Besöksrekord!

Alltid roligt med besöksrekord. 123 unika besökare har jag haft idag, jag hoppas att ni gillar min blogg och fortsätter att kolla in! Puss&kram♥


NattiNatti

Godnatt därute. Nu ska jag ta en promenad med hundarna (Pappa mutade mig med 60 spänn denna gången), sedan ska jag ta en snabb dusch och efter det sova! Ha det bra, puss&puss&puss.


Inspiration från USA

Jag tänkte tipsa om en sak, ifall ni vill ha något roligt att läsa och många fina bilder att kolla på!
Gå till mina kategorier i menyn, där finns en kategori som heter USA 09/10. Det kanske kan vara roligt att kolla in och få lite inspiration? Om ni går längst ner så kan ni kolla på tidigare inlägg, där finns blandannat bilder från Grand Canyon och massor av andra otroliga upplevelser. Jag har bloggat varenda dag från USA, i tre veckor. Rest genom i princip hela landet. New York, San Francisco, L.A, Los Angeles, Miami. Enjoy ;)
<3

SKADAT MIG

Nu har jag nyss kommit hem från dansen! Så tänkte smaska på min milkshake som väntar på mig, och svara på kommentarer.
Träningen idag gick sådär... jag skulle sparka bak benet och då föll jag pladask på rumpan/låret. Det gjorde och gör förjävla ont alltså! Jag förbereder mig på ett stort, lila blåmärke.
Vi säger så för tillfället! Puss!

PARADISE HOTEL ANDREAS

Jag AVSKYR att han är modell och visar upp alla kläder på bubbleroom.com!
Jag har ogillat honom sedan paradise hotel, och nu... varje gång jag vill kolla på något manligt så dyker han upp! Någon som håller med om att han är sliskig eller?


Milkshake and dancing time!

Hej på er! :) Hoppas ni haft en skön helg. Igår blev det sent för mig och älskling. Kom inte i säng förän vid 4 tiden. Så vi sov iallafall till 11 idag! På förmiddagen ägnade vi oss åt en film, Extreme Movie, som förövrigt är en film om enbart sex ifall ni inte hört talas om den. Men den är grymt rolig och värd att se!
Vid 2 tiden åkte älsklingen hem, och jag kollade på film med mamma. Nu ska jag åka till dansen om typ 2 minuter. Har precis gjort milkshake som jag ska unna mig som belöning när jag kommer hem från träningen, gott va? :D Receptet är: Ca 3 dl Vaniljglass, 150 gram bär (jag använde jordgubbar, blåbär, hallon och björnbär), och sedan spär man ut med mjölk för att få den rätta konsistensen. Hur gott som helst!
Men nu måste jag verkligen åka... puss på er!


Details


Friday's Outfit


Lackleggings - Bikbok
Randigt linne - H&M
Kavaj - Mammas garderob
Skärp - Strawberry
Halsband - Glitter


Nu är det film med mamma :)


Älskad.

MIN VÄLUPPFOSTRADE POJKVÄN HAR GÅTT HELA VÄGEN UPP TILL MIG MITT I NATTEN, NU SKA JAG MÖTA HONOM VID DÖRREN, PUSS PÅ HONOM OCH MIN NATT ÄR RÄDDAD!


RIKTIGT SNYGGA MODELLER, vilken gillar ni bäst?


Refresh


27 Februari

Hej! :)

Filmen igår (Shutter Island) var helt okej. Alltså handlingen och filmen i sig var ju väldigt bra, men slutet gjorde att filmen sjönk i mina ögon. Jag hatar alla slut som inte är lyckliga! (Förlåt om jag avslöjade något till er som vill se den.) Men den var iallafall värd att se! :)
Efter bion åkte vi hem till älsklingen, somnade ganska så fort tror jag! :O <3
Imorse vaknade vi ganska så tidigt pga att hans föräldrar renoverade eller nått... så det lät lite :P
Vi åt frukost och spelade Playstation, sedan tog jag bussen hem.
Har nyss kollat på "Grabben I Graven Bredvid", med mamma. Den är bra! :D
Nu sitter jag framför tvn med mamma och pappa å äter glass, mums.
Ikväll ska jag förmodligen på tjejkväll hos Paulina. Jag får se om jag åker hem efter, blir förmodligen så! :) Känner mig elak mot pappa... vi är ensamma hemma ikväll så vi skulle hyra film och så... fan asså! Jag får se hur jag gör. Vill inte göra honom besviken! :O :( <3

Hoppas ni får det trevligt idag, puss<3



BIO NU, PUSS!


26 Februari

Hej på er!

Hoppas ni mår bra idag. Jag mår lite sådär. Har haft ganska ont i huvudet och varit allmänt efterbliven i magen... men jag fick värktabletter av mamma så det har ordnat sig hyfsat nu :)
Måste alldeles snart vandra in i duschen och fixa mig, ska ta 7 bussen in till stan och träffa älskling. Han ska bjuda mig på bio, "Shutter Island". Det ser jag definitivt fram emot! :)
Förövrigt så var jag ledig idag, så jag följde med mamma och storhandlade. Jag hittade faktiskt en bok på bokrean. En kokbok bestående av bara drinkar och smoothies, 500 recept. Njutbart.
Självklart var jag tvungen att prova på ett av recepten, det allra lättaste eftersom att vi inte hade så mycket ingredienser hemma. Det blev iallafall en väldigt god banan, jordgubb och björnbärs smoothie! (Liknande den på bilden nedan) Så den ska jag ta och smaska i mig när jag har duschat. ♥
Jag köpte även en ny hårspray med extra glans och volym. Ska väl testa den ikväll och se hur det blir. :)
Jag har faktiskt även lagat middag till familjen idag. Lasagne blev det, men eftersom att jag inte mådde så bra så var jag själv inte på humör för att äta speciellt mycket... "/
Hoppas ni får en härlig fredagskväll, nu måste jag verkligen öka om jag ska hinna med allt. Vad ska jag ha på mig? :O Hade ju planerat att ha mina nybeställda kläder men pågrund av vädret så har det blivit förseningar med posten så de lär inte komma förän tidigast måndag... :(
Men nu ska jag kila, pussar!


Utslag

Underbart. Nu har jag bannemig bevis på att jag är överkänslig/allergisk mot ägg! Förrutom att det kliar i halsen (som ingen tror på), så har jag även fått röda utslag i hela ansiktet nu. Aldrig mer en ansiktsmask med ägg i. Usch!
Nu ska jag ta och ringa min pojkvän. Sedan ska jag gå kvällspromenaden med hundarna klockan 10. Pappa mutade mig med 50 spänn, och jag är inte ute längre än 20 minuter så det är väääärt.

Ni får sova så gott ikväll, och ha det himla roligt i skolan ni som ska dit imorgon. Själv är jag ledig! :) Puss på det.

DETTA ÄR LIVET.

BASTU



KROPP/ANSIKTSVÅRD




ANSIKTSMASK
 (Någon som vet några fler bra ingredienser? Vi har tyvärr inga frukter och bär hemma.)


25 Februari

Studiebidraget kom idag, och gissa vad jag har kvar? 70 kr på ett ungefär. I'm depressed. Jag måste lära mig att hantera och spara pengar alltså!
Dagen har iallafall varit bra, gick på en lektion idag, filmkunskap. Riktigt onödigt. Egentligen hade jag samhäll och spanska med så skulle slutat 4 men orkade inte, så halv 11 åkte jag in till centralen och träffade Malin och Elin. Vi åkte till sportlife men gratiskorten Elin hade gällde inte för solarium, bara gymmet. Så vi skippade det!
Käkade på donkan och hämtade ut min och älsklings biobiljetter inför imorgon.
När vi skulle hem från stan började det snöa så in i bänken, det var olyckor på motorvägen så bussen tog en knasig annan väg. Bussarna går inte heller till Tahult så jag fick promenera genom hela Gallhålan. MJÖLKSYRA!
Jag kollade faktiskt på 3 Sjunde Himlen avsnitt förrut när jag kom hem, underbart.
Nu tjockar jag mig framför datorn, inte bra. Funderar starkt på att koppla in Playstation och sjunga Singstar, Abba låtar! Var en evighet sedan. Så får det bli! Pusss.


Sandaletter <3 Skolavslutning


LookBook


Wannabe nunna ?


Någon har förstört sig själv iallafall...

Kuksugar läppar och bröst som står rakt ut i vädret. Jag kan ju inte påstå att hon ser bra ut, vem vill ha läppar som täcker hela ansiktet och bröst som pekar åt varsin sida? Billigt och gräsligt.


(Bilder tagna från kissies.se)


Time to relax.

Heeej! :)

Idag efter skolan åkte jag hem och var med älsklingen. Lagade mat, myste oså. Jag är nykär ♥
Han åkte nyss hem. Jag har ätit och slappat och så... riktigt lugn dag :) Ber till gud att min beställning kommer innan fredag, men förmodligen kommer den väl på måndag. :/
Imorgon blir det skola, och sedan sola med mina flickor <3 Efter det träffa älsklingen en stund. Har även lovat mamma att komma hem på eftermiddagen :) Usch imorgon har jag 2 timmars håltimma. Någon som vill träffas mellan 10.30 och 12.30 ? Sov gott på er, nu ska jag dra mig. Puss!

På beställning!

Jag hittade härligheter på rean! Hoppas de kommer innan fredag. Bubbleroom.com

Body 59:- Kofta 199:- Sammetsleggings 199:- T-shirt: 99:- 

Bubbleroom / H Body
 B.young E-Ziskacar 
VILA Sammet Crincle Leggings
Bubbleroom / H Tunika


24 Februari

Hej på er. Nu sitter jag i skolan, har haft 1 tinmes rast. Imorse simmade jag 1100 meter. Träffade även älsklingen en snabbis innan skolan. :) Första lektionen hade vi NO prov. Nu måste jag skynda mig till matten, ska försöka skriva mer ikväll om jag hinner. Ska btw beställa en massa härligheter från bubbleroom imorgon när mina pengar kommer :) Längtar. Hoppas inte att mamma slåt ihjäl mig bra... ha det gött, puss<3

Äta-Plugga-Sova

Nu ska jag äta, plugga och sova. Alltså, astronomiprovet kommer att fucka sig. Jag har inte pluggat ett skit. Vem är intresserad av att veta vad Aristoteles, Brahe, Kepler, Newton och Platon sysslade med för ca miljarder år sedan? Det är så ointressant som det kan bli. Döda mig, någon.

Jag längtar iallafall till torsdag :) Jag och Robert ska till Frölunda, och jag ska förmodligen pierca örat och försöka få tag på en snygg jeansskjorta. Kanske köper en vårjacka med... vi får se hur det blir med den saken.
På fredag vill jag sola med Elin och Malin, vi får hoppas att det blir av!
(Jag är ledig från skolan♥)
På kvällen ska även älsklingen bjuda mig på bio, Shutter Island. Efter det sover jag nog hos honom eller nått :)

Veckan har helt klart mycket att erbjuda. Jag vill träffa tjejerna i helgen med, och färga Malins hår :) Vi får se vad som hinns med. Imorgon skulle iallafall älsklingen överraska mig i stan, vi får se vad som komma skall. Jag vill iallafall åka till Topshop och kolla kavaj och jeansskjorta! Någon som vet vart det finns snygga jeansskjortor? Ganska så långa så att man kan bära dem med endast leggings...

Idag besökte btw jag, Elin och Malin en ny butik i Frölunda. New Yorker. Hur snygga kläder som helst! Och billigt var det med, den butiken kommer helt klart att liva upp mitt liv! :)

Men nu ska jag dra mig till badrummet och tvätta bort sminket, för att sedan läsa lite ur NO boken och efter det slår jag nog en signal till min pärla innan jag somnar gott för att mot min vilja kliva upp 6 imorgon bitti för att ta bussen in till Walhalla och simma.

Det blev en lång mening, hoho! Puss&Kram.

AUDITION - KÖRSLAGET

Onsdag 24 februari kl 16 är det audition på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke! TV 4 är på plats när 20 kördeltagare ska väljas till ett skönsjungande lag som ska tävla med sex andra kommunlag.

Körledare är hårdrockande Ralf Gyllenhammar från bandet Mustasch, som är uppvuxen Mölnlycke.

Någon som är sugen eller? Haha :D


New Yorker


Undersökning angående brott och straff


23 Februari

Hej på er. Dagen har varit bra hittills, har dock NO prov imorgon så jag måste alldeles strax plugga... men vill heller inte missa Wallanderfilmen som börjar om tio minuter, men det får bli som det blir :)
Efter skolan idag träffade jag Malin och Elin. Vi åkte till Frölunda Torg där vi gick runt i affärer osv. Åt på donken och sedan gick vi till min dansskola. Nu har jag nyss kommit hem, och jag behöver verkligen er hjälp, mina trogna läsare.

Jag håller på med ett projektarbete i skolan och skulle vilja att ni svarade på undersökningen som jag lägger upp alldeles strax här på bloggen. Det uppskattas kan jag säga! Puss&Kram.

Funderar på att köpa :) Bubbleroom.se


What a beautiful day

Riktigt fin dag här i Landvetter idag! Solen skiner och man kan ju hoppas på att snön är påväg att smälta bort. Jag är hemma från skolan idag, vilket är väldigt skönt. Jag är helt slut efter veckan och har ont i magen så det passar att vara hemma och vila en dag som denna. Dock så blev det bråk med mamma för hon trodde inte på att jag hade ont i magen :O Men that's life.
Jag ska iallafall ägna dagen åt att baka kladdkakamuffins, kolla på en film (Det sista offret), gå på promenad med hundarna och vila. Ikväll är det dans, som om jag orkar. Det är bara att stå ut! :)
Ha det himla härligt i skolan ni som är där idag, och ni som har lov - lyckos er.
Ha det gött, pussilipuss.


Fredag <3

Jag längtar tills studiebidraget som läggs in på mitt konto nu på fredag. Det finns så mycket jag vill ha! Haha.
The body shop Bodybutter, pierca i örat, jeansskjorta, basickläder, kavaj och en massa mera!!! Ge mig pengar nu, tack! :)



21 Februari - I'M BACK!

Hej bloggen, nu är jag tillbaka till civilisationen!
Veckan hr varit tuff, och det är skönt att vara hemma. Jag skulle egentligen kommit hem vid 3 tiden igår, men pga snöoväder och 2 gradens stormvarning så fick vi stanna längre än planerat och vi var framme i Gbg runt 9 tiden. Bättre sent än aldrig :)
Pappa hämtade mig i Gbg, och vi plockade upp älsklingen på vägen hem eftersom att det inte går några bussar upp till mig. Det var underbart att träffa familjen och honom!<3
Vi åt gott, och somnade lagom tidigt. :) Myyys<3
Nu åkte han nyss hem. Vi har varit ute och lekt i snön idag, och han fotade. Bilder kommer väl när jag orkar lägga in antar jag! ;)
Vi har även kollat lite på tv, men jag har haft väldigt ont i magen idag och han i huvudet, så det blev till att han åkte hem och nu sitter jag framför tvn och kollar på "Valkyria". Ska väl slappa idag oså :)

Hoppas ni haft en bra lovvecka, nu ska jag bli bättre på att uppdatera, promise!
Puss&Kram :) <3

17 Februari

HEEEJ

Nu är jag på läger. Har varit här i 3 dagar. Jag längtar hem så in i helvete. Malin gör mitt liv värt att leva.
Nu är det disco. Puss och kram.


Sista inlägget

Nu har jag nog packat klart nästan allt. Om ca 3 timmar åker jag till dansen :) Efter träningen kör pappa mig till Skara. Nu ska jag strax äta middag med, och väntar på att min älskling ska komma så att jag får träffa honom innan jag åker. Det känns inte som att 6 dagar kommer vara någon speciellt lång tid... jag har ju liksom varit borta i över 3 veckor. Men det kommer att vara länge! Jag kommer att ha en enorm hemlängtan till både datorn, familjen och pojkvännen. För er som har comviq går det att smsa med mig under veckan iallafall :) Jag skriver ut mitt nummer så får vi hoppas att inga pedofiler tar kontakt med mig...
0720096102, Skriv på! Jag lär ha mina sega stunder på lägret.
Men ni får ha det riktigt bra här hemma nu. Puss och kram mina bästa läsare :)


Snygga trosor, Victoria's Secret!


Alla Hjärtans Dag

Godmorgon på er!

Nu ska jag snart packa klart det sista, och lägga in lite nytt fräscht i Ipoden. Jag ska försöka att hinna skriva ett inlägg innan jag åker i eftermiddag. Men om jag inte skulle hinna, så vill jag önska er alla en riktigt härlig alla hjärtans dag! Jag fick btw en chokladask av mamma förrut... och jag har sååå dåligt samvete för jag har inte köpt någonting till henne :O <3

Menmen :) Ha det riktigt bra denna lovveckan (alla har inte lov va?)

Ha det riktigt bra iallafall :) Jag är tillbaka på lördag!!! Puss och kram och sluta inte att läsa min blogg bara för att jag är borta denna veckan ;)
<3


Riktigt bra film

Jag brukar tycka att de flesta filmer jag ser är bra, men denna alltså. Den hade det där lilla extra. Jag brukar inte tycka om komedi/romantik men gud, jag måste börja se på fler filmer inom den kategorin.
Denna var helt underbar. Jag nästan grät av lycka. 10/10, klockrent.


This is why I'm hot


Saken är den att min pojkvän slår allt och alla. Blir glad av bilden! :)


Katastrof.

Jag måste säga att Melodifestivalen hittills har varit en katastrof. Varenda bidrag ikväll var ju ett skämt?
Men det är klart att Erik Saade går vidare, hans låt gick ändå att sjunga med i. Låten spelar ju egentligen ingen stor roll för killen har charm, och varenda tjej kommer ju såklart att tokrösta på en kille med sådant utseende och utstrålning.

Åh, nu såg jag ju att han gick vidare direkt. Molly borde vara stolt :)

Melodifestivalen.nu

Jag är så oerhört duktig.
Jag powerwalkade ner till Landvetter centrum, köpte godis och sedan gick jag upp igen. Har varit ute och promenerat i 1½ timma! :) För er som undrar så skulle jag chansa på att det är ca 4 km från mig till centrum, och ytterligare 4 km tillbaka då. Så jag har väl gått ca 8 km iallafall. :)
Köpte dock alldeles för mycket godis, men vafan. Pappa gav ju mig en hundring! Och jag ska ju vara borta i 6 dagar så jag lär behöva en hel del godis varje dag.
Nu kollar jag på Melodifestivalen och äter nachos. Gotta!

Kollar ni på melodifestivalen? Pusss.


REDO!

Nu har jag stressat sprungit runt och packat ihop det mesta inför morgondagen! Dock funderar jag på att ta en promenad ner till affären. Kanske handla lite godsaker att ha med till lägret? Frågan är bara om jag har energin att gå enda ner och sedan upp... och så måste jag ju få tag på pengar med...
Får väl fråga min far snällt :) Ne, nu har jag fan bestämt mig. Jag ska ut och powerwalka ner till centrum med musik i öronen!
Vi hörs. <3

Like you flip me out


Klänning från Forever 21


Jag är himla sugen på kavaj alltså...

Skönheter från Nelly.com


Filippa K.


Shakira VS Katrin


13 Februari

Hej bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen, och bättre blir det inte. Kommer inte att kunna blogga på en hel vecka fr.o.m måndag! :(

Gårdagen var iallafall lyckad. Förrätten blev jättegod, varmrätten sådär, (Potatisen lite för mjuk och köttet lite för blodigt), och efterrätten blev bra, så jag är nöjd. Man lär sig av sina misstag som tur är! :)
Vi hade en mysig kväll. Kollade på den underbara filmen "Changeling" och myste o så. Somnade ganska tidigt tror jag iofs, vaknade halv 3 av att vi somnat med lampan tänd! x)
Imorse åt vi frukost tillsammans, sedan åkte Robert hem och jag tog en dusch. Efter det kollade jag på OS-invigningen och sedan åkte jag och mamma till Allum. Jag fick ett presentkort på H&M av Robert så jag gick dit och köpte Bh;n och linnet på bilden nedan. Supernöjd! Äntligen hittade jag en sådan bh jag velat ha länge, jag vet inte vad modellen heter men den är väldigt bred nertill. :)
Vi handlade även plåster och en vattenspruta till mitt hår eftersom att det väldigt lätt blir fluffigt. Plåstrena behöver jag ha med mig i veckan, för igår inträffade en liten olycka i duschen. Jag hade väldigt bråttom, och skulle raka mig. Jag var oförsiktig och av någon anledning skars nageln av. Jag hann inte se för det blödde jättemycket och jag fick panik som vanligt när jag ser blod. Jag blev iallafall svimmfärdig och efter att ha legat och gråtit ett tag kunde jag fortsätta med mitt liv, haha. Nu har jag iallafall plåster och en slags binda runt som skydd. Det gör inte lika ont längre! :) Otur bara när jag ska dansa imorgon, och bort på läger en vecka.

Nu ska jag se på film och äta glass med mamma och pappa! Ha det bra :) Kanske skriver senare. Puss!
                                                        
Bh: 179:- , Linne: 69:50:- H&M.


PINK 23 JULI!

Hej på er!

Mamma har köpt biljetter till PINK PÅ ULLEVI DEN 23 JULI! Gash, vad jag är glad! :D Kommer bli grymt.

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu... jag har hållit på hela eftermiddagen med att mysa till det och fixa iordning maten och så :) Och jag har inte ens hunnit duscha, och älsklingen kommer om en kvart! Men det ordnar sig. Vi ska fira alla hjärtans dag idag :) Kommer bli jättemysigt.
3 rätters middag och film var det planerat ja, och jag är lite nervös inför oxfilén som jag ska ordna till! Haha. Till förrätt blir det skagentoast, till varmrätt blir det oxfilé, klyftpotatis, bearneisesås och sallad, och till efterrätt chokladpudding med grädde och godis :) Låter det inte gott? Jag är mästerkocken.
Jag är orolig för hur han ska reagera när han får sin alla hjärtans dag present med, jag hoppas att han gillar det.
:)
Ha en härlig dag! Blir inget mer skrivande för mig ikväll för jag ska ägna ALL min tid åt min UNDERBARA pojkvän.

Puss&Kram, önska mig lycka till med allt?! <3


Emma drog en likhet...

Visst är vi identiska?


Sleten bild, jag vet.

Men det är mitt nya hår ni ska kolla på! Efter 3 timmars tid hos frissan är jag äntligen färdig, och jag är så äckligt nöjd. Ni ska se min volym! Affrooo!!!! :D:D:D I will rock the world.


15:13

Hej igen! :D
Hade bara spanska en halvtimma idag... (vi lekte), så nu får jag sitta här i bibblan och vänta på mamma som kommer om en kvart och hämtar mig! :) Jag är sjukt hungrig! :O Hoppas mamma har med sig något ätbart.

Ska jag permanenta stora eller små lockar?
Jag har ännu inte bestämt mig.

See yaa later. 


11 Februari

Hej bloggen :)
Nu ska jag alldeles strax ha spanska, sedan kommer mamma och hämtar mig och jag blir körd till frisören. Räknar med en pudelfrilla, ni får se resultatet sen! Om det blir bra då såklart, annars får jag bära slöja livet ut.
Jag har yss haft politikprov, gick helt okej :) Svårt att avgöra hur bra det gick... får väl se när ho har rättat, men jag är iallafall nöjd.

Vad ska ni hitta på i helgen?

För min del blir det mycket tid med pojkvännen eftersom att jag åker på söndag. Imorgon ska mina föräldrar ut på kvällen så älsklingen kommer och sover hos mig då. Vi firar alla hjärtans dag :) och jag lagar tre-rätters middag. Avancerat! Vi får väl se hur det går. Kanske kan ta bilder så får ni läskas av mins matkunskaper! ;)
Ikväll måste jag jobba på älsklingens alla hjärtans dag present. Jag har inte riktigt blivit klar med den! Ganska mycket kvar. Nyyyfikna? Klart ni är.

Ha en fortsatt bra torsdag, imorgon är det fredag. Yeeeey :D Men nu ska jag tralla bort till spanskan. Puss och kram skumbanan!


<3<3<3<3<3


7 Months, I love you more than ever.

(Glada tjockisar på bilden)


An African Highlight

Nu ska jag ta och lämna datorn, haha. Pussåkram :) Sov gotti!

Sugen på denna bh från Victoria's Secret.


Lekt lite med Picnik :)


Röstning! :)


Ohlalalala

Nu äntligen har pappa hjälpt mig att fixa datorn, så nu kommer jag iallafall in på msn! :) Har dock väldigt tråkigt... himla träningssugen alltså. Kanske blir lite styrketräning uppe på rummet och sedan lite läxläsning! Om jag gör dem båda skulle jag känna mig oerhört duktig!!!


JAG SER GRAVID UT MEN GILLAR BILDEN ÄNDÅ!

Nu blir jag ännu mer förbannad. Jag kan inte logga in på msn! Alltid ska det vara något. *Suck*.


Trött på blogg.se!

Hej på er!

Måste säga att jag blir förbannad på blogg.se väldigt ofta! Hela kvällen igår strulade det för mig. Loggades ut och in och bläää. Händer det så för er med? :S

Dagen har iallafall varit bra. Jag simmade i morse, blev tyvärr bara 600 meter idag för jag har fruktansvärt ont i skulderbladen, så imorgon blir det till att vila från allt som har med träning att göra.
Skolan var seg, vi skrev en utredande text om uppväxtförhållanden. Riktigt jäkla segt!
Jag var iallafall duktig och gick på min spanskalektion. Jag fick reda på att jag fått VG på provet, vilket är helt ofattbart. Jag förtjänar det inte om man säger så :) Men ska väl vara glad! :D

Förövrigt så har jag samhällsprov om politik på torsdag, hoppas verkligen att det går bra.
Nu får det räcka med skolprat, någon annan än jag som är dödligt trött på att utbilda sig eller? ;)

Dessa kommande filmer ska ses. "Shutter Island" ska jag gå på med älsklingen, och "The Wolfman" ska jag se med mamma. :)


A good night sleep

Det blev fler frågor än vad jag trott, nu ska jag försöka komma i säng. Imorgon ska jag upp klockan 06:00 och simma innan skolan!
Tack och puss <3


Svar på era frågor!

Frågestunden avslutas tidigare än planerat. Här kommer svaren på era frågor, jag har försökt att svara så ärligt och utförligt som möjligt. Jag har skrivit ihop vissa frågor eftersom att många ställt samma frågor, men här kommer de jag hunnit med. Om jag får in fler frågor så svarar jag på dem imorgon.


Vad gillar du mest när det gäller killars utseende?
- Hm… svårt! Men jag måste nog säga att jag gillar/lägger mest märke till frisyren, längden och kroppsbyggnaden. I stort sett helheten! :)


Vilket är ditt favoritplagg?
- Leggings/tights, utan tvekan. Jag har ett par leggings med nitar från USA som jag verkligen gillar. Jag har även ett par tjockare leggings från Gina Tricot som är sydda med lite speciella sömmar. De är också en favorit! Vanliga basiclinnen är även väldigt härliga. 


Vita converse eller svarta höga klackar?
-Vita converse är snyggt, men jag passar inte i det. Jag föredrar nog svarta höga klackar! Det får mig att se längre ut och man kan bära dem till vardags likasom fest, passar liksom till alla outfits. :)


Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år?
- Om 10 år är jag… 26. Jag har förmodligen ett okej jobb som jag trivs med. Jag bor tillsammans med min pojkvän och jag hoppas att vi är förlovade åtminstone. (Han vill ju inte gifta sig tyvärr). Jag hoppas även på att vi i alla fall har hunnit fått 1 barn! Det är såhär jag vill att mitt liv ska se ut, sen får man ju bara hoppas och följa sina drömmar. :) 


Hur många besökare har du per dag?
- Det är faktiskt väldigt olika. Ibland kan jag ha runt 20 st unika besökare, om det är typ en fredag. Ibland har jag upp till 80 st, som till exempel igår och idag. Så det är väldigt upp och ner! Jag hoppas dock att statistiken stannar kvar som den är idag. Det är alltid roligt med nya besökare och nya bloggar som man själv kan kolla in! Det är alltid roligt med kommentarer med, haha :)


Älskar du mig? /Malin
- Ja, Malin. Jag älskar dig! Hihi. :) <3


Varför bloggar du och varför började du blogga?
- Jag började blogga för att jag helt enkelt var trött på att skriva dagbok. Jag såg min blogg som min publika dagbok, men mindre personlig då såklart. Jag har hållit på i ca 14 månader och det blir bara roligare och roligare. Jag blir mer och mer beroende av det och jag tycker att jag utvecklas. Min skrivning utvecklas och jag känner att jag kan dela med mig utav mer än bara en vardaglig dagbok. Jag älskar mode och känner att jag skriver mer och mer om det och jag gillar att dela med mig av bilder som fascinerar mig. Nu fick ni en hel uppsats om mitt bloggande men om man ska sammanfatta så bloggar jag för att jag mår bra av det och det är alltid kul att kolla tillbaka på gamla minnen.


Vilket plagg tycker du är finast hos www.leilei.nu?
- (”Heartly” Stickad tröja/klänning i ullblandning. Riktigt mysig!


Vad är det bästa med att blogga?
- Det bästa med att blogga tycker jag är att man kan skriva av sig. Man avgör själv hur personlig man vill bli, och vad man vill blogga om. Man skriver om just det man är intresserad av och tycker om. Valmöjligheterna är oändliga och det är det bästa med bloggandet!


Vad är det sämsta med att blogga?
- Det sämsta med att blogga är nog när man får tråkiga och taskiga kommentarer från anonyma personer. Det är ju så frustrerande! Det är även sämst när man har bloggtorka, men jag tycker att jag lyckas ganska så bra ändå!


Favoritbloggar?
- Mina vänners, men även de stora kändisbloggarna som man blir lite smått beroende av måste jag erkänna. Främst Paow och Dessie med även Kissie och BabySenorita.


Visst är Malin Backlund perfekt?
- Ja gumman, du är bäst på alla sätt och vis. Du är en nivå högre upp än alla andra. ;)


Vem är bästa ridläraren?
- Malin Backlund, utan tvekan!


Are you my bitch?
- YOU WISH.


Vem/vad inspirerar dig i bloggandet?
- Kändisbloggarna, kanske lite. Men även vänner och främst alla härliga nätbutiker måste jag säga.


Vad anser du vara en bra blogg?
- En bra blogg ägs av en som är sig själv, till hundra procent. Den personen inspirerar med mycket mode och har en skön attityd. Designen ska nog helst se hyfsat inbjudande ut med, det gör att man blir intresserad och vill läsa mer! :)


Vad är ditt drömjobb?
- Jag kan tyvärr inte svara på denna frågan, för jag har absolut ingen aning! Jag vill arbeta/hjälpa människor på något sätt, det är allt jag vet. :P


Har du någon idol/förebild?
- Åh så svår fråga. Jag har aldrig varit mycket för idoler och förebilder måste jag säga. Så tyvärr får jag göra er besvikna och erkänna att jag inte har någon. :(


Vilken är din favoritfärg?
- Alla färger är fina på sitt sätt, men marinblått och rosa ger en avslappnande känsla så jag får nog välja de! :)


Har Robert kört dig i röven någon gång?
- Vad är det för en fråga? Absolut inte. Det har han aldrig gjort och kommer aldrig att göra. :) Ledsen att jag gjorde dig besviken darling!


Vad är det bästa du vet?
- Att vara med min pojkvän och allt är perfekt. Att känna sig alldeles nykär! Det är bara så underbart<3


Vad är det sämsta du vet?
- När jag är osams med någon, kanske främst min pojkvän då eftersom att han tar upp en stor del utav mitt liv. Det är även väldigt jobbigt när man bara är ledsen och mår dåligt över små saker och ingen märker att man mår dåligt. I just de stunderna behöver man så mycket uppmärksamhet men oftast så får man motsatsen. Det är hemskt!


Tycker du om makrillfilé i tomatsås?
- Aldrig smakat men förmodligen så gillar jag det inte. Det låter fruktansvärt äckligt! :S


Vad blir det för mat på fredag?
- Ställ in dig på nudlar, älskling! <3


Är du oskuld?
- Nej det är jag inte.


Har du några tips på vad man kan göra för att en blogg ska bli bra?
- Man ska vara sig själv, skriva om det man älskar och ha roligt! Bli inspirerad, och inspirera andra! Lägga in mycket bilder med, det gör läsningen tusen gånger roligare. :)



Har du fixat din design själv?
- Ja, det har jag gjort! :D


Hur många killar har du legat med?
- Jobbig fråga, whatever. 3 pers :)


Vilken tycker du är den viktigaste egenskapen hos din partner?
- Humor, respekt och omtänksamhet! Man måste ha roligt ihop, annars finns det ingen mening. Man måste respektera varandras åsikter och behov, och man måste vara omtänksam, stötta och bry sig i alla lägen. En sak till kom jag på, man måste ju såklart känna tillit och förtroende! Annars håller det inte i längden.



Vilka serier följer du?
- Just nu, inga. Jag tycker att det är väldigt dött på tv nu för tiden. Desperate Housewives följer jag vanligtvis, men nu har det ju paus. Det blir att jag kollar på ett och annat House avsnitt men mer än så blir det inte nu när Paradise Hotel har slutat! :(


Vill du träffas någon dag?
- Ja, Elin. Definitivt! :D <3


Vilken är din favoritfilm?
- Det varierar. Just nu Slither och Changeling. De är de enda jag kommer på för tillfället! J Men jag gillar många filmer, har ingen direkt favorit.


Vad gillar du för musik just nu?
- Blandat skulle jag nog vilja säga. Mycket ”NRJ-musik” om man säger så. Allt som man kan dansa till helt enkelt! :)


Vad har du haft för olika stilar?
- Jag har nog haft alla stilar. Töntstilen, fjortisstilen, normalt, emo, haha. Nä jag vet faktiskt inte! :O


Trivs du bra på Katrinelund?
- Både ja och nej faktiskt. På grund av att jag kom in senare så har det väl gjort att jag lärt känna skolan på ett annat sätt. Men jag överlever i 2½ år till om man säger så. :P


Vad är ditt lyckligaste minne?
- Åh, det finns ju så många. Just nu tänker jag bara på min pojkvän, så jag måste nog säga när vi låg i gräset utanför Önnerödsskolan i oktober och kysstes efter en 2 månaders lång paus. Det var underbart och obeskrivligt!


Brukar du onanera och isåfall hur ofta?
- Lägg ner, perversa as x)


Vilka är dina intressen?
- Dans, simning, vänner och pojkvännen! :)


Varför har du inte fler bilder på dig själv?
- Jag tycker att jag har tillräckligt, jag vill inte att folk ska tycka att jag är en egoist antar jag. Men om det uppskattas med fler bilder så kan det såklart ordnas! :P


Varför har du så mycket reklam på din blogg och inget om dig själv?
- Reklam och reklam, jag tycker inte att jag har någon reklam på min blogg! :) Jag delar med mig av sådant jag inspireras av och vill ha, det är så jag ser på det. Jag tycker att jag har en hel del om mig själv, men verkar som att jag får sikta in mig mer på mig själv nu framöver. ;)


Gillar du fashion? Nya, trendiga kläder osv...?
- Ja visst tycker jag att det är roligt med mode och sådant, men samtidigt så tycker jag att man ska ha sin egen stil och inte följa trenderna bara för att det är modernt. Men självklart är jag väl som alla andra tjejer och vill känna mig uppdaterad med det senaste! :)


Skriv gärna mer om dina djupaste funderingar, om det inte känns för privat?
- Jag förstår inte riktigt vad som menas med "Djupaste funderingar". Kommentera gärna vad ni vill att jag ska ändra på och om ni tycker att jag ska skriva mer eller mindre om något. Jag har förstått att de flesta tycker att min blogg handlar om för mycket reklam och för lite mig, det ska vi ändra på! Frågan är om jag kan bli mer privat och vad som syftas med det? :)


Dance Through Life

Hej på er!

Tack för alla frågor! Nu har jag precis kommit hem från dansen och blev lite smått chockad, trodde inte jag skulle få någon fråga, men ni är ju gulliga trots allt ;) Haha. Så nu ska jag ta en snabb fika med familjen och sen ska jag börja svara helt enkelt! Vi får se om ni får svaren ikväll eller imorgon. Puss!


Listring!



Jag tänkte vara lite sådär lagom originell eftersom att jag inte har något bättre för mig idag.
 Min bloggs första frågestund
får helt enkelt äga rum eftersom att det är en del nya som kikar in på min blogg, har jag märkt. :D
Fråga vad ni känner för, jag lovar att skriva alla svar senare ikväll eller imorgon. Så fråga på nu! :)


I Have Found IT - TOP SHOP


Budget

Nu har jag gjort en liten planering inför nästa månads studiebidrag. Här kommer den!

- Bikiniöverdel
- Bh
- Trosor
- 200 kr sparande

Resten ska shoppas upp på något sätt kan jag lova :)


Fint, så fint, fint!


Satisfaction


Härliga bikinis från H&M.

Funderar på att inköpa någon utav dessa! Vill nog dock helst ha en svart ganska enkel modell.




7 Februari

Hej!

Nu funkar äntligen internet! Det var helt nere igår, så det var riktigt deprimerande!
Gårdagen var iallafall väldigt bra. Vi hade gäster här hemma, och det var trevligt. Föräldrars kompisar och min gudfar mm. Och min älskling med såklart! Vi åt och åt och åt. Har säkert gått upp flera kilo, så träningen denna kommande vecka får bli extrem. Men vi hade iallafall riktigt trevligt igår och åt riktigt gott, så det är värt! ;)

Idag vaknade jag och älskling klockan 11, vi åt frukost och han tog bussen hem. Nu sitter jag här och funderar på att kolla på en film, "Changeling". Någon som sett den? Jag spelade in den igår och tycker den verkar bra. Grymma skådisar osv.

Nu ska jag dra mig :) Hoppas ni haft en härlig helg, puss <3


Details




Darkblue + Lightpink = Metallic

(Mobbas inte för mina små och korta naglar!)


Nya färger och textstilar

Bra ? Jag är nöjd :) Nu blir det duschen.


6 Februari

Hejsan .

Jag har egentligen inte tid för att blogga, men ska ändå ta mig tid att skriva lite. Det är alltid såhär när vi ska ha gäster hemma. Hela huset ska i stort sett renoveras och varenda liten håla ska städas. Allt ska vara så perfekt! Fattar det inte. Ingen märker ändå att man lagt ner hela dagen åt att göra det rent och fint.
Jag ska iallafall strax ta en dusch, och har verkligen svårt för att välja outfit idag. Om jag inte hinner ändra mig så blir det en svart tröja med markerade axlar från USA, ett par jeans från Cheap Monday, mycket halskedjor och en svart kofta med markerade axlar från USA. Det får duga.
Jag längtar till middagen, haha! Till förrätt blir det svampsoppa, till varmrätt kalkon, och efterrätt min kladdkaka. Mums! Min gudfar och hans fru kommer hit idag med! Det ska bli roligt, jag har inte träffat dem sedan min konfirmation i 8an.

Just det, jag sov över hos Robert i natt. Vi kollade på en film igårkväll, "Wrong Turn". Helt okej faktiskt, lite småläskig och lite psycho. Efter filmen somnade jag, klockan 9. Visst är jag en rolig person! Somnar klockan 9 på en fredagskväll. Veckans träningar och de långa skoldagarna har givit resultat.
Nu ska jag ta en gooo dusch och putsa hela kroppen å hela köret. Silvershampoo, hårinpackning, ansiktstvätt, kroppstvätt, skrubba, tvåla, peeling, rakning, filning och bodylotion! Jag kommer att bli så fräsch.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg, visst är det lite deprimerande att det redan är lördag :O Skönt att det bara är en vecka kvar på lovet. Men ha det bra! Puss<3

Bh, trosor och nattlinne från http://cubus.com/sv/

19:07

Hej på er.

Nu sitter jag hemma hos älsklingen. Han äter så jag passar på att skriva några rader. Jag sitter och väljer en film som vi ska se sen med. :) Kanske sover här ikväll, får se hur det blir.
Skulle egentligen på fest ikväll, men det blev inte bra. Men det är egentligen lika härligt att vara med min underbaraste pojkvän, hoppas vi hittar en bra film bara! :P

Imorse tränade jag innan skolan, oerhört skönt. Jag pluggade även hur mycket som helst på datorkunskapen och eftersom att jag är klar med det vi ska ha hunnit med t.o.m Mars, så behöver jag inte komma på lektionen på måndag, min snälla lärare ger mig närvaro ändå. :) Så jag börjar 12:10 på måndag, raaawr ;)

Jag hade faktiskt matteprov idag, hade helt glömt bort det. Min äckliga lärare gick och mätte med linjal så alla hade samma avstånd mellan bänkarna, plus att han kontrollerade så att allas mobiler låg på bänkarna, avstängda. Vidrig är han! Och provet var skitsvårt. Jag kunde svaren, men kunde inte visa uträkningarna. Visst borde man iallafall få ett halvt poäng för det? Man får inget poäng om man inte har med korrekta uträkningar. fuck him hard.
Sista lektionen hade vi engelska gramatik, efter det åkte jag hem. Har bakat en massa hela dagen idag faktiskt! Eftersom att vi får gäster imorgon, vi ska ha middag hemma, så behövdes efterrätt. Och vi blir typ 15 pers så jag bakade 3 kladdkakor plus några kladdkakamuffins bara för att testa. Gott blev det! Så jag har stått i köket hela dagen, och när man bakar ingår det såklart att äta smet! Så snacka om magont nu haha. Jag är så trött på kladdkaka nu, helt klart.

   Men nu ska jag sluta skriva, han har nämligen ätit klart nu! Ha en gooo kväll!!! Pusss<3
                                                                  Victoria's Secret


Kines - sötnos!


5 Februari

Hej. Sitter i skolan nu, har precis kommit från träningen. Nu ska jag strax ha datorkunskap, sedan matteprov! Hade helt glömt bort det, inte bra. Får hoppas att jag klarar mig bra ändå. Riktigt skönt när helgen är så nära nu alltså! Bara 3 lektioner kvar, sedan ledig... :)
Vad ska ni hitta på idag? Jag får se vad jag hittar på... inte helt bestämt.
Ni får ha det så bra sålänge, puss<3

I'm in love with Victoria's Secret


Helt klart förälskad. Nästa månads inköp?! Tribe.se


Mysiga hoods från Cubus


4 Februari

Heeej!

Nu sitter jag och kollar på Antikrundan, och jag vet inte varför... men det är ganska så intressant faktiskt.
Dagen har varit bra. Jag hade Svenska första lektionen. Läraren berättade att alla skulle gå fram till tavlan och träna på att hålla tal - jag gick panik och var sekunder från att brista i gråt, jag skämtar inte. Rusade ut och gömda mig resten av lektionen. Jag hoppas iallafall att halvtimmen jag var där gav mig närvaro!
Andra lektionen var matte, sedan samhäll. Vi kollade på en film om "Brott och straff", filmen hette Boy A. Helt okej faktiskt. Sista lektionen var spanska - prov. Som tur var så hade jag min Ipod med mig, och den hjälpte mig en del, annars skulle jag fått ett klart IG. Nu hoppas jag iallafall på ett G.

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade älskling. Jag handlade choklad, och ångrade köpte efter att smakat. Denna chokladen nedan smakar bara kakao och ingen hallon alls. Tråkigt! Ska definitivt hålla mig till den underbara passionsfruktschokladen istället.

Jag handlade även The Body Shop produkter till Charlotte som tagit körkort. Det blev Strawberry tema, Body Butter, Body Scrub, "Applikator", Body Oil och lip balm, och ett fint kort med. :)
Efter det tog vi bussen hem, och Elin sällskapade med oss på bussen, mycket trevligt! ;)
Väl hemma åt jag, och nu har jag chillat framför datorn ett tag. Det har varit värsta struligt med blogg.se idag, har inte kommit in på flera timmar! Hoppas att problemen löst sig nu...

Riktigt skönt med helg imorgon, verkligen! Jag vet inte riktigt vad som händer för min del imorgon... jag ska iallafall träna på morgonen, sedan blir det skola. Slutar halv 3. Om Sandra hör av sig så drar vi på fest, om hon inte gör det så tar jag det nog lugnt, kanske med älsklingen eller så är jag bara hemma och slappar.

Ska ni göra något kul i helgen? Puss<3



Nyfikna? :D Tack pappiii <3





Underbaringar från The Body Shop


Leeeet's Dance Annika

Annika från Let's Dance, känner ni igen henne? (Hon är dock inte med i år) Henne såg jag iallafall i stan idag, lite småcoolt. Nu har jag hittils sett 5 personer från Let's Dance in real life. Raaawr!


Paradise Hotel vinnare

Jag vet, jag är jävligt efter. Har iallafall sett alla avsnitt nu. Blev grymt glad när Jackie och Patrik vann! De har verkligen förtjänat det. Nu ska jag dock sova, puss&kram.


För härlig låt. Den utmanande videon är dock ett minus.



3 Februari

Hej på er. Jag har inte så mycket att skriva... jag är tråkig, vet. Tänkte lägga mig hyfsat tidigt och kolla de sista avsnitten av Paradise Hotel eftersom att jag missade finalen på tv igår.
Dagen har förövrigt varit okej. Pappa körde mig till Robert vid halv 11 tiden igårkväll, så jag sov hos honom. Enda sättet för mig att ta mig till skolan. Mamma undrade om jag ville vara hemma och sjukanmäla mig, men kan verkligen inte ha mer frånvaro för tillfället.
Det var iallafall mysigt och värt att sova med älsko. <3 Vi klev upp klockan 6 imorse och gjorde oss i ordning för att sedan promenera ner till centrum eftersom att bussarna är helt uppfuckade i snöovädret. Därifrån tog vi bussen in till stan och skildes åt. Jag gick och simmade, 1 km. Kände mig väldigt seg idag, men kan förmodligen inte träna imorgon så behövde det helt klart idag.
Jag bastade även lääänge, härligt. Gjorde mig i ordning och begav mig till skolan. Första lektionen var NO och jag somnade. Vi kollade på en film om solen, det är typ det jag minns. Senare hade vi matte, förberedelse inför provet på fredag. Sista lektionen var musik. Helt okej faktiskt. Efter det åkte jag hem, och senare kom Robert och gjorde mig sällskap. Fixade lite med datorn sedan myste vi. Älskar honom GROVT! <3
Han åkte tyvärr hem för ca en timma sedan. Jag pratade nyss med bästis-Gurre i telefonen. Har även ätit glass! :O Tycker allt att jag förtjänar det efter 4 dagars träning denna veckan.
Btw, imorgon har jag spanska prov och kan ingenting. Önska mig lycka till kanske? Jag litar på min Ipod, om jag inte får ha den på lektionen så är det kört, forever.

Imorgon blir det skola om jag inte har allt för mycket värk i magen. Slutar 4, suck. Ska in och köpa en körkortspresent till Charlotte. Hoppas hon inte läser min blogg!? Jag vet att hennes mamma gör det, hehe.
Förövrigt så blir det förmodligen fest på fredag, och middag med gäster här på lördag. På söndag ska jag sova och inget annat! Förrutom träning på kvällen då...

Nu ska jag sätta på mig pyjamasen och watcha lite Paradise, hoppas ni mår bra. pussii.

Efter en lång, kall och snöig promenad.


2 Februari

Hej, jag är på ganska så dåligt humör... så jag går och lägger mig alldeles strax.
Berättar lite kort om dagen. Jag tog kvart i 7 bussen till stan och tränade. Efter det badade jag i bubbelpoolen och gjorde mig i ordning och gick till skolan. Jag fick tillbaka svenskagrammatikprovet idag. 53/59. Kunde gått bättre.
Slutade 4 idag, äckligt lång och seg spanskalektion i slutet. Väntade en halvtimma på Robert i stan, han skulle följa med mig hem med det blev inte av. Bussarna är cp, pga snöovädret. Tahultsbussarna gick inte idag så jag gick hem från centrum. Behövde tänka.
Väl hemma gick jag ut med hundarna, sedan lagade jag mat. Nu sitter jag och kollar på House, men ska nog vandra upp på mitt rum istället. Hoppas ni mår bra, puss.


1 Februari - Ny månad, nya planer!

  • 10 Februari: Månadsdag<3
  • 11 Februari: Permanenta
  • 14 Februari: Alla hjärtans dag, plus Vinterskog
  • 20 Februari: Kommer hem!
  • 25 Februari: Studiebidraget kommer!

Detta är väl främst det jag ser fram emot. Förövrigt så händer det inte så mycket denna månaden, förrutom att jag ska på läger hela vecka 7 (Sportlovet).
Det kommer bli en kämpig månad, det känner jag på mig. 2 prov denna veckan, 1 nästa vecka. Sedan lov, och sedan skola igen. Kulkul! :(


RSS 2.0