fruktansvärda åsikter.

Alltså av någon konstig anledning så fick jag för mig att besöka "Kissies" blogg. Jag har ärligt talat aldrig sett något värre, eller någon med så elaka och diskriminerande åsikter. Kolla och läs bara asså.  Ni kanske inte håller med mig, men jag tycker INTE att hon talar för mänsligheten utan bara för sig själv. Bara för att hon hatar större människor så behöver väl inte det betyda att hon ska försöka övertala alla andra människor att också tycka det? Hon har helt klart nått fel i huvudet, eller så skriver hon sådant för att få läsare=pengar. Jag vet inte, och jag bryr mig inte, tyckte bara att det var heeelt fel. Något fel är det ju helt klart på människan iallafall.

http://Kissies.se
"Bara för att marioriteten är feta måste vi anpassa oss"


30 September

Hejhej :)

Idag har jag varit i skolan... började 10.10 och slutade 15.00. Hade engelska, matte och företagsekonomi. Bajs på företagsekonomin alltså! Jag bara hatar det. Sååå svårt! Och jag fattar ingenting... och ska ha prov på allt om 3 veckor. =(
Efter skolan åkte jag till Brunns och där träffade jag Malin! Vi åt på McDonalds och gick runt lite i stan... hon skulle kolla på vinterjacka men hittade ingen. Jag köpte denna I Love Gbg tröjan, som jag stolt ska bära i New York :) Men ärligt... 350 kr för en vanlig luvtröja med tryck, det är sjukt vad allt ska vara dyrt. + Att jag köpte denna tunikan som även kom på posten idag... jag som skulle lägga undan hela barnbidraget till Usa :o Jag har så dålig pli på pengar alltså... men jag har iallafall lovat mig själv att lägga bort 700 kr nästa månad! ;)
Efter stan tog vi bussen hem... och jag hade en liten "kräftskiva" med familjen, åt dock inget eftersom att jag inte var hungrig.
Nu sitter jag här... vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag borde plugga... men orkar inte :o Men får väl läsa lite ändå...
Egentligen vill jag prata med Marcus, men han ringer ju inte :( Så jag får väl deppa lite för mig själv helt enkelt. :) Här kommer några egopics från idag med de nya kläderna.

Jo just det förresten. Jag smörjde in mig med en massa BrunUtanSol igår. Syns det? :P Jag tycker iallafall att det blev bra resultat på låren... har faktiskt aldrig lyckats så bra innan. Blev bara lite fult på handleden pga att jag hade en tofs där som det blev en mall av. xD Och ja, jag luktar bränd hud nu, men det är det värt för jag är ingen blekfis.

Puss på er! (:





29 September

Salut,

Idag har det varit en helt underbar dag! Jag har hunnit med så mycket!! :D Jag började skolan 09.30, och slutade 12.10. Hade svenska och religion. På svenskan tränade vi på referatskrivning, och på religionen hade vi genomgång om kristendomen.

Efter skolan åkte jag hem, och pluggade. Har samhällsprov på fredag, om massmedia, och massa inlämningar nästa vecka. Idag akrev jag en uppsats på engelska om mobiltelefoner, ganska så nöjd faktiskt.

Efter pluggandet tog jag en joggingrunda i Tahult/Gallhålan. Sedan slappade jag framför Sjunde Himlen, och sedan blev det till att duscha.
Och nu sitter jag här! Pratar med Gurre i tele, så orkar inte skriva mer.

Puss!


Schoooooool

Nu måste jag springa till bussen :o Skola idag, slutar dock 12,, gött :D så vi hörs då, puss!!!!!!!

28 September

Hola!!!!!!!!!!

Idag har det inte hänt något speciell. Jag började skolan 10.10 och slutade 13.20. Hade endast matte och idrott. Jag hade förberett mig på konditionstest men det skulle vi tydligen ha nästa vecka, så idag hade vi det jag hatar mest, nämligen fotboll. Men jag överlevde. När jag kom hem slappade jag framför "Sjunde himlen". Älskar det programmet! <3 Och något mer har jag typ inte hunnit med idag.
Jo just det, jag beställde en tunika från nelly.com idag. Så den kommer väl inom ett par dagar...
Det var rea så det var gött (Y) Men jag borde inte shoppa eftersom att jag sparar till USA... men kunde inte undgå denna med det billiga priset, plus att det blir en härlig klädsel att bära i USA eftersom att den är väldigt somrig. :)

Det får räcka för idag, Puss. <3




Asså fyfan!


Välj bild!

Här är några bilder på mig, tagna idag med helt olika ljus och så...
Nu vill jag veta, vilken gillar ni bäst? :)












Det får räcka ;) Så välj nu ut eran favorit och skriv en kommentar :)

27 September

Hej!

Imorse vaknade jag 11, och under resten av dagen har jag fotograferat. Jag har dock inte blivit nöjd med en enda bild, så det blir väl bara några egobilder jag lägger in efter detta inlägg. :) Jag ska snart till dansen... så får skynda mig lite så jag hinner byta om och så med...
Det blev ju ett väldigt långt inlägg xD Men det har ju inte hänt något idag! En allmänt seg och trög dag.

Puss sålänge.


26 September

Det får helt enkelt bli korta sammanfattningar... för jag minns knappt vad jag gjorde igår!

Men jag var hemma och kollade på "Sjunde himlen" under dagen, och på eftermiddagen åkte jag in till stan med Amanda, Ellinor och Alexandra. Vi såg på modevisning, och åt på McDonalds. Sedan gick vi på bio. "Flickan som lekte med elden". Sjukt bra film alltså! Den triologin är helt klart en utav mina favoritfilmer.
Efter bion tog jag bussen hem för jag hade ont i huvudet och var väldigt trött. Fast jag tog inte bussen hem för den gick bara till Önneröd, så jag gick hem därifrån. Och för en gångs skull tyckte jag det var riktigt härligt att gå den biten så sent på kvällen hem! När jag väl var hemma köpte pappa pizza, så vi tjockade oss ännu mer. Sedan snackade jag med Marcus i telen som vanligt, och somnade gott. :)


Tjejkväll

Dags för ett inlägg nu tycker jag!

I fredags Träffade jag Amanda, Ellinor och Sandra nere vid centrum på kvällen. Vi köpte godis och hyrde film, sen åkte vi hem till Amanda på tjejkväll. :) Jättetrevligt. Vi kollade på "Amusement" som var läskig, men bra!
Vi flamsade och tog massa snygga kort med, tänkte dock inte lägga ut de snyggaste för då lär tjejerna döda mig.
Men här kommer några hyfsat normala bilder ändå!
   <3

25 September

Hej. Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag ska med bussen som går om drygt 20 minuter. Skolan idag var bra. Började 10 och slutade 12.30 vilket var riktigt skönt. Hade bara företagsekonomi och samhäll. Jag har inte hunnit med så mycket mer än skolan idag... trots att det är ganska sent på eftermiddagen nu. Har precis ätit, så nu ska jag byta om och ta bussen ner till centrum där jag ska träffa ... jag vet inte riktigt vilka tjejer det blir, men jag antar att det är Alexandra, Ellinor, Amanda och Andersson. Vi ska hyra film och så, och sedan ska vi hem till Amanda på film/tjejkväll. Jag är ärligt talat inte på humör för någonting... så jag hoppas att tjejerna muntrar upp mig.

Kanske skriver ett inlägg ikväll eller nått. Puss

24 September

Jag hann inte skriva något igår, hade varken ork eller lust. Efter skolan igår träffade jag nämligen Malin. Vi åkte till kortedala/(bergsjön?) och träffade Emma en snabbis och sedan åkte vi till biopalatset och skulle köpa biljetter till "Flickan som lekte med elden", men det var slut :o Så vi köpte biljetter till en svensk film som hette "flickan" istället. Sedan gick vi på McDonald's och käkade, och då kom Emma. Vi gick runt och kollade lite i stan, sedan kom Cissi och Pauo. Bion sög verkligen getanus, men det var värt det ändå eftersom att man träffade er snyggingar! Filmen handlade förresten om en tjej som hette... Anna? Hon var typ 10 år och blev lämnad ensam hemma hela sommarlovet, helt sjukt. Sen hände några sega grejer och usch, medelåldern inne på bion var typ 45. xD
Efter bion tog vi bussen hem... och jag gick och lade mig nästan direkt... pratade dock med Marcus fram till... typ halv 1 eller nått... så fick inte så mycket sömn i natt. Men det var det värt! :P

Idag har skolan varit helt okej. Vi hade svenska, religion, matte och spanska. På matten hade vi prov... och jag kunde inte en enda uppgift :( Mitt första IG på ett prov. Känns inte helt bra alltså!
På religionen kom en präst och pratade om kristendomen och sånt. Ganska så spännande faktiskt!
På spanskan är det alltid lika kul. Men ärligt, jag gillar spanska! Det är nog mitt favoritämne. :) Idag lärde vi oss nummer och hälsningsfraser, men jag kunde det typ innan.

Efter skolan åkte jag hem... och har inte hunnit med så mycket mer. Pratar i telefon ganska mycket nu för tiden :) Det gör jag även nu, så jag lägger in ett par bilder från gårdagen, så får det räcka för idag.

Puss!






Tack för kvällen brudar<3

22 September

hej! Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu... tänkte göra mig i ordning och gå å lägga mig faktiskt! (Y)
Men denna dagen har varit bra. Slutade 4 idag, så efter skolan åkte jag hem. Pluggade lite matte med hjälp av Marcus i telefonen, som förövrigt är en riktigt duktig mattelärare! :) <3 Sen pratade vi ytterligare några timmar... men tillslut så dog hans telefon :( så nu är jag ganska så trött... så jag drar mig nu!

Puss, och jag ber om ursäkt för det rekordlånga inlägget! <3

Kärlek

Nu ska jag skriva av mig lite, om det bästa jag vet. Nämligen kärlek.

Mina känslor är huller om buller. Allt är bara rörigt och jag vet varken vad jag vill eller känner. Eller jo, jag vet vad jag vill. Men det jag vill kan jag inte få. Så det är bara att fortsätta, keep fighting liksom. Vem har inte haft berg och dalbanor i hjärtat och hjärnan? Jag är nog inte den enda. Men tusan att allt ska vara så komplicerat! Kan inte allt bara ordna sig, och alla får som man vill? Alla kan väl få det dom vill ha så blir alla nöjda och glada? Men nej, sånt är inte livet. Man måste kämpa för att få det man vill ha, och ändå får man det inte. Och om jag en dag skulle få det, så kanske jag ändå inte skulle vara nöjd? Jag kämpar vidare ändå. Jag vill ha det och jag ska få det. Det största som finns i livet, kärleken.

Today.


21 September

En bra dag idag, helt klart! :) Fått en massa saker gjort!

Jag vaknade en halvtimma innan klockan ringde imorse, vilket var en bra start på morgonen. Jag gjorde mig i ordning och mamma körde mig till centrum och därifrån tog jag bussen till skolan. Vi hade bara 2 lektioner idag. Matte och idrott. På matten pluggade jag inför provet, fick faktiskt mycket gjort. På idrotten var vi på Heden och kastade freesbee xD Sedan hade vi värsta jobbiga interwall träningen. Känns ju väldigt bra när typ alla i min klass är idrottsfreak! Men jag gör iallafall mitt bästa, och sämst är jag inte iallafall. =)

Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till tribe och köpte en piercing till läppen. Han som jobbade där satte in den åt mig för jag vågade inte xD Kommer aldrig våga byta den själv alltså. Det är läskigt och det gjorde lite ont faktiskt! Men det är ju inte helt läkt än... men nu ser det bättre ut med en liten silvrig pärla iallafall. :)

Efter det åkte vi vidare till mitt gamla gymnasium MoveIt. Jag hämtade mitt lås som jag glömt på skåpet. Sedan åkte vi vidare till Allum och handlade skolmaterial, och pengar till telefonen. Sedan åkte vi hem och åt och så... och nu sitter jag här.

Min telefon som jag hade beställt kom förresten idag! Så om ni vill ha numret får ni fråga snällt.
Nu ska jag lägga över lite musik och så... puss sålänge.

Fräscha höstskor - Vill ha!


20 September

Det finns inte så mycket att skriva om dagen... jag har kommit hem från "campingsemestern" och har nyss kommit hem från ännu en danslektion. Det är sjukt svårt nu alltså, men vi ska klara det, eller hur Sandra?!

Det känns som att jag håller på att tappa det här med att blogga... tyvärr. Och nej, jag ska inte sluta! Men det känns inte lika roligt och positivt längre. Ingen kommenterar så hur vet jag ens att någon läser?

Mitt huvud pulserar, har en jädra huvudvärk. Så nu går jag...

Puss.

:)










I en husvagn i Småland!

Haha. Det är roligare än vad det låter, jag lovar! Igår efter skolan kom mamma och hämtade mig, och vi åkte hem och packade. Sedan åkte jag, pappa, mamma och min moster till Kroksjön, som ligger i Tranemo, som ligger i Småland. :)
Vi kom fram ganska sent på eftermiddagen... så vi hann inte göra så mycket... men vi gjorde upp en eld nere vid sjön så vi satt och grillade korv när pappa fiskade. Han fick ingen fisk, men det var trevligt ändå. Jag hittade ett musbo under ett litet hus, som jag låg och fotade en massa! :D Har även tagit typ 500 andra kort på rent ut sagt skitsaker... bara för att träna manuellt liksom. Jag kan ganska mycket nu faktiskt, fast bilderna blir fortfarande inte som jag vill att de ska bli, haha.
På kvällen kollade vi på idol och kändisdjungeln, och hade det allmänt slappt. Mys! :)
Natten var inte den bästa... jag vet inte hur många timmars sömn jag fick... 4-5 kanske... eftersom att min moster har lite problem på natten pågrund av hennes handikapp, så får jag försöka sova bättre i natt, med hörlurar och musik på eller något kanske.

Imorse vaknade jag typ vid 8-9 tiden. Jag gick ner och åt frukost med pappa vid sjön, han var uppe tidigt eftersom att han ville ha en bra fiskarplats.
Efter frukosten åkte jag och mamma in till Tranemo "centrum" och handlade lite. Sedan när vi kom tillbaka gick jag ett varv runt sjön och "tränings"fotograferade ännu mer. När vi skulle äta lunch kom mamma och moster ner till sjön med SURSTRÖMMING. Snacka om att fiskefolket omkring undrade! Jag har aldrig luktat på det innan, och det var helt enkelt vidrigt. Jag smakade absolut inte, så jag fick äta äppelkaka istället. Mycket godare, och jag luktade gott i munnen efteråt dessutom, tillskillnad från mina andra familjemedlemmar! :)
Efter lunchen satt jag där nere vid sjön och solade ganska länge... fast det blev ju såklart inget resultat på min hud, men det var härligt ändå. Det känns som att det är typ juli just nu! Fast det är ju snart vinter... :S
Nu sitter jag här i husvagnen och tänkte bläddra runt och radera en massa onödiga kort jag tagit idag. Kanske lägger in några bilder sen! Men har inte så mycket batteritid kvar på datan..

Puss sålänge!

So far so good

Heeeeeeeeeeeeeeeej

Idag har det varit en väldigt bra och lärorik dag! Dagen började dock inte så bra. Jag missade bussen så mamma fick köra mig till centrum, och då är det ju alltid så jäkla mycket folk som ska på så jag fick stå upp enda till korsvägen, det var faktiskt jobbigt. Tog spårvagnen och hade sällskap med Cecilia. När jag kom till skolan träffade jag samhällsrektorn, plus en kille som skulle börja 2:an. Vi blev visade runt och lite sånt, sedan var det typ en halvtimma kvar tills vi skulle börja, så jag socialiserade mig lite med den killen, och fyfan va jag skämde ut mig. Det är för pinsamt för att skriva här! Haha, okej.. så pinsamt är det inte. Men jag tycker det!
Första lektionen var iallafall Svenska. Den lektionen var bra. Det var genomgång, vi lånade böcker, och läste. Sedan hade vi religionskunskap, men jag gick med mina klasskompisar och åt lunch istället, och sedan satt vi i biblioteket och gjorde instuderingsfrågor till en text om kristendom som vi läst, helt okej faktiskt. Efter det hade vi matematik, vilket också gick väldigt bra. Problemet är bara att min klass ska ha matteprov nästa torsdag, och då ska jag hinna göra 40 sidor tills dess! Fattar inte hur jag ska hinna... men får väl göra mitt bästa helt enkelt, och kämpa på. Det får gå som det går.
Sista lektionen jag hade idag var Spanska. Det kommer nog bli mitt favoritämne! Det var så himla roligt faktiskt, och det var på min nivå, för en gångs skull. Okej, favoritämne var att ta i... men ni fattar!
Efter den sista lektionen åkte jag hem, och åt. Nu sitter jag här och slappar framför tv;n.

Måste bara säga att denna första dagen på Katrinelundsgymasiet. Skolan verkar jättebra, och idag har jag lärt mig lika mycket som jag gjort på MoveIT under 4 veckor. Det är sjukt!
Människorna i min klass är jättegulliga med! Verkar vara en toppenklass!! :D <3
Så jag har inget att klaga på...

Pusshej!

Vittne

Ärligt talat, när jag är inblandad i små skitsaker hela tiden så börjar väl vissa snart undra :o Nu har jag liksom blivit kallad på polisförhör ännu en gång. Denna gången för en misshandel. En sak som är bra är dock att jag inte såg någonting som hände, så det känns ganska så meningslöst att just jag skulle få rollen som vittne... hoppas dom hittar någon som såg mer än vad jag gjorde, men jag orkar fan inte bli inblandad i mer skit nu. Detta är det sista ärendet jag har med polisen att göra! Punkt slut.


Män som hatar kvinnor

Den äger! Jag har sett den innan och blir fortfarande lika skraj :o
Nu ska jag alldeles snart gå och duscha, ska upp 6 imorgon så ska väl försöka lägga mig hyfsat tidigt, inte för att jag vet hur det ska gå menmen... får väl försöka.
Jag är lite smått nervös inför imorgon! Alla i min klass är ju säkert grupperade, så det gäller ju att komma rätt. Vad ska jag ha på mig liksom? :o
Ne, nu får jag ge mig för idag. Önska mig lycka till! Puss.

Toalettpapper.

Jag orkar inte med Det längre. det är alltid samma sak, varje dag. Det är precis som i dikten. "När allt är på topp, rasar allt". Har ni någonsin känt att ni vill försvinna, dö? Att bara få lämna världen ett ögonblick, för att kanske då inse hur älskad man är, om man är det. Att se hur de man tror ska bry sig, reagerar, när de får beskedet att man inte finns längre. Att se vilka det är som är på riktigt. Och nej, detta är inte självmordstankar. Men ibland undrar jag bara hur det hade varit, om inte jag fanns till.

Mobil på beställning!

Maten blev faktiskt god trots mina smaklökar :) Nu är pappa nere och hyr "Män som hatar kvinnor" till mig. Hoppas det inte är uthyrd bara!

Snart kommer min mobil jag beställde idag. Min nuvarande suger balle, så det ska bli skönt med en ny fräsch musiktelefon.

Nu ska jag kolla på tv, jag är så fruktansvärt förkyld och mina ögon gråter hela tiden. Jag vill inte vara sjuk nu!!!!
Puss.


16 September

Tjosan.
Ledig från skolan idag, gött. Sov till halv 11, gick upp ut med hundarna då. Sedan lade jag mig framför tv;n och där har jag tillbringat hela dagen. Är sjuk :( Jätteförkyld, febrig och hosta. Verkligen bra när jag ska börja på Katrinelund imorgon. Måste bli frisk! Så det är en anledning till varför jag ligger i soffan och går upp i vikt idag. Nu ska jag förresten laga mat, kycklinggryta. Jag undrar hur det ska gå nu när jag inte har några smaklökar... :o Antingen kommer det smaka ... ingenting, eller så kommer det att smaka... väldigt mycket.

Vi får hoppas på det bästa! Puss sålänge.


Dagens outfit

Ni får tycka att det är hur barnsligt som helst, men jag vill ju lägga in bilder varje dag nu när jag har min systemkamera, och jag vet att egobilder intresserar er, det är ju det som är roligt att kolla på! Så detta är nog ett bra sätt att få in en rutin på att lägga in bilder, att ta bilder på sig själv och klädseln varje dag! (okej kanske inte varje dag men i stort sett). Jag kommer ju dock inte att lägga in massa egobilder på mig själv varje dag... råkade bara bli några stycken just idag. :) Hoppas ni inte slutar kolla min blogg pga bilderna iallafall!





Prinsessa

Nu kom jag nyss hem från bion. Jag och mamma såg filmen "prinsessa". Jag tycker att den var väldigt bra, men väldigt djup och sorglig. Den handlar om en 18 årig tjej som är ganska så "stor". Hon har väldigt stora drömmar och hon hindras från att göra det hon vill pga hennes storlek. Filmen är väldigt verklighetsbaserad och även om den kanske inte skulle passa alla, så är den ändå värd att se eftersom att man iallafall får sig en bild om hur det faktiskt är att inte vara perfekt.




15 September

Hejsaaaaan!!!

Idag har det varit en jättebra dag, för det mesta! Jag började skolan tjugo i 11 imorse, vilket var fruktansvärt skönt. Först hade jag Svenska, sedan spanska. Men jag fattade ingenting på spanskan så åkte till stan och shoppade efter halva lektionen istället. Köpte två tjocktröjor på gina tricot. Hade inga pengar, men hade presentkorten som jag fått av Amanda och Rebecka A. :)
Jag satt även vid lejontrappan och solade lite. Det har ju varit så himla fint väder idag! :D
När jag skulle ta spårvagnen tillbaka för att gå på sista lektionen, ringer en som heter Christina. Hon jobbar på Katrinelundsgymnasiet och undrar om jag fortfarande är intresserad av att börja där! Snacka om att jag blev glad. Jag trodde aldrig jag skulle komma in! Så när jag pratat med henne åkte jag tillbaka till skolan och sa till min rektor att han kunde "skriva ut mig" från MoveIt.
Nu ska jag bara prata med mamma om det, så skulle jag ringa Christina i kväll och ge besked! :)
Fyfan va skönt att slippa bajsskolan MoveIt asså! Så jävla värdelös är den... det går inte ens att förstå om man inte gått där.

När jag pratat med rektorn åkte jag hem och åt typ. Pappa kom även hem och lämnade min kamera som varit på lagning. Han sa att det inte hade varit något fel på den, utan att jag hade glömt ta av linsskyddet. Jag hatar honom, det stämmer inte. Jag vet med säkerhet att jag tog bort det, till och med han själv kollade ju på kameran? Men så blev det ett jävla tjaffs mellan oss bara för att jag aldrig får ha mina egna åsikter. Jag VET att jag tagit bort linsskyddet, men det kan inte den jävla idioten förstå.
Menmen... just nu kollar jag på "bring it on" och jag ska snart duscha, men det finns inte ens något varmvatten, så antingen får jag duscha i iskallt, eller så tvättar jag bara håret över badkaret och duschar kroppen senare ikväll. Jag tror att det får bli det sista alternativet!

Men nu måste jag faktiskt dra... jag ska göra mig i ordning och ta bussen in till stan sedan. Ska gå på bio klockan 21.15 med mamma. "Prinsessa" ska vi se. Hoppas den är bra! Det verkar den. :P

Puss sålänge, kanske skriver när jag kommer hem ikväll. <3


Leopardfärgat!

Dagens klädsel!


Mina fina nya stövlar! (399 kr på Lindex!) Och jag mördar dig om du köper likadana.....



Fick nytt schema idag med! Lite svårt att se...

Måndagar: 9:40-16:00 Lektioner: Fotografisk bild, Spanska, Historia, Dans.
Tisdagar: 10:40-16:00 Lektioner: Svenska, Spanska, Fotografisk bild.
Onsdagar: -
Torsdagar: 10:00- 16:20 Lektioner: Matte, Idrott, Musik, Engelska.
Fredagar: 08:20-16:00 Lektioner: Matte, Samhäll, Historia, Dans.

Finns inget att klaga på här inte!


14 September

Hej!!!

Assååå... jag måste börja inlägget med att skriva positivt! Jag känner mig som en ny människa, på något jävla sätt. Jag är självklart den jag var igår, men imorse när jag vaknade kände jag mig så bra! Jag känner liksom att hur tjock jag än tycker att jag är, hur ful jag än tycker att jag är, och hur värdelös jag än tycker att jag är på vissa saker, så äger jag ändå! Det kallar jag självförtroende. Jag är liksom bäst på mitt sätt! Låter det inte bra? :P

Nu ska jag sluta babbla om det! Denna dagen har varit bra. Jag började tjugo i tio imorse, så jag behövde inte gå upp så ruskigt tidigt. Första lektionen var "Fotografisk bild" och det var bara en liten genomgång, inte något jobbigt alls. Sedan hade jag spanska, vilket i och för sig var svårt, men en tjej i estetklassen hjälpte mig ganska mycket + våran coccolärare. Så den lektionen gick hyffsat fort faktiskt.
Sedan hade jag en timmes rast, så jag åkte in till stan och köpte ett par gummistövlar som jag spanat in ett tag. Jag vet att 99% av befolkningen tycker att gummistövlar är det fulaste och töntigaste man kan ha på sig, men gummistövlar är praktiskt kan jag säga! Alla mina andra skor läcker in, och eftersom att det regnar ganska så mycket i det här landet så är det väl inget fel på gummistövlar? Jag tycker iallafall att jag var riktigt sexig i dom!
Jag åt även nyttigt på McDonalds när jag var i stan, eftersom att det var bajsmat i skolan. Jag orkade inte bry mig, utan åt av det onyttiga helt enkelt!
Efter rasten åkte jag tillbaka till skolan, och gick på min historia lektion. Det var helt kaos! Vi hade våran samhälls lärare och nästan alla i min klass driver med honom och han får aldrig någon respekt... så vi hann inte göra så mycket den lektionen om man säger så.
Efter den lektionen hade vi iallafall dans i två timmar. Första timmen med jazz är alltid lika kul. Andra timmen med balett kan jag dock inte säga det samma om... JAG HATAR BALETT! Och det värsta är att vi får ett gemensamt betyg i jazz, balett, street och modern dans. Så om jag skulle vara gryyyyym på street och suga balle på balett, så skiter sig liksom betyget! Det var lite dåligt faktiskt...

Jag slutade iallafall efter dansen, jävligt gött. Tog spårvagnen till centralen och därifrån bussen hem. Snackade med Tobbe hela bussresan, och lite med Amanda, så det gick ganska fort hem.
När jag var ute på parkeringen till mitt hus så kommer två idiotbrudar och går förbi och ropar efter mig "Lyckad fest hörrö". Alltså tror dom jag ska springa hem och gråta eller vad? Saker och ting sprids snabbt, och speciellt till de som inte ens var med. Det är alltid tråkigt när folk är avundsjuka på att dom inte fick uppleva kvällen som alla andra fick! 75% av kvällen var ju liksom den bästa festen jag någonsin haft/varit på. De övriga 25% tillhörde de idioterna som inte har något liv. Sådana som de brudarna, som bara förstör för andra. Så varför sprida ut sin avundsjukhet sådär? De får ju skylla sig själva att de varken var bjudna, eller hade några kontakter! :)

Nu sitter jag här och gör... inte så mycket. Ska vara inne på msn lite hade jag tänkt. Resten av kvällen blir till att slappa!

Puss.

13 September

Hejhej.

Idag har det varit en riktig hälsosam dag för mig! (Om man räknar bort all choklad!). Dagen började med att jag och familjen åkte ut till Ödenäs och gick Ödenäsvandringen med en annan familj vi känner. Att gå 5 km kändes som att gå 5 mil! Jag hade skoskav, det var varmt, det var skogigt, bergigt och träskigt. Men det gick bra ändå, och det kändes härligt efteråt. Efter vandringen åkte vi hem till den andra familjen och åt tre rätters middag. Sjukt gott alltså! Sedan åkte vi och hämtade Alexandra och åkte hem till mig och hämtade mina danskläder, sedan bar det av till dansen. Det gick mycket bättre för mig och Sandra idag faktiskt! Och vi insåg att vi var en av de bättre paren i gruppen! Vilket kändes toppen. Nu gäller det bara att hålla sig kvar, och träna!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva... pappa hämtar Emil på gitarren, och när han kommer tillbaka ska vi kolla på "Kändisdjungeln" och käka ännu mer choklad!

Pusshej.


12 September

Imorse vaknade jag upp med Malin och Emma bredvid mig. Vi snackade, och åt chips, ostbågar, nötter och jordnötsringar till frukost. (Y)
Sedan blev det till att få bort spyor, och gå runt till grannarna och be om ursäkt för natten.
Vid 11 tiden följde jag mina flickor till bussen, och plockade burkar som folk slängt överallt. När jag kom hem igen åkte jag med mamma och pappa till skogen i Björröd. Vi plockade svamp och jag som inte ville plocka till en början, bara gå runt i skogen, hittade såklart mest! Faktiskt en hel korg, och nu känner jag att jag är i stort behov av min systemkamera! Saknar den. =( Hoppas det går att hämta den på måndag.
Efter svampplockandet åkte jag hem och tänkte få ihop lite pengar genom att sortera alla öl och ciderburkar från igår och åka ner och panta de som gick att panta. Det var inte det fräschaste, men det är värt pengarna. Det var huuur mycket burkar och flaskor som helst. En hel svart sopsäck fylldes med sådant som inte gick att panta, och två icakassat fylldes med de som gick att panta. Jag har inte hunnit panta de än, men räknade ut att jag skulle få ihop 56:50 kr.
Efter det slitet satte jag mig framför tv;n, och sedan framför datorn. Har nyss ätit med. Kändes bra att få riktig mat i sig.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva... här kommer två bilder på burkrsorterandet.
Puss.

De som ska pantas.


De som ska slängas.


Fest.

Igår bestämde jag mig för att inte skriva något om festen... men jag känner att jag vill göra det nu ändå.
Först var det förfest med Emma, Malin, Pauo och Cissi. Det var jättetrevligt :) Senare kom mer folk.. och sedan ännu mer och ännu mer och ah.. ni fattar själva! Tråkigt att kvällen slutade som den gjorde med alla problem och allt, tänker inte skriva mer om det här, men jag hoppas att ni alla hade riktigt roligt under kvällen ändå, innan det tråkiga började hända! Och tack alla som hjälpte mig med allt både under och innan festen. Ni är bäst! Speciellt Malin, Emma, Cissi och Pauo. Älskar er tjejer, utan er hade jag inte klarat det<3
Jag fick förresten massa fina presenter! Av Emma och Malin fick jag en jättesöt ram med fotografier i, och en prinsesskrona med smycken. Av Pauo och Cissi fick jag jättesnygga örhängen och choklad. Av killarna fick jag en Calvin Klein parfym, en sminknecessär, 2 mascaror, ögonskuggor, highlighter och rouge. Av Mattson fick jag en jättegullig "godiscactus". Av Rebecka och Amanda fick jag presentkort på Gina och av den andra Rebecka fick jag ett linne och skärp. Ni är så gulliga allihopa och tack så mycket för allt!<3

Hade ni kul, ni som var här? Alltid roligt att veta om det var värt problemen...!

Här kommer lite bilder från den tidiga delen av festen, och eftersom att min systemkamera är på lagning så har jag fotograferat med digitalkameran, inte lika roligt. Men det var väl det säkraste.



















Jävligt dålig stil.

Jag har planerat att ha fest i ... veckor... månader! Jag är jävligt besviken på att 18 stycken som sagt att dom skulle komma inte kommer, och det säger dom idag! En dag innan. Tack, idioter.

Utan er tjejer skulle jag lätt ställt in allt. Men vi ska ha grymt kul ändå, de som väl kommer! Ni rycker upp stämningen!<3

:/

Jag är ganska så besviken på några just nu... tänker inte skriva vilka är, men det är inte så svårt att räkna ut.
Jag ska dock inte tjura för det... för det spelar ingen roll liksom. Jag ska göra det bästa av situationen och vi ska ha KULKULKUL imorgon!!!! (Y) =D

10 September

Hello fulingar.

Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik, och ser fram emot morgondagen! =D
Skolan idag var riktigt onödig, kändes bara som slöseri med tid! Jag kom en halvtimma sent pågrund av bussen, så när jag kom till skolan hade vi lektion i typ en halvtimma, skulle bara fylla i lite frågor. Sedan var det lunch och efter det skulle vi åka till Gustav Adolfs Torg, alla 1:or. Vi skulle ha "Stadsvandring", men jag kan inte riktigt kalla det vandring. Vi var i grupper och fick några frågor och uppgifter vi skulle lösa. Vi tog spårvagnen till Gbgs universitet och gjorde uppgifterna där, tog högst en halvtimme, sedan var klockan 1 och då stack vi hem. Eller ah, mamma hämtade mig vid brunnsparken för vi skulle åka och handla inför morgondagen.
Sedan åkte vi hem... och jag värmde världens äckligaste tacopaj från findus, och den smaka blajja så det blev ingen middag för mig idag, fick äta mig mätt på mackor.
Jag har även kollat på ett avsnitt från Sjunde Himlen idag. Alltid lika underhållande! :D Men det är en sak som är lite skum... jag spelar in det varje vardag, och jag har inte kollat på ett enda avsnitt sen i fredags, därför borde jag ju ha haft måndagens, tisdagens, onsdagens och torsdagens avsnitt! Hade bara ett från den 3 September. Det var lite skumt!

Menmen. Jag har inget mer på hjärtat, jo förresten. Min kamera ska in på lagning idag. Jävla bajjjs! Varför skulle den börja cpa just nu när jag behöver den imorgon? Bajj asså.
Aja, får hoppas att det inte är något stort problem med den bara!

Puss.

Daaarlings!<3

Måste bara påpeka, ni kan fan inte förneka att ni inte är fjortisar, pooosefuckers! <3









Malin är ego helt enkelt!




Nu får det räcka! Men alltså guuuuud, jag blir deprimerad! Något är väldigt fel med min kamera, det går inte att fotografera. Och jag MÅSTE fotografera på fredag. Annars blir det ju inga minnen! :S

Puss.

09-09-09

Kul datum idag, hihi.
Skolan idag var en massa seg, som vanligt. HATA PROJEKTVECKOR! Och hata att man måste gå till skolan på en onsdag när man egentligen är ledig! :( Men, jag överlever. Hände dock inget speciellt i skolan så det är inget intressant att varken skriva eller läsa om, så vi skippar den delen idag.

Efter skolan träffade jag Paulina och Cissi i stan, och senare öven Malin. Vi tog bussen till Landvetter och hem till Paulina. Tog en härlig promenad och chillade ute. Snackade skit och hade skoj. Jättekul! :D Ni gjorde min dag och ni är bäst flickor. <3

Vid 8 tiden skulle jag ta bussen hem, men det gick ingen buss så jag gick från Paulina hem till mig. Det tog ca en timma, men det var det värt. Motion är alltid bra! :P

Nu sitter jag här och känner mig lite sorgsen... vill egentligen lägga in några sexiga bilder från dagen, men det är något fel med kameran! Pappa kollar på den nu. Hoppas den fixar sig idag! :S

Puss sålänge, bilder kommer väl sen, antar jag!

8 September

Nu är jag så gott som färdig med designen! Blev väldigt nöjd med utseendet faktiskt, har hållt på hela kvällen igår och hela kvällen idag. Kul liv, höhö. Men det är det värt. Det finns vissa små detaljer jag ska ändra imorgon för det orkar jag inte nu. Jag ska t.ex försöka få bort ">" som alltid finns med innan inläggen... störande.

Idag har jag btw varit i skolan då såklart, sedan åkte jag och Robert hem till honom. Vi skulle se "Män som hatar kvinnor" men dom hade inte den så vi kollade på "Sex and the city". Jag vet att han älskar den innerst inne, iallafall sexmomenten ;)

Resten av kvällen har ju då som sagt tillbringats framför datorn, så känner mig ganska så stek och röten just nu faktiskt. Blir bara 6 timmars sömn för mig i natt :( Menmen... såhär länge ska jag aldrig mer sitta framför datorn i sträck, det gör ont överallt xD Kan ni inte kommentera bloggdesignen nu då? Vill höra åsiker, så jag vet om det var värt besväret!

Nu måste jag dock sova! Annars orkar jag inte leva, puss!


OMBYGGNAD

Jag håller på att göra om... så det kommer se bökigt ut här ett tag, men jag ska göra mitt bästa! :P

7 September

Hooooola!

Idag har det varit en helt vanlig dag... som vilken dag som helst. Det har både hänt bra, och mindre bra saker.
Var på sjukhuset i morse. Allt gick bra, och nu är all skit äntligen över.

Mamma körde mig till skolan efter det, började 9. Vi har projektvecka hela dagen och det började inte speciellt bra. Hela denna dagen i skolan har varit skittrist, verkligen! =(

Vi har ämnet "Val" och det handlar om alla val man gör i livet osv. Stora och små val och massa tråkigheter...
Imorgon ska vi bära med oss ett anteckningsblock hela dagen och anteckna alla val vi behöver göra från att vi vaknar tills vi går och lägger oss. Te.x val av kläder, val av frukost, val av tid att gå till skolan.. aaah massa sån skit! Sjuuukt tråkigt, menmen. Jag överlever nog! Ska hem till Robert imorgon, vi ska tjocka oss och kolla på "Män som hatar kvinnor". Robert har inte sett den än  och vi måste se den innan vi går på "flickan som lekte med elden. Så jag har ju iallafall något att se fram emot imorgon!

Resten av dagen har varit helt okej. Slappat hemma och så, och suttit vid datan. Fick dock redan på en grej idag som skrämde mig ganska så rejält, jag hoppas verkligen inte att något blir förstört nu. Jag håller tummarna! (Y)

Nu ska jag chatta lite på msn, ha det gött haj!
Puss.


6 September

Hello :)

Idag har jag inte gjort jättemycket... när jag vaknade upp hos Anja åt jag frukost och gick ner på marknaden och köpte coccosbollar. =) Resten av dagen har gått åt att sitta i bilden... tog drygt 4 timmar att åka hem. När vi väl var hemma åt vi, och jag började så smått skissa och fundera på hur jag vill att min blogg ska se ut, och jag har verkligen ingen aning! Alla har så fina så jag blir avundsjuk. Än så länge har jag bara börjat skissa runt en blomma, men det ska nog bli bra tillslut tror jag nog! :)

Vid 5 tiden hämtade Sandra upp mig och vi åkte till dansen :) Fick ett jättegulligt armband av henne som hon köpt i Cypern, och en vodka flaska :) Du är bäst sötnos. <3

Dansen gick ganska så bra... men det var sjukt svårt och en väldigt bra grupp! Vi ska nog fixa det ändå... bättre att gå med de som är bättre än sämre. (Y)

Nu ska jag snart basta... men ska nog skissa lite mer på blomman till bloggdesignen först. :)

Puss!


5 September

Hej på er.
Nu sitter jag här i Anjas säng med hennes laptop, och deppar för att det inte går att logga in på msn. *Snyft* :'(
Jag är faktiskt lite ledsen... men jag vet inte varför! Känner mig bara allmänt nedstämd. Oönskad, oälskad, olycklig. Gud vad jag är barnslig ärligt talat. Men ibland kommer sådana stunder då man bara vill pressa kudden över huvudet. Nog pratat om det, bättre att ha sina känslor inom sig.

Igår var jag i skolan till 11, två lektioner. Sedan hämtade mamma, Emil o mammas kompis Anette mig och vi åkte till sommarstugan och tog en fika med mormor o morfar där, och lämnade av hundarna. Sedan åkte vi upp till Filipstad (Värmland). På eftermiddagen gick jag och Anja en sväng på marknaden, men det regnade så otroligt mycket så det var inte så kul. Vi fick runt en stund med hennes pojkvän med. På kvällen kollade vi på en jättebra film. Minns dock inte vad den hette, men någonting med att vagga gungan...

Idag har vi gått på marknaden hela dagen, fick dock sova ut till 11 imorse, skönt. Vi gick med några av Anjas kompisar nere vid stan, och på kvällen stack vi hem och åt middag och så, sedan blev det ytterligare filmtittande när Anjas pojkvän kom hit. "All the boys love Mandy Lane". Inte den bästa filmen, och har sett den flera gånger innan. Btw så tror jag att alla hatar mig för jag fick damp på mamma under filmen. Hon blir så jobbig när hon dricker! Och nu är hon sur på mig... or something.

Anja gick ut med sin pojkvän för drygt 45 minuter sedan. De skulle gå en sväng nere på stan och så. Jag kände inte för att hänga med dom. Det är ju dock hon och hennes pojkvän, och jag vill inte tränga mig på. Funderar på att gå och lägga mig, så att det blir morgon fortare. Vi åker hem imorgon, och det är första pardisco lektionen imorgon, en aning nervös.

Jag har förresten köpt två piercingar här uppe. En turkos, med typ fjäril på tror jag. Och en rosa med tre pärlor hängande. Där rök min 250 spänn :) Dock så fick jag 250 kr av pappa med, så har väl typ 200 kvar. Kan vara bra att ha lite pengar till min fest med.

Ge mig kärlek.
Puss.


3 September

Hello! =)

Idag har det varit både en väldigt bra dag, men även en väldigt dålig dag. :D Jag började halv 9, så tog kvart i 8 bussen hemifrån. Första lektioner var Historia, vilket var helt okej kul. Efter det hade vi estet. Det var också en ganska okej lektion. Vi var i danssalen och sjöng "Jag vill ha en egen måne" hela lektionen. Sedan gick vi till idrotten och hade basket, men oturligt nog slog en ifrån mig bollen så min nagel vek sig liksom uppåt. Typ hela nageln. Kul liv! Kommer nog inte ha någon nagel alls om ett par dagar... trots att jag har förband och tejp och massa grejer på. Men herregud vad ont det gjorde! Nära döden upplevelse där! :P

Så.. jag var inte med på idrotten speciellt länge tyvärr, det var ganska kul så länge det varade dock. Efter idrotten åt vi lunch, men det var jätteäcklig soppa så jag, Rebecca och Özge gick till Konsum. Vi vill att Julia ska bli frisk nu btw! :)

Efter rasten var det svenska, vi skrev typ en massa om "identitet" och sedan hade vi engelska. Vi såg på en film, "American Crime". Det var den sorgligaste, vidrigaste och mest fruktansvärda film jag någonsin sett. Aldrig reagerat så starkt på en film tror jag! Jag verkligen grät inombords. :'( Men det var lärorikt att ha sett den. Jag förstod hur bra jag faktiskt har det och att jag inte bör klaga. Ingen som inte upplever det som flickan gör i filmen bör klaga! Det är ren tortyr.

Efter filmen slutade vi, ca klockan 4. Jag tog spårvagnen till centralen och därifrån bussen till Korsvägen där mamma plockade upp mig. Vi åkte till Tribe och ni anar inte hur nervös jag var. Alla säger att det gör så ont och blablabla. Att jag alltid ska vara så nervös! Inte hälsosamt alls.

Väl där efter att ha fyllt i pappren och så, fick jag gå in i rummet och typ 2 minuter senare var det klart. Gick snabbt och lätt, dock inte smärtfritt. Men lite får man tåla, resultatet blev iallafall bra. Fast jag grät som en liten bebis... det var inte för smärtan, eller jo kanske lite, men mest för att nålen gick igenom tårkanalerna förklarade han. :P Jag verkligen HATAR läkpiercingen! Och jag lääängtar verkligen tills om 3 veckor, då jag ska byta till en silver pärla! :D <3

Efter piercandet skulle vi åka hem, men satt i bilkö typ hur länge som helst. Det var en sån jävla trafik överallt i stan! När vi väl kom ut från köerna svängde vi in och handlade lite smått på hemköp med. När vi kom hem åt jag, och sedan gjorde jag och mamma massa situps och armhävningar och stretchade till min musik. =) (Är inte långt ifrån spagat nu btw!) =D

Efter tränandet tog vi en dusch och bastu, och nu sitter jag här! Mamma tjatar att jag ska kolla när dansen börjar på söndag, hon ska även fläta mitt hår alldeles strax. Just det, jag har packat också! Inte så mycket, men lite kläder inför i helgen bara...
Ska till Värmland imorgon :) Dock så har jag bara drygt 200 kr att shoppa för på marknaden, så det ska jag nog investera i en väl utvald piercing! :)

Ha det bra, hinner antagligen inte skriva imorgon eftersom att mamma hämtar mig klockan 11 från skolan, och då åker vi direkt till Värmland. Får se om jag lånar Anjas dator och skriver något i helgen... annars kommer inlägg och bilder på söndag eller måndag! :)

Här kommer ett par bilder med. Första bilden är "American Crime", och dom andra är tagna efter att jag piercade mig. Ignorera mitt utseende tack, ville bara visa att jag faktiskt har ett hål i läppen. :P

Puss.








PH<3

Vilken tycker ni är finast? Bild 1, 2 eller 3? :)











2 September

Hejsan.
Idag var jag ledig från skolan, men inte fick jag sova länge för det nää. Först skulle jag gå upp klockan 08.15 för att rasta hundarna, sedan skulle jag med 09.15 bussen till Mölnlycke, så när jag gick upp till busshållplatsen kom det aldrig någon buss. Då gick dom tydligen bara kvart i! Så jag fick gå hem igen och ta moppen till Mölnlycke istället. Typ sista gången jag åker moppe detta året.. ska ställa av den om någon vecka.

Menmen.. i Mölnlycke spelade jag fiol, fast spelade i och för sig inte så mycket, blev mest snack om tider och sådant. Orkar inte åka till Mölnlycke varenda onsdagsmorgon när det är min enda lediga dag, så istället ska jag spela på min tretimmars rast på fredagar. Blir nog bra förmodligen. Efter fiolen gick jag runt Massetjärn och fotograferade en massa. 371 bilder blev det tillslut, men bara ett fåtal av dom blir ju okej... nybörjartur antar jag! xD Det var dock väldigt svårt att fotografera idag, för det blåste så himla mycket! Men jag är ganska nöjd ändå...

Jag har även hunnit med att träna idag. Inte bra att träna 3 dagar i rad när man är mig alltså. Men det är bara att vänja sig. Har bara haft grymt mycket träningsvärk i tre dagar nu, och jag ska träna imorgon med. xD Det blir bara bättre och bättre... men vet ni vad? Jag kollade på mig själv i spegeln förrut och antingen så är det fel på mina ögon, eller så har mina lår blivit en aning fastare. Jag antar att det är ögonen som är problemet. Men det är kul att det blir positiva konsekvenser efter träningen iallafall! :D

Efter träningen åkte jag hem igen. Duschade och så, sedan åkte jag ock mamma till Mölndal. Skulle träffa en medlare där. Det var ett ganska så kort samtal, det sades inget speciellt. Jag visste typ om allt redan, så nu får vi se vad som händer härnest. Vill inte avslöja för mycket här på min blogg, vem vet! Jag kanske blir anmäld igen. -.-'

Väl hemma igen, gick jag en promenad med hundarna och fotograferade lite till. Fotograferade i trädgården med. :) Sedan åt jag mammas goda middag, kycklinggryta för er som vill veta.
Efter middagen blev det sjunde himlen, och nu sitter jag här och äter äppelkaka med vaniljsås, nyttigt va? Men gott iallafall.

Här kommer några av de bilder jag blev lite extra nöjd med! ;)





































Klart! Tog en jävla tid. xD Puss<3




FETTO VARNING

Alltså jag blir så trött på mig själv. Jag lovar mig själv att "När skolan börjar så ska jag sluta äta sött och träna en massor!". Okej visst, nu har jag börjat träna. Men hur fan går det med sötsakerna? Nu stoppade jag precis i mig en fin kanelbulle. Jag skulle kunna spy upp den om det var så! Jag är bara så efterklok. Ofta träningen tjänar något till när man äter kanelbullar efteråt. Bajs på mig. En gång i tiden var jag en duktig flicka, jag skrev ner vad jag åt och hur jag tränade varje dag, och var väldigt noga med vad jag stoppade i mig och vad jag vägde. Jag vill bli sån igen, okej? Och väga iallafall 10 kg mindre. Mitt mål inför nästa födelsedag helt enkelt. Nu gäller det fan! Och jag säger det inte bara, utan det kommer fan från hjärtat! Tro det eller ej, ni ska få se att jag har viljan.


1 September

Jag har masssssa träningsvärk överallt! Kan nog bero på dansen igår och träningen idag. :) Men det är gött att känna att man lever^. Idag gick jag bara på 3 lektioner i skolan. Matte, Historia och Spanska. Orkade inte vänta på fotografisk bild så åkte hem och solade lite i trädgården istället, vid typ halv 2 tiden. Vid 5 tiden åkte jag och mamma till Mölnlycke och tränade.

Nu sitter jag här och... ah, har ont överallt! Och jag är hungrig med, och svettig. Ska nog ta mig en macka och sedan en gooo dusch.

Ha det gött haj.

RSS 2.0