30 December

Nu drar vi till Las Vegas, och nej vi såg inte vattenshowen på Universal Studios :( Det fanns så mycket stt göra där så det hanns inte med, :(

Men nu drar vi, puss&kram, vi hörs i nästa storstad! <3


Min sammanfattning av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jadå
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej :(
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nepp
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? USA
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Yes
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4 Maj och 10 Oktober
8. Vad var din största framgång 2009? Jag har gjort mycket små framgångar!
9. Största misstaget? Gymnasievalet (MoveIT), och två andra saker som jag håller privat.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit sjuk, men inte allvarligt
11. Bästa köpet? Det var svårt! Jag vet faktiskt inte. Kanske min skolavslutningsklänning? Den var på rean.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Saker till mig själv förmodligen, och USA resan.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Bad Romance. Jag har lyssnat sönder den hur länge som helst nu, tröttnar aldrig!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det var nog båda!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat inför matteproven, tränat mer, varit gladare, visat mer tacksamhet och kärlek.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Skolkat mindre, surat mindre...
18. Hur tillbringar du julen? Julen är över nu, men jag tillbringade den med min familj i USA. Vi var i San Francisco. På kvällen åt vi på en fin restaurang nere vid hamnen. En annorlunda men helt okej jul!
19. Blev du kär i år?  Ohja<3
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives
21. Bästa boken du läste i år? Jag har faktiskt inte läst så mycket i år.. men just nu läser jag Snabba Cash, rätt bra! Har dock bara läst några sidor än så länge. xD
22. Största musikaliska upptäckten? Katrin Savolainen, jag upptäckte helt klart hur bra hennes röst lät inne på Hilton Hotels badrum.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Parfymer, pengar och systemkamera
25. Något du önskade dig men inte fick? Det tror jag inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag minns inte :O Det var en vardag så det var skola och inget speciellt
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, helt klart. Mer kärlek, mindre hat.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mysig men ändå snygg!
29. Vad fick dig att må bra? Finns flera saker, men framförallt min pojkvän
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Sugen på? Haha.
31. Vem saknade du? Privat
32. De bästa nya människorna du träffade? Främst min pojkvän som jag träffade för första gången i... mars. Han är helt klart bäst :) Sen måste jag även påpeka Emma och Malin. Jag har träffat dom innan, men inte på samma sätt, haha. Då gillade jag er INTE, men nu är ni ganska så bra ändå! <3

 


29 December

Hejhejhej :)

Denna dagen har varit underbar. Tro mig, ni kommer bli avundsjuka!
Hela dagen har tillbringats på Universal Studios, Hollywood. Det är där alla amerikanska filmer spelas in, plus att det finns en nöjespark där med.
Vi har åkt berg och dalbanor, skitläskiga. Vi har gått igenom "House Of Horror" som är liknande Gasten på Liseberg fast tusen gånger läskigare, såklart.
Vi har även ätit 3 middagar, kollat på en djurshow, fått vara med och sett hur det går till när man spelar in film, hur specialeffekter görs, varit med på en talkshow och mycket mycket mer.

Specialeffekterna var riktigt coolt. Vi fick gå in i riktiga inspelningsstudier och se allt från skräck, brinnande lador, forsande katastrofer och komedier. Det var en upplevelse! Vi har även ätit en massa idag, som sagt. Vi köpte en biljett för 150 kr, det var en matkupong typ, fast man fick äta vart man ville i hela parken hur mycket man ville och hur många gånger man ville. Snacka om att vi är riktigt tjocka nu!

Här kommer det bästa med hela dagen. Vi åkte på en guidad tur genom den uppbyggda filminspelningsplatsen - Universal Studios. Vi åkte en slags buss runt och fick en massa information. Det är helt sjukt att alla amerikanska filmer är inspelade på en och samma plats, tro det eller ej. Den är en uppbyggd stad, inte så himla stor egentligen, men där rivs det och byggs upp nyaa byggnader hela tiden som ska passa in i de filmer som ska spelas in. De mest kända filmerna som spelats in där är: Psycho, Frankenstein, Hannibal, Hajen, Bruce den allsmäktiga, Chindler's List, Mumien, Jurassic Park, världarnas krig, terminator osv osv osv...
Just nu håller de på att spela in en film som kommer ut på bio om ett år, "The Wolfman", och även en ny King Kong film, spännande va!
De spelas även in massa serier där. De främsta var SCI, Ghost Whisperer och Desperate Housewives.
Visste ni att alla dessa filmer och serier spelas in i studio? Det hade inte jag någon aning om. Jag trodde att Desperate housewives spelades in i ett riktigt kvarter, pinsamt!

Men det var helt klart grymt, åååh jag ryser när jag tänker på vad mycket jag har fått vara med om och vad jag har lärt mig! Jag kommer lätt genomskåda varenda film nu framöver :)
Men iallafall... den guidade turen tog över 1 timma, så det hann bli ganska så sent när det var klart. Vi tog oss ytterligare en måltid innan vi tog bilen tillbaka till hotellet. Nu ska jag strax gå upp och möta Emil på taket. Vi ska bada jaccuzzi! :) Sedan ska jag packa alla mina saker, och lägga mig. Vi ska upp tidigt imorgon. Resan till öknen - Nevada - Las Vegas, ska bli riktigt spännande. Om 2 dagar är det nyårsafton! Hur ska ni fira? Vi ska flyga helikopter och äta middag i Grand Canyon, och sedan blir det väl till att se vad Las Vegas har att ge. Det sägs ju vara det galnaste stället att befinna sig på nyårsafton, så vi får väl se hur det blir! Lär väl bli mycket firande iallafall. :)

Ni får ha det så bra sålänge, här får ni några bilder från dagen. Jag måste skynda mig så ni får inte så många, men ni får de bästa! Pusss ♥

Fuuuuck. Det går inte att lägga upp några bilder, internet cpar! :( Jag lägger in så fort jag kan, lovar. Men nu ska jag kila, pusssss.


28 December

Hej på er!

Denna dagen har varit en riktig shopping-slösa-pengar-dag. Jag har endast 2 dollar kvar nu,  haha! Ca 16 kronor. Det kommer man långt på ;)
Först åkte vi till en Märkesoutlet utanför L.A. Där fanns flera helt underbara affärer. Såsom Strawberry, Charlott Russe, Forever 21, Papaya osv... riktigt trendiga butiker!
Sedan åkte vi vidare till köpcentrumen Macy's och JC Penny. Där åt vi även på en Mexicansk restaurang. Helt okej faktiskt! :)
Dagens köp blev; Plattång, 3 par trosor, bh, 2 linnen, kjol, nattlinne, leggings, klänning en present till X och en present till X. Jag tror jag fick med allt. Jag köpte faktiskt en jättefin klänning som jag förmodligen ska ha på skolavslutningen i juni, visst är jag tidigt ute! Men jag kan ju känna mig säker på att ingen kommer med en likadan. :)
Som tur är så har jag 100 dollar till, men dom ska jag allt spara till Miami! :)
Efter shoppandet handlade vi lite mat och så, och sedan åkte vi till ett högt berg, en utsiktsplats över L.A. Därifrån såg man Hollywoodskylten lite bättre, men bilderna blev fortfarande inte så bra, men jag lägger ändå in för bevis att jag varit här! :)
Efter det åkte vi iallafall vidare till Holly Bouleward "Walk Of Fame". Det är där kändisarna shoppar i de svindyra butikerna, och det är där gatorna är täckta av stjärnor inristade kändisar som gått där.
Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, och nu sitter jag här med min superäckliga energidryck. "Archer Farms" heter den, Granatäpple och blåbärssmak. Visst låter det gott? Det var det absolut inte.

Nu ska vi snart gå upp till Jacuzzin och steka lite. Det ska bli gött! Hoppas ni har det bra i kalla Sverige! ;) Idag var det faktiskt ganska så kallt här i L.A, jag var tvungen att ha kofta på mig! :O Hoppas på bättre väder imorgon, för jag vill ha mycket SOL SOL SOL och FÄRG FÄRG FÄRG. Ha det gött! Här får ni ett par bilder från dagen.
Pusspuss♥









Skokollektion

Riktigt snygga skor från Kenzas nya kollektion

KjolKjol !

Älskar klänningsmodellen! Just denna sorten är från Nelly.com, men jag ska definitivt försöka få tag på någon från USA. Helst en som är lite högre i midjan! :)


Riktigt snygga jeans från Dr Denim


27 December

Tjosan

Idag har det inte hunnits med så mycket... konstigt nog! Vi klev upp hyfsat tidigt imorse. Gjorde oss iordning och gick ut till stan och åt frukost på ett café, uteservering. När vi sitter där och äter så kommer det en mörkhyad, storbiffad, äcklig uteliggare (lumpare) och går förbi oss. Han tittar snett på oss när vi äter och spottar på vår mat! Så jävla vidrig. Vi fick tyvärr inte tag på honom. Så då blev frukosten förstörd, man vågade ju inte äta han kunde ju ha aids osv... men ärligt talat, är det deras sätt att visa att dom är förlorade i samhället? Att spotta på oss turister som har råd med vår egen mat. Helt sjukt, som om vi vill bidra med någonting åt dom när dom ser så snett på oss. Men slutpratat om det. Måste dock säga att det finns väldigt mycket uteliggare här i L.A! Vissa är lite trevligare, och andra inte. Men senare när vi gått ifrån uteserveringen så satte han sig där vi satt, så han kanske kände att det var hans revir eller något? Sjuk var han iallafall. Och på eftermiddagen när vi var på köpcentret "Macy'c", så såg vi honom igen. Han såg mig när jag skulle gå till provrummen och det kändes riktigt läskigt. Som om han förföljde oss eller något. Så nu kommer jag att tänka på honom varje gång jag går utanför hotellet eftersom att det är här utanför han håller till! Men jaja, nu ska jag släppa detta aktuella ämne och berätta de positiva delarna av dagen istället.

Vi tog bilen till Hollywood, jag fick tyvärr inget bra kort på hollywoodskylten eftersom att vi inte var så nära den, men jag ska nog ta ett kort imorgon. Eller rättare sagt, jag måste! :)
Vi åkte vidare till Beverly Hills som är kändisarnas "bostadsområde". Det var riktigt vackert där och husen var glamorösa. Tyvärr så bor ju de största kändisarna väldigt isolerat, så man kommer inte närmare än till grindarna. Jag lyckades iallafall fotografera Paul och Anna Ankas grind in till deras tomt, och Ossy Osbourne grind. Här kommer bilder på dem. (Dubbelklicka för större bild.)

 

Vi åkte även förbi Madonnas boende och flera andra stora stjärnors, men det var liksom inget att ta kort på pga säkerheten. Men jävlar vad flott och stort dom bor alltså! Riktiga grisar! :)
Efter Beverly Hills åkte vi till Macy's, som är ett enormt köpcentrum som finns överallt i USA.
Där handlade jag en present till X hihi. Och även en vinterjacka till mig själv :) Eller ah, den köpte mamma till mig, gullig som hon är :) Äckligt dyr var den för min plånbok, så jag hade inte haft råd med den på egen hand ändå. Det känns iallafall bra att ha fått en vinterjacka, äntligen! Och att ha fått köpt något till någon anna för en gångs skull. Måste dock hitta något mer, men jag vill att det ska vara något alldeles speciellt! Får allt tänka på det... :P

Ha det bra nu, pusss!


L.A - Hilton Hotel

Hej :) Nu sitter jag på hotellrummet igen. Vi fick låna en sån där kontaktgrej av receptionen, så nu kan vi ladda datan osv... bra! ;)

Vi åt på ett hamburgerställa förrut, helt okej faktiskt. Sedan åkte vi upp på hotellets tak och badade i swimmingpoolen och jaccuzin :) Sjukt fin utsikt där uppe, och väldigt exklusivt! ;) Efter det bastade vi och duschade och så, och nu sitter jag här. Klockan är inte alls mycket, men jag är redan väldigt trött. Imorgon blir det förmodligen Hollywood eller Beverly Hills, vi får se! :)

Nu börjar jag verkligen känna av hemlängtan. Eller det är inte så att jag längtar hem till mitt hus, men jag längtar så efter min Robert<3 :( Det är så jobbigt att vi inte ens kan snacka med varandra. Jag saknar honom så jävla mycket! Det känns som att jag skulle kunna göra vad som helst för att få se honom. Jag vill inte somna ensam varje kväll med en klängande Emil på mig mitt i natten. Han tror att jag är Lisa! Jag vill ha min Robert NU♥

Här får ni några härliga bilder från taket på Hilton! :) Ni får ha det så bra, pusspuss<3











Mamma är inte så bra på at ta kort, haha.


26 December

Heeej. Nu är vi framme på Hilton Hotel i L.A. Vi ska snart gå ut och äta. Jag testar bara internetet. Förmodligen så kommer inte jag att kunna blogga mer, för vi har tappat bort kontaktuttaget som omvandlar amerikanska uttag till svenska. Så jävla typiskt! Nu kan vi inte ladda någonting och datan, som alla vet, måste man ju ladda. Jag hoppas att vi köper en ny, eller lånar en!

Nu måste jag kila, pusspuss!

19:50

Ny header - jag tycker den känns mer personlig, nya bilder med. Vad tycker ni? :)
<3


25 December

Hej på er! Nu är vi på motellet, och jag fick igång internet! Yeeeey :D Nu har jag en massa att berätta om dagen, och jag har tagit hur mycket bilder som helst idag, så jag får väl plocka ut de bästa! :)

Nu är vi iallafall ungefär 4 timmar från L.A. Bilresan var inte så lång som vi trodde, så vi är framme imorgon vilket ska bli riktigt skönt! :)
Imorse åkte vi från hotellet vid 8 tiden, frukosten blev mackor och yoghurt från seven eleven, haha!
Dagen gick åt att åka bil då, det var den bästa bilresan EVER! Helt klart, tro det eller ej.
Vi åkte längst kusten vid Stilla Havet. Vi åkte igenom dimma, djungel, savann och alla härliga terränger man kan tänka sig. Vi åkte på vägarna där de kända biljakterna i bland annat James Bond är inspelade. Dom var skit läskiga! Det stupade liksom rakt ner mot havet, och det fanns inget skyddsstaket! Riktigt spännande :)
Vid 3 tiden kom vi fram till en såkallad hippieby, vid namnet Cambria. Den var ganska så trevlig. Vi bestämde oss för ett motell och checkade in. Det är riktigt fint här inne faktiskt, och det finns ju framförallt internet, ett stort plus!
Efter att ha checkat in och så, blev vi tipsade om en väldigt bra restaurang- stadens lyxigaste. Vi åkte dit och det såg väldigt trevligt ut. Maten däremot, jag ville pissa på stället rent ut sagt. Först en sallad som smakade skit och vinäger. Sedan ett bröd med lök i, USCH! Till varmrätt: Slamsiga kycklingbitar med klumpigt nötmos och jordgubbssås, hur bra passar det? Det lät gott på menyn.
Till efterrätt beställde jag "Chocklate Mouse" Visst låter det gott? Jag fick in ett glas med choklad i, och chokladen var fylld med kaffebönor och likör. Jag ville stoppa fingrarna i halsen. Jag var lika hungrig när jag gick därifrån som när jag kom! Och vår mat tillsammans gick på typ 1300 kr. Helt sjukt, men nu ska jag sluta klaga. Måste dock säga att jag är väldigt hungrig, så förrut tänkte vi att vi skulle åka förbi en mataffär och köpa med oss något, men de har inte ens en matbutik i denna staden! Bara massa bensinmackar, bläää.
Jaja, jag har ändå fått uppleva en massa idag. En helt underbar dag, helt klart! Bortsett från maten.
Detta har varit det bästa med dagen:

• Jag har fått se ett otroligt vackert landskap
• Jag har fått sol - lite rödskimmriga kinder
• Jag har fått se sjöelefanter

Spännande va? Nu får ni se vilka underbara bilder jag tagit idag.

Vi åkte in i en tjock dimma


Den vackra utsikten över Stilla Havet och dess klippor


























Sjöelefanter (Nej, det är inte sälar - men nära besläktade)






(Kolla noga så ser ni 3 st nyfödda ungar)


Nu får det räcka. Visst är Californien vackert? Jag hade en underbar juldag. Nu ska jag dock sova, uppdaterar kanske imorgon!
Innan jag somnar måste jag bara påminna alla om hur mycket jag saknar min pojkvän, speciellt på kvällarna! Det är fruktansvärt, nästa gång måste du följa med! Jag saknar dig hur mycket som helst, jag bara hoppas att du är inne på datan när jag är det, men det är ganska så orimligt eftersom att jag är 9 timmar efter dig. Menmen, jag älskar och saknar dig hur mycket som helst! Nu känner jag verkligen hur mycket du betyder för mig, lämna mig aldrig ♥


Godnatt! ;)


24 December

Klockan är 21:33 och jag är jättetrött! Så därför ska jag vara kortfattad och bara lägga in några bilder från dagen. Vi åt på lyxrestaurang, och jag handlade rosa S.F tröja, armband och lösögonfransar.
Nästa inlägg blir förmodligen i L.A om 3 dagar. Men kolla ändå in, för det kan hända att det finns internet på motellen! :) Puss <3

Två stora broar xD


Världens krokigaste gata




Lyxrestaurangen vid hamnen





Såhär illa luktade det i fisk-affären!


Egobilder på mig :)



15:23

Hej på er

Nu är det så att vi åker vidare mot L.A imorgon, och eftersom att vi kommer att bila i cirka 3 dagar, så kommer jag inte att kunna blogga som ni kanske förstår. Om dom inte har internet på motellen då, men det är tveksamt. Idag besökte vi vindistrikt, och världens krokigaste gata. Snart ska vi ut och äta, och sedan ska jag förmodligen shoppa lite. Jag ska försöka hinna skriva ett inlägg ikväll och lägga in lite bilder från dagen, men måste hinna med att simma i poolen lite med. Men jag ska nog hinna båda två! Ha det härligt så länge, puss ♥

Julafton

Hej bloggen!

Imorse vaknade vi tidigt som vanligt. Vi gjorde oss i ordning och gick till McDonald's och köpte med oss frukost upp till hotellet. Rolig julaftonsmat, eller hur? Det var iallafall skitäckligt. Allt bestod av någonting med ägg, så det blev ingen speciell frukost för mig idag.

Nu ska vi snart åka iväg. Jag vet inte riktigt vart vi ska idag, men förmodligen så ska vi till ett vindistrikt, se världens krokigaste gata och förmodligen shoppa! :) Jag är i behov av så mycket, så idag ska jag bannemej shoppa. Får väl se om jag hittar något iallafall :)

Hoppas ni haft en bra julafton, det börjar väl bli kväll för er där hemma. Här är klockan drygt 9 på morgonen. :)
Ha en fortsatt bra dag! Många pussar<3
Btw, jag pratade med min pojkvän idag<3 Det kändes bra att få höra hans röst, trots att vi inte kunde prata så länge :( Samtalet varade 1 minut och 20 sekunder. Det kostade 75 kronor. Jag hatar att det ska vara dyrt!
Menmen, puss på er :)


23 December

Hej på er! Nu är det julafton för er hemma i Sverige! :D Hos oss i San Francisco är det fortfarande den 23:e och klockan är 22:40. Men god jul på er! Hoppas att ni får en riktigt bra julafton med mycket god mat och många fina julklappar! :)

Tänkte berätta lite om dagen. Vi har varit med om så mycket! Helt klart en oförglömlig dag. Och äntligen är vi i värmen!
Och vi bor på San Franciscos lyxigaste/dyraste hotell vilket vi inte visste om när vi bokade. Men det kvittar, för det är hur bra som helst! Imorse när vi gjort oss iordning och skulle hämta bilen i parkeringshuset så behövde vi bara ringa ner till receptionen, så åkte de pch hämtade bilen till oss och ställde precis utanför hotellet. De öppnar/stänger även dörrar åt oss hela tiden. Väldigt lyxigt, sådant är jag inte van vid! Hehe. Vi skämmer helt klart bort oss... ;)

Vi tog bilen till hamnen. Där gick vi runt och kollade lite och så. Det var härligt väder, och väldigt mysigt. Vi fick se sjölejon som låg och solade vid hamnen, de var jättesöta!!
Efter den promenaden tog vi en båt över till det berömda fängelset "ALCATRAZ". Jag tror inte att någon kan förstå stämningen som vilar över den platsen. Man måste helt enkelt vara där för att uppleva det.
Det var absolut det bästa vi gjort på hela resan. Både spännande och lärorikt! Vi gick först runt och kollade lite. Sedan fick vi en "cd-spelare" och headset. Det var en guide som pratade i den och som vi fick följa runt ön. Ibland när jag lyssnade på vissa saker, blev jag bara ledsen. Det var väldigt känslosamt att vara där, men ändå så jävla spännande alltså! Det är väl svårt för er som inte varit där att förstå, men det var verkligen riktigt grymt.
Vi fick veta en massa om fängelset, brottslingarna, historia, stora händelser mm.
Jag tog hur mycket bilder som helst, men de flesta är nog inte så intressanta för er att se, så jag lägger väl in de jag tycker är fina senare kanske. Får se om jag hinner i detta inlägget.

Men iallafall. Efter ALCATRAZ åkte vi tillbaka till fastlandet. Där tog vi bilen och åkte över den berömda "Golden Gate Bridge". Den var jättefin! :) Vi åkte sedan upp till bergen, där fanns riktigt fina utsiktsplatser. Vi åkte enda upp. Där gick vi ut och jag fotograferade en massa! :) Det var hur vackert som helst. Man såg verkligen över hela San Francisco! :) Efter det åkte vi runt lite i staden, det är verkligen knasiga gator här! Haha. De är riktigt branta.
Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka till hotellet. Där slappade vi lite innan vi gick ut och letade efter en restaurang. Tillslut bestämde vi oss för en Israelisk restaurang. Det var gott! :D
Efter det gick vi runt lite i stan och vi besökta bland annat köpcentret Macy's. Där köpte jag 3 par trosor. :) På vägen tillbaka till hotellet handlade jag även ett par hörlurar i en elektronikbutik. Rosa och fina. :)
När vi kom tillbaka till hotellet duschade vi och lade oss i bastun och stekte. Sedan gick vi tillbaka till rummet och nu sitter jag här nere i lobbyn. Tänkte ladda upp ett par bilder nu, trots att internet går i slowmotion. Vi får se hur långt jag hinner! :)

Vid hamnen :)








Sjölejon!






ALCATRAZ














Golden Gate Bridge


Utsikten från bergen






Jag har massa fler bilder, men jag måste nog gå och lägga mig nu, uppladdningen är fruktansvärt seg! Så nu är det sängen som gäller. God jul ytterligare en gång. Godnatt! ♥


Godnatt! ;)


22 December

Klockan är 20:20 här i San Francisco. (05:20 hemma i Sverige). Vi ligger 9 timmar efter nu.

Hejsan! Nu uppdaterar jag för första gången från CALIFORNIEN - SAN FRANCISCO!!!
Det är helt underbart här. Flygresan var lång och seg, (Ca 7 timmar), men det var det värt. San Francisco är helt klart min favoritstad hittills. Det trodde jag även att den skulle bli innan jag ens hamnat här. Staden känns så typisk mig! Den passar mig på något sätt, det kändes konstigt nog att jag hörde hemma här. Me Like :) <3

När vi landat och checkat ut och så, hämtade vi ut våran hyrbil. Den var vit och fin, minns dock inte var den hade för märke. Vi körde ut till San Francisco och över en jättelång bro. Vi körde fel och hamnade på fel sida först, men efter någon timme hittade vi äntligen hotellet som låg mitt i San Franciscos centrum. Det är HUR LYXIGT SOM HELST! Helt klart det lyxigaste hotellet jag någonsin bott på. "Palace Hotel" heter det. Det är ett jättestort hotell och rummen är jättefina. Det finns även massor med roligt att göra på hotellet. Blandannat pool, bastu, spa, gym mm. Så imorgon blir det väl friskvård om vi hinner! :)

Vi har nyss varit ute och käkat pizza, riktigt gott faktiskt. Lite extra gott var det väl på grund av att jag inte ätit något sedan klockan 6 imorse, och det var 14 timmar sedan. Vi fick ingen mat på planet, konstigt nog!
Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Vi har inte internet på rummet, för det kostar pengar. Men nere i "lobbyn" är det gratis, så jag tog med mig laptopen ner hit. Därför tänkte jag börja pallra mig upp till vårt rum strax och göra mig i ordning och sedan sova! Vaknade 5 imorse. "/

Jag hann ju inte lägga in alla bilder igår, så jag lägger in dem nu. Ni får ha det så himla bra! Och om jag inte hinner skriva imorgon så vill jag hälsa er alla en riktigt god jul! ♥

Här är en minneslund för alla som dog i World Trader Center katastrofen den 11 September 2004. Varje krans motsvarar varje person som dog. Sammanlagt var det runt 4000 st.


Frihetsgudinnan


Manhattan sent på kvällen


Gårdagens köp. Clinique ansiktskräm från Sephora, vattenfast sminkborttagningsmedel från Sephora och bodylotion från Victoria's Secret.

Mamma köpte även en I ♥ NY tröja till mig, bilden är dock väldigt suddig


Bilderna från Vaxmuseét får ni en annan dag, för de är sååå många! nu ska jag dra mig uppåt. Pusshej<3


21:45

Hej på er, eller godkväll kanske jag ska skriva. Klockan är ju mitt i natten för er! Vilket är väldigt tråkigt, för min pojkvän ligger och sover. Jag som saknar honom så mycket att jag bara måste snacka med honom! Men jaja, det får väl bli en annan gång. :/ <3

Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Nu är klockan väldigt sent tycker jag, hihi. Har inte varit vaken så här sent en enda dag här, och vi har inte varit ute såhär sent en enda dag heller! xD Så jag är ganska så trött... så ska försöka att fatta mig kort även om det brukar bli ganska så långt ändå! ;)

Det började med att vi åkte bussen till Manhattan. Vi gick vidare till Enpire State Building, som numera är den högsta byggnaden i New York. Innan så var det tvillingtornen (World Trade Center), men efter katastrofen så blev denna den högsta. Vi köpte biljetter till byggnaden, och sedan stod vi i kö hur länge som helst. När det äntligen var våran tur så var det först en liten bio vi skulle se, med rörande stolar som vi satt i. Det föreställde att vi flög över Manhattan. Jag blev grymt illamående eftersom att det kändes som att allt snurrade, och jag klarar inte av snurrande saker, så jag fick sitta och försöka hålla tillbaka spyorna hela den resan. Inte kul alls! Sedan när vi väl skulle upp i byggnaden, så stod vi i ytterligare en evighetskö. Tillslut blev det vår tur och då tog vi en hiss upp till 86:e våningen. Där gick vi ut, de hade som ett slags utsiktsområde. Det var fruktansvärt kallt och blåsigt så högt upp i luften! Och det var väldigt högt. Man såg över precis hela stan. Efter att ha fotograferat lite och så, tog vi hissen ner igen. Det slog lock i öronen både när vi åkte upp och ner, så jäkla högt var det!

Efter den upplevelsen letade vi upp en restaurang. Det blev ganska så enkel mat, kyckling med pomes frites. Servitrisen var värsta bitchen. Hon blev besviken när vi gav henne 45 kronors dricks. Griserier! xD
Efter maten tog vi iallafall en taxi till Ground Zero. Det är platsen där tvillingtornen stod, World Trade Center. Det kändes konstigt att vara där, och lite overkligt. Och sorgligt! Att veta att så många människor faktiskt dött där i en sådan fruktansvärd katastrof.

Vi drog sedan vidare till frihetsgudinnan, eller ah, hon står ju på en ö och att ta båt dit kostar jätte mycket, så vi höll oss på land och såg henne därifrån. Hon var ståtlig, eller vad man ska säga! Haha, :)
Efter det åkte vi till Time Square. Där gick vi in på Madame Tussauds. Det är där de största kändisarna är avbildade i vax. Vissa dockor såg fruktansvärt verkliga ut, medans andra såg lite mindre verkliga ut. Det var riktigt spännande att gå runt och kolla och fotografera iallafall! :D

Efter det tog vi bussen tillbaka till hotellet, och nu sitter jag här. Vi har just upptäckt att planet till San Francisco inte alls går klockan 2 imorgon, utan halv 11! Så imorgon bitti får vi gå upp klockan 6. Jag antar att jag inte har något problem med det eftersom att vi gjort det varenda morgon. Men jag får iallafall försöka att komma i säng snart!

Ha det bra, detta är sista inlägget från New York. Jag ska försöka att uppdatera från San Francisco imorgon, men vi får se om jag hinner. Annars gör jag det så fort jag kan! :) Nu kommer bilder från dagen, ha det bra! Puss ♥

Utsikten från Empire State Building








Detta korset bildades när World Trade Center hade rasat. Av all förstöring så var detta en del som stod upp, och därför har den blivit som en speciell symbol från katastrofen.




Här stod tvillingtornen. Innanför skyddsstaketen håller de på att bygga upp 3 likadana torn som de som rasade.


Min mamma är inte så himla glad på mig nu. Hon tycker att jag ska sova! Så det får helt enkelt bli fler bilder imorgon, för jag har massa mer att bjuda på! Men ni får som sagt vänta tills imorgon, för nu ska jag göra mig iordning och sova. Godnatt. ♥


08:13

Hej igen! :)

Nu har vi varit nere och ätit frukost. Flingor, cranberryjuice, rostbröd med jordnötssmör och våfflor med sylt! Vi är SÅ TJOCKA! ;) Men frukost är gott. Speciellt här. :) Men nu ska jag göra mig ordning. Det blir ingen sightseeing. Det var väldigt dyrt och där ingick inte allt vi ville se, så vi åker på egen hand! Får hoppas att det går bra och att vi hittar allt vi vill se. Vi åker förmodligen till: Central Park, Frihetsgudinnan, Empire State Building, Ground Zero, Madame Tuffou (Stavning?). Det är iallafall vaxmuseét avbildade massa kändisar.

Så ha en bra dag, för det ska jag! Pusss..♥


21 December

Godmorgon! :)

Nu är klockan... tjugo i 7 här i New York. Jag vaknade ca 6. Vi kommer verkligen aldrig att bli återställda till det vanliga dygnet! Jag somnade ju vid 8 igår... :( Lite tråkigt att inte orka göra så mycket om kvällarna, men det är ändå riktigt skönt att kunna gå upp såhär tidigt och inte sova bort dagarna! :)

Idag blir det förmodligen en dags-sightseeing. Vi får se vart den leder oss! :) Förövrigt så åker vi till San Francisco imorgon som jag redan tjatat om :) Flyget går klockan 2 härifrån, och vi är framme klockan 2 där, och det tar ca 7 timmar att åka dit. Då förmodar jag att vi kommer bli ännu mer förvirrade av dygnets timmar eftersom att klockan 7 timmar senare är lika mycket som den var när vi åkte. Jobbigt! Men hallå, vi ska till jeansens hemstad! Jag längtar!! :D

Vi får väl se om det blir några fina bilder från sightseeingen idag. Jag hoppas på det! Nu har jag inget mer att skriva, vi ska snart gå ner och äta den otroligt nyttiga frukosten igen. Det ser jag fram emot! Eftersom att jag var så sur igår morse så ville jag inte äta frukost. Så nu ska jag bannemej äta rubbet. :) Puss på er där ute i världen, och ha en riktigt bra måndag! ♥

Jo just det. Jag vann Veckans blogg tävlingen som jag skrev om för några dagar sedan. Tack vare er! Tack så himla mycket, ni som tog er tid att rösta på mig, Ni gjorde min dag! :)
"Hej hjärtat !
Jag ska bara meddela att du har vunnit min veckans blogg ! :D
GRATTIS ! det var ungefär hälften som rösta på dig !
Hoppas du har en trevlig dag !
Kramar & GRATTIS ! :D"


Jag måste btw skriva till en sak till innan jag drar, hihi. Fick en kommentar om någon som gillade min blogg och mina meningsbyggnader, en lite udda komplimang kanske men den gjorde att min morgon startade bra! Himla roligt med kommentarer :) <3


20 December

Hur har ni det i Sverige?? :D

Jag har det jättebra i Usa. Idag vaknade vi klockan 6, och jag och min familj bråkade precis hela morgonen, men that's life. Vi tog senare bussen in till Manhattan, till samma ställe som igår. Det var jättemycket snö ute! Om snön är kvar imorgon så får ni förmodligen bilder, jag orkade inte ta några idag!
Dagen har iallafall gått åt till shopping. Vi gick runt på Manhattan och kollade läget lite. Gick bland annat förbi Statsbiblioteket, som är väl känt och där utspelar sig en utav mina favoritfilmer - The day after tomorrow! :) Vi gick även in till Madison Square Garden (En välkänd arena).

Vi gick till ett stort varuhus väldigt älskat av mig. Jag shoppade en massa där när vi var i Orlando för 2 år sedan, och det var fortfarande lika bra här i New York. JCPENNY heter det. :) Jag handlade en klänning, nitskärp, skjorta, nitleggings, och super söta/goooa innetofflor! Jo just det, ett pärldiadem med! :) Efter det tog vi en taxi till en utav de finaste resturangerna i hela världen, nämligen "Aquavit" som ägs av Markus Samuelsson. Det var helt otroligt där. Vi åt faktiskt buffé, svenskt julbord. Kanske låter lite konstigt när man befinner sig i USA, men det var riktigt härligt, och gott! Det var 3 rätters. Först de kalla grejerna, sedan varmrätten och sedan efterrätt. Hur mycket mat som helst och hur gott som helst, det slår alla julbord jag varit på! :) Massa goda drinkar beställde vi in med. :)

Efter maten tog vi oss tillbaka till Time Square (Den mest centrala delen på Manhattan). Där skulle vi springa runt i kylan och leta efter ett par skor till mig och mamma eftersom att våra förlorade skor från Sverige läckt in totalt. Efter någon timma hittade vi en butik där mamma köpte ett par låga stövlar, och lite senare hittade vi en butik där jag köpte en par boots. Riktigt nöjd faktiskt! De var sköna och snygga med nitar, precis som jag ville ha. :) De var dock dyra, för de var från ett bra Italienskt märke, men så värda.
Vi var väldigt trötta efter att ha gått runt en hel dag i staden, så det sista vi gjorde innan vi tog en taxi hem var att handla lite småsaker. Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här. Har precis badat mina fötter i ett varmt fotbad! Jag ville att de skulle vara lite extra rena innan jag invigde mina nya tossor :) Just det, jag köpte en sak till Alexandra idag med :) Som hon ska få i efterskott. Måste dock hitta något mer känner jag! :)

Jo just det, kom på en sak till. Vi satte oss och skrev när allt vi handlat och köpt för och ah, i princip allt som kostat pengar under dessa 2 dagar vi varit här. Vi har blivit 10 000 svenska kronor fattigare. Helt sjukt enligt mig, på två dagar bara! Så det blir nog skärpning hedan efter. Jag har faktiskt iallafall varit mer sparsam än Emil. Handlat för ca 150 dollar (1000 svenska kronor). Men jag har handlat det mesta som jag behöver känner jag. Är dock i behov av en väska, jacka, rosa pjamasbyxor och rosa halsduk. Men det hittar jag säkert i någon annan stad för nu är det slutshoppat i New York känner jag! Har bara 2000 kr kvar nu så de ska jag använda väl, köpa något från varje stad vi bor i! :)
På tisdag flyger vi vidare till San Francisco. Flygresan kommer bli seg, tar ungefär 7 timmar! :( Men jag ser verkligen fram emot San Francisco. Det är min favoritstad i USA, men vem vet, jag kanske ändrar åsikt när jag varit där. :)
Jag är faktiskt lite trött på New York nu. Det känns som att de dagar vi varit här, har räckt. Har hunnit med en massa så det ska bli skönt att dra vidare.

Här får ni ett par bilder på det jag köpte idag. Fler bilder har jag inte tagit idag, tyvärr. Men imorgon så ska vi vara lite mer kulturella har vi bestämt oss för! Kanske besöka World Trade Center (Jag kan inte det nya namnet på minnesplatsen), Museet med vaxdockor föreställande världens största kändisar, frihetsgudinnan och det jag absolut inte vill missa - åka upp i den högsta byggnaden i New York. Men nu får det räcka, jag skriver väl mer imorgon, och jag lovar att lägga in fler bilder! Det blir så mycket roligare då! :) Ha det så bra i Sverige! O jag saknar min pojkvän lite extra ♥


Skjorta, Klänning, leggings, Skärp och världens godaste tuggummiii


Mina goooa tossor! :) <3


Mina boots :)

Puss och godnatt <3


19 December

Hej allesammans, visst har ni saknat mig? Jag har saknat mig blogg måste jag säga. Jag ville blogga igår när vi kom fram till hotellet men det ville inte mina föräldrar för det var alldeles för sent så det blev inget med den saken. Men nu är jag här iallafall och uppdaterar från USA! :)
Ni sover nog antagligen när jag skriver detta, eftersom att klockan är drygt halv 11 hemma hos er och halv 5.

Jag kan berätta lite om gårdagen först. Vi flög först från Landvetter till London. Flygresan gick bra och jag satt bredvid en snell snubbe som bjöd mig på nötter. Flyg"värdinnorna" var lite roliga. Män allihopa :) Men de var snälla, även om de var megabögar ;) London är btw en enormt stor stad! Jag hade velat vara där längre, men vi var bara på flygplatsen i drygt 2 timmar. Flygplatsen var helt underbar! När vi checkat in och så, gick vi till alla affärer. De var radade en efter en, Prada, Gucci, Versage, D&G, Burberry, Chanel OSV... Det var svinfräckt att bara se! :) Jag inhandlade godis till flyget, och en Clinique ansiktstvål. Kostade ca 11 punk, 190 svenska kronor, vilket är hyfsat billigt till skillnad från Sveriges priser. ;)

Flygresan från London till New York var fruktansvärt seg och besvärlig. Jag läste Cosmopolitan de första minutrarna, sedan orkade jag bara inte. Det fanns ingen bra film på skärmarna framför oss, och det var långtråkigt. Maten var iallafall helt okej! Jag sov väl ca 1 timma under resan. Det var riktigt besvärligt att sova. Jag ville, men kunde inte. Det var massa turbulens under flygturen, riktigt läskigt! Jag var verkligen rädd vissa tillfällen. Menmen, efter ca 8 timmars flygresa från London så kom vi äntligen fram.

Det var fruktansvärt kallt i New York. Vi var framme ca 12, men det tog en timma att checka ut för det var så mycket säkerhetsprocesser. Vi tog en taxi till vårt hotellet i New Jersey (5 km från Manhattan).
Vi gick nästan omedelbart och lade oss, eftersom att vi fortfarande var programmerade på det svenska dygnet, och då hade vi varit vakna i över ett dygn.

Imorse vaknade vi allihopa samtidigt, ca kvart över 5. Helt sjukt! Jag som ville sova ut, men det gick inte. :S
Vi gjorde oss i ordning och sedan gick vi ner och åt frukostbuffé. Min frukost blev färgglada flingor med kanelbulle. De har verkligen nyttig frukost här i USA! :) Jag kommer vara en ännu större boll när jag kommer hem, men det är bara att leva med. ;)

Efter frukosten tog vi bussen in till centrum, Manhattan. Det var H U R  C O O L T  S O M  H E L S T ! Precis som i filmerna ni sett! ;) Stora reklamskyltar, höga skyskrapor, mycket gula taxibilar, många udda affärer osv. Vi var inne i centrum 9 på morgonen, och då var det redan fullt liv! :) Vi gick runt och kollade i affärer hela förmiddagen, och jag sprang runt som en äkta turist med systemkameran i högsta hugg! :D Vi får väl se om det blev några fräcka bilder sen. ;)

Jag köpte inte så mycket idag, eftersom att vi inte var på den sidan där köpcentrumen fanns. Men jag investerade iallafall i en Lancome mascara och rouge, sminkborttagningsmedel och ett par nya gympadojor, som jag förmodligen ska inviga på hotellets gym senare ikväll! :)
Vi gick in i ett stort märkesvaruhus, "Macy's". Det var fruktansvärt. Människor överallt som julhandlade, och varorna var så fruktansvärt dyra! Allt var jättefint och jag hittade en massor av saker som jag ville ha, men vem betalar flera tusen liksom? :O Så det blev till att gå till en billigare butik senare. Jag blev förälskad i varenda liten detalj därinne. Jag plockade till mig en massa plagg som jag genast blev kär i. Jag sprang runt och letade efter omklädningsrum en bra stund. Sedan frågade jag hon i kassan var omklädningsrummet fanns, och hon svarade att de inte hade några omklädningsrum! Jag blev lite chockad, men brydde mig inte mer om det. Tänkte testa kläderna vid några spegel lite off. Jag frågade även om de fanns någon spegel i butiken, men de hade inga sådana heller. Jag ville ta livet av mig! En affär med snygga kläder, och de hade inga omklädningsrum eller speglar!!! Jag fattade varför kläderna var så billiga. Typisk billig skit. Men jag ville ändå prova de snygga kläderna så jag tänkte om mamma ville fotografera mig med dem på så jag såg hur de satt. Då fick hon damp på mig och blablabla... haha. Det blev inte ett enda jävla plagg för mig idag! Bläää. Jag är verkligen i behov av en ny jacka och ett par boots. Jag ska göra ALLT för att hitta en bra butik med bra varor imorgon! Jag hoppas på att vi åker till den kända outleten i New Jersey imorgon, det behöver jag verkligen! :/

Så butikerna har hittills varit en besvikelse, men inte själva staden, helt klart! Det är julpyntat, livligt och fullt med ljus överallt. Vi åt även Brunch på en väldigt fin restaurang idag. Jag beställde Asiatisk cashewnötsallad med kyckling. Hur gott som helst! :) Efter att ha gått runt på Manhattan i ganska så många timmar, var vi väldigt trötta. Därför haffade vi en taxi som vi förmodade skulle ta oss hem, men så blev inte fallet. Det var en jävla psykfall Kazakstanier (Jag är inte rasistisk, men har var verkligen sjuk i huvudet). Han skällde på oss och körde runt hela Manhattan i en timma, jag trodde jag skulle dö flera gånger, en riktig dåre i trafiken var han Efter att vi kommit tillbaka till nästan samma plats där vi startat, klev vi ur bilen och stack ifrån honom. Därefter letade vi upp en mer professionell taxiförare som körde oss säkert tillbaka till hotellet. Nu är vi här och chillar bara typ, :) Ska väl ut och äta ikväll eller något. Jag har bytt om till myskläder och känner mig faktiskt väldigt trött, men funderar ändå på att ta en sväng till gymmet sen. Men jag får se!
Jo just det, det har snöat idag! Riktigt trevligt faktiskt... ;)

Nu har jag nog inget mer att skriva. Jag saknar Sverige. Nej, hihi. Men jag saknar folket i Sverige! Och jag längtar till Miami, jag behöver verkligen lite värme och förmodligen lite färg med! :) Men vi hörs förmodligen imorgon, nu tycker jag att ni ska skriva en härlig kommentar som gör mig glad :) Hihi. Men ah, jag skriver förmodligen mer imorgon hoppas jag. Då kommer säkert fler bilder också!

Men här får ni några iallafall ;)


























Jag köpte :)





Egobild får bli det sista! Ha det bra snyggingar.
<3


ByeBye Sweden ;)


18 December

Detta är förmodligen sista gången jag bloggar från Sverige på drygt 3 veckor. Planet till London (Vi mellanlandar där) går om 6 timmar, men vi åker till flygplatsen om ca 4, så jag måste skynda mig lite och duscha, packa handbagage osv... :)

Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna blogga från varje stad, förmodligen har alla hotell trådlöst bredband, men jag är inte säker. Får hoppas på det iallafall! :)

Men om jag av någon anledning inte bloggar så mycket, så vill jag önska er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR ♥

Nu får ni ha det så bra hemma i kaaaaaaalla Sverige! Puss & kram!

Goodnight


Nelly.com


19:37



Engelskt



Stil

Jag har sattit ihop olika klädesplagg från H&M. Vilken stil gillar ni bäst? Jag tycker första och tredje är snyggast! :)


Trendigt

H&M product image

99 kr på hm.com, riktigt billigt och riktigt snyggt!


16:06

Jag vet att jag är tjatig, men fyfan vad det är overkligt. Planet till USA går om exakt 24 timmar och 24 minuter! ;D


Bebisar

Mina söta bebisar! Har varit ute och lekt med dom i snön nu och tagit massa fina bilder. Kommer sakna er, 3 veckor utan er. :( ♥







Sötnosar!


17 December

Godmorgon! :)

Nu ska jag alldeles strax borsta tänderna och så, sedan gå till bussen och åka till skolan. Osminkad, fett hår, myskläder. Jag ska ju ändå bara gå på en lektion idag så vad är poängen med att göra i ordning sig i timmar :P
Jag går hem... kvart i 11 idag! Skönt. Dock får jag dåligt samvete för att jag skippar matte och spanskan, men det är det värt! För jag ska hem och slappa, och packa det sista! Åker ju faktiskt imorgon :) Tiden har gått så fort! Och nu går min buss om 10 minuter ser jag, vi säger så! Ha en härlig dag, puss!


NIGHTLIFESTYLE


Nu blir det sova, godnatt


Underbar låt, tröttnar aldrig.


16 December

HejsanHejsan mina söta läsare ♥

Det går bra nu kompis det går bra nu, jag mår bra nu. Haha, skoja. Fast det stämmer iofs.
Jag och min kärlek har rett ut saker och ting idag, och det är riktigt mys nu! :) Älskar honom, och det vet han<3

Skolan idag var (Y) bra! :D Vi bowlade efter skolan, och jag ägde alla tjejerna i mitt "lag"! :D
Efter bowlingen åkte jag hem, och lagade mat till älsklingen som senare kom och så<3

Jag är med i "Veckans blogg"! Himla kul :) Hjälp mig ta hem vinsten? Det tycker jag ;)

För att rösta på mig: GÅ IN PÅ http://mmichelleaalfredsson.blogg.se
Där i ett inlägg ser ni min blogg, som har numret 1. Kommentera sedan inlägget och skriv att ni tycker jag ska vinna, glöm inte att skriva mitt nummer, 1. :)

Jag tackar och bockar om ni röstar på mig, pusssisar <3


Kära dagbok

Jag är ledsen, så jag går och lägger mig nu. Då blir det förhoppningsvis fredag lite snabbare. Jag måste nog ringa Robert med, annars blir jag galen och det kommer bli ännu en sömnlös natt. Hejs,

Fått mysig tröja från mormor<3




15:48


15 December

Min morfar fyller år idag, grattis till honom. Vi ska snart dit och överraska med tårta ♥


Förövrigt har natten/dagen varit skit, men jag lever iallafall. Skolkade dock från spanskan idag igen, och det ger mig dåligt samvete. Jag har ont i huvudet, så ska nog inte skriva så mycket. Jag har iallafall pluggat lite på företagsekonomiprovet. Jag kommer aldrig få MVG, så jag orkar inte anstränga mig så mycket mer.
Jag vill bara bort. 3 dagar kvar. ♥
Ingen skola för mig på fredag, vi börjar 9 och slutar 10 så mamma sa att jag inte behövde åka dit. Behöver packa det sista och så inför resan istället. Planet går typ ... halv 5 tror jag.
Förövrigt så kommer det att snöa i New York på söndag, så jag lär få en snöig jul jag med.
Det har även regnat i Miami i 10 dagar nu, vilket får mig att vilja gråta. Jag vill ha sol, värme och färg. Inte regn!!! Kul att komma hem och vara blekvit. Då ser ju ingen att man varit på semester -.-'

Jag orkar inte skriva mer nu. Mitt liv är ganska så segt och långdraget nu för övrigt. Jag skulle kunna döda för att få tiden att gå snabbare. Jag vill ha fredag. Puss.


Mästerkock

Jag är så bra! Jag lyckas baka saffransmuffins, men inte fan lyckas jag koka makaroner utan att dom bräns vid! (Jag har lärt mig att det inte stavas maccaroner, utan makaroner faktiskt). Men jag tycker att Maccaroner ser bättre ut! :)


14 December

4 dagar kvar ♥

Heeeeej :D Asså jag hatar mig själv. Jag skulle gå på alla lektioner denna veckan men idag skippade jag ju idrotten för typ 1000 gången i rad. Nu är det skärpning på riktigt!

Jag håller faktiskt på att koka maccaroner just nu. Laddar även ner en massa musik till Ipoden som kan vara gött att lyssna på när vi flyger och så. Jag har även packat nästan allt, och jag ska strax kolla på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Sedan blir det råplugg. Älsklingen kommer hit och förhör mig senare ♥
Hörs väl senare (:


Jag äger inte dig, jag älskar dig


Björn Axén

Crimper 599:-          
                                        
 



Straight & Curl 799:-



Den första = krustång
Den andra = Krus och plattång
Jag satsar nog på den sista. 2 i 1! Ska försöka få tag på när jag har pengar, eller kanske billigare i USA ;)


19:27


LUCIA

Hejsan :) Idag är det den 13:e december vilket innebär Lucia! :)

Det har inte blivit så mycket "firande" idag. Jag sov till 12, sedan blev jag körd till Härryda där jag mötte upp Malin och Bellmondo :) Vi turades om att rida honom lite i padocken först. Det kändes riktigt konstigt att rida eftersom att jag inte gjort det på ca 3 år, men det var jätteroligt! Hoppas på fler gånger :) Vi red även ut till en äng och vidare till en skogsstig :) Det var trevligt, och jag fick en massa motion eftersom att jag gick en hel del och fotograferade Malin och hennes häst! ;) Vid 4 tiden åkte vi till centrum och köpte... onyttigheter xD Sedan tog jag bussen hem. Just nu gör jag inte så mycket... ska lägga in bilderna från idag, och sedan fika med familjen och glo på tv. En förmodligen superbra film kommer ikväll på 4;an, Solstorm. Så den ska jag ägna mig åt. Men först blir det bilder och sedan plugga inför prov! Så vi säger så :) Puss på er, och här kommer några fräcka bilder ;)















Det får räcka :) <3


Himla fin

Ser väldigt bekväm ut med! Denna är från Kappahl. Jag ska försöka få tag på en liknande i New York. :)


19:17


Julafton

Idag firar vi julafton eftersom att vi är bortresta den 24;e. Julmusiken är på, vi har ätit julmat, fått julklappar (pengar), det snöar, det doftar jul i vårt kök och nu ska vi äta risallamalta"


Julstämning

TOPP 5, De absolut bästa jullåtarna enligt mig.
Last christmas - George Michael, Andrew Ridgely
All I want for christmas is you - Mariah Carey
White christmas - Michael
Bublé
Rockin' around the christmas tree - Chicory Tip
Jingle bell rock - Bobby Helms.


Min lilla älskade släkt

Julmiddag hemma hos oss idag med våran otroligt stora släkt. Mormor, morfar och moster. De är iallafall bäst. Jag fick 2000 kronor, (alla i familjen fick 2000 kr var). Blev förvånad, jag fick ju 500 kr av dem förra veckan också!
Nu slipper vi iallafall vara panka i USA! Speciellt jag. Så jävla gött. Nu har jag 3000 kronor som jag ska spendera väl! Tack <3 6 dagar kvar <3


Härliga vinterplagg


Härliga vinterplagg


Oj

"Jag pissar på dig du är fulare än vad jag är.
Så, nu fick jag det på papper. Byebye."

Oj, vad jag har varit rapp i käften. Jag gick tillbaka i arkivet till december förra året, då jag började blogga. Mycket hände i mitt liv då och det är riktigt roligt att läsa, men även lite sorgligt...
Jag var iallafall ganska så bitchig i min "skrivteknik". Hårda ord. Japp. Men nu ska jag... kolla klart på Harry Potter, och göra mig iordning. Ska hem till min lilla apa om 45 minuter. Natten tillbringas där!
Hoppas ni får en bra helg! Pussss.

17:06


Jag avskyr

Usch jag har verkligen fördruckit mig på sodastreamat vatten! Drack precis ett glas och det var blaskigt och äckligt. Vanligt fräscht vatten med isbitar i slår allt! :)

Bloggdesign

Vad tycker ni? :D

Nyårsfin


15:27


11 December

Hejsan mina få, men kära läsare! :) Nu är det en vecka och 2 timmar kvar tills jag sitter på planet påväg till London! :) Nu börjar jag känna att jag vill bort. Jag längtar verkligen till Usa! Och jag vet att jag tjatar jävligt mycket om det men ni borde förstå ;)

Nu sitter jag framför tvn. Det är tjugo minuter kvar tills min fiskgratäng är färdig, mums!
Jag har nyss kollat på Paradise Hotel, och nu ska jag kolla på Harry Potter och Fenixorden. Ska bli avslappnande. :)
Idag gick jag bara på två lektioner, Företagsekonomin och samhällen. Har lite dåligt samvete faktiskt. Har skippat 7 lektioner denna vecka, vilket är rekord. Inga mer rekord för mig, nästa vecka ska jag kämpa mig igenom varenda jävla lektion, och det är sant.

Men nu blir det film! Sover förmodligen hos min porrfixerade pojkvän ikväll, skoja, haha <3
WTF, filmen är dubbad! Haha. Ska nog byta skiva! xD Nej förresten, detta blir kul. Pusss<3


Nu är jag inne på min pojkväns dator

Och han är å duschar. Kolla vad jag hittade på hans dator! Griserier säger jag bara! :O:o:O


10 December

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 5 månader ♥

Skolan idag gick ganska så snabbt. Gick bara på 2 lektioner. Svenskan och religionen. På religionen hade jag prov på Islam, det gick hyffsat. Jag skippade matten och spanskan, och nu är jag hemma :) Det var kasst av mig, men sååå värt! :) Har ju en engelskauppsats som ska lämnas in imorgon så nu ska jag kolla på Paradise Hotel, laga lite mat och sedan plugga! :)

Jag har en fråga.
Kamomillshampoo eller silvershampoo? Jag vill få bort det gula i mitt hår och få en ljusare nyans. Jag har läst en del och vissa föredrar Kamomillshampoo, andra Silvershampoo. Någon som vet vad skillnaden är? Vad rekommenderar ni? Något speciellt märke? Vad kostar det? Jag har kollat runt lite och Loreál verkar vara märket som alla använder. :)

söt


18:38

Jag går och lägger mig nu. Kanske ska läsa lite ur min nya bok Snabba Cash. Usch vilken fruktansvärd onsdag. Ingenting har hänt, absolut ingenting. Och jag irriterar mig på allt och alla. Är väl lika bra att gå och lägga sig då så att tiden går. Jag har även så mycket skolarbeten och skit att jag inte gör någonting av det. Godnatt,


Stieg Larsson

Har ni sett alla tre? Jag såg den sista igår, jag älskar dom allihopa. Dock tyckte jag nog att tvåan var bäst. "Flickan som lekte med elden". Det är mest action och spänning i den. Men trean är helt klart värd att se! ;)


9 dygn kvar


Desperate Housewives

Jättekul att jag spelade in avsnittet igår men endast 55 minuter blev inspelat. Missade ju slutet när planet var påväg mot marken! Någon som såg? :)
Jag hade förresten en muntlig presentation/redovisning om Desperate Housewives idag, på engelska. Det gick inte så bra, fick bara ett svagt litet G. Menmen, serien är ändå min favorit (L)

9 December

Jag sitter i skolan. Det är huuur tråkigt som helst. Slutar klockan 3 :( Sen blir det till att plugga inför religionsprovet imorgon, men skriver mer när jag kommer hem för jag ska på lektion nu! Pusss<3

8 December

Hejsan :)
Nu sitter jag i biblioteket på skolan, struntade i spanskan och skrev klart min svenskauppsats istället. Jag hade muntlig redovisning förrut, det gick hur bra som helst konstigt nog. Men nu ska jag snart gå och möta mamma och Emil för vi ska på bio. Så vi säger så! Känns somm Alexander kollar vad jag skriver haha. Pusshej!

Webbkamera!

Jag funderar på att köpa en webbkamera i USA. Det gör förmodligen att jag tycker det är roligare att blogga + att jag lägger in betydligt fler bilder. Någon som vet någon bra till ett bra pris? ;)
Jag går nog och lägger mig nu. Skola imorgon, sedan bio! Yeeeiii, natti sötnosar ;)


Taylor och Taylor

Visste ni att Taylor Swift och Taylor Lautner är ett par på riktigt? Eller är det bara jag som är efterbliven? :o




Överraskning

Min älskling kom och överraskade mig mitt i filmen! Mycket trevligt. Jag var jobbig och jobbig och jobbig mot honom idag men jag tror faktiskt att han älskar mig ändå, trots att jag ibland är jobbigt flummig!
Vad tycker ni om det rosa temat i designen förresten? Jag gillar det! Ska bara byta ut den fula headern så fort jag tagit ett bra egokort på mig :)

Just det, Robert... vill du följa med mig till Ullared om ett par månader? Typ till våren. Jag blir så himla sugen när jag ser programmet! Svara snarast x)
Pusssss.

Alla tänker inte på utseéndet när det gäller sin partner. Skönt det. Det räcker väl att Natalie Portman ser bra ut!

Exprimentera

Det får bli Slither efter middagen, för mamma vill med se den! Så nu tänkte jag exprementera (Jag vet ärligt talat inte hur det stavas!) lite med bloggen, så få ingen chock om den blir helt cocco. Men jag måste ju liksom byta min svarta tråkiga bakgrund + att jag måste byta bilden i headern, jag är ju knappast rödhårig längre, men får vänta med bilden för jag har inget nytt foto på mig själv! :)


Slither

Nu har jag gjort ytterligare lite läxa, så nu blir det film! Dock inte Harry Potter som jag bestämt. Jag insåg att vi har första filmen på VHS, och vi har ingen VHS spelare så där sprack min idé. Det får bli Slither istället. Det är en väldigt rolig och lite skrämmande/övernaturlig zombiefilm. Någon som sett den? :)


Hemlig beundrare! I know who ;)

Har du varit på skönhetsbehandling? Det behöver väl inte du av någon. För du kan inte bli snyggare än vad du redan är. Du har redan en bländande skönhet. Ha det bra Katrin. Kram

Skjortor


At night


http://have2have.se

798:-

575:-


425:-


645:-


7 December

Godmorgon

Det var iofs nästan 5 timmar sedan jag vaknade, men ändå! :)

Idag är jag hemma från skolan. Jag sov till 9, då jag åt frukost. Har även kollat på tv hela förmiddagen. "Mammas pojkar", "Paradise Hotel", "Sjunde Himlen" mm. Jag ska strax gå ut med hundarna, sedan kanske jag poppar popcorn och kollar på tv/film eller nått. Jag funderar starkt på "Harry Potter och de vises sten", jag vet inte varför, men det skulle vara avslappnande att se den! :) Jag ska även skriva klart min bokrecension i engelskan. Någon som läst boken "Heaven Eyes" som kan hjälpa mig?

Hoppas ni får en bra dag, puss! :)

Längtar starkt till permanenten. Det kommer bli riiiktigt krulligt och livat! :D


Tävla om färgade linser

Jag är med i en tävling och tävlar om nya färglinser från freshlook.
Var med och tävla du med!
Tävlingen avslutas 9 December och då kommer 3 utvalda tävlande att vinna någon utav dessa linser på bilden nedan.

Besök Http://IissiC.se Där står det bland annat om tävlingsreglerna.
Besök även
www.fargadelinser.com En sida med massa snygga och olika linser.




6 December

Hejsan svejsan

Imorse klev jag upp klockan 06:00! Fatta vad jobbigt. Duschade, fixade håret, sminkade mig och åt frukost. Sedan åkte jag och Sandra in till stan (Liseberg). Vi fixade iordning oss ytterligare där och tränade på dansen och så. Jag gillar inte våran tränare, hon ändrar placering på oss 2 minuter innan uppvisningen, men det gick bra ändå. Var väldigt nervös innan men när man väl står ute och allas blickar är vända mot "scenen" så är det bara att köra på och det är fruktansvärt kul. Det gick bra! :)

Bilder kommer väl sen, jag är på dåligt humör. Puss.

In Sandras House

Hello People.

Nu sitter jag framför Alexandras dator. Vi har stretchat, tränat på dansen, sminkat oss och haft ansiktsbehandling med peeling, ansiktsmask och hela paketet. Vi har även ätit en hel del passionsfrukt. Nu ska vi nog snart gå och lägga oss. Kanske inte sova men ta det lite lugnt iallafall, för imorgon ska vi upp ca 06.30, segt men det får gå. Idag köpte jag btw en daglig ansiktskräm som ger härlig skimrande färg. Ser fram emot att få prova den imorgon! :)
Men detta får räcka för idag. Önska oss lycka till, vi har dansuppvisning imorgon. Puss!

Fina och mysiga tjocktröjor


De kostar endast 249:- Synd att de är från Gina bara. Alla tjejer kommer se likadana ut eftersom att alla kommer handla slut på dem direkt.


Mest besökta hemsidorna på min brors/pappas dator


Det kanske är otydligt att se, lika bra det för det är vidrigt! Jag undrar vem som inte klarar av att hålla sin lilla sak innanför byxorna. :S

Free Porn Videos & Pussy...
Free Sex Videos...


Snart jullov!

Men massor med skolarbete som ska göras innan dess. =(

  • Religionsprov Islam
  • Företagsekonomiprov kap 4-6
  • Engelska uppsats
  • Svenska uppsats
  • Engelska redovisning
  • Samhällsredovisning
  • Svenska redovisning

Och ännu mer lär vi väl få reda på i veckan... Döda mig! :(


Hotellet vi ska bo på i Las Vegas

Det är väldigt högt... och det finns flera spännande karuseller! ;)


5 December

Hejsan bloggen

Inatt sov älsklingen hos mig, och vi var tvungna att vakna klockan 9 för att han skulle baka pepparkakor med sin farmor, kul liv säger jag bara! xD

Det var iallafall trevligt att träffa honom och idag blir det väl slappdag. Jag ska baka pepparkakor och ägna mig åt tvn tror jag. Ikväll ska jag sova hos Sandra, för imorgon är det dansuppvisning i Lisebergshallen! Blir fruktansvärt tidig uppstigning imorgon med, :( Menmen, that's life.

Här har ni två par sköna skor.


4 December

Jag hann inte uppdatera igår! Hade fullt upp. Idag är det förresten exakt 2 veckor/14 dagar kvar tills jag åker till USA! (: <3

Igår efter skolan träffade jag älsklinge i stan. Jag köpte glitterband till dansuppvisningen på söndag och sedan åkte vi hem till honom. Pratade och myste och så. Mysigt som vanligt! (:

Idag hade jag håltimma, så jag åkte hem till mormor och hälsade på. Gullig jag är va!? Jag fick äpplepaj pch glass :) Och 500 kr, så nu kan jag betala av alla mina jävla skulder! Haha.

Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte till frisören. Mamma klippte topparna och sedan åkte hon hem. Jag satt kvar i 3 TIMMAR. Så lång tid tog det att göra mina efterlängtade slingor. Hon började med mitt hår halv 4, och jag var klar halv 7. Kul liv! Men det var värt det. Jag är jättenöjd, förrutom en liten mörk slinga i luggen men det är väl bara att vänja sig! :) Jag tror dock inte att min pojkvän kommer gilla det... han tycker att brunetter är snyggast! :(

Nu kommer han förresten hit om ca 5 minuter, så jag får väl sluta blogga nu! :) Ni kan få en bild på mitt hår innan jag drar... :)

Ha en bra helg! Puss<3


Modekungen.se





Nelly.com




Skämmig pojke

Hur ser han ut på en skala! :O Transvisitvarning enligt mig. Hur kan ens killar se ut så här? Vart är världen påväg. Killar SKA inte använda smink, wannabe fjortisbrudar. Killar ska vara manliga! Vart är han manlig någonstans? :S Smink är faktiskt skapat för tjejer och detta är missbruk. + Han ser overklig och fejk ut.
Blä på honom och hans fula gaylook! Hihi ;)
Vad tycker ni?


2 December

Hej på er! :D

Jag är huuur trött som helst! Har precis sovit några timmar. Jag kollade på "Eagle Eye" och wopps, så var jag inne i mig själv :) okej det lät lite knasigt, men ni fattar nog. Riktigt gött att få vila lite iallafall, hoppas att jag kan somna ikväll bara!

Det gick ganska så snabbt i skolan idag faktiskt. Jag började 10 och gick hem 14.10.
Vi hade Engelska, matte och företagsekonomi. Studiehandledartiden skippade jag idag, vem orkar den liksom?

När jag kom hem gjorde jag mat. Maccaroner med ketchup, och stekta kantareller på rostbröd, hur gott som helst! Men jag åt som en kossa så jag mådde illa. Borde inte ha ätit så mycket!
Sedan pluggade jag en sida matte, (har prov imorgon och jag måste få G annars är det stor risk att jag får IG i hela kursen), så jag har iallafall pluggat lite. Men det är liksom typ 30 sidor så det är ju svårt att veta vad man ska plugga på, och ärligt talat så tror jag inte att jag kommer få G för det är så svårt. :(

Men iallafall, efter pluggandet kollade jag på film och sov lite då, och nu sitter jag här. Grey's Anatomy ska ses idag, så jag ska väl snart gå ner och ta mig lite kvällsmat och ägna mig åt det! (Börjar om 25 minuter)

Jag tycker förresten att ni blivit lite halvkassa på att kommentera! :o menmen, ni gör som ni vill! ;)Nu ska jag ringa min pojkvän tror jag... eller kanske inte, jag väntar tills han ringer mig. Men vi hörs, puss!



Så skön bild




1 December

Heej! ;)

Tänkte börja inlägget med att berätta att min bror inte har svininfluensan, han har körtelfeber och det är tydligen värre. För er som inte vet vad det är så är det den utvecklade versionen av halsflöss, men den ger blåsor i munnen plus massa annat. Sjukdomen smittar via urin och saliv, så om inte någon har kissat på honom så antar vi att han blivit smittad genom sin flickväns våta kyssar.

Sjukdomen försvinner aldrig, man lever med den hela livet och man kan ha den utan att det visar några symptom. Det finns inget botemedel men om man vilar och bara slappnar av så försvinner sjukdomen förmodligen inom några veckor eller några månader. Panik? Ja, vi ska ju snart till USA. Kul att vara sjuk då liksom.

Nu återgår jag till min dag. :) Jag hade bara två lektioner idag, svenska och religion. Efter det hade jag samhällskunskap men jag hade redan gjort klart mitt arbete så då fick jag sluta, jag skippade även spanskan och ringde till mamma så hon kom och hämtade mig. Vi åkte till Allum (Panduro) för att kolla på band till uppvisningen, men just den färgen jag och Sandra vill ha var slut, så jag får göra ett nytt försök i stan på torsdag eller nått.

Efter Allum åkte vi hem, och jag pluggade lite matte inför provet på torsdag. Hann inte så långt dock för uppgifterna är riktigt svåra och jobbiga, men jag gjorde några stycken iallafall. Efter det kollade jag lite på tv, och sedan på Harry Potter Och Halvblodsprinsen som mamma hade hyrt. Riktigt bra tycker jag faktiskt!
Nu är filmen slut och jag ska alldeles strax vandra ner till tvn om den är ledig och ägna mig åt Desperate Housewives en timme.

Ni får ha det så gott! Btw, min pojkvän har skaffat blogg. Visit! :D http://robertkleemann.blogg.se/
Puss på er! :) <3


1 ÅR

Godmorgon! :D
idag är det första december och min blogg fyller 1 år. För exakt 1 år sedan bestämde jag mig för att skaffa en blogg och jag hade ett löfte att inte sluta efter några månader, utan fortsätta länge. Det har jag lyckats med! Det är nog det enda löftet jag lyckats med, och nu är jag liksom beroende av det.
Nu ska jag btw göra mig i ordning och äta frukost, sedan blir det skola. :/

Grattis bloggen, och hoppas ni får en bra dag i skola! ;) <3


RSS 2.0