"Sällskap i duschen"

Jag är väldigt trött, så tänkte gå och lägga mig nu. Först måste jag bara skriva att jag bastade nyss. Väldigt härligt! :D Jag fick även sällskap i duschen. En äcklig jävla spindel jävel. Inte konstigt att jag har fobi för dem! Fick rusa iväg och gömma mig tills pappa tagit ut honom/henne, eller vad det nu var för kön. Men nu svider mina ögon. Va tycks om nya bloggdesignen förresten? Inte klar på långa vägar, men det är en bra början iallafall tycker jag. Den är ju trots allt gjord på paint så det blir ju inget top notch. Längtar tills jag får tillbaka mitt photoshop.

Nattinatti! :) <3

Självisk

Jag måste börja vara lite mer självisk. Mer självsäker också för den delen, men framför allt mer självisk. Tänka mer på mig själv och mina känslor. Vad jag verkligen vill och behöver. Inte göra saker och ting bara för att göra andra människor glada, när jag inte vill det själv. Idag har jag äntligen tagit fram en del av min själviska sida. Det känns bra, trots att det inte borde kännas bra. Snälla. Lär mig att lyssna på mitt eget hjärta!

The future""

Jag tänker, min käraste broder har tydligen skaffat flickvän nu, eller nu och nu. Kan ha varit ett tag sedan. Good for him! :) Men tider förändras verkligen. Vi var som bästa vänner innan. Berättade hemligheter och sådant för varandra. Nu för tiden får man inte ens reda på att han har tjej. Nej, det får man helt enkelt ta reda på själv! Genom att undersöka hans bdb. Det är konstigt. Nu kan man inte ens säga "hej" utan att få ett otrevligt svar tillbaka. People changes. Men, vart i hela friden är världen påväg? Samma med alla gamla kompisar och klasskamrater. Man sa typ "forever and ever" och alltid vi liksom. Gick det som planerat? No way. Nu ger man inte ens varandra mer än en ilsken småbitchig blick. Man har nästan glömde att man faktiskt var bästa kompisar för ett par årsen och att man under den tiden var (sååå) täta. Det spelar liksom ingen roll. Det går inte att planera in framtiden. Människor förändras, allt förändras! Jag undrar hur det blir när man slutar högstadiet och börjar plugga i Göteborg istället.. det går inte att planera. Allt ändras.

Fuck !

Är så jädrans stressad inför kemi provet imorgon. Jag glömde böckerna och anteckningarna i skolan så har bara kunnat kolla upp några saker på internet. Det är jättesvårt och jag kan ingenting! Jag har frågat massa folk om vad "kemisk reaktion" är för något och vad "Kemisk förening"  är för något och vad skillnaden är.. och jag vet fortfarande inte! Alla förklarar med så svåra ord. Jag fattar nada. Snälla, mörda mig. Det kommer gå åt skogen på provet!

Jag har iallafall slappat framför tv;n idag. Och försökt plugga lite med då såklart. Först kollade jag på halva "The hills have eyes". Av någon anledning hade vi bara spelat in halva, så nu måste jag ladda ner den för att se slutet! Den var ju så extremt spännande..
Sedan kollade jag på "28 days later". Det var jättebra! :) Nu har jag precis käkat lite å ska kolla på "Grey's Anatomy".

Ni får gärna förklara vad kemisk förening och kemisk reaktion är. Du får en puss isåfall. Ciao! :P

Stan å restaurang :D

Jag hade faktiskt ställt väckarklockan på kvar över 9 imorse, eftersom att jag skulle med 11 bussen från centrum. Mammii stängde självklart väckarklockan igår när hon kom hem på natten för hon trodde att den var ställd för skolan, så jag vaknade klockan 10 imorse och var lite sådär lagom stressad. Jag hann iallafall duscha och göra mig iordning. Jag och Rebecka tog bussen till stan där vi tillbringade dagen. Vi hade väldigt trevligt fastän båda var väldigt trötta och slappa. Vi kollade på modevisningen i stan med :) Blev faktiskt lite inspirerad..
Jag köpte de saker som jag satte in bilder på igår, + ett par örhängen.
Min budget är en skithög! Jag hade räknat ut att jag skulle ha 150 kronor kvar efter shoppingen och att dem pengarna skulle användas åt att betala skulder till Sandra, och till nästa helg. Nu vet jag inte hur det blir med någonting för det har gått fel och jag har inga pengar kvar, vet inte varför. Måste ha tappat bort en hundralapp eller nått .. :( Kommer vara en fattiglapp hela månaden. Har inte ens råd att köpa telefonkort och mitt kort går ut imorgon så kan inte ens smsa gratis. Så om ni vill något måste ni ringa, inte skicka sms!

Efter stan hämtade familjen mig, tog en jävla tid eftersom att det var stopp med köer i hela stan. När de väl hämtade mig iallafall, så åkte vi till mooongggooolliiaan. Jag är mätt som en gris! Älskar den restaurangen. Helt underbar fastän man blir så mätt så man spricker.

Nu har jag kommit hem, och tänkte plugga lite kemi eftersom att jag antagligen får göra omprov på måndag, men jag har glömt alla böcker och anteckningar i skolan! Verkligen underbart.. får kolla efter lite information på internet istället.

Ha en bra lördag! :D <33


Idooool i Gbg! :)

Någon söker till idol idag eller ? x)
Jag vill vill vill! Men är inte 16 än xD daaaaamn!

Mina älsklingar!

Jag blev förälskad i dem direkt. Förstår inte att det ska vara så svårt att hitta storlek 39 bara.. men imorgon blir de mina! :) <3
dfg

Visst är det helt underbart snygga jeans? Ge mig liksom. Har dock inte hittat dem i någon butik än men jag fortsätter leta! :) <3

dsfg


Och sist men inte minst... ge mig dessa tights! Dock inte denna färgen, (vill ha mörka) men varför ska de vara så svårt att hitta dem i rätt storlek? Får försöka hitta rätt färg helt enkelt! :) <3

kjh

Helt utmattad...

Jag är väldigt väldigt trött. Pappii släppte av mig på Allum förrut men jag hittade varken leggingsen, jeansen eller skorna i min storlek! Bajs på Allum. Så vi åkte hem igen. Har latat mig framför datorn och snackat med folk resten av kvällen. Kollade på Let's Dance nyss med. Hoppas de båda vinner! Jag står inte på någons sida...! Nu är det nyheter och jag orkar inte vänta tills vinnaren koras. Jag går nog och lägger mig nu. Ska upp tidigt imorgon, halv 10 och ska med bussen halv 11 till stan. Ska bli trevligt med en liten shoppingrunda med Rebecka. :) Sedan hämtar familjen mig och vi åker och firar pappii på mooonnnggooolliiaaan. Världens bästa restaurang. MATMATMAT! I stora fat :) Älskar maten där. Mums fillibabba. Nu ska jag sluta snacka om mat. Godnatt! :) <3

fredag! :D

Göött med fredag. Men vet ni vad? Jag har fått mitt första IG på ett prov. Nämligen på Kemi provet. Jag gjorde 2 frågor av 75. Stööört! Ska fan plugga hela helgen för jag ska antagligen göra omprov på måndag .. Det enda jag kunde var "Vad är en atom?" Och, "Vad är en blandning?" Typ. Gaah, det är riktigt kasst.
Risgrynsgröt i bamba idag :) Det var gott. Nu har vi So, fast rast nu då. har börjat med indisk religion. Hinduismen och sådant. Slutar om drygt en timma. Ska spela fiol vid Lunna efter skolan, sedan ska jag och Elin ta en sväng till Mölnlycke. Sen drar jag hem och fixar mammii som ska ut ikväll. Hon behöver sminkas och fixas. Sedan ska jag slappa i soffan och dega resten av kvällen. Imorgon blir det stan med Rebecka :) Sedan på restaurang och fira pappii. Det blir nog en trevlig lördag tror jag!

Ha en så trevlig kväll. Puss!

Prov, födelsedag och dans + massa klagande :) Läs och njut! :D <3

Det är märkligt. Jag har ett ganska så stort kemiprov imorgon, och jag har inte ens slått upp boken en endaste gång. Ändå är jag lugn. Kemi är det dödstråkigaste som finns och det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar. Ämnet intresserar mig inte och läggs därför inte in i mitt interna minne. Jag får helt enkelt hoppas att jag har turen på min sida imorgon. Det kan ju knappast bli sämre än IG .. xD Vill dock inte förlora mitt VG pågrund av bajskemin.
Märkligt att jag är så lugn. Jag borde vara helstressig. Nej, jag är ovanligt lugn. Chillar, och väntar på ett samtal :) Orka stressa när man kan chilla! =)

Min dag idag har iallafall varit helt okej. Lång dag i skolan (slutade 15.40) men det var inte så fruktansvärt ändå. Hade våran nya bildlärare sista lektionen. Hon verkar lite weird, men rätt schysst ändå. Blir nog bra! :) Efter skolan hämtade mammii mig och vi skyndade oss hem. Pappii fyller 49 år idag! GRATTIS TILL HONOM! :) <3, så mammii lagade mat och jag bakade kladdkaka. problemet är att jag knappt orkar äta den eftersom att jag ätit så mycket under bakandet. xD Att det alltid ska vara så! :D
Efter "firandet", han blev förresten glad över Per Morbergs kokbok och plankstekar brädorna, så körde mammii mig till Christofer där jag var någon timme. Sedan hämtade pappii mig och vi åkte å hämtade Sandra.

Sedan bar det åt till dansen! :) Som nu är helt klar, bara lite finslipningar kvar. Men gud vad vi fick damp på fjortisungarna alltså. Vi skulle komma överens om en låt som passade till dansen, och majoriteten skulle såklart äga. Fjortis gängen borde räknas som 1 person, men nej. Dem vann och de valde låten "Baby Goodbye" men EMD!! Jävla Melodi/schlagerfestival låt! Passar absolut inte till en disco dans. Jag har inget emot EMD egentligen, men att dansa till deras barnvisa är lite för lågt. Det värsta kommer nu. Vi skulle bestämma kläder som vi skulle dansa i. Vet ni vad fjortisarna kom överens om? Svarta byxor, vit skjorta, svart slips och svart hatt. Dem är sjuka i huvudet! Vi ska ju fan inte efterlikna EMD med en jävla disko dans. Nu fattas bara käpparna.. :( Jag och Sandra hade velat dansa till vilken annan låt som helst. Lady Gagga eller Pink eller whatever. Bara inte Schlagercirkuslåtar! Och vi ville ha leggings med färgglada linnen, men nej. De ville sticka ut och vara annorlunda. Vafan, häng oss. Vi kommer göra bort oss! Plus att de flesta fjortisarna i vår grupp suger getpung. Snacka om att vi kommer skämmas för dem! Jag och Sandra ääääger. Längtar till nästa termin. Då ska vi dansa par-disko :) Ska bli roligare.

Kom och kolla på uppvisningen vettja! 26 April 18.00mi Lisebergshallen. xD

Men alltså, nu ska jag chatta lite xD Sen ska jag förmodligen äta upp min smörgås och dricka upp min Proviva. Jag älskar förrästen Proviva. Speciellt den med jordgubbssmak <3

Nu känner jag mig lite smått tråkigt. Har nog klagat tillräckligt på dagen, men GRATTIS ännu en gång fader. :) <3

Underbar dröm!

Jag drömde att jag hade en häst inatt. Det var en helt galet skön dröm. Jag kände mig så fri och lycklig! Jag var ute och red mitt i natten, och bara galopperade bort ifrån alla problem. Åh, vad jag älskar hästar. Ge mig?!

Förövrigt en slapp dag. Var hemma från skolan idag med. Gött att vi flyttade mitt utv. samtal till nästa onsdag iallafall! Och ingen konfirmation var det heller idag.. slappt alltså! Så slapp dag att man nästan mår dåligt.

Jag har iallafall rört lite på fläsket idag. Gick en långpromenad med hundarna när solen stod som högst på himmelen. Man mår ju dåligt av att bara sitta inne, grådaskig och onyttig.

Sen har jag kollat på film och tv hela dagen, verkligen hela dagen! Först kollade jag på "Friday the 13;th". Läskig? Svar: JAAAA! Iallafall när man ligger och kollar på den själv..
Sedan kollade jag på "Beck det tysta skriket" och sedan massa gamla avsnitt av "Wild Kids", fråga mig inte varför. Sedan kollade jag även på gamla avsnitt av "House", "Grey´s Anatomy" och "Sex and the city". Fan, nu mår jag dåligt över att ha varit så oerhört aktiv idag! Jag har tillochmed fått i mig kanelkaka med vaniljsås. Nu spyr jag nästan. Vem är den onyttigaste i världen?! xD

Nu ska jag sluta klaga. Ska chatta lite och stretcha för jag har ont överallt! Musiken på radion suger.. vad har hänt? Vilken kanal ska man lyssna på nu liksom? :S

Min pappiiiiii fyller 49 imorgon, grattis till honom! Och antagligen, om mindre än ett år ligger vi någonstans i en annan världsdel, chillande och bara stekande! :D

Haaa't gött! PPuUUSHH :D

Så jäkla fail...

Jag måste hålla med om att dessa byxor inte är de finaste som Gina Tricot gjort reklam för .. Ååh, jag tycker de är så fruktansvärt fula. Ursäkta mig om någon har sådana som läser min blogg men det är bara min åsikt. Vart är modevärlden påväg? Jag följer då verkligen inte modet, tydligen...

dfdgfh

Jobbigt..

Jag har inte fått ordning på min bloggdesign -.- Väntar på mitt photoshop. Anja!!! Skicka!!! :D Står inte ut med hur ful och fruktansvärd och motbjudande den är!

TråkkK!

Jag har faktiskt tappat suget med att blogga. Det kommer nog gå över rätt så snart hoppas jag. Ju mer jag skriver desto mer bra läsning för er, eller hur?!

Iallafall, jag har varit sjuk idag. Har haft extremt ont i huvudet hela dagen trots att jag knarkat panodil. Jag var ändå tvungen att hänga med till Allum, för vi skulle köpa födelsedagspresent till pappii. Han fyller år på torsdag. 49, gamling! V köpte iallafall Morbergs kokbok som han ska få signerad, och plankstek brädor. Jag blev kär i ett par skor som jag ska försöka fjäska till mig nästa vecka.
Vi åt ute på tacobell, inte ens det ville jag ha. Inte alls på mathumör.

Men.. nu ska jag och mammii kolla på film. Skulle egentligen se "Rallybrudar" men det var något fel med formatet, klantigt av mig att inte checka det innan liksom. Sen bestämde vi oss för "Patrik 1,5". Samma fel med den. Vet inte om det är något fel på min dator eller vart problemet ligger. Jag vill iallafall kolla på "Friday the 13;th", vilket mammii antagligen kommer vägra, så får väl se vad det blir för film när mammii vill se komedi och jag rysare..

Hoppas ni haft en bra dag! Bättre än mig antagligen iallafall ..
Just det, jag och Christofer är vänner nu för er som vill veta. Det känns skönt och våran vänskap ska bli den bästa! Men det är samtidigt gött att vara singel. Inget att sörja över!

Ha det bra, PUSS! :D

Så himla trött..

varit på informationskväll på Krokslättsgymnasiet idag. Ser fram emot att få börja där :) Jag är så himla trött så jag orkar inte skriva mer.. har sysslat med bloggutseendet hela kvällen. Puss!

All the single ladies!!!

Flickor, nu ska vi raggaaa!!! Hela sommaren, raggaa!. Jag är singel och väldigt .................. xD xD xD
haha xD

Lördag/söndag!

Tjejkväll igår hemma hos Rebecka. Det var super! :D Christofer hämtade mig vid 12 tiden och jag sov hos honom. Idag blev det inte riktigt som planerat och jag vandrade hem med moppen. Nu är jag hemma, men sörjer inte! Tvärtom. Jag ska njuta av livet och kolla på inspelade program nu :)

Tack för igår tjejor! :) <3 Puss!


Helgen!

Igår på eftermiddagen åkte jag hem till Christofer och snackade lite, sedan blev det tjejkväll med Sandra och Älli hemma hos Sandra! Roligt :). Somnade hyffsat tidigt så det var lite gött. De skulle till "Allum" idag och jag tog bussen till Önneröd, därifrån gick jag hem eftersom att Tahultsbussarna går så sällan..
Nu ska jag fixa över Saw 4 på Usb;n. Sedan ska jag ladda kameran och duscha. Göra mig iordning och vara hemma å slappa lite. Sedan tar jag moppen förbi Christofers kompis och lämnar den. Sedan tar jag bussen till Sandra och har roligt. Ikväll blir det tjejkväll med Rebecka, Rebecka, Amanda, Linnea, Linnea, Älli, Sandra å jag (tror jag.) Ska bli skoj! Sover hos Christofer som hämtar mig någon gång inatt :)
Hoppas ni får en trevlig kväll med.!

Puss på helgen! <3


Tröttnat..

Jag känner mig så osocial här på bloggen nu för tiden. Är lite trött på att skriva, kanske borde ta en paus? Nej, vad som än är sämre än att skriva är att inte skriva. Så jag fortsätter, men håller mig kortfattad nu för jag måste skriva reflektionen om Schindlers List. Efter skolan ska jag till fiolen, sedan hem och käka. Åker en sväng till Christofer och hälsar på, sedan sover jag hos Älli och Sandra.

Hinner nog inte skriva något nu i helgen för imorgon ska jag bara hem en snabbis, sedan sover jag hos Christofer.

Ni får ha en bra helg. Bye!

Jag måste bara skriva av mig.

Förlåt.
Mina känslor går inte att kontrollera. Jag vet inte vad jag vill. Allt jag vill är att vara fri, och att du ska vara lycklig. Nu är jag en lika dålig människa som alla andra. Tänker bara på mig själv. Nej, jag tänker på dig mer än någonsin. Jag tror det är dags för mig att börja känna efter vad jag själv innerst inne vill, och följa mitt hjärta. Mitt hjärta är brustet och ena halvan vill vara med dig livet ut, andra inte. Hur jag än gör så kommer flisen alltid stanna kvar i min hand. Du kommer alltid finnas inom mig. Men jag vill inte. Något i mig säger nej. Det kändes fel redan från början, och nu är det för sent att ändra. Man kan bara gå vidare och lämna det förflutna bakom sig. Aldrig glömma. Jag kommer aldrig glömma. Jag vill aldrig glömma! Bara minnas alla lyckliga stunder med dig.
Förlåt.

Vår, våår, strååålande våååår !

Jag är väldigt trött, så ska vara kortfattad!

UNDERBART VÄDER IDAG, ELLER HUR?

Vårtecken:

- Solen skiner
- Jag tar fram min vårjacka
-Jag tar moppen till skolan
- Jag och Sandra solar varenda rast
- Jag köper glass efter skolan
- Jag är på bra humör!

all this things in one day. :)

Helt fantastiskt. Sommaren närmar sig :)

Konfirmation idag förresten, det sög! Tog moppen till Christofer, det ägde! Älskar dig min prins. Många kyssar till dig. <3

Godnatt! :) <3

Underbaraste.

Varför ska du alltid åka hem så tidigt älskling? Vill ha dig här nu och föralltid. <333

Peddomiddag

Det var riktigt gött :) Slutade kvart i ettt. Efter skolan drog jag ner till centrum och hämtade en bok på bibblan som jag beställt. Sedan tog jag bussen hem, gick ut med hundarna och nu sitter jag här. Har käkat en pirog och är allmänt slappis idag. Ska hitta nått roligt att kolla på på tv, annars kollar jag på en film. Längtar efter Christofer som kommer hit i kväll. Puss! :)

Bloggdesign!

Jag ska börja göra personliga bloggdesigner. Skriv till mig om du vill ha hjälp med en.
Jag har lärt mig en hel del på sistone och idag gjorde jag en för att träna mest. Ska göra en finare åt Elin framöver, men gå in här så ser ni iallafall hur den ser ut för tillfället: http://Eliinsvarld.blogg.se

Så, kvällen har alltså gått åt till att designa bloggen, pratat i telefonen och tagit egofoton!

Here comes some of them ..

frfgfd

sdafsfdsvsvd
dsfdsfsfvdfvfd
vfdvdfbafsbdsfsdf
fdgdffdsfsd
fdsfsdf

Godnatt på er! :) <3 Puss,

Natten.

Jag har tänkt att skriva ner mina drömmar som jag drömmer om nätterna. Jag drömmer inte varje natt men väldigt ofta.

Och denna nattens dröm var helt sjukt äcklig. Det skulle inte förvåna mig om jag skrikit mitt i natten eller något sådant.
Jag var här hemma i huset med lite andra folk, men dem var inte i fokus. Jag tror iallafall att det var min familj. Jag skulle gå in i badrummet och när jag öppnar dörren kommer världens äckligaste spindel ut bakom badkaret. Han var hårig och hade stor kropp och långa ben. Med andra ord, han var stor. Kanske 1 dm kropp och 2,5 dm med benen. Jag skrek såklart och sprang ut. Det kom ut fler spindlar från olika ställen i huset, och alla spindlar var i olika storlekar. Jag skrek att någon skulle ta bort dem och pappa tog det såklart lugnt och jag vet faktiskt inte om dem tog ut dem eller inte. Efter att ha sprungit runt och försökt hitta ett ställe i huset där det inte var några spindlar som kunde skrämma en, var jag plötsligt i ett annat hus, det verkade vara uppe i Dalarna eller något sådant. Husen såg sådana ut. Vi hade tydligen flyttat, kanske på grund av spindlarna. Jag såg iallafall en nyinflyttad tjej, (nämner inga namn) i grannhuset och tog kontakt med henne. Jag tror att vi blev bra kompisar men sedan vaknade jag.

Äckligt, mjo.. om man hatar spindlar mer än allt annat så var detta en fruktansvärd dröm!
Jag tror faktiskt att besöker på Universeum igår påverkade min dröm. Spindlarna jag drömde om såg precis ut som "jättefågelspindeln" där.

Spindlarna påminde om dessa, fast i drömmen var några av dem ännu större.

hgfdhdf

Underbara dag!

Måste bara börja med å säga att vädret i Göteborg varit så fantastiskt idag! Jag tvättade till och med av mig sminket för att kunna sola lite! Tänk att vädret kan ändras så drastiskt. Det var ju massor med snö i torsdags! Men, det är ett bra tecken och våren är definitivt pågång! Fram med vårkläderna!!!:)

Igår tillbringade min familj och jag dagen hos mormor och morfar. Jag färgade mormors hår och klippte det, som jag brukar göra. Färgen som mormor skulle färga var väldigt intressant. Någon slags nyans av rött! Jag blev såklart nyfiken och färgade en liten slinga på mitt eget hår. Så hett alltså! Haha. Syns turligt nog inte mycket alls. :D
På kvällen åkte vi till Guldhedskyrkan. Min moster skulle spela teater där och sjunga. Mina gamla fiol lärare var där av någon anledning. Hade ingen aning om det! Hehe. Teatern var dessvärre inget vidare, men det var trevligt ändå!

Efter teatern åkte jag och mammii till LA centrum. Vi handlade onyttigheter och jag hyrde en film. "The ruins" som jag sett en gång innan, men eftersom att de så sällan byter filmerna på ica och jag redan sett alla så får man helt enkelt hyra om dem igen! :)
Mammii åkte till jobbet och Christofer kom och mötte mig. Vi gick gemensamt hem till honom :)

Vi kollade en stund på Melodifestivalen och tack å lov att inte Caroline Of Ugglas vann! Hon var ju nära vinsten på tok för många gånger. Jag tyckte faktiskt att det vinnande bidraget var bra! Det kunde inte Christofer hålla med om. Han tyckte att hon såg ful ut när hon öppnade munnen och sjöng, fråga mig inte varför! Jag vet inte. Försökte förstå när hon var ful men fattade aldrig det. Jag tyckte hon var snygg för att vara så gammal! xD

Efter att ha gjort oss iordning och så, kollade vi på filmen jag hade hyrt. Det var mysigt att tillbringa natten tillsammans med den som betyder mest för mig. Hade inte träffat honom sedan i tisdags och hade saknat ihjäl honom.
Vi somnade vid halv 2.

På morgonen vaknade vi 07.30. Fråga mig inte varför! Jag menar, det är söndag, och då ska man ju sova jättelänge! Vi lyckades iallafall somna om och vaknade väl inte förrän vid 9 tiden sen. Vi var lite småsega så vi kollade på en film på morgonen. "One missed Call". Sedan gjorde vi oss iordning, gick in och käkade frukost, och sedan tog vi bussen till stan!

Vi hade bestämt oss för att gå på universeum. Jag var egentligen helt pank men eftersom att jag jobbar extra som privat frisör hos mormor så fick jag ihop lite stålar så det räckte. :D
Det var verkligen helt otroligt mysigt att gå på universeum med älsklingen! Att gå runt bland fiskarna och alla giftiga djur och i regnskogen, ahh det var verkligen det bästa! Plus att jag nästan blev överfallen av en liten apa. Han hoppade rakt emot mig och jag trodde han skulle landa på mitt huvud. Fatta vad rädd jag blev eller? Jag skrek och alla tittade på mig å skrattade. xD Men, det var iallafall väldigt roligt! :D

På eftermiddagen tog vi bussen till Mölnlycke och åt pizza. Vi träffade Hanna och Jeremy som var ute med några hundar, sedan kom Jeremy in i restaurangen och skulle käka så vi satt kvar som sällskap. Efter det tog vi bussen till LA. Jag lämnade tillbaka filmen och vi tog en promenad i LA. Bussen tog vi hem vid 19 tiden och nu är jag här! Ska kolla på "Beck det tysta skriket" nu, så hinner inte skriva mer.

Dagen har iallafall varit helt underbar, och vet ni vad,? Min älsklings Christofer har namnsdag idag!!! <3<3<3

Puss på dagen! :)


Friday the 13;th

Det finns inte så mycket att skriva om idag.. förrutom att vi kollade på "Schindlers List" i skolan. Grymt bra, fast läskig!
Jag har förresten kommit på varför det gick så sjukt dåligt på provet idag! Det var ju fan fredag den 13;de .. !

Jag hann inte skriva om dagen igår, finns väl inte så mycket att skriva om den heller egentligen, men efter skolan slappade jag. På kvällen hämtade vi Sandra och åkte till dansen. Vi var verkligen trötta och hängiga. Kände verkligen inte för att dansa men när man väl är där så vill man inget hellre! fast det var inte så jätteroligt igår.. jag och Sandra har missat en hel del och nu funderar vi på att börja par-disco dans till hösten! Det känns lite roligare och kanske är lite mer utmaning.. nybörjargrupper är ju aldrig så jippie..
Efter dansen körde vi hem Sandra och hon ramlade utanför sitt hus i snön! hahahahah så jävla roligt xD Det snöade verkligen sjukt mycket igår! Som om det inte snöat på en evighet.. två bilar hade kört av vägen i Tahultsbacken förresten.

När jag kom hem från dansen igår skulle jag byta tillbaka till läkpiercingen. Det var så fruktansvärt äckligt och även om jag bytt massa gånger redan, så var det absolut värst igår! Jag var tvungen att lägga mig en halvtimma och allt blev bara svart. Usch.
Sedan gick jag och la mig för orkade inte med något.. så underbar var min torsdag :)

För övrigt får jag väl önska er en härlig fredag, och speciellt lycka till idag för Älli som ska på dejt, och Sandra som ska ha trevligt med Fabian som fyller 16 idag :) För min del blir det att slappa i soffan ikväll. Ska ha filmkväll med mammii var det tänkt :) Det blir blandannat "Twilight"! Men somsagt, Ha det så roligt idag! Kyss.


Happy friday!!! :D

Idag är det fredag! Och jag är glad :) För idag är det ju fredag! = Skolans sista dag och man har en härlig helg framför sig. =)
Imorse ringde inte väckarklockan av någon anledning.. så jag vaknade klockan 7 och hade lite bråttom. Jag hann ialalfall klä på mig och äta frukost. Mannagrynsgröt med äppelmos! :)
Sedan tog jag bussen till skolan. Och usch vad mycket snö det är ute förresten! Jag som trodde att våren var påväg.. snön är verkligen försenad. Den skulle liksom kommit i december, inte i mars!
Klockan 8.00 hade vi nationellaprov i Engelska. först var det läsförståelse, den var jättesvår! Har nog dessvärre alla fel ...
Sedan hade vi en halvtimmes rast och sen var det hörförståelse. Den var väldigt jobbig, men inte lika jobbig som läsförståelsen.
Nu har vi ätit tacos/pitabröd i bamba. jag har även skrivit klart min nyhetsbevakning som ska lämnas in om en stund. Vi har bara Svenska och So kvar, sedan slutar vi! Klockan två tror jag.. och på So;n ska vi se på Chindler's list så det är rätt chill. Nu måste jag gå, ska på lektioon! Skriver mer när jag kommer hem. Puss!

Mycket som ska göras! :P

Laddar ner musik - tigga pengar - ringa Sandra - Dansa

Något fel?

Väldigt många skriver att de inte kan se hela min blogg.. någon mer som har det så?

Min nyhetsbevakning!

fdd

Inte så tydlig, menmen.. stolt iallafall för det jag fick ihop! :)

Glad! :D

Jag vet inte varför jag är glad! Jag bara är det utan någon särskild anledning... I skolan idag hade vi prov i 3 timmar. Samhällsprov. Är med i någon undersökning med 50 andra länder och det var massa frågor som skolverket ville att man skulle svara på. Det var väldigt jobbigt! Tur att det inte går på betyget..

På elevens val var det massage. :) Ett "proffs" var där och visade och vi fick massera varandra, med både händer och någon slags boll. Jätte härligt! :D Sedan var det hemkunskap. Jag lämnade in mitt arbete, hoppas verkligen hon bedömmer det bra! Vi gjorde frukost. Jag fick uppgiften att blanda juice. Svårt liksoM! haha. Sedan kollade vi på en film om onyttig skräpmat och sen letade vi information om frukost. Ska ha en redovisning inför 6;orna om det nästa vecka. Varför frukost är det viktigaste målet på dagen och vad en bra frukost består av och blablablaa...

Efter skolan tog jag och Elin bussen ner till centrum. Jag var gottesugen som vanligt och köpte choklad. Men bara för att jag känner mig så duktig som ska plugga nu ikväll :) Efter besöket på Ica gick vi till konfirmationen. Det var långtråkigt som vanligt. Vi faddrar skulle göra en teater men jag ville inte så kollade på när de andra gjorde. Sedan blev jag tvingad att vara med i en improvisationsteater ändå. Sedan kollade vi lite på en film och hade andakt. Pappii hämtade mig och nu är jag hemma. Och det är mycket som ska göras så jag hinner inte med att vara inne på datan så mycket mer. Först ska jag äta något, sedan spela fiol, sedan ringa läraren, sedan skriva nyhetsbevakningen och sedan CHILLA D:

Ha det gööet :D Puss!

Göra om allting...

Det går inte bra. Struntar i hkk arbetet nu. Får se om jag lämnar in det imorgon, är ändå inte klar, inte ens i närheten. Usch. jag är så sur för att det försvann! Varit tvungen att skriva om allting.. och kommer typ inte ihåg något! Måste få lite sömn med ju.. Christofer gjorde förresten min kväll värd! Love, <3 !niagareven .netseröfgadijergetsamasnipsnedlrävedrojggaj

GUUUUD!

Jag går snart å hänger mig. HELA mitt hemkunskapsarbete är i helvetet! Det bara försvann när jag skulle spara och nu finns det ingenstans! Ett arbete som tog en och en halv timme och som var 3 sidor och innehöll massa uträkningar och siffror. Fy fan. :'(

Plugg!

Nu har jag pluggat i ca 1 ½ timme! Uuh. Och jag är inte ens klar till hälften! Har en uppgift kvar i hemkunskapen om vad man har för rätt som konsument och blablabla. nu har jag iallafall gjort klart budgeten! Duktigt eller hur. Fick massa hjälp av mammii, annars hade jag inte klarat det! :) Lånade faktiskt en ny bok idag. "Svart Drama" av Magnus Nordin. Ser fram emot att få lite tid över så att jag kan läsa! Christofer kommer väl inte till mig förrän ett bra tag så jag hinner nog slappna av och låta mig bli uppslukad av boken. :) Puss

x-tra engelska ..

Som vanligt sitter jag och skriver här på x-tra engelska lektionerna. Läraren har ingen koll på oss och hon bryr sig heller inte. Så varför ska man då jobba när man kan slappa? :O Efter denna lektionen har vi A-tid (valfritt arbete) och efter det slutar vi. Mammii kommer och hämtar mig å vi ska ner och lämna några böcker i biblioteket. Sen ska jag hem, kanske springa, men måste nog plugga massa med för har en hemkunskaps uppgift som jag ska lämna in imorgon. Ikväll kommer Christofer till mig :) typ vid 6 tiden eller nått.. Längtar! :) <3 Ha det så bra, puss!

Hello :)

Är i skolan nu, börjar om en kvart. Ska ha so eller svenska.. vet inte riktigt eftersom att vi byter hela tiden. Efter dem lektionen ska vi gå ner till ishallen och åka skridskor på idrottslektionen. Jag kanske tar bussen eftersom att jag har fått låna Christofers skolkort för han jobbar några veckor nu. :) Slutar tio i tre idag. Ska hem och göra klart mitt hemkunskap arbete som är jättesvårt! handlar om budget och kan inte ett skit. Mammii får hjälpa mig. Ikväll kommer Christofer hem till mig, längar. <3 Ha en bra dag allesammans, :D puss.

Beautysleep !

Jao, det är nog dags för mig att nana lite nu, så jag får min skönhetssömn. Det behöver jag verkligen! xD Först ska jag packa ned skridskorna och ta mig lite kladdiskakis. Godnatt Sverige och hoppas att alla drömmer en härlig dröm i natt! :) puss, <3

09-03-09

Efter skolan tog jag bussen hem. Jag kände mig oerhört sötsugen och bestämde mig för att baka kladdkaka! Mums. Smeten är ju så god! Så god att när själva kakan är färdig orkar man inte äta för att man har smakat på för mycket smet. Efter bakandet skulle jag även laga mat till familjen. Maccaroner med köttbullar, samma mat som vi fick i skolan idag. Kul variation liksom. Efter maten gick jag ut med hundarna, resten av kvällen har gått åt till att slappa och vara inne på datan. Nu ska jag plocka fram skridskorna som vi ska ha med till skolan imorgon!
Ha det bra!!

Pusshh!


Jag älskar dig, Christofer Wall <3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


I skolan!

Har extra engelska, väldigt tråkigt! Så jag skriver några rader här istället. På so;n förrut kollade vi på Shindlers' List. Den var verkligen seg! Efter denna lektionen är det mat.. tror det var typ maccaroner och nått...
Men nu får jag huvudvärk. Hejdå!


Godmorgon!

Skolan börjar om en och en halv timme. Bläää! Orkar verkligen inte med det, men har ju inget val. Jag är faktiskt ovanligt pigg idag, men ändå seg inför skolan. Slutar 15.00 idag. Måste plugga en massa när jag kommer hem med. Måste faktiskt äta frukost nu annars kommer jag inte hinna! :P

Kraaam! :D

Godnatt!

Har kollat på Beck nu :) Den var helt okej faktiskt. Snackade lite med Christofer i nyhetspausen med :) Någon kommenterade att man bara såg halva menyn till höger, stämmer det?

Dröm sött allesammans :) Kyss.


Min nya design :)

Vad tycks? Jag tycker den är helt perfekt. Tack så mycket Nadya för designen! :)

2 månader idag!

Jag ska vara kortfattad! Har så mycket annat för mig nu.. :P

I fredags sov Christofer hos mig. Vi kollade på film och myste! I

I går, (lördags) var jag med Christofer hela dagen. på kvällen åkte vi hem till honom. Vi kollade på melodifestivalen, (vi bad att Caroline of Ugglas INTE skulle gå vidare), sedan när det var slut slappade vi lite, och sedan tog vi bussen till LA centrum. Hade tänkt kika in på fotbollsnattan, och det gjorde vi också. Den var itne alls rolig och seriöst, jag visste inte ens att det fanns så många sönderslitna fjortisar i Landvetter! Det är sjukt. vart är Landvetter påväg? Eller snarare, vart är världen påväg? Vi stannade iallafall inte längre än 5 minuter. Vi var lite trötta och ville hem snabbt, så vi gick hem till Christofer. Kollade på en film som hetter "Dead Silence". Jag somnade efter ungefär 10 minuter. Vaknade vid halv 9 imorse, fast vi låg och latade oss ända till 16.00 då mammii kom och hämtade mig. Vi hann iallafall kolla på "Dead Silence", "Asylum" och "The stranger". Jävla filmfreak är vi! :) Vi hade iallafall väldigt trevligt.
Hoppas er helg varit lyckad! :P

Idag är det min och Christofer 2 månaders dag! :) Hoppas på massor med fler månader tillsammans med dig älskling! <3


What a wonderful daayy :D <3

Jag och Christofer har promenerat från Önneröd, genom gallhålan och upp till mig i bäcksvart mörker. Det var lite läskigt men vi hade iaf ficklampa! Nån jävel som klagade över att mina hundar var ouppfostrade! fuck him and his dog. Nej inte hunden förresten, han kan inte hjjälpa att han har en störd matte. Nu ska jag och Christofer kolla på film, the stranger. Det ska bli mysigt. Jag har förresten beställt en bloggdesign av Nadya idag! Ser fram emot att inreda min blogg och göra den fräsh och hemtrevlig! :) Det ska nog bli ett bra resultat eftersom att jag ska betala 250 kronor för den. Eller aah, mammii betalar! :D

Nu ska jag och min pussgurka kolla på film. Ha det gött! KYSSSHh,.

06-03-09

Klev upp klockan halv sju imorse med hjärtat. Sminkade mig å sedan åt vi frukost. Jag hade förresten skrivit jättemånga fel i uppsatsen som jag tänkte rätta till i skolan. Tog tjugo över sju bussen dit. När jag kom till skolan så kom jag på att jag glömt uppsatsen hos Christofer! Fredrik som hotade med IG om man inte lämnade in idag.. fuck! xD menmen, då har jag tid att ändra felen så får jag väl se om han dödar mig eller inte. Hopppas på inte! :) På engelskan idag redovisade jag mitt Australien arbete. Det gick inte så bra, men hade kunnat gå värre! Nu ska vi snart ha svenska, (teater spel om en komikers uppväxt?) Efter skolan ska jag till fiolen, får se om jag går eller tar bussen. Sedan ska jag hem, och slappa resten av kvällen tror jag. kanske fixa titanic arbetet. Mammii ville att jag skulel vara hemma ikväll iallafall.
ha de tgööt.t.

Kyss.!h


05-03-09

Igår efter skolan åkte jag hem, hade jätteont i huvudet och botade det med godis, (Y) Kollade på top model 3 repriser och sedan något designprogram. Sedan kom jag på att jag behövde plugga så jag skrev lite på mitt titanic arbete. Sedan på kvällen gick jag en promenad med hundarna och sen körde pappii mig till dansen. Det var väldigt svårt eftersom att jag missat 3 veckor, så hade mycket att ta igen. fanskapet Sandra hade hjärnskakning så jag fick dansa själv! Appinigt. Men bra att du är frisk nu hjärtat! Efter dansen åktee jag hem och skrev klart uppsatsen, sedan skrev jag ut den å duschade. Pappii körde mig till Christofer vid 10 tiden. Vi började kolla på en film men orkade inte så länge. (Christofer tyckte att one missed call var bajsläskig!) xD Jag läste en godnattsaga för honom, (Mitt titanic arbete) xD. Vi somnade runt 12. Tack för en underbar natt och morgon hjärtat! <3

Supermodell :D

 Wille har blivit supermodell. Blivit fotad och några av de här bilderna ska vara på foder och hudmatsburkar! Coolt va?!

defefhjkj
gfdgdfvsv<cdczcdvdsvsvsdvgdfbfdsfsdfefefkjh

Vilken var finast?

igår.

Vi var å badade med skolan 7;orna å 9;orna på Åby. Vi skulle göra simtest å livräddning och ¨sådant. Det var inte så kul. Efter det ville inte jag bada mer, så jag gick å bastade å duschade å gjorde mig iordning. Sedan gick jag och satte mig utanför. Det var en asäcklig blatte som satt och stirrade på mig hur länge som helst! När jag väl blev av med honom kom en handikappad blatte fram till mig rullstol, (har aldrig sett en handikappad blatte innan!). Han pratade om hur vädret var och att det var så vackert ute och att det är vårdagsjämning om drygt två veckor. Apskum! När alla hade fjort sig iordning tog vi bussen hem. Jag gick av i centrum å hyrde en film å köpte lite onyttigt, sedan gick jag till konfan. Det var inte så roligt. Bara planering med faddrarna. Efteråt tog jag, Elin och Olivia bussen hem, sedan kom Christofer till mig :) VI lagade mat, gick en promenad och kollade på film, Patrik 1,5. Den var rätt så bra! :) Vi körde hem honom vid halv elva.

Puss på dagen! <3


Bilder ...

Gesundafjället!

fdhfdgfdbdfvffsfgbssadffrgdsddfdsdgdfggfdhadfhaahdaAGFGDGssfdffdasdfsdf


Efter träning!

fdsfggfsassdad


Tjejvasan!

ccvdsgfdsfsdvvcxccvdvfdsfsdfdgffbbvcbgjhjgfg


Mora!

gfdgfdggdfhgfgfdfdSf


A-laget Mora, träning!

FDSFSFddfdsfdsfsdffdsfsdf


Vasaloppet!

fthfgvhjdfghkijihugkljhbgsdrf


Egobilder från igår!

sdfkjhokijhdfgddsafds


Bytt piercing!

dsaddffkjhhgghk

Underbart.

Bröst, mens och fett hår,
killar, svek och feta lår.
Stå ut med kompisar som din rygg vänder,
Stå ut med allt skit som händer.
Ta imot mer och mer smärta,
Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta.
Sedan supa sig full, Röka massa cigaretter,
Svälja mer och mer tabletter.
Skära i sina armar djupa sår, Dölja hur man ständigt mår.
Börja banta, få anorexia, bli undernärd.
Välkommen till en tonårstjejs underbara värld.


FUUUCCK

Jag var glad, men för tjugo minuter sedan sprack det! Pappa blev sur på mig för ingenting som hade med mig att göra (det var Emil) Jag skulle tydligen gå ut med hundarna för 3;e gången idag och det tycdkte jag var lite fuskigt eftersom Emil bara varit ute med dom 1 gång, Men ingen förstår ju mig! Och så hade inte Emil ställt in disken, då fick jag skit för det!!!!! FAN VA JAG HATAR DET! :'( Och så har jag sjuuukt ont i magen! Det är som en jordbävning inom mig. Den verkligen bullrar! BLÄÄ! Å nu måste jag ut med hundarna igen! :'( Hate tha laajf. Pass.


Happyyyy!

Yeeeees, nu är jag heemma från solariet :D Hoppas jag blivit en aning brunare, men för säkerhetens skull smörjde jag in mig i brun utan sol igår., hur blev resultatet? FLÄCKIGT! Det är alldeles brunt mellan mina fingrar, (ser ut som jag torkat mig med dem under ett toabesök och glömt tvättat!) och rumpan är alldeles sträckig, och fötterna alltså, uschuschusch! jaja, who cares, .. jag gör det iofs.. men men . Man kan inte alltid vara snygG! xD Efter solariet sprang jag hem. (Jag skulle springa, men det blev att jag promenerade snabbt istället!) xD Sedan duschade jag å så.. och nu står vattnet å kokar på spisen. (Ska göra nudlar.) Har även tagit över lite bilder från kameran, så nu kommer det lite bilder från blandannat Mora! :D

Studiedag! :D

Vaknade av att telefonen ringde klockan 07.30. Kunde inte somna om sen! Kul liv liksom. Den jävla tanten som sökte mammii har förstört min morgon -.-'. Jag gick smörjde in mig med brunutansol (Jävligt ojämt och fult), gick sedan en promenad med hundarna och gjorde frukost. JAg gjorde faktiskt en nyttig juice. (kiwi, äpple och apelsin.) den var inte god, men nyttig! Jag försökte kolla på tv men vet inte hur den funkar så kunde inte få på någon kanal! xD Så är det med nya grejer .. xD
Nu har jag suttit i samtal med polisen i 52 minuter, om man ska vara exakt. Det var lite småsegt, men hon var väldigt trevlig, nog den trevligaste polisen jag snackat med! :P
Nu ska jag plugga lite.. eller aa, skriva en nyhetsbevakning. Sedan laga lunch, förmodligen något lätt bara. Sen kanske jag ska sola med Ällii.

Ha det göött. PussHH


02-03-09

Nu är jag i skolan. Har precis haft matteprov! Det fick sådär bra.. gjorde alla uppgifter utan de sista 2 MVG uppgifterna. Hoppas iallafall att jag får VG! :D JAg som inte hade plugggat eller nått.. ibland har man tur! Men jag är stressad. Har så jävla mycket läxor å inlämningar och skit denna veckan! -.- Ska göra lite svenska uppgifter nu tror jag, så har jag blivit av med ett problem i skallen iallafalL! Har nämligen ingen no, eftersom att vissa behöver göra klart matteprovet, så nu börjar musiken om 50 minuter. Seeee´gt.!
Efter musiken hämtar mammii mig. Jag ska hem å äta och sen tar jag bussen till mig älskade älskling som jag har saknat ihjäääällll! Inte träffat på 1 ½ vecka !

NU ska jag dra . PUSSHH

01-03-09

Igår, vaknade vi runt 9 tiden. Vi kollade på vasaloppet på tv och åt frukost. Sedan gick jag och duschade. Sedan packade va och gick upp till målet. Där stod vi och väntade bland folkmassorna. Jag stod faktiskt beredd med kameran för att ta kort på vinnare, men han åkte så snabbt så jag hann inte xD fick iallafall kort på 2;an och några andra.. och den första tjejen som vann iallafalL! :D Sedan åkte vi bil från 1 till 9 på kvällen. Usch det var tråkigt. Jag läste solo och lyssnade på musik hela vägen. Vi stannade och åt middag i Filipstad hos Anja och hennes mamma. Pajj och semlor :) Smaskigt!
Sedan åkte vi igen. När jag kom hem var det typ 10 minusgrader! Värmen hade inte varit på på en och en halv vecka så det var sjuuukt kallt! Pratade med Christofer och sedan gick jag å la mej. Det var förresten underbart att träffa hundarna igen! Saknat doommm som tuuusan! :) <3 Kunde inte sova förrän klockan 1. Klädde på mig byxor och massa tröjor och låg å frös hela natten. :(

Förresten så blev jag lite kiinkyy och gjorde sönder min mobiltelefon i lördags! ;) Men har en nyy gammal nu. Samma nummer btw ;) - 0767130053

RSS 2.0