28-02-09

Det finns inte så mycket att skriva om idag. Vädret ute är iallafall fint, det är soligt! Jag och mammii åkte 18 km förrut. Nu har jag jättemycket skoskav, och typ blåsor på hälarna! Nu ska vi äta. Stämningen är inte på topp. Jag Kollar på bantningsprogram. Jippii hurra. Ha det bra.

Ig¨ååår

Imorse när vi vaknat och gjort oss iordning gick jag och mammii till ishallen, men det var ingen allmän åkning där för hockeylaget tr'änade. Pappii körde Emil till Gesunda och jag gick och duschade å fräschade till mig. Sedan gick dagen åt att slappa. På eftermiddagen gick vi och åt på en pizzeria och sedan gick vi på bio premiären av Män som hatar kvinnor. Den var rätt så bra! Inte den bästa jag sett men ändå väldigt bra. Helt klart godkänd! Efter bion gick vi tillbaka till husvagnen och nu sitter jag här.


Shoppat :)

Nu har jag varit på min lilla shoppingrunda :) Köpte örhängen, halsband, bh, trosor och två tröjor. Har precis ätit tacos och nu väntar jag på att min älskling ska riiiiinga!! Vi bestämde faktiskt 5 minuter.. och det har gått 20 minuter nu! åååh nu ringer han!!!!!!!!!! HEJDÅ!  <333


Berättelse :)

För ett tag sedan skrev jag väldigt mycket berättelser, såsom romaner. När jag var i badhuset förrut (Simmade förresten 1 km XD) så kom jag på en berättelse i huvudet.. Nu har jag inte hunnit så långt med den men har iallafall börjat lite smått och slarvigt. Denna gången ska jag inte ge upp utan skriva hela och arbeta igenom den ordentligt. Än är det bara 2 ½ sidor eftersom att jag började skriva alldeles nyss och det har inte hänt så mycket i den än, men jag tror att den kan bli bra så småningom och jag har redan bestämt nästan allt som ska hända i boken. Spännande va? Det kommer ta ett jäkla tag innan den börjar bli klar men om den ska bli riktigt bra så får man ta det lugnt och tänka igenom allt typ 1000 gånger. Kanske lägger ut den såkallade "skräck-romanen" här när den är klar ;)


26-02-09

NU, torsdag morgon:
Pappii och Emil är i sportaffären och hyr längdskidor till Emil. Han ska följa med mig och mammii på en tur. När vi kommer tillbaka har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra. Kanske går bort till Siljan och åker skridskor, eller går till badhuset och simmar, eller så shoppar jag. Har iofs inte så mycket att shoppa för.. men någonting får man väl iallafall för 500 spänn.

Igår på eftermiddagen åkte jag från Mora ända till Eldris! Det var 18 km. Duktigt av mig va? Alltså, jag åkte ungefär 2/3 av tjejvasan. Och det tog ungefär 2 h.. alltså kommer jag förmodligen klara tjejvasan på 3 timmar som är mitt mål! :D Jippiiiie! Det ända som var jobbigt var min skoskav. Usch och fyyy vad ont det gjorde!



Ha det så trevligt idag :P  PusshhH


Zorn :P

Idag vaknade  vi som vanligt tidigt på morgonen. Vi käkade frukost och gjorde oss iordning. Sedan gick vi till Mora city xD
Jag provade en massa snygga kläder på cubus, och blev helt förälskad i en brun bikini! Förstår inte varför jag inte köpte den.. men känns lite tidigt att köpa kläder och sådant inför sommaren, det kan ju hända att man hittar ännu billigare! Samma med ett par skor jag hittade från vagabond. Underbara vår/sommarskor! Men blev inte att jag köpte dem heller. Än är det ju bara vinter så det kommer ju dröja innan jag kan använda dem!
Efter cubus gick jag och mammii till jc. Där köpte jag ett par jeans på rean! De hade kostat 800 kronor, och det var halva priset nu! (Y).
Efter att kollat runt i lite andra butiker och varit inne på bokrean och kollat runt gick vi på zorn museét. Det var väl inte så där förbannat roligt .. men helt okej. Det var mycket naturbilder och nakna stora kvinnor.

hbgnhgdn

fbdzbn

Efter museét handlade mammii lite bilder och planscher, sedan gick mammii tillbaka för hon skulle åka skidor och pappii pch Emil skulle hem.
Jag gick till Åhlens och köpte solpuder. Hittade även ett väldigt fint halsband å örhängen på Ur o Penn som jag kanske köper imorgon.

Nu ska jag plugga lite so.. sedan läsa i min bok som är så hejdundrande bra och spännande att man inte kan sluta läsa den!

Ha det gööööeett . PUSShh

Dagen i backen!!

Imorse vaknade jag rätt så tidigt, runt 9. Vi käkade frukost och gjorde oss iordning. Sedan åkte vi till Gesundafjället :)
Där åkte vi skidor, så dagen tillbringade vi för det mesta i skidbacken! Jag tyckte inte att det var jätteroligt att åka slalom.. håller mig nog till längdskidor hedanefter! Det är ju sååå mycket roligare! Och jag som är så feg med. När jag var yngre hade jag ju inget problem med svarta backar, jag susade ju ner! Nu är jag lite äldre och mycket mer försiktig! Håller mig till de gröna backarna och plogar för fullt! xD Pappii fick med mig i en röd backe, men bara en! Aldrig mer en röd backe, det var brant och läskigt.
Vi åt våffla och drack varm choklad på toppen av fjället, där de hade en restaurang. Det var mysigt. :)
När vi åkt klart och skulle hem köpte jag ett asfett pannband :) Mee like ;P
Sedan somnade jag i bilen påväg hem och de andra gick in på willys och handlade. Vaknade igen när vi var utanför husvagnen.
Vi gick in och käkade primitiv mat, köttbullar med mackaroner. xD
Sedan gick jag och Emil till badhuset. Jag träningssimmade 1,5 kilometer. Det var jobbigt, eller alltså.. det var inte jobbigt för kroppen, bara psykiskt. Träningsbassängen var liksom bara 25 meter lång. Alltså var jag tvungen att simma 60 sträckor för att nå mitt mål. Menmen, det gick iallafall. Och jag mår prima! Lite ont i skulderbladen och axlarna bara men det är lugnt.
Efter badet bastade jag och så.. sedan gick jag tillbaka till husvagnen. Kom på att jag glömt min bikini i duscharna och var tvungen att gå tillbaka igen!
När jag väl var hemma slappade jag och snackade lite med Christofer i telen. Nu ska jag nog läsa min bok lite, (Årstamördaren) och sedan sova :)

Ha det bra folket :) :) Ätit semlor idag förresten? Det glömde jag bort .. -.-' Får ta igen det en annan dag helt enkelt! xD

PUSSshH

Skiiiiid ååå baaad :D

Igår kväll åkte jag å mammii faktiskt 5 km om ni nu vill veta! :D

IDAG, eller imorse, vaknade jag typ.. 7 :S av att en hund i husvagnen bredvid ylade! Jag kunde inte somna om så jag bestämde mig för att göra lite läxa. Jag läste närmare hundra sidor i Jonas Gardells bok. Den är faktiskt helt okej.
Efter frukosten åkte jag och mammii skidor. Det blev nästan 8 km idag. Längre kunde vi inte åka för det var öppetspår tävling. Jag hade velat testa på milen men vi får ta det en annan dag när det inte är så mycket tävlingar. Nu ska vi gå till badhuset och motionsimma. Ska väl även slappa i bubbelpoolen och schteeeeka i bastun! :D
Sedan ska vi gå ut och äta, och gå till ishallen och kolla om man kan åka skridskor där!

Ha det braaaa! ;) PUSSHhh


Sooooft :)

Väder: -1,5 grader och snön VRÄKER ner. Har aldrig sett något liknande snöfall innan!!!!!

Imorse hade vi sovmorgon. När vi vaknade satt vi och kollade när ungdomarna susade förbi utanför husvagnen :P Det var ungdomsvasaloppet idag. Jag skulle egentligen åkt det men jag var för sent ute med att anmäla mig :(
När vi ätit frukost och gjort oss iordning så gick vi upp till målet. Vi skulle se när öppet spår-vinnare gick i mål. (De hade tränat 9 mil inför det stora vasaloppet.) Sedan gick vi och köpte varsin megastor coccosboll. väldigt gott och väldigt mättsamt! Sedan gick vi till Mora-city och kollade runt lite. Hittade blandannat en biograf, så ikväll ska jag och mammii gå och beställa biljetter till Sverigepremiären på "Män som hatar kvinnor". Den ska vi se på fredag! :)
Jag kollade även efter byxor på cubus. Ska köpa nya jeans på onsdag när mammii får sin lön.
Efter att varit där gick vi till Moras kyrka. Den var fin.. och mammii ville väldigt gärna se den så vi gick väl mest dit för hennes skull.
Sedan handlade vi och gick hem och åt kyckling. Sen gjorde jag faktiskt lite So läxa. Har så sjukt mycket läsa med mig! Usch.
När det var klart kollade jag på "När lammen tystnar". Den var rätt så bra faktiskt! :)
Nu gör jag inte så mycket.. ska kanske gå ut snart.. fast ska nog ringa Christofer och snacka med honom en stund först.

Ni får ha det så trevligt :)

Tjejvasan!

Imorse ringde klockan 07.00! Vi åt frukost och sedan åkte jag, mammii och pappii till Oxberg (som ligger 3 mil från Mora). Där var starten till tjejvasan som mammii skulle åka idag! Det var sviiinkallt ute men jag blev så otroligt sugen på att åka ändå när jag såg alla andra som skulle åka. De var ca 7000 st tjejer.
Mammii startade i startled 2, vilket är de så kallade "proffen" xD Led 1 är "eliten" och sedan fanns det 15 andra lite lägre startled. När vi sett uppvärmningen och starten åkte vi tillbaka till husvagnen. Slappade lite och tog det lugnt. En timma senare gick jag upp till målet, för jag ville se målgången för de första i eliten. Hon som vann.. minns inte var hon heter, men hon hade slagit rekord med att vinna loppet flest gånger. 3 gånger. Hpn åkte på typ 1 ½ timma. Grymma var dom :) Bilder på det kommer senare!
Jag stog ytterligare en timma och väntade på att mammii skulle komma i mål. Det snöade jättemycket och var iskallt. Kameran filmade mig och jag märkte inget på en bra stund när jag såg mig själv inzoommad på bildskärmen xD Aspiinsamt. Hoppas verkligen inte att det kommer med i sändningen på tv!!
Efter att mammii kommit i mål, (hon åkte på 2 h 47 min) så gick vi till husvagnen igen.
Förstår ni hur avundsjuk jag blir när det ränner förbi vasalöpare hela dagen utanför våran husvagn? Jag blir sjukt sugen. Ska börja hårdträna som fan, och vara med på vasaloppet nästa år!
Efter att vi gått till husvagnen och fikat gick jag och mammii till badhuset för att bada. Fast när vi kom dit var det bara en timme kvar tills det skulle stänga så vi hann inte bara så jättemycket..
Jag hann iallafall träningssimma en halvtimma. (Simmade ½ km). Kändes asgött i magen efteråt :)
Sedan bastade vi rätt så länge, det var väldigt härligt! Sedan duschade vi och så.
Efteråt gick vi tillbaka till husvagnen och åt. Potatisgratäng med något kött..
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra..
Kanske ska gå och hämta mammiis nummerlapp och vara ute och promenera lite.

Jag känner på mig att det kommer bli en lång och jobbig kväll! :(

Ha det superduper människor!  PuusshH

Hejhopp lingonsnopp!

Nu är vi i Mora. Det är kallt här, (fast inte jättekallt, ca -7 grader) och det är verkligen inte snålt med snö här inte! :) Vi åkte klockan 07.00 imorse och var framme 14 ungefär. Stannade och käkade en gång på vägen vid nån restaurang. Jag var onyttig och åt kebabtallrik, menmen. Gott vare i alla fall! Och man kan ju inte säga att den kebaben inte kommer tränas bort nu när vi ska åka skidor varje dag! När vi var framme gick vi upp till Vasaloppsmålet (Typ 100 meter härifrån.) Skidspåren går precis utanför vår husvagn typ så idag har vi sett skidåkare susa förbi hela dagen! Kortvasan var idag. Jag tycker iofs inte att den är så himla kort för den är 3 mil. Jag ska åka den nästa år faktiskt. Efter att vi gått upp till målet gick vi till ett ställe där de skulle valla mammiis skidor. Sedan hämtade vi hennes nummerlapp. Hennes startled startar klockan 10.00 imorgon bitti! :) Sedan när vi ska bort och hämta skidorna ska vi se om det fortfarande går att anmäla mig till ungdomsvasan som går nu på söndag. Den är 9 km och jag vill verkligen åka den! Vi är så sent ute bara.. :(

Kevin (idolkevin) kommer hit till Mora och ska ha konsert nästa lördag. Jag vill verkligen gå! Ska försöka få tag på biljetter om det finns några kvar, annars får jag väl stå på utsidan xD.

Vi ska även försöka få tag på biljetter till en ishockeymatch nu i veckan. Får se hur det blir med den saken.

Just nu sitter vi i husvagnen och tar det lugnt. Vi ska snart käka. Pasta med köttbullar, verkligen primitivt! Haha. Sedan ska vi kolla på Let's Dance och förmodligen sova  hyfsat tidigt eftersom att mammii ska tävla imorgon.

Jag ser fram emot en härlig vecka här i Mora, och heeeejjjaaa mammii!!! :D


Hoppas ni har det bra! Och ha en underbar helg.


PUSSHhh

Goodbye Landvetter :)

Nu far jag till fjällen! (Mora!) Fast inte precis nu.. utan klockan 07.00 imorgon bitti.
Mammii ska åka Vasaloppet på lördag. Hoppas det går bra. Jag har inte bestämt mig för om jag ska åka skidor eller snowboard, så vi får se hur det blir! Mycket träning ska det bli iallafall, och mycket längdåkning!
Jag kommer hem nästa söndag för er som undrar. Längtar redan tills jag kommer hem faktiskt. Då blir det en extreme makeover för min blogg!

Ha en underbar vecka allesammans, :)

PUUshh <3


Jag gillar tydligen att mysa!

Mys-test.

(x) du föredrar myskvällar framför festkvällar.
(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan.
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans.
(x) du tycker om att kramas.
(x) du kramas minst en gång per dag.
(x) du har partner du ofta myser med.
(x) du har blivit masserad.
(x) du har masserar andra.
(x) du tycker om att ta en fika någon dag ibland.
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember.
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser.
(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden.
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig.
(x) du är en lugn person.
(/) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan.
(x) kompis-middag är aldrig fel.
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då.
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur.
(x) du tycker om små bebisar.
(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda.
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger.
(/) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet.
(x) du har somnat på en lektion.
(/) för stora koftor och joggingbyxor är din grej.
(x) du kan vara utan smink i skolan
(x) du har gått på stan i joggingbyxor.
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max.


<3

Sjuk^¨:S

Mådde inte så bra imorse,  så stannade hemma från skolan. Har väldigt ont i halsen och är väldigt förkyld, så det är skönt att vara hemma och vila eftersom vi ska till fjällen imorgon. Problemet är bara att det är dans ikväll, och jag borde verkligen inte missa den! Missade den förra veckan och kommer att missa den nästa vecka. Nee, jag får faktiskt försöka va med ändå. Annars missar jag på tok för mycket! Nu ska jag kolla på film och soooofta. (Y)

Ha det roligt i skolan idag ´människor! :P

PUSSHhh <3<3


Gårdagen..

Igår fick jag springa till bussen. Missade den vita men hann med den blåa, som vanligt! xD Skolan var seeeg. Vi hade No, A-tid, Teknik (som var lite rolig eftersom att jag jobbar med Titanic!), Elevens val och Hemkunskap. På elevens val hade jag ju såklart valt hemkunskap så det blev två lektioner hemkunskap på raken, förnuftigt! Vi slutade tjugo i fyra. Då gick jag ned till konfirmationen. Vi gjorde charader med filmer som vi faddrar hade bestämt, (Vi var bara tre faddrar!). Det var rätt så kul. Jag gick lite tidigare för att jag ville hinna med 18.00 bussen till Christofer. Sista dagen vi träffades på .. 1 ½ vecka! Usch, hur ska vi överleva? :S Men det blir iofs extra najjjs när vi väl ses¨^. :)
Mammii hämtade mig halv elva och vi åkte hem. Jag hade superont i halsen och var sjuuukt förkyld. Somnade vid halv tolv. <3

CHRISTOFEEEEEER<3

Sluta prata i telefon, jag vill myyyyysa!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

JAG ÄR KÄR!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kim, Nelly eller Sammie ;) <333

<33333333333333333333

Otursdag!

Imorse vaknade jag klockan 4. Jag var törstig så jag gick ned och drack, sedan kunde jag itne somna om. Jag var hungrig. Jag åt lite choklad och somnade sedan.  Vaknade klockan 8 och kollade på mobilen. Hade råkat ställa alarmet på 8 istället för 7. Nu var det bråttom. Jag duschade och gjorde mig snabbt iordning. Tänkte att jag skulle åka med en senare buss, då skulle jag bara komma 40 minuter sent. När jag skulle gå till bussen märkte jag att jag inte hade något busskort! Där var det kört. Jag fick gå till skolan och istället för att komma 40 minuter sent kom jag 80 minuter sent. Verkligen kul liv! Det var typ - 10 grader ute med. Usch. När jag kom till skolan hann jag vara med en liten stund på idrotten iallafall. Vi körde blixtboll o sen innebandy. Det var helt okeej kul. Jag gjorde ett mål. Waaooow. xD Sen kollade jag i mitt ytterfack på väskan och märkte att jag hade lagt busskortet där! Fyyy vad jag skämdes. Jag som hade skällt ut mammii så mycket för att hon inte gett mig busskortet. Menmen, livet går vidare även om allt går åt skogen.
Efter idrotten hämtade pappii mig och vi åkte till läkarn. Oväntat nog skulle jag även vaccinera mig mot hepatit A. AJ det gjorde ont att få en fet spruta intryckt i armen! Sen plåstrades jag om :) Sedan åkte jag och pappii till Mölndal, han skulle lämna några varor i en djuraffär och köpa hundmat. När jag skulle tillbaka till skolan kom jag på att bamba redan stängt, för klockan var halv 1, så vi åkte till Burger King. Jag åt faktiskt FULLKORN kyckling burgare. Nyttigt va!? ohyees ;)
Nu är jag i skolan igen. Har x-tra engelska. Det suger getpung -.-' jag borde egentligen läsa den tråkiga svenska boken, "En komikers  uppväxt", för jag ligger efter i den.. så ska göra det snart :P Efter denna lektionen, som är slut om en halv timma, är det A-tid. Det är rätt soft. Då ska jag försöka hinna med att göra läxorna för veckan, så jag slipper plugga så mycket nästa vecka när jag är ledig.
Efter skolan ska jag sola med Älli, sedan träffa Christofer, tror jag ska hem till honom.

Hoppas ni inte haft en lika oturlig dag som jag haft idag!

PUsShH <3

Älskling <3

Seeegt i skolan idag. Musiken var riktigt tråkig. Allt var iofs tråkigt i skolan :P
Efter skolan handlade iallafall jag o mammii telekort till mig, sedan åkte jag hem och Christofer kom (: Vi åt och hade myyysigt. Alltid helt underbart att träffa den människan. Vi har snackat väldigt mycket idag. Det kändes bra och som att vi kom varandra närmare! (H) :D Nu är han tyvärr hemma :( Men träffar honom imorgon igen, eftersom att jag inte klarar mig speciellt länge utan honom! Han är sååå saaaknaad av mig!! Och längtar till påsklovet :) Då ska jag och älsklingen till Värmland :D

Älskar Min Christofer ed♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Home sweet home <3

Nu är jag hemma :) Kom iofs hem igår, Mammii och Christofer hämtade mig. Verkligen en överraskning! :D
Vi käkade hemma hos mig och slappade lite, sedan körde mammii oss hem till Christofer och där tillbringade jag natten + halva dagen idag. Myysss att få vara med älsklingen på alla <3 dag!  (; <3
Mammii hämtade mig vid tre tiden och nu är jag hemma, har nyss ätit och slappar just nu å lyssnar på musik. Känns gött att vara hemma. Funderar på att kolla på tv.. så jag drar nu!

 Hopppas ni haft ett gryymmmt lov! Det har iallafall jag. PuSHh<<3

Melodifestivalen.

Väldigt trevlig, men pinsam kväll. Vi tog bussen till stan vid 5 tiden. Gick till Scandinavium och hade trevligt :P Men mammii skämde ut miiiig som faan. Uschusch. Trodde jag skulle dö. Eller, aah hon skämde egentligen ut sig själv men det var jag som skämdes. Fyy på dig mammii. Ta det lugnt med vinet nästa gång! Förrutom det hade vi väldigt skojjigt. Mammiis favoritartist åkte ut direkt xD (Sharley Clamp eller hur hon nu stavas). Min gick vidare till finalen. Emilia (:
Efter Melodifestivalen hämtade pappii oss och vi åkte till McDonalds och var allmänt onyttiga! Nu är jag trött och ska sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon.

Här kommer lite bilder från kvällen..

Ni får ha ett underbart lov allesammans! Jag kommer skriva ner allt som hänt under veckan när jag kommer hem igen!PusssshH
gdfgdf

MELODIFESTIVALEN


 EMILIA GICK VIDARE, JIPPIII! Röstade bort hela 42 kronor på henne xD xD <3

CHiiill (L

Vaknade vid 10 tiden idag. Käkade frukost och började packa inför imorgonn :P Har tappat bort mina öronsnäckor -.- nu får jag ta med mig de obekväma :(
aja.. ville bara skriva några rader nuu om jag inte hinner med det sen ikväll. Ser så himla mycket fram emot Melodifestivalen ikväll med mammii, och Vinterskog imorgon! Kommer antagligen inte hinna skriva på en vecka, om jag inte skriver ikväll då.

Vill bara hälsa er allihopa ett underbart sportlov!

PUshH <333333333

klääääänning (: <3

Efter skolan åkte jag hem en snabbis, sedan åkte jag, mammii och Emil till stan (: Köpte en jättefiiin klänning och en jacka (: Mammii köpte också en klänning o leggings, och Emil köpte en tröja till sig. Jag letade även efter något gulligt till Christofer eftersom att det är alla hjärtans dag nästa lördag. Det blev tillslut så att jag köpte en söt nalle, gulligt kort och hjärt-formad choklad xD Vilken tur att han inte är hemma i Sverige så han kan läsa detta. xD

Bild på klänningen kommer förmodligen imorgon eftersom att jag och mammii ska klä upp oss då (: Melodifestivalen på kvällen nämligen :P

Nu ska jag vara lite social till min familj, och kolla på Let´s Dance med dem.

Ha en underbar fredagskväll! PUSHh<3

Yeppp!

Dansen var svinrolig!

Och på tal om det, jag ska färga håret om ett par månader (innan sommaren). Jag har letat runt och försökt finna min färg och nu har jag funnit den och blivit förälskad! Den har funnits på Emma Watsons huvud.

GE MIG DENNA FÄRGEN MED NÅGRA BLONDA SLINGOR I!!!! Längtar!!! <3

Så sjukt fiiin.

j

Pengar-desperat! xD

Helloo (: Nationella prov idag i 3 timmar. Gick faktiskt väldigt bra, och känns som att jag förmodligen behåller mitt MVG i svenska! (Y)

Slutade klockan halv 4. Åkte hem, gick ut  med hundarna och nu ska jag snart dansa.

Jag har fastnat framför datorn. Hittade tre underbara klänningar som jag blev förälskad i. Förmodligen köper jag alla tre så småningom, men än så länge har jag bara råd med 2 st.. vilka tycker ni?

denna?

fgdfgffgfdg   
                                   gdg

eller ... denna?

fgfdgfdfdgdf
                                        ds

eller ... denna?

fgsddfasdsa

VILL HA KLÄNNINGARNA NUUU! Är helt desperat...

njaaaoowwphh

Är i skolan. har haft No, Teknik och precis käkat. Har en timmas rast nu, ska skriva min nyhetsbevakning. Sen har jag elevensval och Hemkunskap. Ska laga Tomat-Soppa :) Christofer sov hos mig inatt. Megaamysiigt <3 Ska träffa pojken efter konfirmationen sen med, för sista gången på väldigtväldigt länge, för han åker till Egypten imorgon. :(
Ska handla godis sen med, för det är nationella proven imorgon xD och sen är det tråkiga konfirmationen. BUUH.
Men måste fortsätta plugga nu.
ha det gött människor. PussH

Känner mig sjukt konstig ..

Igår vaknade jag upp oss Alexandra o Ellinor. På dagen hämtade mammii mig och sedan hämtade vi Christofer och åkte hem till oss och käkade. På kvällen tog han och jag bussen in till stan. Gick runt där och snackade lite, sedan gick vi på bio. "The unborn" var jätteläskig! men bra! Efter filmen tog vi bussen hem till honom och sov där.

Jag spydde tre gånger den natten. Pinsamt! Kul liv liksom. Typ magsjuk eller någonting. Spydde som en liten gris.. tur att jag gjorde det ute så det inte var inne i hans stuga! xD Den natten mådde jag piss. Konstigt. På morgon var jag lite ur funktion, annars kände jag mig lite bättre iallafall. Mysigt att vakna upp med älsklingen.

Han gav mig världens finaste sak förresten, som jag alltid kommer att bära! <3 På morgonen kollade vi på "Halloween" men den var itne speciellt läskig eftersom att det var dag och ljust. Mamma hämtade mig på dagen för jag kände mig så  trött och konstig.

När jag kom hem åt jag en macka, sedan lade jag mig i soffan och kollade på "into the blue". Somnade till den. När jah vaknade var klockan kvart över sju, och teven var avstängd och Emil och pappii vet jag inte vart de var.. jag trodde att Emil sov och pappii åkt till jobbet. Jag började ta fram frukost och klä på mig för jag trodde jag glömt ställa väckarklockan och att det var måndag. Sedan kom pappii och Emil in, de hade varit i garaget. Jag tänkte efter och det kändes verkligen som att jag sovit hela natten! Sedan hörde jag pappii ropa; Du får öva lite fiol, Katrin. Det mindes jag att jag blivit tillsagd å göra på söndagen när jag vaknat, så jag hade alltså en hel natt kvar innan skolan. Lättad man blir liksom! Men jag känner mig fortfarande lite borta.. och är lite konstig känns det som.. jaja.. Ska öva lite fiol nu, sedan lägga mig och försöka sova så jag får dubbeltså mycket sömn inatt eftersom att jag var vaken typ hela sjuka natten igår.

Hoppas ni haft det bra människor! Sov så gottt <3 PUSSHH

RSS 2.0