ääh, not* Jag tycker inte hon är en bra bloggare. Hon skriver ju bara om sitt himla utseende och alla proffsjobb hon får som kändis. Uschåblä på den unge damen. Nu ska jag kolla på filmen innan jag blir alldeles för borta i huvudet..

Någon som vill leka imorgon förresten? vem som helst.. snälla? Vill bara inte att en hel torsdag ska rinna bort utan att ha gjort något eller träffat någon.. Hör av er! Tror ni har mitt nummer men här har ni det för säkerhets skull: 0767 13 00 53

Pussåkram! :D <3

Tester är ju så roliga när man har tråkigt!


[x ] haft sex.
[ ] rört samma könsorgan som ditt.
[ ] strulat offentligt med samma kön.
[x] strulat offentligt med det motsatta könet.
[ ] duschat med en i det motsatta könet.
[x] duschat med någon i samma kön.
[x] pussat någon i samma kön.
[x] snackat sex.
[x] varit kåt.
[x] kollat på porr.
[ ] haft sex med fler än 5 personer.
[x] kollat på homosexuell porr. (bara på skoj! xD)
[/] bröstfixerad.
[/] magfixerad.
[/] rumpfixerad
[x] rört en av det motsatta könet på allmäna ställen, offentligt.
[ ] gjort fyllemisstag.
[/] haft fyllesex.
[x] har rört, sett, smakat på sperma.
[ ] haft sex utomhus
[ ] haft gruppsex.
[ ] sett någon som haft sex
[x] hört någon ha sex
[ ] hämnats. (För vaddå? :S)

antal: 13


1-7 lite små kåt.
8-14 normal kåt
15-24 MEGA KÅT

Så bra. :)


Gör testet du med och se hur kåt du är (=


07-04-09 och 08-04-09

Jag tog bussen till Björröd, där jag skulle träffa Philip :). Han gjorde en jättebra vägbeskrivning om vart jag skulle trycka för att gå av bussen, ändå hamnade jag en hållplats fel, xD Klantig som man är! Menmen, hittade honom tillslut och vi gick hem till honom och hade kul. :P

På kvällen gick det inga bussar tillbaka till Mölnlycke, så jag fick gå hela vägen från Björröd till LA centrum xD Hade lite lagom ont i fötterna ..

På kvällen träffade jag Nicklas, som jag även sov över hos eftersom att jag inte orkade åka hem.

Rätt så trevlig dag/kväll med er. Tack :) <4

Nu ska jag städa mitt rum, plocka iordning alla smycken och sminket och allt.. ser verkligen fram emot en sleten dag! Men det blir nog helt okej med lite musik och så får jag väl fresta mig själv med en film efteråt eller nått.

Ha en trevlig onsdag! Chingeling! :D <3


Bilder från i lördags.. :)

dsffrgdsdfswedrfsdfgwesrdgdergdfgsadf

Twilight test!

Vem i Twilight är du mest lik?

Bella:
[/] Du lyckas ofta hamna i trubbel.
[ ] Du har ofta svårt att hålla dig på fötter.
[/] Har du bestämt dig för något, så gör du det utan att ändra på något.
[x] Du gråter när du blir riktigt arg.
[x] Du är envis.
[/] Tänker alltid på andras säkerhet före din egen.  
Summa: 3,5

Edward:
[ ] Ser dig själv som ett monster.
[ ] Du springer snabbare än de flesta.
[x] Du har svårt att hålla dig borta från dem du älskar.
[/] Du är en bra människoläsare.
[ ] Du gillar klassisk musik.
[x] Är musikalisk överhuvudtaget.
Summa: 2,5

Alice:
[/] Du är sprallig och hoppig.
[x] Ser framtiden på ett annat sätt än andra.
[/] Du tar gärna chansen att hjälpa andra att planera stora händelser.
[/] Du har ditt egna sätt att se på mode.   
[x] Du gillar att överraska folk.
[ ] Får ofta höra att du är "Liten men irriterande".
Summa: 2,5

Emmett:
[ ] Fysiskt starkare än de flesta.
[x] Rå humor.
[ ] Gillar att vara med i olika vad.  
[ ] Ger ifrån dig känslan "Kraftig men bekväm".
[ ] Ger dig gärna in i en fight för skojs skull.   
[ ] Ser dig själv som storebror/syster till dina vänner.
Summa: 1

Rosalie:
[?] Många ser dig som vacker.
[ ] Håller dig gärna för dig själv.
[x] Inte rädd att visa vad du tycker.
[/] Utnyttjar andra för att få vad du vill ha
[/] Svårt att acceptera den du är.
[/] Hanterar allt på ditt egna sätt.     
Summa: 2,5

Jasper:
[/] Många kommer till dig för att få tröst.  
[/] Har en lugnande verkan hos andra.
[x] Har levt ett annorlunda liv, men insett att det du lever nu är bättre.  
[x] Håller dig på avstånd när du märker att saker blir för svåra för dig.
[ ] Fightar gärna för skojs skull.
[x] Blir lätt frustrerad när ingen förstår dig.
Summa: 4

Carlisle:
[/] Har lätt att hantera sådant som borde vara svårt för dig.   
[x?] De flesta litar på dig.
[x] Vill leva för att kunna hjälpa andra till ett bättre liv.
[x] Du håller din familj närmast av allt.
[/] Du får lätt nya vänner på grund av ditt sociala liv.    
[/] Du skulle inte klara av att leva själv.
Summa: 4,5

Esme:
[x] Du ger alla en chans att bli älskade.
[ ] Du får ofta höra att ditt hjärta är gjort av guld.   
[x] Du låter dina närmaste göra det de tror är rätt för att få ett bättre liv.
[x] Du accepterar ditt liv på grund av vilka du lever med.
[x] Du skrattar åt det mesta.
[x] Du älskar att vara social.
Summa: 5

Charlie:
[ ] Du använder ofta orden "Safety First" när du arbetar.   
[/] Du har svårt att ta emot komplimanger.
[ ] Du är helt inne i sport.
[x] Dina köksvanor är inget att skryta om.    
[/] Du står nära naturen.
[x] Vill det bästa för dina närmaste.  
Summa: 3

Jacob:
[ ] Du har mycket muskler.
[/] Du skäms inte för att du gör vad som helst för att få det du vill ha.
[ ] Du är helt inne i allt som har med bilar att göra.
[ ] Din familj och du bor lite avskilt från resten av civilisationen.
[ ] När du väl börjat älska någon, så kan du inte sluta älska personen.
[/] Du har lätt att förstå dina närmaste vänners tankar.  
Summa: 1

Reneé:
[?] Man har svårt att motstå dig
[/] Du visar lätt hur vad du tycker och tänker.
[/] Är inte så pratglad av dig, bara när det väl behövs. 
[/] Är en perfekt blandning av dina föräldrar
[?] Vissa ser dig som ett hot, andra bara som en gåva till världen.  
[x] Oftast glad för ingenting.
Summa: 2,5

Jag blev Esme! :D

sddt


SolaSolaSola :D

Har solat idag. fast bara i typ en timme. Det har varit så himla kallt! Men ändå fint väder..
Mammii körde mig till Sandra så jag hämtade min necessär som jag glömt där, sedan åkte vi till biblioteket och jag lånade en bok av Selma Lagerlöf, "Herr Arnes penningar". Haha, var tvungen eftersom att vi ska ha det i skolan. Sedan köpte vi glass och mammii körde hem mig. Nu väntar jag på att min dator ska bli ledig. (är inne på pappiis nu). Emil och hans tjej kollar på film på min dator, hoppas verkligen att jag får den snart!

Ha en bra fortsatt kväll! Puss! :D

Morot nr 1

Ja, en bild säger mer än tusen ord! :O
 
dsfgh

Gryymmt :D

Hel grym kväll hos Becka å Robert igår :) Natten tillbringades i husvagnen med Älli, Becka och Philip. Kul. :)
Hoppas ni hade en lika rolig kväll som jag. Bilder kommer senare, nu ska jag till centrum och köpa telefonkort och hårfärg. Sedan bär det av till Sandra!

Puss! :P

Saturday night life :)

Stekte i solen från 11-14! :D Så jävla gött väder. Man får ju passa på liksom :O
Sköldisarna har solat! De flesta har vaknat ur sitt ide. Det ligger en stor groda i poolen.
Jag har bytt kläder hela dagen. Nu ligger min garderob utspridd i hela rummet. Kul liv.
Jag sitter vid datorn, tar egokort. Älskar mitt hår idag.
Ska snart till Becka :) PartyyPartyyPartyy ;)

Kyss på dagen och natten!

frgdfghjsadfgjhADFGDRETsadfg


Trevlig dag. :)

Efter skolan var det fiol, sedan åkte jag, älli och Sandra å köpte hårfärg. Jag och Sandra köpte samma. (fjortisblont typ) och älli köpte röd/brun. Vi åkte hem till Sandra och käkade å snackade å så.. :) sedan färgade vi håren. vet ni vad? Det enda som blev färgat på mig var utväxten. Ni förstår snart vad jag menar :) ska ta en bild sen så ni förstår. Men, hur fruktansvärt det än blev så gillar jag det på något sätt! Väldigt annorlunda och lite tiger/lejonlikt. Alexandra blev ungefär likadan i håret som mig. Älli har jag inte sett än, för jag tog moppen hem när hon hade färgen i håret, men hon blir nog snygg! Ska färga en gång till morgon eller på söndag för att försöka få hela håret färgat.

Ha det ! Puss.

Vackert väder =D

Jag vill ut och sola istället för att sitta inne på lektioner! Slutar liksom halv 4 idag, så jävla segt. Ska hem och duscha snabbt, sedan iväg till den där jäkla psykologkärringen. Efter det är det dans. :) Sista dagen jag har min fruktansvärda hårfärg kvar förresten. Imorgon blir det nya fräscha tag. :) Men nu börjar snart So;n.. ska gå och hämta mina böcker.

Ha en solig dag! :D Puss .

Musik!

Jag har laddat ner musik idag :$ Busigt! Men jag har verkligen börjat älska Lady Gaga och Gwen Stefani. Det gjorde jag inte innan. :) Därför var jag tvungen att ladda ner massa låtar. Snälla, sätt mig inte i fängelse plzz :)

Gaah.

Jag är inte blond, jag är inte blåögd, jag har inte stora bröst, , Jag är inte smal, jag är varken blåst eller dum, jag är alltså inte blond på något sätt alls.. och... jag har humor! OCH JAG ÄR SINGEL. Låter inte jag väldigt perfekt? ;)

Göteborg.

Hur göteborsk är du?
Vilka av dessa orden har du använt?

Tjomme - Kompis [ ]
Tyken - Uppkäftig [x]
Åpen - Glupsk [x]
Skobba - Skolka [ ]
Bamba - Skolmatsal [x]
Mackapär - Grej [x]
Änna - Liksom, typ [x]
Gött - Härligt/Bra [x]
La - Väl [x]
Tjöta - Prata [x]
Körv - Korv [x]
Gola - Skvallra [ ]
Banga - Skita i [x]
Knö - Tränga sig [x]
Tjalla - Skvallra [x]
Go - Dum i huvudet [x]
Böla - Gråta högljutt [x]
Knökat - Överfullt [x]
Flö - Akta/Flytta på dig [x]
Svale - Trappuppgång [ ]

TOTALT: 21

0 = Ingen Göteborgare
1-13 = Bor i Göteborg
14-21 = Redig göteborgare <33

=D


1 APRIL

Blivit lurad idag? Jag har iallafall klarat mig. Eller just det, slöjdläraren Fredrik lurade oss om något med kycklingar som disikerats levande i skolan eller nått .. jag uppfattade det inte riktigt .. men jag gick iallafall på det!
Rätt härlig dag idag faktiskt. Började med No, hade sexualkunskap. Sedan var det A-tid. Jag gjorde Kemi provet. Det gick sådär. Svarade på alla frågor förrutom 4 tror jag. Sedan var det teknik. Byggde med lego xD Jag byggde en bil som blev lite grådanskig och halvfärdig. Sen var det lunch. God mat idag :) Har i och för sig varit bra mat hela veckan eftersom att det är bufé vecka. (Förrutom äckel pannkakorna igår.) Men idag var det kyckling bufé. Men, nog pratat om mat! Fast... hela dagen har i och för sig bestått av mat typ.. xD
När vi hade elevens val idag, (hälsa), så skulle vi promenera till Landehofstugan och tillbaka till skolan igen. Jag och Sandra gick och hade trevligt. Mitt i allt, påväg tillbaka till skolan, saktar en gul skåpbil in bakom oss. Sandra skojjar och säger att det är pedofiler. Vi fortsätter gå.. sedan åker bilen sakta bredvid oss och i den sitter massor med polacker. Typ 30 åringar och asäckliga! Dom ler, (pedofilminen) och vinkar som galningar. Sen håller dem på att veva ner rutan men då springer vi som fan! xD Blev fan livrädd. Äckel pedofiler. Trodde inte det fanns sådana i LA. Det värsta är att dem bor i Tahult. Så de håller alltså hus i närheten av mig. ÄCKLAR!
När vi kom tillbaka till skolan hade vi en halvtimmes rast, så den tillbringade vi i solen. Tvättade av oss sminket och stekte. :) Det har varit så otroligt varmt idag! Hoppas vädret fortsätter att vara så underbart..
Sista lektionen var hemkunskap. Jag gjorde en läsa som skulle varit inlämnad idag, och sedan bakade några rulltårta. Jag vispade grädde med Ullis och skärde persiko klyftor. Det blev jättegott! :) Efter hemkunskapen skulle jag ha utvecklingssamtal. Det var helt okej faktiskt. Jag var inte nervös som jag varit tidigare. Allt var bra och jag fick inget skäll. :)
Efter samtalet tog jag moppen till konfan. Vi snackade om påsken lite och kollade på en apäcklig film om när Jesus torterades och korsfästes. Så jäkla äcklig och hemsk. Efter konfan tog jag moppen hem, i sällskap med Olivia.
När jag kom hem satte jag på radion och då spelades Baby goodbye, låten vi ska dansa till på uppvisningen, så jag började självklart träna lite. Sedan var jag sötsugen, så jag gjorde coccosbollar. Nyttigt, jag vet! Men när de väl var klara var jag inte hungrig längre, eftersom att jag fick i mig en del under själva bakandet. Så, nu sitter jag här, funderar på att gå upp på mitt rum och stretcha lite. Känns som att det skulle behövas. Ett par situps skulle även sitta fint på min svullo mage! =)

Ha det gött! Och tänk på att det fortfarande är 1 April..

Ah just det fan, man får ju inte ladda ner längre! Det är ju totalförbjudet från och med idag. Bajs alltså! Film är mitt liv.

PUSS!m<3

RSS 2.0