Kanske kan denna valborg bli lyckad ändå?


               


Gott... och nyttigt!

Något som är riktigt gott och nyttigt är dessa bars nya smaker. Dom absolut godaste tycker jag är denna med vit choklad och blåbär här nedan, apelsinchoklad och mintchoklad. Me like ♥



Mmm... Marabou

Det är typiskt att det kommer massa nya goa grejer när man har slutat upp med sådant här onyttigt. Jag har iallafall smakat på Passionen och den är underbar. Plus att jag åt den före alla andra på prov :)


Kärlekssommar.


28 April

Goddagens

Sitter i bibblan just nu. Har precis haft Nationella Prov i Engelska A. Jag har ingen aning om hur det gick. Vi skulle skriva ett brev till ett företag om att vi ville hyra en lägenhet osv. Ganska så enkel uppgift i sig, och fantasin flödade. Frågan är hur bra min gramatik var. Förmodligen inte så bra. Hoppas iallafall på ett G.
Imorse skulle jag och Robert ta samma buss till skolan, men usch vad struligt det var med bussarna. Jag kom iallafall till skolan 2 minuter innan jag började så det var gott.
Nu ska jag strax ha NO och Matte. Sedan slutar jag, ca kl 12. Jag är grymt sugen på tacos! Ska försöka tigga till mig lite pengar av mamma när jag kommer hem så att jag kan åka ner och köpa köttfärs och grönsaker (Y) Tror nämligen att det är ganska så fattigt på det hemma.

Igår efter skolan skulle jag laga mat, det blev fail. Jag fick dricka mig mätt istället, bläää.
Jag åkte till kyrkogården igår och lämnade blommor på Marcus grav för första gången. Men hallå, vilket dålig människa jag är. Vi gick ändå i samma klass i 6 år, och jag gick inte ens på hans begravning och han knappt varit och sett hans grav sedan han gick bort för 4 år sedan, så jag kände att det var dags att göra en god gärning för att lätta lite på hjärtat.
Efter kyrkogården åkte jag hem till älsklingen och tillbringade kvällen där. Mys, och mycket diskussioner. Jag var på lite dåligt humör igår, men vi hade det bra ändå. Jag somnade en stund, sedan åkte jag hem. Åt, och kollade Desperate Housewives. Sedan blev det sängen. Steg upp tidigt imorse!

Åh fan, grymt sugen på tacos. Pusshej.


Själsfrände<3

Du är snygg, rolig och smart. Du är min.
<3


Right now.

Längesedan jag lade ut bild på mig. Detta är jag, just nu.


Beställt hem!


Shopping.

Hej

Jag sjukanmälde mig sista lektionen idag och träffade älsklingen efter skolan. Vi åkte hem till honom och åt & så. Sedan tog vi bilen till Allum. Där handlade jag ett par fina plagg som det kommer bilder på här nedan. Efter shoppingen körde älsklingen mig hem, och nu sitter jag här. Har oerhört ont i magen, mensvärk.
Ska kolla lite bilder nu och göra i ordning tomatsoppa, mums. Sedan ska jag kolla klart på filmen som jag såg igår, "The hounting in connecticut".
Skön dag förövrigt. Jag fick även hem mitt handsmycke som jag vann för någon månad sedan. Jättefint var det! Perfekt :) <3 Puss!


Klänning från H&M 199 kr 100 kr

Kjol från Bikbok 149 kr

Jeansskjorta från Gina Tricot 199 kr


Och 2 par strumpbyxor från Gina Tricot, 59 kr.


Inspiration


Helgen vecka 16

Tänkte berätta lite kort om helgen! :)

I fredags var jag med älsklingen i stan. Han köpte byxor! Sedan skulle han med några vänner till krogen så jag träffade Emma och Malin en snabbis, sedan drog jag och Malin hem till mig. Vi bakade kakor! Göteborgare och drömmar. Gott! Vi åkte även till stallet och tog in hästarna, sedan på kvällen körde jag henne hem. Jag gick och lade mig hyfsat tidigt. Vaknade dock klockan 1 av att älsklingen ringde och ville komma hem till mig, så jag tog moppen ner till macken och plockade upp honom. Vi åkte hem till mig och somnade ganska så snabbt!

I lördags var det konfirmation. Först kyrkan, (min bror svor högt inför alla 3 gånger, skämmigt). Efter kyrkan åkte alla hem till oss och åt & fikade. Roberts mamma hade bakat en jättefin och god tårta, bilder kommer när jag orkar lägga in. På eftermiddagen åkte vi iallafall hem till älsklingen. Jag snackade med Rebecka medans han tränade.
Senare åt vi middag, kollade på film & somnade. Filmen var bra, men sorglig. "The Road" (Vägen).

Morgonen idag tillbringades framför Playstation. Älsklingen lärde mig även att naja, hihi ;)
Senare tog jag moppen hem och slappade. Åt popcorn och kollade på "The hounting in connecticut". En skräckis som jag kan se hur många gånger som helst! Jag blir alltid lika rädd.
På kvällen hämtade Sandra mig och vi åkte till dansen. Ganska så chillt pass idag.
Det var väl allt om min helg, hoppas ni haft det skönt. Vädret har ju varit suveränt!
Imorgon blir det Allum efter skolan med älsklingen, studiebidraget ska ryka! x) Haha, nädå.

Puss!


Min sommarplanering

Tänkte dela med mig av mina planer och tankar om sommaren, eftersom att jag inte har något bättre för mig. Denna sommaren kommer iallafall förmodligen bli den bästa hittills. - 10'



- Finland med mamma, mormor och morfar
- Fira midsommar med mina älsklingar vid havet
- Höljes EM med pojkvän och familj
- Danmark med Rebecka
- Massa sol, stek vid havet, skönt å fest
- Sommarstugan med pojkvän
- Förmodligen sommarjobba
- Tälta med pojkvän
- NJUTA!
- Jag fyller 17, party!


Rockstar .


BLOGGPAUS

...

Kärlek.

Vill beställa!
Ska beställa!
Studiebidraget på måndag, snart ryker du!

Hmmmm.... vad kan det vara ???


Curly blue.


21 April

Ingen lust att skriva, men fattar mig kort ändå.

Igår sov jag hos mormor och morfar. De är lika gulliga som vanligt, lagat jättegod middag, efterrätt och äppelpaj ♥ Jag var helt enkelt tvungen att skippa dieten för en kväll.
Imorse hade jag Naturprov, jag förmodligen väldigt urkasst. Missade en hel sida som jag inte ens såg.
Skulle träffat Robert i stan, men så blev det inte. Efter skolan skulle jag följt med honom hem, men så blev det inte.
Nu sitter jag här med min nedrans soppa och knäckebröd. Ska knarka Sjunde Himlen och bara drömma att jag hade deras underbara liv ♥

Jag vill ha somriga kläder med. Måste åka in på måndag och drämma studiebidraget på skit. Blommigt och vitt ska det bli. Tunikor ♥ Förslag på affär ?

Förövrigt så har jag äcklig skoldag imorgon, slutar 4. Sedan träning. På fredag blir det mys vid sjön. På lördag är det Emils konfirmation och på söndag är det deprissionsdag.

Puss&kram.


I väntan...

Hej :)

Sitter i skolan och har dödligt tråkigt. Min spanska börjar om 20 minuter. Efter den ska jag hem till mormor och morfar. Äta middag, färga mormors hår mm. Sover även där i natt. Blir smidigare att ta sig till skolan imorgon. Har prov direkt på morgonen, suger :( Kan typ inget, natur :O
På rasten förut åkte jag in till stan och hittade världens snyggaste "jeans" jacka för 299 kr på Lindex. Den måste jag bara ha! Har dock inga pengar, men får skrapa fram på något sätt. Jackan satt verkligen perfekt på mig. Här kommer bild på den!
u måste jag kissa och dricka en dietdrink och sedan bege mig till spanskan, puss!

Lindex Shop Online - Jacka


Like a bird

4504352514_e77062edf2_o_large


Mitt nya liv börjar idag!

          

Bra start på dagen...

ÅÅÅÅÅH! Jag klev upp klockan kvart i

8 imorse, och kom precis på nu att

min första lektion börjar någongång

 efter 12! Jag gick ju bara upp ur

sängen... 3 timmar för tidigt -.-'

Menmen, jag ska göra något bra

 av denna vackra och soliga

otursmorgon. Jag ska ta en lång

härlig promenad med mina

älsklingshundar, sedan sätta

mig i trädgården och äta

lunch och steka! :) ♥


Kindness


???

Undra om jag är den enda tjejen i Sverige som inte äger varken jeansskjorta eller vita converse?
Nästan alla har iallafall vita converse. Varför? Visst de är snygga, men det finns bra mycket snyggare skor faktiskt. Och varför vill man ha någonting som alla andra har?
Jeansskjorta är iallafall ett måste, det finns ju så många olika varianter och jag är fortfarande på vift efter en prisvärd typ.

 

 


18 April

Hej.

Jag har knappt någon tid över till datan nu. Ännu mindre tid över till bloggen. Men jag berättar lite kortfattat om helgen iallafall!
I fredags kom älsklingen hem till mig. Vi åt grillat (första gången i år), åkte ner till ICA och hyrde film, och slappade framför tv;n under kvällen. Filmen hette "American Virgin" och vi kollade ungefär 25 minuter innan vi klickade av den.  V ä r d e l ö s !! Älsklingen sov iallafall över hos mig, ♥
Lördags-söndags var min familj bortrest, så det var FF. Haha!
Jag och älskling var ute och promenerade i 2 timmar, kollade film, åt lunch, åkte till ICA och köpte onyttigt och hyrde film, åkte hem till honom en stund, fick stopp på bilen och försökte fixa vilket tog över en halvtimma, (det var inget fel på den) vi visste bara inte hur man startade den, haha.
Sedan åkte vi hem till mig, kollade film och slappade. Pissväder btw! Det blåste storm. Mysigt inneväder helt klart.
Filmen vi hyrde hette "The Final Destination" och även den klickade vi av efter knappt en halvtimma. Så himla B.
Vi lagade tacos och hade det allmänt mysigt! Jag somnade dock i soffan väldigt tidigt, och minns inte så mycket hihi.
Nu ska jag tydligen äta middag! Ciao. Och förövrigt är jag en dålig bloggerska, därför tar jag en...
See yaa!


Snygga, någon som vet vart de finns billigt ?


15 April

Jag har egentligen inte så mycket att skriva idag... känner mig rätt så oaktiv men så är det i bland. Kallas blogtorka förövrigt.
Dagen har varit okej. I skolan kollade vi på en film, sicko. Den var väldigt bra och intressant. Jag hade även 3 timmars rast så jag träffade älsklingen i stan och han bjöd mig på kinamat. Gott!<3
Sista lektionen var spanska, och jag överlevde vilket känns bra. Efter skolan åkte jag hem och bytte om och så, och sedan åkte jag upp för att orientera. Första träningen idag och det var faktiskt ganska så kul. Så småningom vill jag tävla, hihi.
Gruppen jag började i var inte direkt min åldersgrupp. De var en fortsättningsgrupp på barn mellan 8-14 år, men eftersom att jag inte är så duktig på att orientera så måste man ju börja någonstans. Och det var ändå ganska så okej i den gruppen, jag fick springa en del för mig själv och följa kartan osv. Plus att det var ganska så lugn träning idag eftersom att det var första gången och vi fick lära oss en del nya karttecken, vilket var bra. Jag fick även behålla kartan och det blev jag jätteglad för. Nu kan jag dra upp själv ibland och orientera! ;)
Nu får det räcka. Hoppas ni haft en skön dag, imorgon är det helg. Wiiiiih! Efterlängtat och älskat. ♥

Ensamma kvällar.

Nu är jag sådär nojig igen. Jag blir ofta det nu för tiden, främst på kvällarna. Känner mig sådär tom och ensam inombords. Det går liksom inte att beskriva, men lättar oftast en aning genom att skriva av sig.
Men jag vet verkligen inte varför jag känner såhär. Det är precis som att något saknas. Känner mig liksom ensam och värdelös på något sätt. Låter säkert dumt och så men ah, det är så jag känner. Hoppas den mörka känslan försvinner snart. Jag vill ha min självkänsla tillbaka.
Jag längtar verkligen till helgen, kan inte vänta. Jag och älskling ska ta bil ut i skogen, göra upp eld, mysa och grilla vid en sjö med massa filtar och så. Kan det bli bättre?
Och på lördag är vi ensamma hemma hos mig. Ska laga middag tillsammans, kolla på film och bara vara allmänt kärleksfulla.
Jag längtar! Då är jag iallafall inte ensam, och jag slipper dessa tankar.


En ny, helvärd ansiktsmask med doft av vanilj.


Scarlett


- Hon måste väl då ändå vara världens snyggaste människa?


Beautiful disaster

Accessories by Bikbok


Lifestyle


Dagen.

Idag har jag förövrigt träffat älsklingen, jag skippade spanskan (dumt av mig men det är sista gången). Åkte istället hem till älsklingen och vi tog en härlig promenad ut i skogen i det soliga vädret. Vi hittade en mysig plats där vi låg och stekte, riktigt underbart. Våren är verkligen älskad!
På kvällen tog jag bussen hem, och slappade lite. Nu kom jag nyss hem från en joggingrunda. Känner att jag måste komma igång efter all skit jag får höra från mamma hela tiden. Jag hade faktiskt bättre kondition än jag trodde, vilket var lite roligt. Kanske beror på de hårda danspassen. Men min kondition är fortfarande sämre än sämst. Men det är bara träning som gäller!
Förövrigt så ska jag alldeles strax lägga mig i bastun och vårda mig själv ett tag. Efter det kanske det blir tv, eller sängen. Får se!
Just det, jag bloggade inte igår... jag hade liksom inte något att skriva om direkt. Älsklingen kom hit efter att jag dansat och han sov över här. Riktigt värt, jag hatar att sova ensam. Vi börjar numera samtidigt på tisdagar så jag hoppas inte att det var sista gången vi övernattade en vardag! ;)
Varborg! Vad händer då egentligen? Sjön som vanligt eller. Känns lite överskattat... men det kan ju ändå bli kul med rätt folk. Mindre än 3 veckor kvar nu!
Hoppas ni haft en skön dag, vi hörs om jag orkar. Pusss.


Jag måste skriva av mig.

Jag känner mig konstig. Tom och helt annorlunda. Varje dag får jag leva med det, men aldrig förstår jag riktigt. Jag har verkligen förändrats. Jag trivs inte med mig själv. Ni som känner mig vet förmodligen vad det är, och ni tycker inte att det är någonting! Faktum är att ni ljuger. Det vet jag, det vore dumt att säga något annat. Men att höra det från er skulle nog hjälpa. Det skulle nog få mig att förstå att jag inte kan fortsätta såhär. Mår sämre och sämre även om inte någon tycker att det är någonting. Det är visst någonting! Det är något väldigt stort, och det förstör allt för mig. Jag mår verkligen dåligt över det. Ändå kan jag inte göra något åt det. Jag saknar viljan. Jag skulle göra allt för att få motivationen och viljan. Jag ska sluta säga att jag ska skärpa mig för det kan jag förmodligen inte. Men jag ska göra allt, men det kommer inte att duga.
Men sluta ljug för mig. Det är verkligheten för mig.

Hello sunshine

Fin dag idag. Har skrivit klart en uppsats under dagen, blev riktigt slarvig. Jag har även lagt in typ tusen bilder här på bloggen och på fb. Proud.
Jag har även dansat, fast jag satt mest ner för jag har ont i halsen, men lite shake shake blev det allt. Inte långt kvar till uppvisningen nu!

Have a good evening bitches.



PARTY

Heeejsan.

Igår var jag väldigt dålig på att blogga, för jag hade fest. Och för en gångs skulle blev det riktigt lyckat. Underbart sällskap, kunde knappast bli bättre. Dock fick jag tårka ovanligt många spyor, men det är sånt som man får räkna med och det var värt det! :)
Emma fyllde 16 år igår, så vi slog ihop firandet med min fest. Först förfestade jag, Cissi, Malin, Emma, Pauo, Elin och Wass hemma hos mig. Käkade tårta och hade det trevligt. Senare på kvällen kom resten. Vi kom i säng vid halv 4 tiden tror jag, och ganska många sov över för bussarna går ju inte på natten!

Imorse var man lite sådär lagom pigg och entusiastisk. Menmen :) Vid 11 tiden tog alla bussen hem till sig. Jag, Malin och Cissi åkte till ICA. Jag köpte halstabletter och lite onyttigt, sedan tog jag bussen upp igen.
Och ÅH vilket härligt väder det är i Landvetter idag!! :D Vi släppte ut sköldisarna i dammen igen, det klarar dom. Är inte så kallt längre.

Nu ska jag lägga in bilder från gårdagen, sedan måste jag skriva en uppsats som skulle vara inlämnad för över 2 veckor sedan. Ajaj på mig.
Ikväll är det dans, fett segt!
Vi säger så :) Enjoy the pictures. ♥

Förfest. Jag, Cissi, Elin, Pauo, Malin, Wass

Förfest. Elin, Emma, Jag, Cissi, Wass, Pauo

Jag och födelsedagsbarnet Emma ♥

Gotta

Gotta

Cissi och Malin

Malin och Wass

Så söta, Marcus och Hannah. Och jag i bakgrunden :$

Hannah, Jag och Tobbe. Lite lagom goa :)

Marcus, Emma, Malin, Hannah och jag ;)

Stek, Bojn!

Rebecka, Philip och jag. Fulaste minen! Häxa!

Bojn. Philip och Wass :D

Erik, Sofia, Rebecka, Pauo, Cissi, Elin, Emma och Philip.

Robert, Malin, Cissi, Elin och Tobbe.

Wass, Tobbe och Cissi! :)

Wass, Malin och en väldigt sleten Tobbe!

Cissi, Malin och Elin!

Anna, Hannah och Malin! ;)

Jag och Elin, på topp!

Glad flicka.

Det härliga och sletna efterarbetet idag! ;)


A day like this

Vaknar, äter, kollar desperate housewives inspelningen, klär på mig, går ut och arbetar i ett par timmar, går in, sätter på datorn.
Nu måste jag gå ut med hundarna :( Att jag aldrig får sitta still och vila en stund! Det finns alltid något att göra. Jaja, seee yaaa.

Ytlighet.

Vem av dessa kändisbloggerskorna tycker ni är snyggast?

Här har jag listat mina.


Piczzz.

Utväxten förvann! :D




Handsmycke och hårfärgning! :D

Hej!
Idag har jag haft fullt upp! Jag handlade först med mamma i morse, sedan kom Rebecka hit med Kasper och vi tog en härlig och solig promenad hem till henne med Kasper och Wille. Btw, det är parningstider för paddor nu. De sätter på varandra överallt i Gallhålan nära vattnet.
Hundarna fick iallafall leka länge på Rebeckas tomt, sedan kom Robert och skjutsade hem Wille och jag & Rebecka gick till hennes granne och tillverkade var sitt handsmycke. Vi är grymt nöjda båda två! Billigt var det med :) Bild får ni ikväll^¨.
Efter smycketillverkningen gick vi hem till Rebecka och där har vi ägnat eftermiddagen åt att oroa oss. Vi vet inte vilka kläder vi ska bära imorgon när vi ska på fest! :O Vi har alldeles för mycket att välja på. Men det ordnar sig nog!
Nu är jag hemma, älsklingen körde hem mig. Jag har nyss ätit pizza med pappa och nu väntar jag på att klockan ska bli 18:05 så att jag kan ta bussen hem till Rebecka igen. Hon ska göra ljusa slingor på mig, får se hur det blir. Jag har ju en mega utväxt, så det kommer förmodligen se knasigt ut eftersom att utväxten kommer bli väldigt mycket ljusare, men vi får se. Det kan knappast bli värre..
Jag hör av mig ikväll när jag kommer hem. Då får ni bilder på handsmycket och kanske en på mitt hår! :)
Puss&Kram.


Shooting star.

- Att vara liten, alldeles ensam i livet.
Det är inte enkelt, det är oss givet.
Motgångar och motsättningar,
Visar oss vägen mot förbättringar.
Varför, varför, varför.
Man är rädd, rädd för att bli sedd.
Som den man är, inte den man vill vara.
Låt mig leva mitt liv.
Låt mig få vara mig själv.


Fucki'n day


Shopping.

Hej på er!
Dålig uppdatering, men så får det väl vara. Jag åkte till Ullared igår och sedan sov jag hos Anjas farmor och farfar i natt. Vi var i Tranemo och där handlade jag även några accessoarer. Nu är jag äntligen hemma. Älskling kom hit nu ikväll. Underbart. Jag saknar honom alltid lika mycket när han inte är hos mig<3
Nu sitter vi och kollar på "Vi hade iallafall tur med vädret igen". Men den är inte så bra...

Detta fick jag köpt i Ullared:
- Pjamasbyxor
- Nagelstickers
- Rakhyvlar
- Godis
- Nagellack
- Halsband
- Ringar
- Armband
- Trosor
- Bhar
- 3 Tröjor
- Sjal
- Ansiktsmasker
- Hårfön
- Hårspännen

Tror jag fick med det mesta. Här kommer några bilder på mina bästa investeringar!





















Nu får det räcka, ha det gött. Puss.


Rut m fl.

Denna sommarskönhet köpte jag på Rut m fl förra veckan. Grymt snygg på och det blir förmodligen en klänning att bära på fest! (Y)


Naaaaw<3

Min älskling har gjort ett hjärta av najtråd ♥


A true face


5 April

Åh, nu har jag sett denna fantastiska film, äntligen! Och jag blev ledsen :( En sån himla vacker saga. Helt klart en toppen film enligt mig! Denna hade budskap iallafall.

Idag har det varit en ganska så degig dag. Mycket tv tittande och sådant. Jag är iallafall på hyfsat humör, vi ska till Ullared imorgon och jag ska ha med mig 2700 kr, gotta. Dock får jag egentligen bara handla för mina pengar som är 800 kr av det, för jag ska handla till mamma för 1500 kr. Men mamma skickar med 500 kr extra så jag har väl iallafall 1300 kr att röra mig med. GOTT! Kommer förmodligen köpa massa småskit. Vi får se vad jag hittar!

Så imorgon blir det väl ingen uppdatering, och inte heller på onsdag för jag kommer att sova hos Anjas farmor och farfar tisdag-onsdag. Ni får ha det gott! ♥

Ring, Ring.


In love

Hittade denna urläckra t-shirt från Gina igår. Satt perfekt! Men ville inte köpa utan spara pengarna till Ullared. Om jag fortfarande har kvar 149 kr då så köper jag.


A Brand New Day


Påskdagen

Förlåt för mitt dåliga bloggande, men Anja kom hit igår så jag har haft fullt upp!
Igår hade vi folk här på kvällen, och idag har jag och Anja varit i stan och sedan gick vi på bio, Alice I Underlandet. Den var jättebra och mysig tycker jag. Jag handlade även ett linne och en tröja i stan idag. Billigt på bikbok! Halva reapriset. Det gillar vi! :D
Nu sitter vi och myser i soffan framför brasan. Förövrigt så har vi ingen inplanerat imorgon, men på tisdag åker vi till Ullared och jag sover hos Anjas farmor och farfar från tisdag till onsdag, så kommer jag hem på onsdag och på torsdag åker Anja hem igen.

Hoppas ni haft en bra påskhelg och ätit mycket godis ♥ Puss&Kram. Jag återkommer när jag har mer tid!!!

Baka kaka

Hej! :)

I natt sov jag hos älsklingen. Vi var på Allum igår, han hittade dock ingenting så vi åkte hem till honom. Kollade på en riktigt vidrig film. "The hills run red". Den ballade ur.
Imorse körde han mig hem hyfsat tidigt, jag skulle arbeta lite i trädgården och så. Jag har även kollat på en superbra film idag. "Into the wild". Den var väldigt hemsk.
Jag har även hunnit med att baka kakor! :D Jag har bakat Karl XV:s kringlor som ni ser på den översta bilden. Dom blev goda. Har även bakat Skurna Chokladkakor som är på bilden under, och Mandelcitronkaka som jag inte hittade något bild på...
Gott! :D Nu ska jag hälla på glasyren, pussss!



Livstankar

Lovers and haters.

Från och med nu ska jag ta vara på allt, ordna upp mitt liv. Inte ta någon skit. Jag ska följa mitt hjärta och göra vad jag vill. Äkta vänner är äkta vänner. Jag vet vilka mina är och vilka som har mig, i alla lägen. Jag har ett eget liv. Jag ska leva på mitt sätt.


Beauty


1 April

Har ni blivit lurade än? :D

Själv har dagen varit okej. Jag vaknade klockan 9, gött. Hade en muntlig redovisning i engelskan och gick VG. Proud, Pride.
Jag slutade klockan 12, gott.
Åkte hem, men bussen gick bara till Önneröd så resten fick jag promenera. Jag har varit med om ett litet äventyr idag. En bortsprungen hund velade fram och tillbaka i backen och höll på att bli påkörd, så jag ropade på honom/henne och han.. eller hon, sprang fram till mig så jag bar han/henne upp till Tahult, visste inte riktigt vart jag skulle göra av sötnosen. Riktigt tung var denne! :) Tillslut kom en man i en jeep som saknade sin hund, så han fick tillbaka den! :)
Förövrigt så har jag ätit, duschat och pysslat med sköldpaddorna. I förrgår hittade vi förresten den sista! :) Han mådde bra, vilket var skönt. Tyvärr så dog den lilla ungen vi hade. Jätteliten och söt var den, min favorit! Dog bara helt plötsligen. Han som hade varit så pigg och ätit ur min hand! :'( Så sorgligt. Hoppas starkt att de 6 återstående överlever nu.
Men nu ska jag göra mig i ordning, älskling plockar upp mig senare, vi ska åka till Allum och kolla partykläder till honom! :) Jag har ett litet påskägg att ge honom med<3 Så sover vi förmodligen över ikväll. Vet inte hos vem. Han vill alltid sova hos honom och jag vill alltid sova hemma hos mig, x)

Ha en bra dag, se till att lura skiten ur alla ni känner, men akta er själva!! :) Pussiiisssar ♥


Skolaaaaa :(

Nu ska jag strax till skolan. Kämpa igenom den sista lektionen av en äcklig muntlig redovisningen innan lovet är här. :) Men gött ska det bli, dock blev inget på lovet som jag tänkt mig och planerna ändras. Men det kommer bli bra ändå! En vecka med lilla Anni. Bio, Ullared, (Tranemo eller vad det heter?) och partyparty. Look forward.
Bye.

RSS 2.0