Alla helgona

Hejsan Svejsan! Det var ett tag sedan jag skrev... men Anja har varit hos mig så jag har haft fullt upp! Bilder kommer senare, för just nu är jag hemma hos Robert!
Jag ska försöka sammanfatta dagarna och det jag minns.
I torsdags gjord jag inget speciellt under dagen. Anja kom till mig på kvällen, och jag minns inte ens vad vi gjorde! Men antagligen inte något speciellt... :P

Igår var det Halloween, och vi tog härliga höstkort på varandra ute. Det var kul, vi tog ca 400 kort, och jag blev endast nöjd med ett porträttkort på Anja, ni kanske får se de imorgon. ;)
På eftermiddagen fick vi gäster, åt middag och så hemma, sedan åkte jag och Anja in till stan. Vi träffade Monika och... ah, kvällen blev en... katastrof, menmen. Tänker inte haka upp mig på det mer. Jag och Anja tog iallafall halv 12 bussen hem. Fick reda på lite problem som hänt hemma, som även förstörde min kväll, fyfan vilken halloween det var när jag tänkte efter! The worst ever... XD

Idag har vi inte gjort så mycket heller... sov ganska så länge. Hämtade våra saker hos Monika, och åkte hem igen. Jag har typ gjort mig iordning hela dagen... xD Anja och dom åkte nyss hem, och då körde mamma mig till älsklingen. Vi och Torre ska snart på fest, så nu får det räcka för idag! Puss på er och ha en fortsatt skön helg<3


Nu tror ni mig va? XD


29 Oktober

Jag känner mig så sliten! Haha. Jag använde både brun utan sol servetter + kräm igår, och idag ser jag ut som en sliten uteliggare som doppat ansiktet i rotmos! Jag är alldeles för fejkat orange, och alldeles flottig! Kul om jag ska behöva se ut såhär när jag ska med min älskling på halloweenfest på lördag. :)
Idag har jag förresten hämtat mina byxor, och jag älskar dom. Känner mig dock ganska så tjock i dom, men det är väl bara att banta ner sig, om man orkar. Tro att jag orkar det, haha.
Jag har faktiskt bakat äppelpaj idag med. Anja och hennes mamma kommer snart hit, så mamma ville bjuda på det då. Jag är förresten lite smått ledsen... Det är Halloween imorgon och ingen vill ha mig och mina kompisar! :(
Men vi säger så sålänge, puss<3

Leggings

För er som undrar, några har ju frågat. Leggingsen jag bloggat om kommer från Nelly.com :)

Lyckad kväll!


Nu ska jag bannemig göra lite nytta!

Sova! Godnatt. <3


Mycket som ska hinnas med ikväll...


Så kul :)

Jag hittade en liten rolig sak när jag kollade den kända bloggerskan dessies blogg. Hon har skrivit ett flertal gånger att hon avskyr klädaffären Gina Tricot. Det är bara billig skit där enligt henne, ändå så har hon fotograferat sin outfit idag och skrivit vart alla klädesplagg hon har på sig kommer ifrån... bortsett från tröjan för det har hon inte skrivit ut, eftersom att det är en billig skittröja från Gina Tricot, faktiskt en exakt likadan som jag har. Hon är ganska så fail... :)


28 Oktober

Chacha bloggen! ♥

Ne jag skojar, jag ska absolut inte börja med någon sådan skit! :)

Jag var lite deprimerad igår, som ni kanske märkte. Idag är jag helt klart på bättre humör, dagen har varit jättebra!
Det började med att jag vaknade klockan 9 av att Emil ringde på dörren och inte kunde komma in eftersom att det var låst, så jag var tvungen att släpa mig till dörren för att öppna. Sedan lade jag mig ytterligare en stund i sängen och slapp gå morgonpromenaden, gött! (Y)

På förmiddagen efter frukosten och allt sånt, städade jag. Jag gjorde ordning på mitt rum, dammsög hela nedre våningen, torkade iordning i köket, vek tvätt, mm. Jag är lite stolt faktiskt :) Vet ni vad jag fick för det? Ett par nya jeans från emomärket Cheap Monday ;) Jag och mamma åkte in till Weekday och jag prövade typ 200 byxor innan jag hittade ett par som passade min breda röv. Oturligt nog så var dom kilometerlånga, så de skulle sy upp dom så jag ska hämta dom imorgon. :) Jag älskade verkligen mina förra Cheap Monday stuprör, och jag bodde typ i dom, men efter två år så sprack dom, så jag hoppas att jag kommer trivas lika bra i dessa! :) Det är dock inte samma modell eller färg, men det får väl funka ändå. Men nog pratat om jeans!
Jag köpte även brun utan sol servetter, eller aah, mamma betalade då. :)

Vi åkte även till Fiskekörkan och handlade lite. Mamma köpte världens godaste räk och kräft baguett till mig. Jag som inte kunnat tänka på något annat än räkor i flera dygn nu... äntligen fick jag mig en måltid med det! Hur gott som helst. :D
Vi åkte också till Willys i Partille och storhandlade, och sedan åkte vi hem. Jag dammsög övervåningen som jag inte hunnit med under förmiddagen, och sedan slog jag mig ner här framför datorn... mycket mer har jag inte hunnit med idag. Jo, jag kollade på ett avsnitt av Desperate Housewives förrut med, haha. xD
Oj just det, jag har glömt att dammsuga i badrummet kom jag på nu :O Hoppas inte mamma märker det! Jag orkar inte dra fram dammsugaren igen... den ger mig extrem huvudvärk.

Men nu ska jag sluta skriva :) Ha det gött, puss<3

Vad tycker ni om nya designen förresten? Jag höll på med stilmallen fram till... 2 i natt, så jag är ganska så nöjd med reslutatet själv. Jag tröttnar alltid så snabbt på utseendet så jag hoppas denna blir kvar ett tag framöver..


Närmaste (L)

Paulina, Malin, Alexandra, och Emma. Ni är mina närmaste vänner. Ni betyder mycket för mig, ni får mig att le. Jag vill bara tala om att jag älskar er<3

27 Oktober

Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt om dagen.

Robert sov inte här i natt som vi hade bestämt, så jag vaknade upp ensam. Jag tog bussen ner till centrum och mötte Robert. Vi åkte in till stan och jag handlade pärlörhängen, läppstift och 2 nagellack. Sedan åkte jag hem till mig. Åt mat, kollade Sjunde Himlen och slappade. Pluggade även ganska många sidor matte även om jag knappt förstod något. Matteprovet kommer gå åt helvete och jag kommer få IG.
Jag hade velat träffa Paulina, Malin och Cecilia ikväll, men det får jag inte för min mamma är hur sur på mig som helst. Jag förstår inte varför hon ska brusa upp för att jag har en dålig dag. Aja, jag orkade inte argumentera emot. Det är ändå ingen idé, Nu ska jag nog sova eller nått. Ha det, puss.


Som om något fattas...

Har ni någonsin känt att något fattas i ert liv? Jag känner så, ibland. Kanske lite väl ofta nu för tiden. Det är som en tung sten i magen som bara vill upp, befrias. Det gör ont och det svider. Det gör mig ledsen.
Det svider att hålla tillbaka tårarna tills man är ensam på sitt rum i tystnaden. Då är det enklast att släppa ut alla känslor, och bara rensa sinnet. För att tömmas på all sorg för att det ska få plats med ny. Jag har börjat rita streck nu. Det är för min egen skull, och mest för att jag ska hålla koll och hur ofta det är nu för tiden. Det känns bättre, på något sätt. Samma sak är det med bloggen. Det känns bra för mig att skriva, när jag mår dåligt. Vissa gör det för uppmärksamhetens skull, andra för känslornas skull. Det beror väl på vart man vill komma, antar jag.
Jag är besviken. Jag gör så mycket, jag försöker göra allt! Jag försöker få allt att bli så bra som möjligt och trots att det är väldigt sällan jag lyckas med någonting, så försöker jag ändå! Så fruktansvärt mycket. Jag får aldrig någonting tillbaka, från någon. Jag är så less på det. Ingen vet hur det är, ingen kan säga att dom vet hur jag menar och känner, för ingen vet det. Inte någon.
Ibland så överreagerar jag, men det känns som att få en spark i magen. Att aldrig få någon bekräftelse tillbaka. Jag kanske är dålig på det själv, men jag försöker. Att veta att man duger för någon, att veta att man gjort någonting bra. Att någon i hela världen litar på en, är stolt över en och älskar en för den man är. Varför har jag så svårt att ta till mig sånt? Det är väl mig det är fel på, antar jag. Ibland känns det bara som att allt jag gör är meningslöst. Att allt en dag ändå kommer att brytas samman och försvinna. Jag vill inte känna den känslan. Jag vill ha någon vid min sida. Någon som alltid ställer upp för mig och som jag betyder något för. Någon dom försöker att förstå, även om ingen riktigt kan förstå. Jag ser inget ljus.
Jag gör människor besvikna hela tiden. Jag sabbar och förstör för mig själv och för andra. Jag är självisk och blir sur när jag inte får som jag vill. Jag har svårt att lita på folk och folk har svårt att lita på mig. Jag bryter löften och jag sårar. Jag är jag. Det är sån jag är, och jag anstränger mig. Men det är inte lätt att försöka ändra på sig. Jag vet att jag är en dålig människa allt för ofta. Jag vet bara inte hur jag ska göra. Jag fattar fel beslut som får värre konsekvenser. Jag är ledsen, men jag försöker få allt att funka.
Det skulle bara kännas så bra, att få en hand på axeln och prata ut med någon som kanske ändå förstår, lite. Någon som kan förklara för mig vad som är rätt och fel och ge mig gnistan tillbaka.
Jag kanske aldrig har haft någon gnista, men ge mig bara modet att kämpa vidare och försöka ännu hårdare.

Heta leggings!


Cool kofta!


Fin kofta!


Mysig tjocktröja!





Härlig tröja!








Snygg t-shirt!


Snyggt partylinne!




Härlig höst-topp!




Fuck.

ÅH NEJ! Jag skrev ett jättelångt inlägg men som vanligt försvann det... =( Jag blir så ledsen. Jag orkar ju inte skriva om allt! Kanske gör det senare ikväll. Jag ska iallafall göra läsningen för er lite roligare sålänge genom några höstplagg!

26 Oktober

Det känns som att jag inte har så mycket tid att blogga länge, ibland. Jag ska fatta mig kort, för jag måste verkligen plugga!
Jag har varit med älsklingen ett dygn nu, :) Vi kollade på film igår kväll, The Ring 1, men han somnade så jag stängde av och vi gick och la oss.
Idag har vi promenerat till LA Centrum och köpt hårfärg till honom, som vi färgade hemma hos mig. (Brun/Svart), Han blev grymt snygg! STOLT =)
Jag har även lagat middag idag, kyckling och grönsaksgryta typ. Det blev gott :) Vi har typ slappat resten av dagen idag... kollade om "The Ring 2" och åt godis. :)
Jag lyckades även övertala honom om att sova här ytterligare en natt eftersom att vi troligen inte kommer att ses förrän på lördag, så nu är han hemma och hämtar sin tandborste! Han kommer väl hit om sisådär en halvtimma, så nu måste jag plocka ur disken och plugga lite innan han kommer! :O

Så vi säger så! Puss<3

25 Oktober

Hejsan

Nu sitter jag hemma hos älsklingen. Vi slappar bara. Mamma kommer snart och hämtar mig, vi ska på restaurang och så... fira Emil typ :) Sedan i eftermiddag har jag dans, och sen ska Robert komma hem till mig har han sagt! :)

Men vi hörs senare! Puss (:

Födelsedagskalas


Emils fina och helt okej goda tårta


Mormor och morfar på släktfotot, så söta!


Jag på släktfotot

Nu ska jag snart sova, godnatt! <3

 


Flera fula...








Många fula minnen

Jag lade över bilder från min mosters kamera, och då dök det upp ett par gamla fula bilder på mig :)









Hoppas ni fått er ett gott skratt! :) Puss sålänge.

24 Oktober

Idag är det min brors födelsedag. Han fyller 14 år, grattis fjortis! :) <3

Igår blev det ingen katastrof fredag som jag förutsett. Jag tog bussen hem till Linda på kvällen och där skulle det vara några tjejer... men eftersom att det kom fler folk och killar med så blev det typ fest istället. Det var trevligt! Alltid roligt att möta nya människor, och världen är så liten! Alla känner typ varandra genom någon/något... det är kul! :)

Vid halv 1 tiden gick jag hem till Robert och han mötte mig, så vi slog följe hem till honom en bit. Där tillbringade jag natten. Tog 10 bussen hem imorse. Jag åkte ner och handlade det som fattades inför dagen med pappa. Mormor, morfar och moster kommer snart hit så vi ska fira Emil lite.

Nu måste jag göra mig iordning! :o
Här kommer några bilder från igår... puss!










Fucking Fredag

Åh idag är det en sådan där deprissionsdag som man helst vill slippa. Det finns inget att göra och hallå!!! Det är fredag - och nu är det lov! Kan ingen vara lite social ? Orka sitta hemma själv en fredagskväll!


Biofilmer

Jag bara måååste se dessa filmer i november! Men det känns lite småsegt att lägga typ 350 kronor på bio... menmen. Jag måste se dessa iallafall! ;)





Saw 6, 2012 och New Moon.


23 Oktober

Gooodmorning^*^**!

Idag sov jag till klockan 9, riktigt gött! :) Jag åt frukost och gjorde mig iordning, sedan åkte jag och mamma till Willys i Partille och storhandlade inför helgen! Vi åkte även förbi min skola så jag kunde hämta min företagsekonomi bok. Sedan åkte vi till Mölnlycke och handlade lite till, och så åkte vi hem till mammas kompis och hämtade Emils tårta som hon designat eller vad man ska kalla det. Den var jättecool! Hoppas dock inte att min bror läser min blogg... för det skulle vara en överraskning.. xD

Efter alla ärenden åkte vi hem igen. Jag har skärt grönsaker för vi ska snart äta tacos. Jag är sååå hungrig! Och nu sitter jag här framför datorn och väntar på att pappa ska komma hem. Vad händer ikväll förresten? Jag skulle vara med Linda och Pauo och dom, men de har inte hört av sig så jag får se hur det blir...
Min mamma var förresten lite gullig idag. Hon köpte cider till mig, och även om det är låg alkoholhalt så kan jag ju alltid låtsas vara lite packad! x) Hon köpte även B-smink till Halloween xD Och Body lotion (brun utan sol) :P Massa bra! :D

Jag kanske skriver lite senare, puss.

Bilderna är tagna med mobilen, så jag beklagar kvalitén.





Robert Andersson! (L)

Jag har haft en jättebra kväll med mitt livs kärlek!

Jag märkte ganska så sent att jag glömt Företagsekonomiboken i skolan, så därför kunde jag inte plugga till provet som är imorgon! Surt :( Men jag har haft en trevlig kväll ändå. Min darliiing muntrade upp mig eftersom att jag var på ganska så deppigt humör. Men han gjorde mig lycklig som alltid! Men alla mysiga kvällar har sina slut... och han tog kvart över 9 bussen hem. =( Varje gång han lämnar mig längtar jag sååå tills nästa gång vi ses. Jag älskar dig min lilla gubbe (L)

Btw; Det funkar inte så bra med att gå på alla lektionerna :o Imorgon ska jag vara "sjuk" hela dagen, för jag vill inte få IG på mitt prov! Lika bra att vara hemma hela dagen och plugga på lovet och göra provet när skolan börjar igen! Jag ser verkligen dock inte fram emot IG-varningarna... jag kan inte sluta oroa mig!

Men ska göra något nu... kanske sova? Eller sova? Jag vet inte riktigt... jag får se! Kanske läsa en bok och äta nötter? xD Eller bara lyssna på musik.
Ha det gött, nu börjar mitt höstlov =D Puss!


22 Oktober

Hej bloggen!

Jag har ont i ögonen, dom svider. Dagen var helt okej idag. Hade bara 1 lektion, svenska. Sedan kom en polis och pratade med oss. Lärde oss om lag och ordning typ. Jag fick reda på massa sjuka saker som jag inte vetat om innan. T.e.x, om man är "olydig" och kaxig mot polise så har dom rätt att köra bort en från stan så man får gå hem. Det händer tydligen ofta att polisen inte orkar med brottslingar så dom kör ut dom 1 mil utanför Gbg och låter dom gå hem, medans dom tänker på sina hyss. Det är faktiskt en lag som säger att polisen har full rätt till det! Helt sjukt. Dom har även rätt till att slå med batongen om dom ser det som nödvändigt. Han berättade även att dom brukade köra på jobbiga folk lite lätt med bilarna, så dom ska fatta bättre. Det var precis så här han uttryckte sig. Han sa även att om dom såg någon som såg ut att vara under 18 år som rökte cigg, så kontaktar dom föräldrarna! Weirdo. Helt konstig polis, och helt seriös! Varför tror alla poliser att dom är så mycket bättre och mer värda än vanligt folk? Jag ogillar dom mer och mer måste jag säga...

Polisen var iallafall klar med oss klockan 12, och då slutade vi. Jag orkade inte gå på spanskan idag. Jag som lovade mig själv att gå på alla lektioner denna veckan! Det är sumpat. Och vi får hem våra IG varningar veckan efter lovet! Jag är så orolig. :( Jag tror att jag kommer få IG varning i Idrott, Engelska och Spanska. =(

Efter skolan åkte jag iallafall hem. Jag kollade på Sjunde Himlen och åt mat typ. Sedan bakade jag bullar, blev helt okej goda faktiskt. Sedan kollade jag på Tyra Banks Show och slappade. Jag har Företagsekonomiprov imorgon. Och jag har inte pluggat någonting idag som jag planerat! Kommer gå åt helvete... men Robert kommer hit om 5 minuter så han skulle förmodligen hjälpa mig lite... och så blir det väl jag som får bjuda han på bullar eftersom att han aldrig bjöd mig i förrgår! :P

21 Oktober

Hejhejhej
...
Idag har det varit en bra dag! Jag vaknade 08.15, vilket är en bra sovmorgon för mig! Jag var pigg som en apa. :) Mamma körde mig till centrum där jag skulle ta halv 10 bussen till skolan. Bussen var 20 minuter försenad, så jag kom en kvart försent till Engelskalektionen. Vi kollade på en jättebra film, minns dock inte vad den hette. Stanley... någonting. Handlade om en kille som var på ett pojkfängelseläger eller vad man ska kalla det.
Jag hade bara Engelska, Matte och Företagsekonomi. Sedan slutade jag! Ca klockan 2. Mamma och Emil hämtade mig för dom hade varit och handlat kläder. När jag kom hem kollade jag på Sjunde Himlen och lagade mat.

Jag har faktiskt kollat runt på nätet om utlandsstudier. Jag vill plugga utomlands efter gymnasiet, men jag vet inte vad jag vill plugga! :o Det är så himla svårt och jag har ingen aning om vad jag vill bli... :(
Jag har även pluggat en massa idag. Både spanska och företagsekonomi (Har prov på fredag).

Robert kom hem till mig på kvällen. Han hjälpte mig att plugga och sedan mös vi<3 Han tog kvart över 9 bussen hem och jag fick mig en liten springtur, xD
Nu sitter jag här i min säng och äter nötter, hahahaha.

Jo just det. Jag tycker att alla ska besöka "doglover111" på bilddagboken. Aldrig sett något fulare. Det är säkert någon som driver med alla på nätet, men endå. Det känns så verkligt på något sätt. Äntligen har jag hittat någon som slår mig och min fulhet! Och alla mina pedofilminer!

Ska nana nu, sov gott puss.

Your sexy thing!


20 Oktober

Hej bloggen

Jag har varit lite tjurig och lättirriterad idag måste jag erkänna. Pms or something.
Jag kom iallafall nyss hem från min älskling. Vi träffades i stan efter skolan och han hade lovat att bjuda mig på fika... men det slutade med att vi gick på McDonald's istället. Men det var väl lika bra det!
Efter stan åkte vi hem till honom och myste. Nu sitter jag här och äter nötter. xD Och om ni undrar varför jag äter nötter varje dag så är det för att min nötpåse aldrig blir tom...

Jag ÄLSKAR pärlörhängen alltså! Jag använde alltid det innan, men i somras tappade jag bort en utav dom så nu kan jag inte använda dom :( Så himla sorgligt... och jag som alltid ska vara pank! Om det är något jag bör lägga pengar på så är det sådana här. Dom kommer ju lätt till användning! Och är otroligt vackra enligt mig. Silvriga och hyfsat stora ska dom vara, det är det finaste!
Jag tror att man kan hitta ett par för ca 70 kr på glitter. Det är så värt det! Om man har råd. :)

Nu ska jag sova... puss.



Födelsedag!

Idag fyller Paulina Lundström 16 år. Grattis till dig hjärtat! ♥



19 Oktober

Hellooo

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu... äter nötter och måste nog sova snart, jag får ju ingen sömn om nätterna! Jag har jättesvårt för att sova nu för tiden :o

Nu kommer lite kortfattat om min dag. Den började inte bra! Jag åkte in till centralen för jag var i stan 50 minuter innan jag började min första lektion. Jag gick runt där och kollade lite, och sedan tog jag Mölnlyckebussen tillbaka till Korsvägen och där skulle jag byta till en spårvagn, men jag somnade på bussen! Så jag vaknade när den var på motorvägen så jag fick hoppa av vid Delsjömotet och ta nästa buss tillbaka till Korsvägen och åka till skolan. Jag kom typ en halvtimma sent till matten, och hann räkna ett enda tal under hela lektionen som återstod! Sedan skulle vi ha simprov. 1 km klädsim, det hade inte jag någon aning om eftersom att jag var sjuk förra veckan, så jag tog bussen hem istället, ska göra simprovet någon annan dag med de andra som inte var med idag.
Men sjukt onödig dag i skolan! Hade inte varit helt fel att stanna hemma i sängen istället. :)

På dagen gjorde jag inte så mycket.. kollade på Sjunde Himlen och så. På eftermiddagen tog jag bussen hem till min älskling och vi hade jättetrevligt tycker jag! Vi har det alltid som roligast när vi träffas spontant faktiskt, konstigt nog. Så det är bra! Det var jättemysigt med honom idag iallafall, ser fram emot att få fika med honom efter skolan imorgon, som han lovat mig att bjuda på! (A) <3

Nu måste jag verkligen sova... jo just det! Jag har skaffat Facebook nu med! Älsklingen hjälpte mig med det. Jag fattar inte syftet med det än, och jag är fortfarande lite emot det xD Men vi får väl se hur det går...

Puss, vi hörs! ♥


Pälsväst

Vad tycker ni om det? Jag tyckte inte om det innan heller... men nu tycker jag att det är riktigt snyggt! Om det inte är äkta då såklart, för då tycker jag fruktansvärt synd om djuren! Men här är en som jag tycker om och jag ska leta för fullt i Usa efter den perfekta-oäkta! Helst ska den vara mörkbrun eller vit, :)


Overknee stövlar

Jag tyckte dom var hur fula som helst innan, och nu gillar jag dom! Måste bara köpa ett par alltså, hoppas dom inte är omoderna i Usa när jag kommer dit! ;P

Här är ett par riktigt snygga, och dyra! Jag fattar inte att man inte kan hitta något par under 1000 kr som ser bra ut! :S


Grå halsduk

Detta är något jag verkligen vill ha till vintern! Jag älskar den ljusgråa färgen och den härligt mjuka tyget. Men, jag har bestämt mig för att inte handla kläder innan Usa, så jag får helt enkelt vänta och se om de har några snyggare amerikanska halsdukar i typ N.Y :)

Denna fina kostar iallafall 75:50 kr på H&M. Superbilligt och bra pris enligt mig!


23:03

Är det bara för mig som blogg.se är sjukt segt? Jag skrev ett inlägg i morse som inte var klart och syntes på bloggen förrän någon timma sedan. SEGT!

Jag har iallafall gjort en bloggdesign till Paulina, här är hennes blogg: Http://paulinalundstrom.blogg.se
Kommentera gärna vad ni tycker om designen! Den är ganska så basic, men jag har inte tid för något mer avancerat just nu.

Jag måste verkligen sova, ska upp klockan 7 imorgon och oj, nu är klockan redan 11! Och min älskling har loggat ut från msn... för säkert jätte längesen! Och inte har jag blivit meddelad om det och fått ett "Godnatt" :o Jag som ville prata, höra hans varma röst och skriva massa gulliga sms, men jaja! Jag får väl vänta med att höra av honom tills imorgon.

Puss och godnatt! :)

Tjejkväll!

Igår hade Paulina tjejkväll. Det var hur bra som helst! :) Vi sjöng Singstar (Dock inte jag xD) och så bjöds det på mat och så, och sedan släppte vi loss och roade oss och dansade och sprang naked mile (med underkläder) och massa kul! :D Tack för kvällen tjejer, jag hade sjukt kul. Träffade flera nya människor med, som jag aldrig anat att jag skullle prata med innan, så det är bra med lite nytt folk! Linda och hennes pojkvän körde hem mig vid 2 tiden i natt och jag somnade nästan med detsamma... Tack för kvällen brudar<3
Nu får bilderna beskriva resten. Nu bjuder vi på oss!! ;)
(Tyvärr så fick jag inte lägga ut de sexiga bilderna som togs under kvällen, menmen :)
































































Det var alla bilder för tillfället, hoppas på att få fler bilder från de andra tjejerna senare! :)
Puss på er, (L)


17 Oktober

Hejjj

Nu sitter jag här framför datorn och slappar. Jag har duschat och gjort mig i ordning och så.
Jag ska alldeles snart åka ner med pappa och lämna tillbaka den urusla filmen från igår, och sedan blir jag förmodligen körd hem till Paulina.
Jag hade sett fram emot blog awards ikväll, men det sänds ju tydligen inte live! Jag vet inte när de kommer på tv.. men någonstans läste jag att det sänds om typ några veckor. Trist!

Men nu hinner jag inte skriva mer, jag kom på att jag inte slagit in Paulinas födelsedagspresent än och det måste jag ju hinna! Vi hörs senare, puss.

Depression

Idag är det lördag. Jag älskar lördagar! Men inte denna -.- Det är depp lördag idag. Ingenting att göra, blir soffpotatisdag idag!

Robert sov här i natt. Vi hyrde film igår. Den hette något i stil med.. "Shrooms?". Den var värdelös. Vi båda somnade! Så den var ... inget att rekommendera. Nu ska jag ta en goo dusch tror jag! Jag luktar svett och all möjlig skit xD Puss sålänge.

BlondinBella

BlondinBella är sjukt snygg enligt mig, speciellt i sitt mörka hår. Och, hon är faktiskt precis som vem som helst. Hon har till och med finnar! Vilket syns lite på denna bilden...
Visst får det en att må lite bättre? Jag är inte den enda med problemhud. Till och med kändisar har det! :)


16 Oktober

Hejsan bloggen!

Actually, jag är inte på humör för tillfället. Jag vet inte varför! Men tjaffs med pappa och annat som påverkar och gör det hela mycket värre gör mig depp. Ingen bra start på en kväll med höga förhoppningar!
Nu kommer jag att göra något dumt... men jag orkar inte med alla frågetecken och hemligheter. Jag är tillsammans med Robert igen. :) Och jag tror att många där ute är fundersamma och tycker vi är oseriösa och veliga. Vet ni vad? Jag skiter fullständigt i er. Ni kan ta er i rumpan. Jag älskar min pojkvän och allt känns som nytt! Allt är som nytt nu, vi hade problem - men inte längre. Vi har glömt det förflutna, på sätt och vis. Hur som helst. Jag är nykär! (L)

Jag var inte inne en sekund på datorn igår faktiskt, rekord! Shit :o Jag tror jag är på bättre humör nu. Fingrarna bara flödar på tangentbordet! Det var nog för att jag skrev om min kärlek... <3
Men iallafall, igår så... sjukanmälde jag mig från de sista två lektionerna, jag orkade verkligen inte gå på dom! Så jag tog bussen hem till mormor och morfar på Hisingen och hälsade på. De blev förstås glada! De älskar ju mig! Vem gör inte det ;) De bjöd på massa äppelkaka och läsk. Ni är bäst!

Efter det åkte jag till stan och gick till Åhléns för att sminka mig och testa lite olika dofter. Måste bara säga att den nya "Nina Ricci" parfymen är underbar! Jag hittar ingen bild på den på nätet... kanske för att den kom ut alldeles nyss.
Jag köpte ett par svarta örhängen till mig själv från "Ur och Penn. Det är btw rea där nu. Rejält med rea! Massa bra för flickor med små plånböcker= Sånna som mig! Jag handlade även en liten födelsedagspresent till Paulina som fyller år om ett par dagar. :) Så nu är jag typ helt pank! :S
Jag träffade även mina älsklingsflickor i stan igår! Vi gick runt och kollade i affärer och... chillade! Åt paj på McDonalds och pratade en massa skit om allt och alla, känn er träffade! :D
Men det var iallafall jättekul att träffa er som vanligt. <3
Synd att det inte blir något fyllokalas imorgon med er! :( Emma är sjuk, krya på dig!

Idag har jag inte gjort mycket alls... :o Skolan och tv typ. Väntar på att min pojkvän ska ringa så att vi kan åka ner och hyra en film. Han sover här ikväll, massa mys! <3
Imorgon ska jag på tjejkväll hos Paulina med :) Look forward to! <3

Men nu har jag inget mer att skriva. Tack bloggen för att du fick mig på bättre humör! När jag mår dåligt, ska jag blogga!
Massa pussar till er, hoppas ni alla får en najs kväll! ♥

(Bilderna är tagna med min mobilkamera och aah, ni ser ju hur bra den är! Haha, och hur snygga vi är! LoL. Vi är snygga egentligen, jag lovaar! XD XD XD

 


Slingor!

Idag kollade jag på "The Tyra Banks Show", och gud vad hon hade snyggt hår idag! Hon hade helt perfekta slingor och allt, precis så som jag vill ha. Tyvärr så hittade jag ingen bild på henne på nätet med den färgen, men här kommer en liknande bild på Ashley Tisdale. Jag gillar verkligen de tydliga skiftningarna och de breda slingorna. Jag vill dock inte ha lika ljusa slingor, utan mer mellanbruna till ljusbruna. Jag har inte riktigt bestämt mig, men något i denna stilen ska det bli iallafall! :)


För er som inte vill vara bleka...

Bort med solaium! Man luktar bränt, man blir bränd, det kostar en förmögenhet, vissa får hudcancer, vissa dör.
Brun Utan Sol är så mycket bättre! Om man är duktig på att applicera det, så blir det en snygg färg. Det luktar visserligen bränt i någon dag, men lukten försvinner ganska snabbt och det är värt besväret. De flesta är bra för huden, och det ökar varken risken för hudcancer eller död. Hoppas jag har övertygat er om vad som är bäst. Jag är verkligen emot solarium nu! Har bara solat några gånger förra året... men inget mer :) Jag har btw en jättebra brun utan sol, vet inte riktigt vad den heter, men den var ganska så dyr och köpt i en kosmetikaffär. Tyvärr så är den bara till för ansiktet, och min förra för hela kroppen är slut, så jag ska nog investera i den här nedan, "Dove Summerglow" som Sandra har tipsat mig om. Kostar Ca 45 kr och verkar grym! :)


14 Oktober

HejsanHejsanHejsan

Jag måste bara säga att jag är galet förälskad i Sjunde Himlen, Desperate Housewives och Grey's Anatomy.
Helt klart mina favoritserier just nu!

För övrigt var det en seg dag i skolan. Gick 10-14 så det var ingen lång dag, men jobbiga lektioner. Engelska, Matte och företagsekonomi. Efter skolan träffade jag Robert och Kasper en snabbis, sedan åkte jag hem och kollade på mina favoritserier ;D Jag borde egentligen plugga till religionsprovet imorgon... men jag har ingen ork till det! :( Men lite ska jag väl ändå läsa sedan... jag tror även att jag blir tvingad till att gå ut med hundarna alldeles strax =( Men sånt är livet.

Just nu har jag inget mer att skriva.. :o Vi hörs! Pusss


Mjölk.

Hejsan civilisationen ^)

Just nu sitter jag framför tvn och dricker mjölk, ganska så gott faktiskt. Robert har varit här hela kvällen, han åkte hem med bussen för typ en halvtimma sedan :( Det var toppen som vanligt med honom här. ;)

Jag är liiiite stressad. Religionsprov på torsdag och det är min enda 50 poängs kurs, så jag vill verkligen få MVG. Men eftersom att jag inte har varit i skolan denna veckan så har jag ju inga böcker för att plugga heller... så det kommer rent ut sagt gå åt helvete. Menmen, min värld ska inte få gå under för det! :S And btw, mamma och Emil är på bio idag, kommer inte hem förrän halv 12, så det är lite gött :)

Nu ska jag... lägga mig och lyssna på musik eller nått :) Ha det bra, pusspuss.


13 Oktober

Tiden bara tickar iväg... och nu ska jag räkna hur många dagar det är kvar till USA =)
Räknar...räknar...räknar... det är 66 dagar kvar! :o Det är ju en evighet... det är bättre att man säger 2 månader, det känns så mycket bättre. :)


Nu sitter jag här framför tvn och ska kolla på "Christine". Jag ha ägnat morgonen åt "Wallander Fotografen" och "Sjunde Himlen", så nu blir det snart till att gå in i duschen och göra sig i ordning. Robert kommer hit i eftermiddag, det ser jag fram emot! :D
Jag kan tipsa om världens godaste och ... lite smått nyttiga efterrätt =) Vi har ju så himla mycket äpplen så jag hällde kanel på dom och satte i dom i ugnen i 15 minuter, vispade lite vaniljkräm och wopps så blev det jättegott tillsammans :) Kom ihåg att skala av äpplena skalen bara, det gjorde inte jag och det blev lite plastigt..
Nu ska jag kolla på tv! Skriver sen puss.

A just det, jag är inte i skolan idag för er som undrar. JAG ORKAR INTE SKOLAN LÄNGRE! Och så är jag lite *förkyld*, men måste tyvärr gå imorgon eftersom att jag har religionsprov på torsdag. =(

Puss igen :)

20:55

Nu sitter jag här på golvet och pratar i telefon med en konstig människa . Förrut var på biblioteket och lånade en bok "Farligt Vatten". Sedan åkte jag till läkaren på besök. Nu ska jag bli av med alla mina problem, mohahahaha.
Puss på er och puss på min älskling (L)

Jag har förresten ändrat massa smågrejer på bloggen! Blev det bättre ? Jaa! :) <3

20:55

Nu sitter jag här på golvet och pratar i telefon med en konstig människa . Förrut var på biblioteket och lånade en bok "Farligt Vatten". Sedan åkte jag till läkaren på besök. Nu ska jag bli av med alla mina problem, mohahahaha.
Puss på er och puss på min älskling (L)

Jag har förresten ändrat massa smågrejer på bloggen! Blev det bättre ? Jaa! :) <3

Tävling!


Jag är med och tävlar om en ny design till bloggen, var det du med! Och sen är det bara att hålla tummarna! =)Det enda du behöver göra är att gissa vad bilden på hennes blogg föreställer, länken dit har ni här: http://designandmakeup.se/2009/october/tavling.html?_tmp=932f67ab3fe56d7a00bbb61f2ee5d32fd489ca66
Sedan ska du skriva om tävlingen på din blogg, och sen är det bara att vänta och se om du blir den lyckliga vinnaren. Tävlingen avslutas på onsdag! Puss.


Estée Lauder

Jag vill verkligen ha Estee Lauder produkter! Jag hade världens bästa ansiktstvål (liknande den högra blåa på bilden) men den är snart slut! Sandra tipsade mig om den för typ 2 år sedan... och sen dess har jag använt den konstant. Undra om man kan fynda billigt i N.Y! :) För jag vill ha ha ha det och dom är sååååå dyra! :( <3


12 Oktober

Heeej.

Idag är jag lite sjuk... inte så mycket, men tillräckligt för att kunna skippa matten och idrotten som är mina enda lektioner på måndagar. :) Jag är nämligt lite förkyld... och om jag har tur så är jag ännu mera förkyld imorgon vilket jag hoppas på! Jag orkar inte med skolan längre. Jag vill ha looov nu!!!

Just det, igår kväll fick jag hemligt besök på kvällen =) Vilket var väldigt trevligt...<3

Idag har jag ägnat dagen i soffan. Jag vaknade ganska så tidigt imorse, så jag har hunnit kolla på mycket bra saker på tv... och lite mindre bra och äckliga saker med för den delen... :S
De bra sakerna jag såg på tv idag var iallafall "Wallander, Steget efter", Sjunde Himlen" och... inget mer nu när jag tänker efter :o
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag är hungrig konstant!
I kväll ska jag till läkaren... men jag funderar på att åka ner till biblioteket innan och låna någon bok. Jag har så svårt att sova på kvällarna så en spännande bok att komma in i vore lysande!

Här kommer några sjukt snygga klädesplagg/stilar som jag valt ut som mina favoriter från Nelly.com

















That's it . Massa sköna höstklänningar :) Nu får det räcka för idag. Puss!


Princesssssss

Woalllaaaa! Jag kommer direkt från bastun-duschen. Jag är massa fräsch nu =)
Jag har dansat! Dansat! Och ´Dansat! Haha ne, inte så mycket. Men jag kände mig inte så dansig idag så det gick inte så bra, menmen! Who cares.
Nu ska jag ligga och gotta mig i sängen =) Kanske pratar med nån sötnos i telen med . <3

Pussar och Kramar och massa kärlek <3

11 Oktober

Min bilddagbok fyller 2 år idag, hihi, "Caamomille" . :) <3

Imorse väcktes jag klockan 06.00. Jag satte på mig kläderna och sedan åkte jag och pappa till Gbg. Tro att man orkar sminka sig och göra sig i ordning så tidigt! xD Så jag har sett ut som ett flottigt freak hela dagen kan jag lova, tur att jag inte har träffat någon jag känner! :o

Dagen har iallafall gått åt till att jobba i kafeterian/kiosken på pudelutställningen i Gbg. Det var ganska så dåligt med kunder idag måste jag säga, men ibland kom det typ 100 samtidigt och visst då blir det stressigt, men allt gick bra ändå. Eftersom att det inte var så mycket folk så hämtade mamma mig vid 1 tiden, och vi åkte till Ica för att handla lite. Jag tjänade faktiskt 200 kr idag. Haha, det är alltid något iallafall!:P

Nu ska jag klä på mig mina danskläder, och stretcha lite hade jag tänkt. Och vara allmänt tjock som jag brukar vara! Puss hej.


10 Oktober

Hejsan

Idag är det lördag! Veckans bästa dag enligt mig. Jag kunde dock inte sova så länge imorse, för klockan halv 9 vaknade jag av ett jävla liv från nedre våningen. Wille hade rymt så jag tänkte klyftigt att jag skulle somna om, men det gick ju inte. Så jag gick ner och satte på mig gummistövlarna och en tröja, så gick jag ut och ropade på Wille. Han kom efter typ 5 min, så jag är lite smått stolt över att han för en gång lyssnade på mig och kom när jag ropade! :)

Under dagen var jag och handlade på Ica med pappa, kollade på 3 avsnitt av sjunge himlen och bakade kladdkaka. På eftermiddagen kom mormor och morfar över på middag. Vi åt trerätters, mums.
Efter det kom Robert hem till mig. :) <3
Vid 6 tiden körde vi hem honom, och jag blev körd till LA centrum där jag träffade tjejerna Alexandra, Ellinor, Rebecka och Amanda. Vi handlade onyttigheter och hyrde film. Jag minns inte vad filmen hette på engelska, men om man översatte som var det "Den oinbjudna" på svenska. Nu hjälpte Torre mig att översätta. Den hette "The Uninvited".

Efter handlandet åkte vi hem till mig på tjejkväll. Vi snackade skit och kollade på filmen, som var en ganska så bra rysare. Det var ett tillfälle i filmen som vi alla fem skrek högt. xD Lite kul.
Vi åt även kladdkakan som jag bakat under dagen, och snackade ännu mer skit.
VId halv 11 drog alla flickor hem, så nu är jag alldeles ensam på mitt rum, buuuuhuuuu. :'(

Jag saknar en viss person, kom hit! (L)
Men nu måste jag faktiskt lägga mig i sängen. Jag ska upp klockan 6 imorgon och jobba :o Hoppas på att få några hundringar iallafall, trots att det är gratisjobb egentligen, men vem väljer att frivilligt kliva upp ur sängen på en söndagsmorgon? Man måste ju få nååågot för det. Som tur är så får jag ju äta hur mycket jag vill ur kafeterian/kiosken, hahaha *TjockisKatrin* xD
Jag hinner nog inte skriva förräns imorgon kväll, för efter jobbet, som är klart runt 4, så ska jag hem en snabbis och sen iväg med Sandra och dansa, så vi får helt enkelt se när jag har tid för min blogg imorgon! :P

Här kommer ett par bilder från kvällen, jag har saknat oss tjejer! Hoppas ni hade en bra kväll! <3
Puss och godnatt <3





Jag älskar er, och jag älskar dig (L


Ny bild!

Nu har jag fixat lite snabbt med en ny bild istället för den tecknade. Jag fick en del klagomål på att den tecknade bilden var ful och att det skulle vara bättre med en riktig bild, så nu har jag ändrat det. Dock inte så proffsigt gjort, men det får vara så nu ett tag framöver. Vad tycks? Bakgrundsfärgen är också ändrad så nu är det den jag hade från början igen.

Du är min idol

Heejheej!

Nu sitter jag och pappa framför tvn och kollar på idol. Just nu är det reklam, så då passar jag på att skriva ett litet inlägg. Jag kom hem för ca en timma sedan. Jag var nere vid Önneröd och träffade min Robert. Vi har verkligen mycket att ta igen nu från dessa 4 veckor, men samtidigt så känns det som att vi inte har så mycket att ta igen... det känns nästan som vanligt och det känns jättebra. Jag är verkligen jätteglad och aah.. jag vill inte skriva för mycket. Jag älskar iallafall min bästis!
Nu börjar idol igen, så nu måste jag sluta skriva. Här är iallafall mina favoriter :) Vilka är era?
Ha en härlig fredagskväll,
Massa kärlek<3








9 Oktober

Jag blir så trött! Igår kväll skrev jag ett jättelångt inlägg, men det sparades tydligen inte, det bara försvann :o Jag hatar det! Det händer ganska så ofta nu för tiden. Jag vet inte om det är jag som är slarvig eller om det är något fel...
Tro att jag orkar skriva om allt. Jag kommer inte ens ihåg allt jag skrev! Så nu skriver jag bara en kort sammanfattning. -.-'

Igår var jag i skolan, som alla andra sega vardagar. Efter skolan åkte jag hem... och jag minns inte riktigt vad jag gjorde... men jag tror att jag kollade på tv och så. På kvällen åkte jag ner till Önneröd och träffade Robert. Det var verkligen det bästa som hänt på 4 veckor. Jag har saknat honom så att det har gjort ont. Vi red ut saker och ting, och bestämde oss för att glömma all gammal skit. Jag ser fram emot att umgås med honom igen och så... han har en sååå stor del utav mitt liv och han är en del av mitt hjärta. Ingen Katrin utan Robert helt enkelt. <3

Idag har jag inte gjort så mycket... ganska så okej dag i skolan faktiskt, trots att jag kommer få IG på testet jag hade idag, för jag pluggade ingenting igår! :o
Nu ska jag kolla lite på tv. Känns som att det blev ett himla kort och tråkigt inlägg idag. Menmen, så får det vara.

Jag lägger in bilder på några snygga höstplagg som jag skulle kunna göra allt för att få! Puss på er.
Btw: Väskan kostar 7300 kr. xD











Nelly.com (L)

Shame on me .

Hej bloggen, och läsarna om det nu finns någon som läser .

Jag var lite smått deprimerad förrut... händer ganska ofta nu för tiden, men som vanligt mår jag bra igen efter att få släppt ut alla känslor, så nu känner jag mig som Katrin igen .

Dagen har varit bra. Segt i skolan, men efteråt träffade jag Sandra och vi gick i stan och letade efter tävling/uppvisningskläder till dansen . Vi hittade leggings som vi båda passade bra i ganska så snabbt. De var svarta med dragkedja på sidan, så de köpte vi. 149 kronor på Bikbok. Sandra köpte även träningsbyxor och träningsbehå.
Linne var däremot svårare att hitta. Vi gick igenom i princip alla klädaffärer i Nordstan innan vi besökte Rut med Flera och där hittade Sandra linnen. Vitt ganska så stort och öppet med en stor ros i mitten. Jag var verkligen kritisk i början, men när jag testade det så kändes det bra, så det köpte vi var sitt med.
Så nu är vi äntligen klara med shoppandet av kläder iallafall, och jag är hyfsat nöjd. Hoppas att Sandra är det med. :) <3
Efter stan tog vi bussen hem, och när jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av Grey's Anatomy och åt mackor. Så mycket mer har jag inte hunnit göra idag. Jag har en spanska läxa som väntar på mig, och en Gustav som vill prata med mig i telefon... och en portion pudding som vill hamna i min mage, så jag får väl ta tag i allt som ska göras helt enkelt! Jag börjar med det livsnödvänliga, att äta . Till maten blir det prat med Gustav, och om jag hinner kanske jag ägnar spanskaboken en blick.

Här kommer bilder på det jag köpte idag.
Ha det gott folk. Puss<3





Vad tycks ? Ni behöver inte kommentera, det brukar ni ju ändå inte göra :$
Http://kakatrin.blogg.se : Den mest opopulära bloggen ever!!! Och ändå fortsätter hon blogga! Grymmmt.


7 Oktober

Jag är på fruktansvärt dåligt humör. Det är allt jag kan skriva idag. Går och lägger mig eller nått för att dämpa allt .

Puss.

6 Oktober

Hej!!!

Jag har KÄMPAT med uppsatsen om kristendomen, och nu är jag klar! Och jag är nöjd, och jag är stolt! Fast jag har inga höga förhoppningar, eftersom att jag var hur nöjd som helst med både engelska och samhällsprovet, och det gick ju åt helvete, så jag vill inte tro för mycket och sedan bli besviken, men visst, jag tar livet av mig om jag inte får bra på denna uppgiften. :)

Idag har det inte hänt så mycket... var i skolan till 4, var hemma 5, kollade på massa avsnitt av Grey's Anatomy och åt lite onyttigt. Sedan har jag pluggat då, och nu ska jag ta mig en härlig dusch som jag har förtjänat! Sedan ska jag be Gustav ringa mig en pling.

Puss på er!


Everything goes down, down down down

Alltså jag är verkligen ledsen. På matteprovet fick jag ett svagt G, på samhällsprovet fick jag G och på Engelska uppsatsen fick jag G. Jag fattar inte! Hur kan man sjunka från att nästan alltid fått VG och MVG till att få G i typ allt? Jag har verkligen tappat allt med skolan. Det blev bara sämre och sämre ju kassare resultat jag får på allt. Min självkänsla är minimal.
Döda mig, någon.

5 Oktober

Helloooo,

Idag var det skola igen, och jag började 10.10. Hade matte i 80 minuter, sedan stack jag hem. Orkade verkligen inte vara med på idrotten eftersom att vi skulle ha konditionstest! (4 km). Men det var ganska många som skippade den lektionen så vi får säkert göra om det nästa vecka ändå.
Så jag slutade halv 12, och var hemma ca kvart över 12. Jag kokade nudlar, som jag åt framför tvn (Sjunde himlen).

Vid 3 tiden körde mamma mig till LA centrum och därifrån tog jag och Alexandra bussen hem till henne. Vi skulle egentligen träna massa dans idag, men det blev inte ett enda steg. xD Vi kollade på top model, snackade skit, sminkade oss, målade naglarna och tog massa fula kort. Alltid lika roligt med dig snygging! Det får dock inte bli såhär varenda gång vi ska träna... då kommer vi inte komma någon vart! :o <3

Vid 6 tiden skulle jag åka hem, men bussen gick bara till Önneröd så jag gick därifrån hem. Hurtigt eller hur!?!
Nu är jag hemma... och slappar. Ska installera om spotify som cpar för mig. Jag lägger in ett par bilder, sen får det räcka för idag :) Puss! <3

(och nej, jag är inte gravid även om det ser så ut på denna bilden) -.-'










Älskar dig<3


Katti <3 Sandra

Hihi :) Sandra lyckades övertala mig förra veckan att börja tävlingsdansa med henne, och nu har vi redan 2 tävlingar och 1 uppvisning framför oss under loppet av tre månader. :) Vi ska äga och bli bäst, nu har jag faktiskt viljan! :) Det är ju så himla kul att dansa med dig hjärtat <3
Så vår första tävling i Lidköping är om cirka 4 veckor, och jag är sååå nervös! Men sååå förväntansfull med såklart! Så nu ska vi börja hårdträna... 3-4 gånger i veckan till att börja med, men det blir säkert så att vi måste träna varenda dag i veckan sedan. Vi har ingen dans klar än, så det är bara för oss att göra en koreografi, vilket vi ska börja med imorgon. Vi har även bestämt kläder med! Vi ska ha svarta leggings med hål, svart träningsbehå och ett stort färgglatt linne (förhoppningsvis ett SKRIKROSA). Så jag ser verkligen fram emot att tävla nu, du är bäst hjärtat och du är dessutom bäst på att övertala.

JAG OCH SANDRA MOT VÄRLDEN HELT ENKELT! :) RAWWWRRRR <3

Halloween?

Vet någon vilket datum det är halloween? Jag har aldrig någon koll på det...
Och vad ska ni göra på halloweenhelgen? Mina planer blir nog inte som jag hade tänkt mig... hade pratar med tjejerna om att vi ska göra nått kul, men så fick jag höra att mamma bestämt att Anja ska komma och bo hos mig under helgen, så ja folket, nu vill jag veta vad ni ska göra så att jag och Anja kan delta!
Det är ju inte många helger kvar och folk verkar redan ha allt planerat... lite smått panik! :S

Puss!


4/19 - I'M BACK!

Hejsan.

Efter skolan i fredags hämtade familjen mig och vi åkte direkt till sommarstugan. Jag hade med mig datorn, men det trådlösa modemet hittade jag inte... så jag hade alltså inget internet i helgen och därför har jag inte kunnat skriva! :/

Det finns inte så mycket att berätta om dessa dagar... i lördags var det slappdag. Var ute i skogen och plockade svamp, jag hittade mest som vanligt och min korg var överfull, lite stolt faktiskt! :) På kvällen kollade jag tillsammans med min familj och mormor o morfar på körslaget, och sedan på brottskod försvunnen.

Idag har jag inte heller gjort så mycket.. slappat och vid halv 2 tiden åkte vi hem, och nu sitter jag här.
Jag väntar på att Alexandra ska skicka sms om när dom plockar upp mig, men hon är efterbliven. =)
Dansen börjar klockan 6, och fram tills dess ska jag seeeega.

Hoppas ni haft en bra helg, jag orkar inte lägga in några bilder för jag tog typ inga märkvärdiga...
Puss!


1 Oktober

Tiden går så fort! Det är snart jul! :o Vet ni vad?! När jag vaknade imorse så haglade det hur mycket som helst! Och under dagen var det jättefint väder... och just nu regnar det en massa. Vadåå att vädret inte kan bestämma sig! :O

Idag har jag haft... väldigt tur har det känts som! Imorse när jag gick på spårvagnen, så kände jag bara för att stämpla mitt busskort, jag menar... hur många stämplar egentligen på spårvagn? Jag har då aldrig gjort det... men av någon anledning kändes det som att jag skulle göra det idag, och det var ju en himla tur. Det kom på två kontrollanter och jag vet inte hur mycket jag skulle få böta om jag inte stämplat! Det var första gången jag såg kontrollanter på en spårvagn med... snacka om att gud var med mig.

Jag började iallafall 9.30 och slutade 15.25 idag. Lektionerna jag hade var svenska, religion, matte och spanska. På svenskan skrev vi en referatuppsats. Jag är ganska så nöjd faktiskt, hoppas min lärare är det med. Man fick skriva högst 250 ord och jag kunde verkligen inte sluta mitt upp i allt skrivande så jag tror det blev ca 350 ord. Hoppas hon inte drar av "poäng" pga det.
På religionen gjorde vi inte något speciellt... vi hade vikarie så jag och Maryam gick till biblioteket och pluggade inför samhällsprovet. Vi smsade eniro, eftersom att vi inte kunde svaret på en fråga, och det kostade bannemej 20 kr! Helt sjukt jävla lurendrejeri. Menmen, jag fick svaret på min fråga iallafall. Marcus slösade också pengar på att hjälpa mig med uppgifterna, gulligt :) <3

Efter den lektionen stod vi utanför bamba och väntade på mat i typ 30-40 minuter. Maten hade tagit slut så dom skulle beställa in ny och göra i ordning den. Tog en jävla tid! Dålig service säger jag bara.
På matten fick vi tillbaka våra prov som vi gjort förra veckan. Jag hade räknat med att få 0 poäng och IG eftersom att jag inte kunde någonting, men konstigt nog fick jag 7,5 rätt av 19! Det är ju såklart skitdåligt... men jag är ganska nöjd ändå. Fick ju iallafall G och hade knappt pluggat. Det måste ha varit gud som var med mig då med och gav mig G!

Sista lektionen var spanska. Sjukt tråkigt idag faktiskt. Pratade bara om massa grejer i spanien, och typ siffror. Jag fick inte in något i mitt huvud kan jag lova.
Efter skolan skyndade jag mig och hann med Tahultsbussen! Vilket jag aldrig brukar hinna på torsdagar. Måste ha varit gud det med. (L)

Jag har väl inte så mycket mer att skriva... när jag kom hem åt jag almondytårta, tjock som jag är, men vafan... när det ligger en sådan i ens frys så är det väl en självklarhet att man smakar eller!?!
Jag kollade även på ett avsnitt av Sjunde Himlen, och jag skulle ha kollat på Grey's anatomy som pappa spelade in åt mig igår eftersom att det var säsongsstart, men det blev fan ingenting inspelat :o Lite sur på honom för det faktiskt. Aldrig kul att missa första avsnittet!

Nu borde jag egentligen plugga eftersom att jag har samhällsprov imorgon... men jag tror inte att jag orkar det. Jag har skrivit ner några sidor med anteckningar, och tur nog får man ju ha med sig båda boken och sina anteckningar, så det ska väl inte bli något problem. Får väl slösa 20 kr på att fråga eniro eller nått isåfall.
Menmen, jag är lite hungrig. Kanske ska äta middag! Men jag vet inte vad jag ska äta... jag är ganska så sugen på pasta med ketchup... men det känns lite fel.. så vi får se vad jag lagar för något!

Oj, nu såg jag hur långt detta inlägget blev tillskillnad från de andra... men jag vet att ni har saknat sådana här långa :) Så njuuuuut nu!

Ha det gött sålänge, puss<3


RSS 2.0