So far so good

Heeeeeeeeeeeeeeeej

Idag har det varit en väldigt bra och lärorik dag! Dagen började dock inte så bra. Jag missade bussen så mamma fick köra mig till centrum, och då är det ju alltid så jäkla mycket folk som ska på så jag fick stå upp enda till korsvägen, det var faktiskt jobbigt. Tog spårvagnen och hade sällskap med Cecilia. När jag kom till skolan träffade jag samhällsrektorn, plus en kille som skulle börja 2:an. Vi blev visade runt och lite sånt, sedan var det typ en halvtimma kvar tills vi skulle börja, så jag socialiserade mig lite med den killen, och fyfan va jag skämde ut mig. Det är för pinsamt för att skriva här! Haha, okej.. så pinsamt är det inte. Men jag tycker det!
Första lektionen var iallafall Svenska. Den lektionen var bra. Det var genomgång, vi lånade böcker, och läste. Sedan hade vi religionskunskap, men jag gick med mina klasskompisar och åt lunch istället, och sedan satt vi i biblioteket och gjorde instuderingsfrågor till en text om kristendom som vi läst, helt okej faktiskt. Efter det hade vi matematik, vilket också gick väldigt bra. Problemet är bara att min klass ska ha matteprov nästa torsdag, och då ska jag hinna göra 40 sidor tills dess! Fattar inte hur jag ska hinna... men får väl göra mitt bästa helt enkelt, och kämpa på. Det får gå som det går.
Sista lektionen jag hade idag var Spanska. Det kommer nog bli mitt favoritämne! Det var så himla roligt faktiskt, och det var på min nivå, för en gångs skull. Okej, favoritämne var att ta i... men ni fattar!
Efter den sista lektionen åkte jag hem, och åt. Nu sitter jag här och slappar framför tv;n.

Måste bara säga att denna första dagen på Katrinelundsgymasiet. Skolan verkar jättebra, och idag har jag lärt mig lika mycket som jag gjort på MoveIT under 4 veckor. Det är sjukt!
Människorna i min klass är jättegulliga med! Verkar vara en toppenklass!! :D <3
Så jag har inget att klaga på...

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0