SOLA Å FESTA

Jag är så taggad, kan inte tänka på något annat, herregud. Tänk att sola hela dagen (35 grader) och bada i världens finaste vatten (30 grader). Underbart! Och äta härliga middagar ute och dricka exotiska drinkar, Pina Colada hela dagarna. Festa loss nätterna långa på discotek&krogar och bara njuuuta av livet! Ett land med en alkoholåldersgräns på 17 år, vill man bara höja händerna för. Jag fyller 17 drygt 1 vecka innan vi åker, hihi.


RESAN BOKAD

Jag är lycklig, både jag och Becka är lyckliga! Om 36 dagar åker vi till Agia Napa, Cypern. Underbart!
Vi var i stan förrut och köpte biljetterna. Vi har även varit hemma hos mig och kollat outfits, det finns en del jag behöver inköpa. Vi har även varit nere i centrum och köpt choklad, ännu mer choklad och hårfärg. Nu är vi hemma hos henne och kollar outfits, jag är så jävla avundsjuk på människan. Skulle kunna döda för hennes garderob! Vi har iallafall hittat massa snygga kläder som hon ska ha med sig, äcklet.
Vi har även färghat mitt hår, nu får ni en bild. Vi säger så! Pusss.


Måste ha Måste ha Måste ha....

           


Flowersss

Underbar från Indiska. 299:-


Snyggt till Cypern!


Agia Napa - HERE WE COME!

Jag är glad, jag är lycklig. Detta är precis vad vi behöver! Efter att ha slitit i 5 veckor inne på ett instängt lager, och Becka som tagit hand om läskiga djur, vi förtjänar verkligen en resa och det ska vi unna oss. Har hittat ett toppenställe som passar oss perfekt! På lördag åker jag, mamma, Becka och Beckas mamma till Fritidsresor och bokar! Jag är helt uppspelt. :) 6 September, då bär det förmodligen av! 5 veckor och 4 dagar kvar ♥


New's

Hellu bloggen. Tänkte vara kortfattad för jag ska lägga mig och kolla på en film & försöka sova. Har jobbat idag, gick upp halv sju och lyckades inte somna förrän halv 2 igårnatt så det blev inte mycket sömn... en ansträngande men helt okej dag på jobbet idag. Slutade som vanligt vid halv 5 och då åkte jag & pojkvännen till Allum. Fick sålt mina piercingar så med 200 kr extra i fickan köpte jag 4 par trosor från Gina tricot (59:- st) och en tuff tröja från JC (199:-)
Jag var även tvungen att ge mamma 500:- eftersom att jag var skyldig henne det... så det blev inte mycket kvar i bössan efter Allum.
Blev körd hem vid halv åtta tiden, tog en dusch och nu ligger jag med datan i knät.
Nu får det räcka, här kommer bilder från det jag köpte + en bild på pojkvännen som köpte nya skjorts och t-shirtar idag. Grymt snyggt! Pusssen.
(Den ljusrosa tröjan ser säckig och nattlinneaktig ut, men är faktiskt rätt stilig på!)








svårt att sova

Hej Bloggen. Ligger i sängen med musik i öronen. Ska upp o jobba kl halv sju imorgon bitti o jag kan verkligen inte somna. Aja, får försöka. Ni som är lediga imorgon, njut av sovmorgonen era grisar, Pusss.

25 JULI

1 MÅNAD KVAR TILLS JAG FYLLER 17!!!!!

Hej bloggen, nu mår jag lite bättre. Fick upp frukosten i handfatet förrut så nu är det bara huvudet och pulsen som är ur balans, haha. Jag har badat bastu, hur härligt som helst. Det är mycket roligare att basta nu när vi har massa roliga bastugrejer från Finland. Vi har olika dofter så det luktar gott, en träkudde och en mjuk kudde, nya underlägg, en liten gubbe som sitter på stenarna i aggrigatet, äkta bastulotion, kroppsscrub och riktigt shampoo.
Nu ska vi strax äta middag, riktig husmanskost idag när moster är här. Isterband med stuvad potatis. Mums!
Efter middagen ska vi se på Alice I Underlandet, kanske skriver mer ikväll. Pusss!


bakfylla

Äntligen lyckades jag fatta hur man skriver blogginlãgg på mobilen. Tänkte bara uppdatera er om att festen i sãtila igår sög . Hela kvällen spelade vi bara öl spelet. Jag hällde bara i mig Skit i onödan och nu får jag smaka på min egen medicin. Pulsen är skyhög, huvudet pulserar och innehållet i magen vill upp. Aldrig mer sprit. Aldrig. Pga att festen var tråkig igår så tog vi sista bussen hem halv två. Fick gå från centrum upp till Robert, förjãvligt. Väl där somnade vi fort. Mamma hämtade mig där imorse. Jag o pappa har hyrt Alice i underlandet som vi ska se med familjen sen, min moster är också här idag. Usch, nu orkar jag inte mer. Får fortsatta vila lite o dricka vatten. Kanske ta en dusch, jag stinker. Pusss

SÄTILA

FEST I SÄTILA, HAR REDAN  FÅTT I MIG EN HALV KOSKENKORVA; NU BLIR DET TILL AT SUPA. ÅKER HEM TILL POJKEVÄNNEN OM EN OCHEN HALV TIMMA; PALLA FÖRNODLIGEN INGE ATT FSOVA HÄR. PUSSS<333333

P!NK <333

(Väldigt dåligt filmat med mobilkameran och värdelöst ljud)










HAHAHAH MITT FÖRSTA VIDEOINLÄGG

Jag hade inget att göra så jag spelade in ett litet videoinlägg, tyvärr så synkade sig inte kameran samtidigt som min röst så det ser fuckat ut, plus att micken på min dator är sönder så ja, hör själv hur det låter! HAHA!


IGÅRKVÄLL <333

Hej bloggen!!

Gårdagen var fantastisk! På morgonen åkte jag, mamma och Becka till Nelly i Borås. Där var det väldigt tråkiga kläder och väldigt utplockat tyvärr. Jag hittade iallafall ett par leggings med lackdetaljer! Vi åkte vidare till ett ställe i Borås med massa affärer. Jag hittade ett par skor med kilklack, underbara. De är verkligen skitsköna att gå i! Men jag borde nog ändå ha följt Beckas råd att inte använda dem på konserten, snacka om värk i fötterna.
Efter shoppingen körde vi hem Becka, sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför konserten. Pappa körde in oss till stan på kvällen. Vi gick lite på Avenyn och kollade lite på Gothia. Åt även middag på "La Gondola" som ligger på Avenyn. Plankstek blev det! Underbart. På kvällen gick vi till Ullevi, satt utanför och tog en cider. Jag köpte en fräck t-shirt. P!NK på då såklart! Vid 18:30 skulle förbandet "Good Charlotte" börja spela, men som vanligt är alltid konserter försenade. De började inte spela förrän strax efter 19.
De var helt okej, klart att de är ett bra band... men inte min musiksmak direkt. Efter att dem spelat i 1 timma så tog Takida över scenen och spelade även dem i 1 timma. Takida är bra tycker jag, men efter att ha stått upp i timmar började jag redan då känna av värken i fötterna... så resten av konserten var ganska så plågsam men det var värt varenda smärta!
I pausen blev det till att stå i kilometerlång toalettkö och äta popcorn och dricka öl. Jag hatar öl, smakar piss och vatten.
P!NK tog inte över scenen förrän vid typ 21:30. Entrén var grym. Hon trillade ner från bollar som satt fast i en ställning, väldigt svårt att förklara. Men det var grymt! Hela konserten var över förväntan och helt fantastiskt perfekt. Hon spelade alla grymma låtar jag önskat och det var toppen. Äckligt snygg är hon med för den delen! Hade inte tackat nej till den kroppen kan jag säga. Förrutom att hon sjöng som en gudinna så gjorde hon verkligen en grym show med, Massa acrobatiska grejer (temat var cirkus), och hon slängde sig ut i publiken med linor och lianer. Hon hade även en väldigt stor genomskinlig boll, som hon var inuti och sprang över publiken med. Haha, jag stod och filmade precis när hon sprang över mig så det var lite roligt. Kan ju försöka lägga in de filmklippen lite senare, om jag får det att funka på youtube. Jag vet inte om jag kan logga in...
Men showen var iallafall underbar och kvällen var toppen! Konserten var slut vid 23 och då hämtade pappa oss. Vi åkte hem och pojkvännen kom och övernattade.

Idag har jag inte gjort så mycket, följde med mamma och handlade på Willys. Vi åkte även och köpte en födelsedagspresent till mig, jag hade spanat in en tröja från JC som jag ville ha, men mamma visste inte vad jag skulle ha för storlek så jag följde med och köpte den... blir dock svårt att vänta med att få den tills 25 Augusti!
Ne, nu måste jag gå ut med hundarna ropar pappa, så jag får lägga upp bilder sedan. Här kommer bilder på mig och hur jag såg ut igår iallafall. Och bilder på de nya skorna, leggingsen och P!NK tröjan. Uppdaterar när jag kommer in igen!






Outgoing - P!NK!

Nu är jag färdigfixad, bilder kommer ikväll! PUSSS


Ändring!!!

Som ni ser har jag rensat allt som har med designen att göra, jag ska göra en splitter ny design. Har ingen bra bild än så länge så Lillen får vara headern för tillfället, och det kommer vara lite veligt här och där men jag ska ordna till det och göra den så bra så att jag inte behöver byta eller tröttna på den på länge!

Halmstad

Hej bloggen! :)

Det var ett tag sedan... i söndags åkte nämligen jag och Becka till Halmstad!
Har tältet på en camping vid havet utanför Halmstad från söndags till igår, då vi kom hem. Helt okej lillsemester!
I måndags var det ganska så dåligt väder, så då åkte vi med min familj in till Halmstad och kollade rean lite. Det är svårt att hitta något! Bara kassa storlekar och tråkiga plagg. Becka hittade iallafall ett skärp.
Hon fyllde förresten 17 år i måndags med! Grattis ♥
På kvällen satt vi vid havet och åt pringles och kollade killar, haha.

I tisdags var det toppenväder! Hela dagen ägnades åt att ligga på stranden och steka - vi båda blev rätt så brända.
På kvällen grillade vi och åt godis i husvagnen, höhö.
I går på vägen hem åkte vi till Skreastrand, som förövrigt är den bästa stranden enligt mig. Dock var vädret inte så roligt så vi var inte där så länge. På eftermiddagen åkte vi hem igen.
Igår var jag med och firade Becka lite. Var hemma hos dem och åt middag & tårta. Trevligt och gott! Jag övernattade även hos Robert.

Idag har jag inte gjort så mycket... åkte med Robert ner till centrum en sväng förrut, sedan hem. Nu ska jag lägga upp lite bilder och sedan blir det till att äta tacos, mums.
Imorgon ska jag, mamma och Becka till NELLYBUTIKEN! Grymt eller vaddå? Slutrea, me like. Hoppas verkligen på att hitta en tjocktröja/kofta, leggings och oversize t-shirt. Behöver någon cool t-shirt att ha på mig tillsammans med mina ormskinnsleggings imorgon kväll när jag & mamma ska ut och äta och sedan gå på konsert,  P ! N K!
Så imorgon blir det helt klart en bra dag, om jag hittar något på Nelly då, haha.

Hoppas ni haft en bra vecka hittills iallafall, här kommer lite bilder! Pussar.

Chillkväll på stranden


Becka goes brun


Gotta!


Mums.


Haverdal Beach

Haverdal Beach


New's

Transparent "skjorta", BikBok - 299 75 kr (Halva reapriset)


Paljettlinne, H&M - 149 kr


Magtshirt, H&M - 99 kr


17 Juli

Heeej.

Igår var jag hemma hos Robert, det kollades Naked Mile med Becka och killarna. Sedan när alla drog hem eller gick och lade sig kollade jag och Robert på ännu mera Hey Baberiba, haha.
Nu ska jag och min pojkvän åka till Allum och jag ska köpa present till Becka. Så svårt att hitta något alltså! Men hon fyller ju år på måndag (om 2 dagar) så det är på tiden att hitta något nu ...
Ha en härlig dag ! Kyssaaaar.

16 Juli

Ja hejhej.

Kan ju inte direkt påstå att jag har roligt... vi sitter ute på Roberts veranda och dricker 2,35 or. Goooa är dom iallafall. Idag har det väl inte hänt något speciellt direkt... sov ganska så länge, hos pojkvännen då. Under dagen solade jag & Becka, och på eftermiddagen köptes det pizza. Senare på kvällen kom killarna hit och, aah jag har inte speciellt kul. Imorgon ska tydligen killarna hem till Bojn, tycker det är dålig stil att min pojkvän inte ens berättade det. Vi skulle ju vara här hela helgen... han kan ju iallafall säga att alla ska dit och att han vill ha med mig. Att säga att "du kan väl följa med" eller "jag vill att du följer med!", är inte samma sak och innebörd. Men aja, jag får sluta klaga... känner att jag börjar få irritationer och jag vet precis varför. Alltid samma visa!
Sluta klaga nu Katrin, ryck upp dig. Men jag önskar att allt var perfecto.
Men jag kan berätta om gårdagen iallafall. På kvällen grillades det hemma, och senare åkte jag och Becka in till stan och gick på bio. Den var helt underbaaaaaar! Helt klart bästa twilight filmen hittills. Och jag har blivit tveksam, jag tycker nog att Jacob är näst intill lika underbar som Edward. LOVELOVELOVE! ♥
På kvällen åkte vi hem till Robert och jag, han och hans bror kollade på Hey Baberiba avsnitt långt in på natten.
Ha en skön helg, pusss.


15 Juli

Hejhej.

Nu sitter jag här framför datorn och gör absolut ingenting. Det är så urkasst väder så jag ska snart hoppa in i bastun och njuta lite. Ikväll ska jag och Becka gå på bio, eclipse. Det ser jag fram emot! Den verkar jättebra. :)
Mamma och pappa ska ha hem två vänner på grillkväll ikväll, så jag får väl vara lite social för de kanske tar med sin son och han vill väl ha sällskap... bion börjar ju inte förrän klockan 21.

Jag kan berätta lite om gårdagen. Jag och Becka åkte till Honasjön och solade på dagen, gött! Efter någon timma åkte vi till Sockertoppen och köpte kulglass som vi njöt av i solen, sedan (tjocka som vi är) köpte vi med pringles till Honasjön. Senare på eftermiddagen kom Robert, Torre och Erik dit med. På kvällen åkte jag och Becka till ICA och handlade lite, sedan åkte Robert och jag upp till mig. Vi lagade middag tillsammans som vi avnjöt i solen. Glass med varma smultron och choklad till efterrätt! Vi pratade även en del så det ska nog bli lite bättre mellan oss nu hedanefter...
På kvällen kollade vi på "Friday the 13th" och somnade vid 1 tiden typ.
Idag vaknade vi vid 13 tiden och har inte gjort så mycket idag. När jag och mamma åkte ner och handlade förrut körde vi hem Robert.
Nu säger mamma att jag måste gå ut med hundarna... kul liv, ÄCKLIGT VÄDER! Men får väl stå ut...

Ha en skön dag, puss.

Måndag&Tisdagsbilder

Öckerö (Mobilfoton)

På färjan

Älskling på färjan

Robert & Rebecka på berget

Utsikt

Utsikt

Becka & jag


Mamma & Emil


På kvällen, krök hos mig







Tjejkväll hos mig idag










Old time's - good time's


13 Juli

Tiden går så fort.... sorgligt fort...

Igår åkte vi till havet, min familj och Robert. Öckerö. Där träffade vi även hans familj. Det var rätt kasst väder så det blev inte mycket till sol och bad tyvärr. På kvällen åkte vi till Honasjön, jag, Becka & killgänget. Det blev bad, sedan begav vi oss hem till mig på krök. Helt okej kväll.

Idag har jag varit med Pauo, Cissi och Malin. Tjejkväll, med tacos, godis och film. Blev inte mycket film dock. Men det skulle blivit! Var mest snack osv... helt okej!

Det var väl det jag hade... nu sitter jag här alldeles ensam och ska sova ensam i natt, inte kul. Ska kolla på filmen nu som vi hyrde men aldrig kollade på. "Long Weekend". en skräckis, verkar dock lite B men jag får väl ge den en chans...
hejs


Confused

Jag känner mig väldigt förvirrad och helt sämst. Fråga mig inte varför. Alla känslor på samma gång, som kryddas på av att min allra bästa vän, barndomsvän, är med barn i 5 månaden. Jag fick nog en stark reaktion bara. Jag har typ varit i psykisk obalans på sistone. Låter lite konstigt, men typ känslomässigt ur balans. Allt har varit knas.
Jag älskar dig min vän. Du kan prata med mig om allt. Jag ska bli bättre. Jag ska stötta dig till 100 %.
To death do us apart.




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Undra hur många av er som kollar på fotbollen just nu...!


This weekend

Hello, jag får väl ta och berätta lite om helgen nu då! :)
I fredags efter jobbet blev det till att åka och käka glass med familjen, gotta. På kvällen åkte jag och Robert till sjön och träffade Torre, Tobbe, Philip, Jennad, Basse, Erik, Markus och hans flickvän Anna. Det var trevligt! Killarna badade och jag & Anna satt väl mest och snackade :)
Senare på kvällen åkte vi till Lunna en stund och kollade när killarna spelade fotboll, men det var så mycket knott så vi gav upp efter ett tag och jag & Robert åkte hem till mig och sov. Bra kväll! :)
Igår åkte vi alla + Becka till Honasjön igen och solade & badade. Vi åt även pizza som killarna varit och handlat. Härligt och underbart väder! På eftermiddagen begav vi oss hemåt. Jag åt middag med familjen och så, och på kvällen åkte vi alla till Honasjön ännu en gång. Vi grillade Marshmallows och killarna badade. Mys! På kvällen åkte vi till centrum och där skildes vi åt. Jag övernattade hos Robert.
Idag har jag och pappa varit och handlat en ny telefon, mer än så har vi inte direkt gjort idag. Det har ju varit så himla varmt! Riktig tropisk värme.
Helgen har iallafall varit jättebra och mysig tycker jag. Tråkigt att Anna åkte hem till Sthlm igen idag. Himla trevlig tjej! Måste helt klart ses igen. ♥

Här kommer lite bilder från helgen... de flesta tagna från Beckas blogg!

Lördag eftermiddag
Bath.

Jag!

Robert, Tobbe, Matto, Anna, becka!


Pojkvän!

Pojkvän!


Lördag kväll
Jag & Anna!

Killarna


Langa nummer - ny mobil!

Pappa råkade köra över min mobil med gräsklipparen igår och den gick i ungefär 1000 delar. Blev helt förstörd. Så idag åkte vi och köpte en ny till mig. HTC Wildfire. Den är jättesvår! Jag fattar inte mycket... men jag vänjer mig nog. Iallafall, så försvann alla kontakter osv. Så nu tycker jag att ni antingen skickar smsa med ert namn så jag får era nummer (jag har mitt gamla nummer) eller så skriver ni dem här i kommentarerna. Puss&Kram!


HTC Wildfire


FUCK!

Jag skrev precis ett inlägg, men det försvann :(
Helgen har varit händelserik, jag ska försöka uppdatera senare ikväll. Orkar ju inte skriva ner allt nu när jag precis gjorde det! Pusss.

Ny header

Slängde precis ihop en ny header. Vad tycks? XD Lite creepy och ganska så opersonlig, men jag gillar den!
Godnatt, <3

Piercingar till salu!

Mitt hål i naveln naveln har ju växt igen som sagt. Nu ska jag försöka bli av med mina sju vackra piercingar. Dom är ju så fina, men onödigt för dem att ligga och skräpa. Är du sugen på någon utav dem eller kanske alla?
Piercingarna har kostat mig dryga 900:-
Nu säljer jag 1 st för 40:-
Det blir dock billigare om du vill ha allihopa.
Jag säljer alla tillsammans för 200:- Frakten bjuder jag på.
Hör av dig! ♥

Alla fina samlade!

Turkos och superfin. Helt oanvänd. Köpt i någon smyckebutik för ca 150:-

Röda hjärtan. Min favorit från USA, LAS VEGAS. Helt oanvänd. Köpt för ca 100:-

Lila fjäril. Fick av en kompis. Helt oanvänd. Vet ej vad priset var men antar runt 100:-
Vit stjärna med blå pärla i mitten. Till den hör en plopp med vit pärla till. Riktigt söt. Helt oanvänd. Fick den i present från Guldfynd.  kostad ca 150:-

Rosa läkpiercing. Helt underbar, min favorit. Väldigt bekväm och har en aning längre stav. Använd som läkpiercing. Köpt på tribe för ca 100:-

Klarblå pärla med matchande plupp till. Köpt på tribe. Använd någon enstaka gång. Piercingen kostade 100:- och pluppen 50:-

Ljusblå stjärna. Köpt på tribe. Helt oanvänd. Kostade ca 150:-

Black Beautie's

Nelly, rean.


U can't buy his love

Mumsar i mig massor med smultron nu som jag plockat i trädgården! Återkommer kanske senare, nu blir det slapp framför film.


Zebra is back!

Vet ni vad? :D Igår köpte mamma ett nytt zebratält till mig!!! Zebra is back ♥ Me like. Trodde inte ens att de såldes längre men det var till och med 20% rea, ingen vill väl ha dem! XD
Idag har det iallafall varit en helt okej dag. Började som vanligt halv 7 och slutade kvart i 5. Långa dagar! Men det är för att vi ska kunna sluta halv 2 på fredagar, vilket iofs är jävligt skönt.
Idag fick jag plocka ihop min första egna order! :) Till Svenska Försvarets hundar som skulle ha liggunderlagg/bäddar. Har även plockat ihop leksaker som något zooaffär i Borås hade beställt. Det var lite pinsamt, jag glömde att skriva på datorn att frakten skulle betalas med, så när frakturan kom ut och min pappa inspekterade blev det lite pinsamt, men sånt händer. Jag har tydligen gjort minst fel av alla de som kommit nya till lagret. Men Gibbon gick iallafall -75 idag pga mig. ;)

Jag har även sattit på streckkoder på hur många lådor med hundliggunderlag som helst! Jag upptäckte att det var något fel på streckkoden när jag skulle göra i ordning ordern till försvarets hundar, så då blev jag erbjuden att trycka ut nya och klistra på. Har räknat ut att det var 25 kartonger och i varje kartong var det 25 st underlägg. 25 gånger 25... 625 st eller nått sånt. Det var riktigt långtråkigt och tog krafter från benen och ryggen. Annars var det en bra dag! Jag och pappa käkade lunch på Sibylla. Snart får jag lägga av med skitmaten och börja tänka på figuren, men man har ju fan ingen ork när man jobbar! xD Nu förstår jag varför mina kompisar och min pojkvän är så sega när de kommer hem från jobbet. Sista timmen på jobbet var väldigt seg... alla ordnar var klara så det fanns i princip inget att göra... det tar nästan ännu mer på krafterna att inte göra något.
När jag slutade åkte iallafall jag och pappa hem och åt middag med familjen. Sedan åkte jag hem till min pojkvän och dit kom sedan Torre och Erik. Vi åkte till Honasjön och Torre & Robert badade. Sedan åkte vi hemåt igen. Torre skjutsade mig upp för han tog körkort häromdan...

Det var väl allt jag hade att komma med idag :) Har nyss duschat, ligger här i sängen med 70% choklad som jag ska mumsa lite på. Jag ska även somna till en film. Igår somnade jag till Red Dragon, idag får det bli något annat. Vet inte vad än.
Hoppas ni haft en bra dag! Pusss


(Min arbetsplats logga)


Första arbetsdagen

Hej,

Jag är seg och trött, och verkligen inte på blogghumör... så nu berättar jag bara lite snabbt om dagen.
Jag klev upp kl 05:50 och gjorde gröt, var bara tvungen att börja dagen med något bra. Jag var väldigt trött, men det var jätteljust ute så tidigt på morgonen så det gjorde att jag piggnade till lite. Men jag har allt fått försöka hålla tillbaka alla jäspningar som varit påväg under dagen...!
Jag började kl 06.30, egentligen börjar jag 07.00 men pappa måste vara på jobbet en halvtimma innan och då åker jag med honom för att slippa ta mig dit själv... men om några veckor blir det väl till att ta moppen, bara blinkisen blir lagad så!
Iallafall... under dagen fick jag gå med en handledare för att lära mig osv. Att arbeta på lager är rent ut sagt en vanesak, man behöver inte mycket till kunskap egentligen. Det blev mest till att plocka upp nya inkomna varor (hunddekaler), och göra i ordning ordrar som skulle skickas ut i affärer. Jag gjorde faktiskt i ordning ordrar till ett par kända ställen idag, blandannat Universeum, som hade beställt produkter till den tropiska avdelningen och Kolmårdens djurpark som beställde grejer till terroratoriumet.
Vid 12 tiden åkte jag och pappa och käkade, det blev kebab i pitabröd för min del, gott!
Fortsatta dagen gick åt till att plocka ihop ännu mera ordrar och slå in på datan. Jag tycker faktiskt att det är roligt att gå bland hyllorna och orientera sig fram! Synd bara att jag inte har truckkort, för jag kan inte ta ner de lite tunga grejerna och köra då utan får hålla mig till att köra varorna på vagn. Jag längtar tills jag slipper gå efter en handledare, jag känner mig lite som en svans och i vägen ibland. Även om hom är väldigt snäll och humoristisk så skulle det kännas bra att visa sina kunskaper och framsteg på egen hand.

Jag slutade jobbet klockan 16.30. Då åkte jag och pappa hem och åt middag med mamma. Jag har varit väldigt trött under hela kvällen, det blir inte mycket till att sitta på jobbet. Bara gå och gå hela tiden! Så det känns i kroppen och huvudet. Jag lade mig och kollade på Red Dragon förrut men somnade en stund. Nu äter jag mjölk med jordgubbar och ska förmodligen försöka sova snart. Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen!
Pappa ringde förresten till nått ställe förrut och kollade upp hur mycket man ska ha betalt när man är 16 år och jobbar på lager. Jag blev enormt besviken... eftersom att jag fyller 17 år i augusti så får jag då betalt som en 16 årig och det innebär 75 kr/h. Värdelöst, men jag ska väl vara tacksam ändå antar jag. Jag har ju jobb iallafall.
Men jag får förmodligen arbeta lite mer än jag hade tänkt om jag ska komma upp i 15 000 kr, men det löser sig. Pappa skulle försöka fjäska lite med lönebossen på jobbet så jag iallafall tjänar som en 17 årig, 81.30 kr/h.

Ni får ha det så bra, nu orkar jag inte skriva mer. Pusspuss!


Jumpsuit!

Jag är inte jätteförtjust i jumppsuits... men herregud denna som Kenza köpt på Carlings är jag bara för avundsjuk på! Modellen är sagolik och färgen likaså. Give me! ♥


5 Juli - Hemma!

Hej på er!

Hoppas ni haft det bra! För det har verkligen jag. Det har varit väldigt trevligt där uppe. Vi åkte upp till Höljes redan i onsdagsnatt. Var framme på fredagseftermiddagen. Under helgen har vi kollat på rally då såklart, druckit gott, träffat trevligt folk, dansat lite grann, grillat, badat (första doppet för mig i år), solat och sovit i tält. Vädret var ju underbart fram tills igår. ;)
De största tävlande i rallycrossen i år var Tanner Foust (USA), Andreas Eriksson, Stig-Olov (Stecka) Walfridsson, Kenneth Hansen mm. Vinnaren i Division 2 var en norsk, vinnaren i Division 1A var en ryss och vinnaren i Division var en norsk. Alltså ingen svensk vinnare i år! Kenneth Hansen kom iallafall på 2:a plats. :)
Ni får några bilder som beskriver helgen sedan.
Dock har det hänt 2 väldigt tråkiga saker i helgen. Igår blev mitt zebratält snott! Förjävligt. De säljs inte längre! Fan vilka idioter det finns alltså. Jag har även tappat min navelpiercing, så under helgen hann hålet växa igen och nu får jag inte igenom något piercing så jag är helt piercingfri. Riktigt sorgligt för jag avskyr verkligen min navel och piercingen gjorde den snygg på något sätt...
Mamma har erbjudit sig att betala ett nytt hål men jag tänker inte lägga mig under nålen igen. Även om det inte gjorde så speciellt ont, men jag orkar fan inte med det. Så himla lång läketid osv... men sorgligt är det iallafall. Nu ska jag iallafall försöka sälja mina 7 veckra piercingar, egentligen har jag 10 st men 1 tappade jag ju, och två stycken har jag använt väldigt mycket så jag säljer de som är fina och de flesta av dem är näst intill oanvända. Bilder och pris kommer senare.

Förövrigt så börjar jag jobba imorgon, och någon dag i veckan ska nog jag och Becka försöka komma iväg på Eclipse, kanske på fredag?
Nu ska jag iallafall strax basta så här kommer lite bilder från helgen... puss.

Posar'n ♥

Jag och sommarens sjukt goda nya rekorderlig cider - Smultron & Kiwi!

Robert är en duktig fotograf

Vid vattnet

Jag & Robert

Racing

Egopics

Emil, Robert

Robert, jag, Marcus

Första doppet, jag blir nerstänkt!

Pojkvän ♥

Alla förare

Alla förare

(Division 1A)

(Vinnare Division 1)

Robert och en utav Sveriges bästa rallycrossförare Kenneth Hansen!

Jag snosar, godnatt!


RSS 2.0