Hallå i stugan!

Idag har jag inte alls gjort mycket! Men packat har jag fått gjort iallafall. Imorgon bitti bär det ju av! Så nu sitter jag här och väntar på att min pojkvän ska komma, så att vi kan åka ner till ICA och handla inför lillsemestern. Jag ska även försöka övertala honom om att se på Röd Drake med mig ikväll, jag känner verkligen för den filmen! Är verkligen sugen på den ikväll.

Förövrigt så har inte mina kläder kommit idag, attans! :( Jag som åker iväg imorgon... får dem inte förrän på måndag eller tisdag då. Idag fick jag föresten hem brev från Katrinelundsgymnasiet. 2orna började den 25 Augusti! Grymt långt sommarlov... tillskillnad från min bror börjar jag 1 vecka senare! =)
Dock är det ju den 25... alltså på min födelsedag. Kunde vi inte börja den 26 liksom? Kul att vakna upp på morgonen och behöva gå till skolan när man fyller 17, stor flicka. Jag önskar mig allt som finns i hela världen ♥
Nä, men ska jag vara riktigt fjompig så önskar jag mig faktiskt inget speciellt... pengar? Ett smycke skulle jag vilja ha. Av äkta guld eller silver. En ring helst! Eller ett halsband. Men gud, jag har aldrig ägt en äkta ring. Lånar ju bara mammas ring med små diamanter på som hon fick av pappa när de varit tillsammans i 1 år... (Hon har ju förlovningsringen nu och kan inte ha 2 ringar.) Så det får bli min största önskan i år. En ring! ;)

För er som undrar vart det är jag och min pojkvän ska tillbringa helgen så kan jag berätta lite. Det är alltså i Höljes, jag vet inte exakt vart det ligger men ovanför Värmland nära Norska gränsen iallafall. Där kommer det att arrangeras EM i Rallycross. Grymt roligt att kolla på! Men det är så mycket mer där under helgen. Det är liksom folkfest med 30 000 människor. (Jag lär vara yngst, de flesta är väl iallafall 20 år)
Det kommer att vara konserter och massa skoj. Dricka och tälta, och göra allt med sin pojkvän under 5 dagar. Kan knappast bli bättre! Visst, mina föräldrar ska med. Men de får hålla sig med sina kompisar på "familjecampingen"! :D
Anledningen till att vi åker dit redan imorgon bitti är för att mamma och pappa ska sova i husvagnen, och det brukar bli väldigt fullt väldigt snabbt eftersom att folk är där veckor innan och ställer upp sina husvagnar, så vi får hoppas att det finns plats och inte är alltför fullt.
Jag ska försöka hinna med att ta så mycket bilder som möjligt, och ni ska såklart få se bilder på vårt vackra zebratält som jag btw har med matchande trosor till! ;););)


Looking from the window above it's like a story of love, can you hear me?

Looking from the window above, it's like a story of love. Can you hear me?
Came back only yesterday, whoo went further away. Want you near me!
All I needed was the love you gave, all I needed for another day. And all I ever knew... only you♥
Sometimes when I think of her name, when it's only a game and I need you. Listen to the words that you say, It's getting harder to stay when I need you. All I needed was the love you gave. All I needed for another day, and all I ever knew... only you♥
This is gonna take a long time, and I wonder what's mine. Can't take no more! Wonder if you'll understand. It's just the touch of your hand, behind a closed door. All I needed was the love you gave. All I needed for another day, and all I ever knew... only you♥























30 Juni

Imorgon är det 1 Juli! Tiden går så fort, speciellt på sommaren.
Jag vaknade för ca 2 timmar sedan. Det låg en stor blaffig klick bajs/spya på min matta i rummet. Undra vem som är dålig i magen...? Det såg ut som bajs, men det luktade inte så kan ju lika väl komma från munnen...
Jag har tre misstänkta, längre än så kom jag aldrig.
Drack blåbärskräm och åt flingor med varma blåbär på och rostbröd. Ville för en gångs skull byta ut gröten... man börjar ju bli lite trött av havregrynsgröt varenda morgon...
Just nu sitter jag framför tvn med en slappis skjorta över mig. Funderar på att göra mig i ordning men tror jag skippar det idag och bara slänger upp håret i en knut.
Tänkte kolla klart på Hannibal nu, hann inte med hela igår. Sedan tänkte jag packa inför Höljes. Vi åker ju kl 7 imorgon bitti! Så det måste jag verkligen få gjort idag. Ikväll kommer min pojkvän hit och sover över. Men nu ska jag se klart på filmen! Funderar på att ta lite glass... JAG PROMENERADE FAKTISKT 1 MIL IGÅR OCH MINA LÅR ÄR FASTA OCH FINA.
PUsssss.

Mama will kill me hard

Klickade hem dessa plagg igår från Nelly.com, rea! Hoppas varorna kommer imorgon.
Mamma kommer dock att döda mig. Jag har typ 70 kr på kortet som jag ska klara mig med hela juli! Det räcker inte ens till ett telefonkort (Kostar 75 kr). Menmen, vill man ha något så vill man! Om jag lever fattigt nu så lever jag lyx i september när min första lön kommer ♥ Då ska jag ge min pojkvän något väldigt fint!

Topp/Skjorta - 199:- 99:-

Ormskinnsleggings 199:- 59:- + 39 kr frakt


Att somna till Hannibal the rising...

Nu är jag nyduschad, fräsch, pumsig och pollenallergisk. Så jag ligger nerbeddad med en Nutrilett Bar och ska somna till Hannibal The Rising. Är det bara jag som tycker att Anthony Hopkins är sådär mystiskt sexig...? Farlig på något vis. Iofs så spelar han ju en rätt så vildsint mördare så farlig är han nog...
Den unga Hannibal dock, nu ska jag vara ärlig. Den enda killen jag tycker är snygg är min Robert och Robert Pattinsson. (Vem tycker inte?) Men jag har just insett att den unge Hannibal har ett finger med i spelet. Jag tror att mina Robertar får se upp, för den unge Hannibal är inte att leka med! Han ligger topp 3 på min snygginglista, hihi. Hoppas jag inte gjorde någon avundsjuk nu... men jag borde faktiskt kunna skriva om vilka jag tycker är snygga och inte för jag vet att min Robert är väldigt tänd på... vad är det hon heter... Kim Kardashian. Och hur ser hon ut på en skala? Har ju sett snyggare kändisar om man säger så... enligt mig liknar hon rent ut sagt en billig slampa.
Frågan är dock om jag kommer att kunna somna efter en så hemsk film som Hannibal...?
;)

Harry Potter ♥

Jag ska nog önska mig alla på dvd när jag fyller år och ägna en hel dag åt att kolla på alla i rad!
Såg precis på MSN hemsidan att Dödsrelikerna del 1 kommer ut nu i November! Knappt 5 månader kvar ju. Vem vill se den med mig? Jag vill se den med min pojkvän, men han kanske inte är att räkna med. Jag menar, förra filmen ville han se med sin lillebror så, ah :)
Men jag lääängtar iallafall. Råälskar alla filmerna hittills. Del 2 kommer ut nästa år i Juli, så det är ju bara 8 månader efter del 1 vilket är bra! :)
Och dom visas i 3D med! Måste vara en av de första som ser dem, helt klart. Synd bara att jag läst boken för den var ju helt underbar och då kommer väl filmen bli en besvikelse. Men det spelar ingen roll för jag älskar Harry Potter ändå! ;)

Don't let the fire burn out

Uhhh, känner mig bara allmänt äcklig, tjock och ofräsch idag. Emil delade med sig av sin chipspåse förrut! Usch, jag har blivit så ohälsosam känns det som. Plus att jag inte har tvättat mitt hår på 3 dagar... vart är världen påväg? Mitt dåliga samvete jagar mig. Jag blir nog tvungen att ta en lång promenad sen. Kanske gå hem till min pojkvän och plocka upp honom för en runda i Landehof? Frågan är om han orkar och har lust...han lovade mig att vi skulle göra det varje dag men det var inte direkt lika lätt gjort som sagt. Jag ska iallafall fortsätta, hoppas jag får med honom bara. Det blir mycket bättre med sällskap!
Kan man inte återfå den där nykära känslan bara? Jag var bortrest i 2 veckor, och ändå är vi redan trötta på gnälliga på varandra, det märkt. Och det känns att man varit tillsammans i 14 månader (på söndag).
Det är bara att fortsätta kämpa och uppskatta varandra mer. 6 dagar tillsammans har vi framför oss, och 5 nätter i ett tält. Inte direkt kul att bli osams eller tjaffsa då! När man är så långt ifrån hemma.

Jag och mamma åkte och handlade inför Höljes förrut, och jag har jagat Wille runt kvarteret 2 gånger idag. Han är proffs på att rymma. Mycket mer än så har jag inte hunnit med idag. Var ute lite förrut, låg på gräsmattan och läste en bok. Mamma har lagat kyckligt/pastasallad. Jag älskar det, men är mätt av all chips. Usch, äckligt. Varför äta någonting som man njuter av i 10 minuter, och kommer att känna dåligt samvete för resten av dagen? Jag gör det, trots att det inte är värt det. Jag kan bara FETGLÖMMA att gå ner 3 kg tills på fredag. Jag kan FETGLÖMMA min pojkväns överraskning till mig. Jag kan FETGLÖMMA att någonsin lyckas. Så är det bara! Vissa är ämnade att vara överviktiga och så är det bara. Otur bara att inte jag föddes till en sådan person som kan äta hur mycket som helst utan att det syns. Orättvist med sant!

Nu ska jag göra något... kanske gå ut i trädgården, eller kolla på tv, eller bara vara allmänt deprimerad. Men egentligen så borde jag vara glad och tacksam. Jag har fått sommarjobb i 4 veckor! Kommer väl att tjäna runt 15 papp, så jag bör vara tacksam. Men, ändå är jag det inte. Jag är alldeles för skamsen över mig själv!


En dag vid havet

Hej :)
Jag orkar inte skriva så mycket... jag är jätte pollenallergisk och näsan bara rinner, huvudet dunkar och jag är allmänt seg.
Har iallafall tillbringat hela dagen vid havet med Rebecka. Helt underbart! Vädret var toppen. Vi åt jordgubbar och annat gott, och bara slappade i solen hela dagen. Nu är jag illröd i ansiktet och Becka är bränd på ryggen, haha ;)
Efter havet stannade vi i stan på kvällen och kollade in rean. Jag köpte 3 klänningar, 1 väska och 1 kofta. Bilder på plaggen här nedan. Tog dock inte kort på koftan men den var från Zara, marinblå och väldigt fin.
Jag har 200 kr kvar så nu beställer jag hem en skjorta och ormskindleggings (oäkta såklart) från Nelly! Så nu är jag snart bankrutt i en hel månad framöver. Gott! :)
Godnatt ♥

Väska, H&M - 149:-

Klänning, H&M - 69.50:-


Klänning, H&M - 299:- 150:-


Klänning, H&M - 99:-


Vilken ska jag klicka hem?

VILA Em knit cardiganVILA Em knit cardigan
299:-

VILA Em knit cardiganVILA Em knit cardigan
299:-

VILA Klara L/S Oversized CardiganVILA Klara L/S Oversized Cardigan
399:-

VILA Klara L/S Oversize CardiganVILA Klara L/S Oversize Cardigan
399:-


Update'


Bikbok, 299:-

Måste bara ha. Så mysig, så söt.


Sensommardrömmar a la H&M


I want them


27 Juni

Hej :)

Jag har varit för upptagen för att sitta framför datorn... men får väl ta mig lite tid nu ändå.
I torsdags var jag i stan med mamma och inhandlade mina första converse. Marinblå och alltför vackra! 699:- , antar att alla vet vad de kostar iofs... höhö.
Jag var även med Becka lite i torsdags, pratade och sådant. På kvällen var jag med min pojkvän. Minns inte direkt vad som hände... jag sov hos honom iallafall, det är väl det enda jag minns.

I fredags, midsommarafton åt vi först midsommarmiddag hemma hos pojkvännen. Sedan var jag med honom, Becka, Tobba, Matto och en liten stund med Mathilda och Nathalie. Vi var hemma hos Robert, drack gooa drinkar i det vackra vädret. Vackrare väder gick ju knappt att få på midsommarafton! Vi grillade med och senare på kvällen bar det av ner till sjön. Där stannade jag och Becka i någon timma. Var "fest" eller vad man nu ska kalla det där nere. Helt okej, min bror var där och presenterade oss stolt för de flesta...
Sedan gick vi hem till dem igen och senare gick vi till Roberts granne. Där utmanade Tobba och Matto mig i pilkastning och som bilden här nedan visar, vann jag överlägset på fyllan! Helt grymt att jag äger alla killar.
Vid 3 tiden eller nått gick vi tillbaka till Robert och lade oss. Inte den bästamidsommarafton med tanke på att jag ville åka till Falkenberg, men vi fick anpassa oss till situationen och göra det bästa av det och det blev helt okej! :)

I lördags var jag ensam hemma, lördag till söndag. Så på dagen solade jag lite, senare på eftermiddagen tog jag en promenad till älsklingen och vi gick gemensamt upp till Landehof, och sedan upp till mig igen. På kvällen åkte vi ner och köpte pizza som vi tjockade oss med framför tvn. Somnade sedan till en film.
Idag åkte han hem vid 12 tiden, då kom Malin och Emma hit. Vi solade och åt glass med jordgubbar & snackade skit. Trevligt! :)
Mer än så har jag inte hunnit med idag... ska nog snart äta middag med familjen. Nu får det räcka med skrivandet! Jag ska kolla upp när bussarna går imorgon för jag och Becka ska ut till havet... ♥
Puss&Kram, hoppas ni haft en skön midsommarhelg...! ;)


Midsommar

Hejsan! Jag skriver lite mer imorgon, men tänkte bara berätta att jag är hemma hos ... o grillar o gottar mig. :) Det är jag, Becka, Matto, Robert & Tobbi. Alla andra är i Falkenberg så vi gör det bästa av situationen! Roberts klasskompisar kommer förmodligen förbi sen, så vi ska ner till sjön där det tydligen är fest. Men först ska vi supa till och äta gott! Matto är vår allas älskling, han bjuder på vin och cider, mjao.
Pusss&kram ha en gooo Midsommarnatt.

I'M BACK!

Heeeej Sverige! Jag har verkligen längtat hem. Nu äntligen är jag på min absoluta favoritplats. I vår hus i Tahult, Landvetter ♥

Jag är lite stressad, jag ska ner och äta snabbt sedan duscha och göra mig i ordning för min älskade pojkvän kommer hit när han slutat jobbet. Jag har saknat honom så!!! Längtar efter honom. ♥

Resan har väl varit okej... jag har dock inte haft internet tillgängligt så det vara lite pest.
Vi har iallafall hälsat på väldigt många släktingar. Mormors bröder, systrar, kusiner, morfars bröder, systrar och kusiner osv osv...
Jag har väl inte direkt njutit av semestern. Det har inte varit en enda solig dag så jag är blek som lakanet... och jag har inte direkt haft roligt hemma hos gamlingarna vi hälsat på. När man inte förstår ett enda ord på finska så är det inte lätt.
Men nu är jag hemma iallafall!:) Hoppas ni alla haft det bra i Sverige. Jag tänkte ta mig tid någon dag och lägga in bilder från Finland och beskriva vad vi gjort och så, men det blir när jag har mer tid.
Det är grymt dyrt i Finland, men jag fick iallafall köpt en del. Detta här på bilden nedan fick jag med mig hem.

Ansiktskräm, Elisabeth Arden - 320:-
Bodybutter hallon, The Body Shop - 175:-
Läppstift, Guerlain - 230:-
Torrshampoo, Tony&Guy - 120:-
Gult nagellack - 40:-
Face scrub, Nivea - 70:-
Rakningskräm, Rfsu - 60:-
Kräm Rfsu - 60:-
Rosa linne, H&M - 50:-
Skjorts, The Garden Collection REA - 99:- (199:-)
Smirnoff - 165:-
Jäger (Den lilla på bilden) - 35:-
Muminskål - 200:-
Läkerol - 4 st för 25:-
Choklad, Anton Berg - 80:-
Och massa massa tuggummin.

Nu ska jag göra mig i ordning. Kanske skriver mer ikväll eller imorgon! Pusssss!


Before Finland ''*'''**''

Har packat allt klart nu, förutom telefon och ipod laddaren som sitter på laddning just nu. Får dock verkligen inte glömma dem, för då överlever jag inte dessa 2 kommande veckor. Jag hoppas att det finns internet i Finland, för jag vill kunna uppdatera er om läget utanför Sveriges gränser! :)

Idag har det varit en bra dag. Skolavslutning och nu är det sommarlov. 11 veckor, underbart.
Jag började halv 9, och slutade 10 idag. Skönt! Det var typ bara samling i klassrummet och sedan avslutning med sång, uppträdanden osv i idrottssalen. Vi har så liten idrottssal så 1orna och 2orna får ha avslutning olika tider. Då är det verkligen litet för att vara ett idrottsgymnasium! Haha, värdelöst.
Omg. Gick precis in på en väderprognoshemsida och kollade vädret i Åbo, där kommer vi förmodligen befinna oss mestadels. Det ska inte bli en enda fin dag på 2 veckor! Hoppas dom har fel, jävligt fel.
Någon som vet om det finns internet på Finlandsbåten?

Berättar lite mer om denna fina dag iallafall. Fin och fin, det har ju regnat konstant menmen...
Efter skolavslutningen rensade jag ur mitt skåp och blev hämtad av mamma. Efteratt ha växlat pengar åkte vi till bibblan och jag lånade 2 böcker att ha med till Finland. Vi åkte även och handlade jordgubbar. Ska ta med och smaska på i bilen imorgon. :)
Efter det åkte vi hem och tog en promenad med hundarna. Sedan kom älsklingen hem till mig. Vi lagade tacos och åt. Sedan myste vi och så. På eftermiddagen körde jag hem honom och åkte ner och träffade Malin & Elin i centrum. Vi handlade godis och åkte hem till mig. Kollade på "Fredag den 13e" (Dom var livrädda genom hela filmen, haha.) Sedan satt vi och snackade massa och så. Vid 21 tiden åkte de hem, så då tog jag en regnig promenad ner till Robert. Pratade lite om midsommar osv, sedan körde han hem mig, sötnosen. Jag saknar honom redan extremt. Allt är ju så bra mellan oss! Känns inte bra att lämna honom. Kommer verkligen sakna honom enormt. Vi har ju det så bra!!! ♥ Snart 14 månader med... :) Men det kommer bli underbart att få träffa honom igen om 2 veckor. ♥

Nu sitter jag hör med en skål jordgubbar och mjölk. Måste nog sova snart. Klockan är strax halv tolv och jag ska upp senast 7 imorgon bitti...
Ha det nu jättebra i Sverige! Kolla in på min blogg ibland för jag ska försöka blogga om det finns internet, och lägga in bilder osv. Men ha det underbart! Jag ska försöka. Pusshej ♥

Älskar min pojkvän! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


22:16

Heeeej :)

Nu har jag packat klart! Har några grejer som tvättas och så, men för det mesta är allt klart inför utlandsresan på fredag! Jag, mamma, mormor och morfar åker till Stockholm tidigt på fredag morgon. Vi ska åka till Kolmården, drive in med bilen! :) Ska bli roligt. Vid 19 tiden går båten från Stockholm till Finland. Det tar nästan 12 timmar, så vi kommer att övernatta på båten. Jag ÄLSKAR att åka stora båtar. Finns oftast väldigt mycket att göra och upptäcka. Jag älskar affärerna :) Finns alltid massa fina och goa saker.

Nog pratat om det. Jag har inte gjort så mycket idag... jag åkte ju till skolan igår som jag skrev förut. Lämnade tillbaka böcker i biblioteket och så. Sedan åkte jag hem, och slappade. På eftermiddagen tog jag bussen tillmin pojkvän. Vi tog en regnig promenad i pissvädret. Sedan tog jag bussen hem igen, och packade. Nu ska strax mamma hjälpa mig att tvätta håret över badkarskanten. Jag tog av förbandet/bandaget förut. Men jag är omplåstrad och det får absolut inte komma in vatten innanför plåstret på 5 dagar, så jag får inte duscha. Därför får hon hjälpa mig at tvätta håret så jag slipper bli blöt. Men självklart tvättar jag kroppen också, bara inte armen. :)

Förövrigt så är det skolavslutning imorgon. Jag vet inte hur det går till... har inte varit med på någon nu i Gymnasiet. Jag var ju i USA när det var julavslutning...
Men jag tror att det blir ganska originellt. Vi träffas väl i klassrummet och pratar, sedan går vi till idrottshallen där rektorn håller tal och någon uppträder osv. Jag börjar iallafall 8.20 och slutar 9.45, så det är gott! Mamma kör mig till och från skolan. Efter skolan ska vi åka och växla pengar, och sedan åker vi till biblioteket och lånar med oss ett par böcker att läsa under resan.

På dagen imorgon skulle älsklingen komma hem till mig. Umgås och pussa på honom ovanligt mycket eftersom att vi inte kommer ses på 2 veckor. På eftermiddagen ska jag träffa Malin och Elin. Vi ska hyra film, och äta godis hemma hos mig. Jag ska faktiskt unna mig något trots att jag försöker gå ner i vikt... men lite mörk choklad ska jag allt stoppa i mig. Har ju lyckats gått ner 2,5 kg på 1 vecka så lite mörk choklad är jag fan värd. Ska ju träna imorgon med...

Och måste lägga mig tidigt imorgon! För på fredag är det av. Åka och träffa hela tjocka släkten som jag träffade när jag senast var det, för 12 år sedan... :o
Ni får ha det så bra, jag bloggar nog imorgon med. Puss&Kram!
Just det... datorn får följa med till Finland. Jag hoppas att det finns internet någonstans där vi ska bo!


Converse

Jag ska nog bli som alla andra ändå, och önska mig ett par i födelsedagspresent. Är 2 månader kvar ju, höhö. Vilka tycker ni? Jag gillar dessa färger bäst. Dock lutar det mot de mörkblå... :)
Skor - Converse: All Star Canvas Hi | Yttersidan av skonSkor - Converse: All Star Canvas Hi | Yttersidan av skonSkor - Converse: All Star Canvas Hi | Yttersidan av skon


New's

Här kommer gårdagens inköp. Båda klänningarna är från Ginatricot och kostade 199:- och 149:-. Väskan är från H&M och jag tror den kostade runt 80:-






Godmorgon! 9 Juni.

Just nu sitter jag och äter såhär god frukost. Havregrynsgröt, russin, nötter, jordubbar och blåbär! Det har jag ätit till frukost i 1 vecka idag, och jag har gått ner 2,5 kg. Inte illa!
Älsklingen sov här i natt, men han åkte hem fort för vi försov oss och han skulle passa Kasper vid 11 tiden!
Jag hade tänkt hinna med bussen som går om 10 minuter, tänkte åka förbi skolan och lämna tillbaka alla skolböcker och fixa lite i skåpet. Så jag måste skynda mig nu! Vi säger så sålänge, pusss.


Bild tagen från google.


8 Juni

Hejhej!

Hinner inte skriva så mycket för tänkte klä på mig och åka till Robert. Vi ska träna i Landehof, gott. Vädret är dock inte gott, menmen... man kan ju inte sluta röra på sig för att det regnar. Men visst hade det underlättat om det var solsken! Hur mörkt och dystert som helst ute ju. Kul att åka moppe i det här vädret, höhö.

Tänkte berätta lite om vad jag har varit med om idag iallafall! Ingen go dag. Det började med att jag drömde en massa mardrömmar i natt. Om att jag hittade ett bränt lik vid en sjö i någon skog, sedan vaknade jag vid 3 tiden av att, ah... det kan jag nog inte skriva här för det är lite för personligt, hihi. Men iallafall, efter en stund somnade jag om. Då drömde jag om P-staven. Att gynekologen tryckte den genom hela min arm, fruktansvärt. Jag vaknade iallafall vid 10 idag så hade lite go sovmorgon. Gjorde mig i ordning och sedan bar det av till Allum. Mamma körde mig dit och vi plockade upp Robert på vägen som följde med mig till Allum. Jag hittade 2 klänningar. Den ena var en långklänning, den andra en aning kortare. Det var egentligen ingen långklänning men eftersom att jag är så himla kort så blev den lång på mig, hihi. Jättesöt var den, vit och fin. Den andra var brun och rätt basic. Skönt att ha något lite lättare på sig i sommar. Brunt passar mig så bra tycker jag. Har ju bruna ögon, och en snyggbränna passar perfekt i sommar. Menmen, nog pratat om det.

Vid halv 2 tiden gick vi till Vårdcentralen. Det var fruktansvärt. Jag var sååå nervös, det går inte att beskriva. Men barnmorskan var ändå helt okej, lite "bitchig" till en början men när hon märkte att jag var livrädd så blev hon mer lugnande. Först rengjorde hon min arm väldigt noggrant. Jag fick ligga ner hela tiden. Sedan fick jag bedövning. Hon sprutade in den långsamt värsta länge, och det gjorde skitont. Man har ju rätt tunn hud i underarmen och jag är ganska känslig. Sedan efter en stund när hon skulle känna om bedövningen hjälpte, så kände jag fortfarande hur hon klämde, så det fick bli mer bedövning. Sedan tryckte hon in staven, jag vet inte hur eller så... för jag låg bara och grät och blundade. Jag är verkligen känslig för sådant. Hatar sprutor och allt som har med det att göra, så jag grät liksom innan hon ens hade börjat med bedövningen, fruktansvärt pinsamt och barnsligt egentligen. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan min pojkvän. Han fick hålla i mig och torka mina tårar, haha ♥
Det var iallafall skönt när det väl var över. Nu har jag ett förband och sådant runt armen. Frågan är om det var värt det...? Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Det är bara 3 år kvar till dom ska ta ut den, usch. Även det kommer ju göra ont. Men det är nog värt smärtan ändå... hoppas jag.
Menmen. Nu har jag den i mig och jag lever, haha :) Jag kommer nog bli trött i eftermiddag sa hon, jag får se. Känner mig rätt trött nu. Jag och Robert tog bussen tillbaka till Landvetter efteråt. Jag åkte hem till mig och han hem till sig. Ska nog dock åka till honom nu. Ni kanske får bilder på klänningarna jag köpte senare eller imorgon! :)

Ha det bra, ♥


Fotomodell

Som ni kanske vet, fotograferas Wille ibland för att vara reklam för olika produkter osv. Här är den nyaste bilder som en professionell fotograf tog förra veckan. Jag ogillar bilden starkt. Wille är otroligt söt som vanligt. Men vem som helst kan ju ta en sådan här bild! Den är ju inte ens fin i sig. Jag kan ta en bättre bild. Anlita mig istället! :)

Vad tycker ni om denna bilden? Visst ser den inte professionell ut, eller... ?


Mina små lurviga bröder

My darlings Wille och Lillen. Ludde ville tyvärr inte vara med på kort. ♥









7 Juni

Nu ska jag ta mig lite tid till att skriva! I fredags var jag alltså på studentuppvaktning. Det var första gången jag varit med på något sådant, så det var väldigt trevligt. Snacka om att jag blev taggad och längtade till min student om 2 år! ;) Efter att vi varit på Charlottes skola i Trollhättan åkte vi hem till dem och åt smörgåsar och tårta. Gotta!
Efter det åkte vi till sommarstugan på kvällen. Jag tränade, powerwalkade in till Upphärad och tillbaka, det var 9 km. Riktigt skönt väder var det!
Vi övernattade i sommarstugan. På lördagen ägnade jag dagen åt att ligga och steka. Fick allt lite bränna tycker jag nog! :) På eftermiddagen powerwalkade jag och mamma. Det blev 7 km blev det.
Efter det åt vi middag och sen bar det av hemåt. Jag åkte hem till Becka på kvällen. Vi gjorde inte så mycket, snackade och åt godis! Fy på mig. Men jag ska unna mig något gott ibland på helgerna, annars har man ju inget gott liv.
På natten i lördags hämtade jag Robert från en fest i Björröd. Sedan åkte vi hem till honom och sov.
I söndags var det Sveriges Nationaldag, antar att ingen missade det. Jag var hemma hos Robert under dagen och åt god middag och efterrätt. Ännu ett minus för min del! Sötsaker hit och dit, bläää.
På kvällen powerwalkade jag ner till sjön och mötte Robert. Vi gick Backarundan och sedan gick jag hem. Det blev 1 mil. När jag kom hem åt jag gott och bastade! Somnade tidigt, det har blivit så dessa dagar när jag har tränat så mycket. :)
Idag var det skola, grymt onödigt. Jag gick dit och det var bara 3-4 stycken som var på lektionen, alla andra hade tagit ledigt. Så jag fick reda på betygen i Samhällskunskap och Datakunskap, sedan åkte jag hem. Kollade på en jättebra film, minns dock inte vad den hette men det var massa kärlek i den, haha ♥
Jag har inte gjort så mycket mer idag. Var ute och sprang/gick en runda nyss. Vet inte hur långt det var med jag var väl ute i 1 timma iallafall. Gott! Nu ska jag snart duscha och så. Jag är grymt nervös inför morgondagen. P-staven ska in i armen. Jag öppnade paketet och jävlar, jag trodde inte den skulle vara så "rund" som den var. Asså, det kommer ju synas ett stort hål när dom tryckt in den! Vidrigt. Jag kommer svimma och det börjar blöda. Hoppas verkligen att bedövningen är i stor dos!
Innan jag ska till läkaren ska jag försöka hitta något på Allum. Mamma vill att jag köper en lång kjol, jag vill hellre ha en klänning... vi får se. Kanske har jag råd med det båda! Jag ska få 500 kr av mamma att handla för så det är gott. Ska även hitta en liten handväska, någon gullig en! Blev riktigt förtjust i den som mamma köpte på H&M förra veckan... men känns ju sådär att köpa en likadan när man kanske kan låna hennes ibland...

Jag lovar att försöka hinna skriva imorgon. Ni vill väl veta hur det gick hos läkaren!
Ha det bra sålänge, slänger in ett par bilder från Studentuppvaktningen i fredags. Puss!








BETYG

Jag har inte tid för lilla bloggen nu heller egentligen, men slänger in lite betyg iallafall, det är ju alltid roligt att läsa andras betyg tycker jag! Snacka om att jag har sjunkit från 9an... det får helt enkelt bli mer plugg i 2an.
Här får ni iallafall en jämförelse :)

1an                                          9an
Matematik A - G                         Matematik - VG
Svenska A - VG                          Svenska - MVG
Engelska A - G                            Engelska - VG
Samhällskunskap - VG                 SO (Samhäll, Religion, Historia, Geografi) - MVG
Naturkunskap A - G                     NO ( Kemi, Biologi, Fysik) - VG
Religion A - G                              Hemkunskap - VG
Företagsekonomi A - G                 Bild - VG
Estet (Musik) - VG                        Musik - VG
Idrott - IG/G                                Idrott - VG
Spanska Steg 1 - VG                    Träslöjd - G
Datakunskap A - MVG                   Teknik - VG


MVG I DATAKUNSKAP

DATANÖRD.NU
Slå det ni ;) Mitt enda MVG :D


Bad update'

Jag lever, bara så ni vet. Ni får en sammanfattning av mitt nuvarande liv när jag har mer tid, det lovar jag. Ha det bra sålänge ♥

VILL HA!














3 Juni

Har verkligen inte lust att skriva och sitta inne framför datorn när vädret är perfect. Menmen, ibland får man ta sig tid att uppdatera iallafall.

I tisdags var jag på Botaniska med mamma... kanske har skrivit det redan? Aja, solade, fikade osv. Mys!
Igår började mitt nya liv. Efter skolan träffade jag pojkvännen. Vi powerwalkade 1 mil. På kvällen grillades det och så.
Idag efter skolan powerwalkade jag och älskling 8 km. Jag ska alltså lyckas gå ner 3 kg innan den 2 Juli. Jag vet inte hur det ska gå, men jag ska kämpa varje dag. Dock fungerar inte vågen, så jag har ju ingen koll på när jag gått ner 3 kg. Har precis bytt batteri på vågen, men när jag ställer mig på den står det att jag väger 85 kg... och så mycket är det ju inte direkt. Jag får förlita mig på vår andra våg, men den går också lite galet.
Efter powerwalkandet idag åkte jag, Torre och älsklingen till Allum. Jag skulle leta efter skjorts med fick inte köpt något. Ska nog köpa en långklänning istället, eller en tunika på tisdag.

Nu ska jag dra, puss.


RSS 2.0